icon

Mám vzťah so ženatým mužom

12. dec 2025

Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?

anonym_2ed736
12. dec 2025
@anonym_2cec32

@lentakyterapeut niekto sa potrebuje učiť na vlastných chybách a rozumnému stačí poučiť sa na chybách druhých

@anonym_2cec32 reálne sa takmer nikto nepoučí na chybách druhých. Má to aj svoje dôvody. Vlastnú skúsenosť nič nenahradí, každý vnímame realitu inak. Čo je pre niekoho chyba, pre iného nemusí byť.

amdornik
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b37c05 berie na ňu ohľad, aby sa spamatala. správa sa k nej ako kamarát. Berie to vážne ze sa s ňou rozišiel, teda to on tvrdí, hoci ona nesúhlasí. Ja mu verím, keď je so mnou aj 8 hodín vkuse. Ale váham.

@anonym_autor on sa s ňou nerozišiel, však on tam stále býva, nie? keby sa s ňou rozišiel, našiel by si nejakú garzonku na prenájom alebo by sa opýtal teba, či by ti nevadilo, že prispeje a skúsite spolu bývať. ale on príde občas (aj keď na dlhšie).... čo je to 8 hodín? príde o 8 a odíde o 16? alebo príde o 20 a odíde o 4? akých 8 hodín vy spolu trávite?

lentakyterapeut
12. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_autor ahoj, napisem ti to z druhej strany. Ja som ta manzelka, ktorej muz sa 2 roky tahal s inou, paralelny vztah. Chudacik vraj trpel doma, ako som sa zmenila, nebavime sa, nemame sex... Ano, aj toto jej tlacil do hlavy. Nehovorim, vo vztahu byvaju problemy, ale nie neriesitelne. Dve male deti do 1,5 roka rozdiel, da to zabrat.. Tiez mi chybalo od neho vela vo vztahu, aj som mu povedala o nich, ale nepocuval, no ani vo sne by ma nenapadlo riesit si to inde... Ked som sa to dozvedela, skoro ma porazilo... Aj ona dostala studenu sprchu, ked som sa odo mna dozvedela, ze sa veci az tak nemaju, ako jej povedal. A nie, nerobila som jej naprieky, xkrat som im povedala, nech su spolu. Doteraz ani nevedia byt spolu, len sa hadaju. Takze tak, rozbila celu nasu rodinu, samozrejme muz je prvy na vine, ze take nieco vobec dopustil, ked tak trpel, mal odist, potom si riesit inu zenu, ale mi povedz, ako moze zena, tiez matka deti rozbit druhu rodinu, kde su tam male deti? A to ona sa tahala s mojim muzom, este ked mala svojho muza, potom sa rozviedla. A ci budem robit problemy? No to nie je ze robit problemy, ale on take problemy narobil, ktore by rozvod priniesol,deti,byvanie,vysporoadanie,teraz uplne nerealne.myslim,ze sam nevie co by chcel, srdce ho taha za nou urcite, ale hlava mu ukazuje vsetky problemy... A hlavne co teda neznesiem, aby niekedy takato zenska sa mala starat aj o moje deti! Je mi zle z toho, ze niekto kto nam rozbije rodinu, kto nasim detom znicil tu moznost, byt stastna, uplna rodina, aby mali mamku aj tatka pri sebe, tak taka by mala byt pri nasich detoch? A ja kvoli nej mam trpiet, ze neuvidim svoje deti kvoli striedavke? Rozbili nas zivot na marne kusky a ver tomu, ze to strasne boli co zazivam. Takze nie, nechapem zeny co si zacinaju co zenatymi aj s detmi, aj ked su same slobodne, ci vydate...

@anonym_5ae2c8 ja ta plne chapem. Vzdy jeden trpi ako kon, ale ludia su ...... Ked sa im.nahromadi nadrzanost vtedy rozum.nefunguje

luccija
12. dec 2025
@anonym_autor

@luccija tým ze nemám deti, mam celkom rozbehnutú kariéru. Bojím sa, aký by to mohlo mať dopad. Ze aj keď si on všetko korektne vyrieši, predsa len, dôsledky môžu byť.

@anonym_autor tak v každom vzťahu nikdy nevieš aké to bude mať následky🙂Keď bude svina a bude žiadať striedavku, alebo bude mať deti cez víkend, hľadať si bývanie, platiť výživné to sú stresy, ktoré nemusíš mať buď budeš mať deti cez víkend u seba, alebo on bude s nimi u seba..Ako má veľké deti?ak by na deti" zabudol" a nebude s nimi tráviť čas je zase jeho charakter zlý a nechcela by som byt s takým mužom.Teraz je v hormonálnom osiali vtedy málokedy muž rozmýšľa nad dôsledkami aké to prinesie.Ste dospelí a zodpovední tak rátajte so všetkými moznostami

luccija
12. dec 2025
@anonym_autor

@luccija tým ze nemám deti, mam celkom rozbehnutú kariéru. Bojím sa, aký by to mohlo mať dopad. Ze aj keď si on všetko korektne vyrieši, predsa len, dôsledky môžu byť.

@anonym_autor ako môže mať tento vzťah dopad na tvoju kariéru?Cestuješ, veľa tráviš času v práci snáď si rozumná a to, čo si si vybudovala nezahodis pre chlapa.Ako majú majetky spoločné ako by sa delili?

anonym_673380
12. dec 2025
@ivik4

My ju nepozname,kludne Ti moze spravit peklo zo zivota. Vsak aky pozic... 💁🏻‍♀️

@ivik4 však jasne a rovnako vedia urobiť peklo aj muži s novými partnerkami,tiež aký požičaj

anonym_673380
12. dec 2025
@amdornik

@anonym_autor on sa s ňou nerozišiel, však on tam stále býva, nie? keby sa s ňou rozišiel, našiel by si nejakú garzonku na prenájom alebo by sa opýtal teba, či by ti nevadilo, že prispeje a skúsite spolu bývať. ale on príde občas (aj keď na dlhšie).... čo je to 8 hodín? príde o 8 a odíde o 16? alebo príde o 20 a odíde o 4? akých 8 hodín vy spolu trávite?

@amdornik no,alebo odíde manželka to nevieme aká je tam situácia koho je nehnuteľnosť atď.

mondolina
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_b37c05 berie na ňu ohľad, aby sa spamatala. správa sa k nej ako kamarát. Berie to vážne ze sa s ňou rozišiel, teda to on tvrdí, hoci ona nesúhlasí. Ja mu verím, keď je so mnou aj 8 hodín vkuse. Ale váham.

@anonym_autor
nabudúce nech si k tomu vášmu 8 hodinovému hrkútaniu pribalí aj deti. aby si vedela čo ťa čaká....

anonym_673380
12. dec 2025
@anonym_d7e2eb

dalsia hlupa naivka bez moralnych zabran. prepac ze ti to takto musim povedat.

@anonym_d7e2eb prečo? Možno bude muž konečne šťastný a na záver aj ohrdnuta manželka. Koľko ženským územie chlapa k uzenie a hneď aspoň 3 deti. Tak hold. Faktom je,že by si každý mal najprv upratať prvé vzťahy. Len máloktorá manželka pripusti,že muž je s milenkou a založil si s ňou šťastnú rodinu. Väčšinou ju utesuji aká je zaručene nešťastná a aj muž. No hold,nie,nebýva to pravidlo.

anonym_673380
12. dec 2025
@anonym_c4cbd6

Priprav sa na emocionalnu horsku drahu, raz ta bude chciet raz nie, casom nie hned teraz. Priprav sa na to, ze sviatky, budes sama, vyrocia sama, pomoc v tazsich casoch casom necakaj. Teraz je idealny, pokial nezisti ze si zalubena. Potom to opadne a on sa bude metat medzi dvoma zenami, nebude chciet byt zly ani ku jednej tak raz bude blizsie k tebe raz k tej doma...Nikdy nebudes vediet na com realne si. A ked nieco budes surne potrebovat on sa jednoducho vypne ked bude mat chut sa vypnut. Ano na zaciatku je to ocarujuce, dviha ti to ego, ze prave teba si vybral ale casom to bude horska draha. Tí menej zasadovi maju takych dievcat pomimo viac minimalne na pisanie, pozornost. Ale to vsetko ukaze az cas. Drzim palce. Radsej budte len znami lebo ublizis jedine sebe

@anonym_c4cbd6 mna fascinuje ťa mestečka guľa...naozaj a uprimné,môžeš sa s tým zivit. Ja zase vidím,že chlap sa už rozhodol a odchádza od rodiny manželka sa môže pripraviť,že bude tráviť sviatky sama,že bude bojovať o výživné atď. HMm a čo teraz?

anonym_c4cbd6
12. dec 2025
@anonym_673380

@anonym_c4cbd6 mna fascinuje ťa mestečka guľa...naozaj a uprimné,môžeš sa s tým zivit. Ja zase vidím,že chlap sa už rozhodol a odchádza od rodiny manželka sa môže pripraviť,že bude tráviť sviatky sama,že bude bojovať o výživné atď. HMm a čo teraz?

@anonym_673380 Ja ti pisem moju skusenost nie vestecke vyklady

anonym_3121b9
12. dec 2025

Ale už ten zdroj rozbitia rodiny si ,keby si nebola ,tak to neruedi

mandzula
12. dec 2025

Jajaaaj, zas je tu svatic. S muzom, s ktorym som mala dieta, nam to uz dlhsie neklamalo, ani jeden z nas vsak nemal gule na ukoncenie. Mne do cesty prisiel teraz uz manzel, po mesiaci som doma povedala, ze koncime. Ex s nami este byval, kym si nezariadil svoju existenciu a popritom uz mal priatelku. A dokedy cakat? Tazko povedat, na to univerzalna odpoved neexistuje. Co si kto o mne mysli, je mi fuk, pre mna je dolezity moj spokojny zivot.

anonym_d43fe2
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_d43fe2 ja nemôžem mať deti. Možno si to idealizujem.

@anonym_autor Takže vyhliadky na založenie spoločnej rodiny u vás nie sú. Jeho deti môžu byť pre teba obohatením, ale aj nemusia. Muži si niekedy zvysenou pozornosťou k deťom kompenzujú svoj odchod od rodiny. Aby si sa jedného dňa necítila ukratena, keď zistíš, že nie si u neho na prvom mieste. Ja mam vztah s človekom, ktorý má už velké deti, ale je tam veľa problémov. Keby ze žijem s nimi, tak to nedám. Ešte že mám svoje bývanie a svoj kľud.

rachel36a
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor bože, prepáč, ale ty si fakt veľmi hlúpa ked veríš týmto nezmyslom co ti tlači do hlavy...a potom ide domov, naveceria sa s rodinou, uloží deti spat, pomiluje sa so ženou...a ty čakáš, čakáš, čakáš...fakt nechápem kde majú take ženy ako ty rozum..

ruxandra
12. dec 2025

Stavím sa o čokoľvek, že ta jeho žena ani nevie, že sa prave rozvádzajú. Aj ked ty tvrdíš, že vie. Nie, nevie, určite nevie

petronelag
12. dec 2025

@anonym_autor Kým si toto on dorieši, že sa chce rozviesť, tak netreba s ním nadväzovať nejaké úzke vzťahy a počkať, je celkom možné, že on nehovorí celkom pravdu a jeho manželka môže vyrobiť rôzne problémy, lebo situácia u nich doma je inakšia ako on hovorí. Môžu tam byť aj rôzné majetkové veci, ktoré majú spoločné. Neviem koľko ročné má deti, nedá sa ani vedieť ako by oni prijali otcovu priateľku, hlavne keď im mama bude hovoriť o nej len samé zlé veci.
Obyčajne to pri týchto rozvodoch býva tak, že kým sa manželia nerozvedú a vedú rôzné boje do rozvodu, často ešte aj po ňom - pre tú tretiu osobu, ktorá čaká na výsledok je to len zbytočný stres. Ideálnejšie by bolo nájsť si už rozvedeného muža s vysporiadanou minulosťou.

anonym_2cec32
12. dec 2025

V prvom rade je klamár, oklamal svoju manželku ktorej sľúbil vernosť. Nikdy si už nebudeš istá či to čo hovorí je pravda alebo ďalšie klamstvo ak budeš žiť s takým klamárom.

really8
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a co si myslis ze ti bude tvrdit? Ze so zenou je to v pohode len jeho moriak sa chce zabavit v inej trube? A je s tebou aj 8h? Tolko kolko trva pracovna doba?

sissy27
12. dec 2025

@anonym_autor keby mi nápadník ukazoval konverzácie s budúcou ex, tak utekám rýchlo a ďaleko. Čo je to za magora? Raz takto bude nejakej inej ukazovať vaše súkromie...
Keď má také strašné manželstvo, tak už dávno mal byť preč. Čo rieši na bývaní? Už včera mohol mať podnájom, žiť sám a postupne riešiť rozvod, deti, vysporiadanie majetkov, je to nepríjemné, ale nie je to raketová veda a nemusí do toho zaťahovať aj teba, to nie je tvoja starosť a ani tvoja zodpovednosť.

anonym_015ec3
12. dec 2025
@lentakyterapeut

Neodsudzujem ta lebo toto co pises je bezna vec. Este raz. Bezna. Zenaty ti moze kludne slubovat hory doly to na zaciatku nevies. Ale mozno aj stavia na realite moze ta mat velmi rad a vie si predstavit ze sa odputa a pojde s tebou dalej. Ty co ti radim iba vzdy zachovaj chladnu hlavu. Necakaj zazrak uzivaj si to pekne. Ty sama nerobis nic zle. To on si ma vysporiadat veci okolo seba alebo aj nie. Vztah so zenatym je stale lepsi ako byt sama to pravda a iba puritanky napisu nie. Pises ale dolezite veci: trva to uz roky. Velmi dobre to vystihuje ze jemu to tak vyhovuje. Ostatne su vyhovorky. Muz ak skutocne chce nezastavi ho nic. Ale tu ratam ze hlada iba milenku. Ani to nie je zle byt milenkou. Ak si sama mas tiez svoje potreby a on sa snazi tak drzim palce 🥂

@lentakyterapeut “Vztah so zenatym je stale lepsi ako byt sama to pravda a iba puritanky napisu nie.”
Myslela som, ze tvoje hlody ma uz nemozu prekvapit ale znova si sa prekonal😂 a ze nie je zle byt milenkou zenateho chlapa tiez topka

anonym_015ec3
12. dec 2025
@anonym_5ae2c8

@anonym_autor ahoj, napisem ti to z druhej strany. Ja som ta manzelka, ktorej muz sa 2 roky tahal s inou, paralelny vztah. Chudacik vraj trpel doma, ako som sa zmenila, nebavime sa, nemame sex... Ano, aj toto jej tlacil do hlavy. Nehovorim, vo vztahu byvaju problemy, ale nie neriesitelne. Dve male deti do 1,5 roka rozdiel, da to zabrat.. Tiez mi chybalo od neho vela vo vztahu, aj som mu povedala o nich, ale nepocuval, no ani vo sne by ma nenapadlo riesit si to inde... Ked som sa to dozvedela, skoro ma porazilo... Aj ona dostala studenu sprchu, ked som sa odo mna dozvedela, ze sa veci az tak nemaju, ako jej povedal. A nie, nerobila som jej naprieky, xkrat som im povedala, nech su spolu. Doteraz ani nevedia byt spolu, len sa hadaju. Takze tak, rozbila celu nasu rodinu, samozrejme muz je prvy na vine, ze take nieco vobec dopustil, ked tak trpel, mal odist, potom si riesit inu zenu, ale mi povedz, ako moze zena, tiez matka deti rozbit druhu rodinu, kde su tam male deti? A to ona sa tahala s mojim muzom, este ked mala svojho muza, potom sa rozviedla. A ci budem robit problemy? No to nie je ze robit problemy, ale on take problemy narobil, ktore by rozvod priniesol,deti,byvanie,vysporoadanie,teraz uplne nerealne.myslim,ze sam nevie co by chcel, srdce ho taha za nou urcite, ale hlava mu ukazuje vsetky problemy... A hlavne co teda neznesiem, aby niekedy takato zenska sa mala starat aj o moje deti! Je mi zle z toho, ze niekto kto nam rozbije rodinu, kto nasim detom znicil tu moznost, byt stastna, uplna rodina, aby mali mamku aj tatka pri sebe, tak taka by mala byt pri nasich detoch? A ja kvoli nej mam trpiet, ze neuvidim svoje deti kvoli striedavke? Rozbili nas zivot na marne kusky a ver tomu, ze to strasne boli co zazivam. Takze nie, nechapem zeny co si zacinaju co zenatymi aj s detmi, aj ked su same slobodne, ci vydate...

@anonym_5ae2c8 velmi ma mrzi co sa ti stalo, ako si to zvladla s detmi? Ze zrazu muz nie je kazdy den s vami ako dovtedy? Neviem ako to bolo davno a ci ste spolu ostali.

anonym_de7028
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor toto, co píšeš, ma aj svoj vlastný názov- SEBECKOST!!! Ty sa nebojís o manželku, deti, rozbitu rodinu, odtrhnutého muza od rodiny, ale LEN O SEBA. CO POVEDIA V PRACI/OKOLIE... och, taky charakter... :D :D

autor
12. dec 2025
@really8

@anonym_autor a co si myslis ze ti bude tvrdit? Ze so zenou je to v pohode len jeho moriak sa chce zabavit v inej trube? A je s tebou aj 8h? Tolko kolko trva pracovna doba?

@really8 cez víkend

really8
12. dec 2025
@anonym_autor

@really8 cez víkend

@anonym_autor a pracuje ako co?

autor
12. dec 2025
@really8

@anonym_autor a pracuje ako co?

@really8 to je mimo témy , nie?

really8
12. dec 2025
@anonym_autor

@really8 to je mimo témy , nie?

@anonym_autor nie

lentakyterapeut
12. dec 2025
@anonym_015ec3

@lentakyterapeut “Vztah so zenatym je stale lepsi ako byt sama to pravda a iba puritanky napisu nie.”
Myslela som, ze tvoje hlody ma uz nemozu prekvapit ale znova si sa prekonal😂 a ze nie je zle byt milenkou zenateho chlapa tiez topka

@anonym_015ec3 preto pises anonymne lebo si hrdinka a doma mozno tajomstva ze by jeden neuniesol.

autor
12. dec 2025
@really8

@anonym_autor nie

@really8 a ako to súvisí?

really8
12. dec 2025
@anonym_autor

@really8 a ako to súvisí?

@anonym_autor je to problem povedat? Taky maly znak ci sa ma panko na co vyhovarat doma