Mám vzťah so ženatým mužom
Ahojte, prosim neodsudzujte ma.
Nadbieha mi zenaty muz, ma detmi. Je mi sympaticky, velmi si rozumieme. So zenou si nerozumie, ukazoval mi aj komunikaciu s nou, naozaj je to velmi neprijemne. Trva to uz roky a on ostaval v manzelstve kvoli detom, ktore su uz teraz vacsie. Teraz sa s nou rozisiel, ona nesuhlasi, stale spolu byvaju, a on riesi, co a ako dalej, kam byvat a podobne. Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma. Ja si zatial drzim odstup, chcem aby si najprv poriesil tieto veci. Nechcem byt zdrojom rozbitia rodiny, najprv nech si to vyriesi.
Aky je vas nazor na celu situaciu? Dokedy cakat?
Myslite ze by ona mohla robit problemy aj mne? Ze rozsiri v mojej praci a rodine, co sa deje?
@anonym_autor keby ťa miloval už dávno by bol Rozvedený a žil s tebou. Ale rozumiem, že tvoja zamilovaná hlava si nájde hocijakú výhovorku prečo ešte stále spáva s manželkou.
Áno aj ty sa podielas na rozpadnuti ich rodiny a na utrpeni jeho deti. Nájdi si niekoho slobodného je ich na svete ešte dosť. A nezabudni, že sa ti všetko raz vráti a možno to nebude také príjemné ako je to teraz.
@anonym_79d576 ty na com ficis? Ak ženatý taha s milenkou, a nemá gule ukončiť manželstvo lebo milión dôvodov.. tak nebude rozumný.
Ženatý rozumný, ako píšeš, je v prvom rade verný. A nemá potrebu podvádzať klamať.. to je rozumný.
Ženatý klamár a nevernik ma tmu v hlave, nie rozum.
Rozumný si uprace, ukonci nefunkc vzťah a až potom bude riesit ďalšiu.
Rozumný nebude behať od milenky k žene.
Ale tak každá mame ine očakávania od "rozumneho"
Mozno tebe stačí kava, telefonát a par smajlikov pre spestrenie dna.
U mna rozumný muž vyzerá a správa sa uplne inac.
@anonym_63c2ad to co pises je mozne iba v idealnom svete. A taky nieje
@anonym_63c2ad to co pises je mozne iba v idealnom svete. A taky nieje
@anonym_79d576 zrejme mas za sebou smutne detstvo, rozvedených rodičov, plných zlosti nenávisti.. ako dieťa sibnebola milovaná.. a vlastne nic iné nepoznáš iba tu smutnú stranku. Mozno si sama milenkou zenaca a tešia ta omrvinky.
Tak nic pekne úprimne ani nehladas ani nečakas, lebo to nepoznáš.
Smutné.
@sova7 ked je slobodny dilino ale zenaty rozumny chlap. Volba jasna.
@anonym_79d576 toto nie je rozumný chlap toto je ženatý dilino. A vždy by malo byť pravidlom nech je aká je inej žene sa do vzťahu nelezie. Zvlášť ak sú tam ešte aj deti. Ak je voľba ženatý v pohode chlap alebo slobodný dilino platí pravidlo číslo 3 počkám na volneho a v pohode aj s tým že mozno budem sama veľmi dlho. Ak si mám vybrať medzi dvomi zlami samota alebo ženatý volím samotu. Lebo ženatý ktorý loví ženy a podvádza ženu nech je aká je nie je rozumný normálny ani v pohode. Ale dilino
@anonym_79d576 ty na com ficis? Ak ženatý taha s milenkou, a nemá gule ukončiť manželstvo lebo milión dôvodov.. tak nebude rozumný.
Ženatý rozumný, ako píšeš, je v prvom rade verný. A nemá potrebu podvádzať klamať.. to je rozumný.
@anonym_63c2ad Ved takto to aj chcel, ale jednoducho sme sa stretli skor ako to stihol ukoncit. Ved to sa tiez neda zo dna na den.
@anonym_63c2ad Ved takto to aj chcel, ale jednoducho sme sa stretli skor ako to stihol ukoncit. Ved to sa tiez neda zo dna na den.
@anonym_autor Toto nie je seriózny chlap. Ale to uvidíš sama. Samozrejme to už sem potom neprídeš napísať. Odhliadnuc od nevery, kydat na svoju ženu, ktorú si kedysi sám vybral a ukazovať to cudzej osobe, je otázka charakteru a ten si ponesie aj do vzťahu s Tebou. Určite je pár ľudí, ktorých nový partner nakopne vsetko ukončiť, ale určite nie v štýle kydania a ukazovania vytrhnutých správ a robit z partnera jediného zlého. Nieco take je ako vyhra v loterii, ak by si to nevedela.Takže toto o jeho charakter prezradilo všetko a Teba caka veľmi bolestivá lekcia. Ale rozhodla si sa to všetko a všetky varovné signály ignorovať, zachviľu budeš na mieste zlej okydavanej manželky, potom si spomeň.
@anonym_autor ako dlho ste spolu? Mesiac? ak si písala, nečítala som..
Si vážne myslíš, ze ty si iná, wau?? Ak by sa aj rozviedol, a žili ste spolu, prečo by nepodvadzal aj teba?? Absolútne ho nepoznáš.
Stretli ste sa skôr, nestihol ukončiť hm..a teraz mu Brani co..véd zena je des, uz mal byt odstahovany u teba..
A pýtali sa ta, kde spáva, vieš? Povedal ti? Zostal kvôli deťom aby im ukazaal ako to ma vyzerať? Ked si dvaja nerozumejú?
Krmi ta tym, co chceš počuť.
A naivne hltas každé klamstvo.
Véd mu daj na výber.
Ferko,pozri, dám ti čas, priestor, podaj o rozvod, uprac si manželstvo a potom sa mi ohlas.
Uvidíš, neurobí nic.
Véd ho nechaj, nech robi veci sam.
@anonym_autor Nikdy som sa k nicomu nevyjadrovala ale tu napisem svoj nazor osobny aj rodinny. Vzdy zalezi od charakteru, povahy muza a jeho zeny. Jedna nevera par bol spolu12 rokov, muz si chybu priznal, pochopil aku chybu v zivote urobil a ani mu nenapadlo opustit rodinu a dieta. Druhy pripad, muz odisiel od manzelky lebo ju nemiloval urazala ho trvalo to roky, 2male deti, nastahoval sa k milenke chceli zacat ale manzelka ho psychicky tak zdeptala, ze napokon odisiel aj od milenky, chcel si utriedit myslienky. Manzelka ho stale kontaktovala navstevovala a vyzadovala pozornost, potrebu pomoci s detmi: odnies desiatu do skoly lebo si zabudli, odviest ju na gynekologiu lebo asi nemala nohy, urobit po skole ulohy s detmi, pomoct jej pozmyvat schody lebo mala sluzbu vo vchode, mimochodom prvy den ked sa od nej odstahoval, hned im dohodla stretnutie u pravnika kde riesili ze cely byt prepise len na nu. Po 3 tyzdnoch sa k nejvratil a milenke nevysvetlil vobec nic. Co som tym chcela povedat, jednoducho muz, ktory nikdy nemal sebavedomie, sebauctu a hrdost voci sebe samemu. Takze musis poznat svojho milenca aky ma charakter ci je manipulativny typ, a aky ma charakter. Vsetko je to na nom a na jeho manzelke, ci maju svoju hrdost, ci vedia co chcu a ci je manzelka bez neho schopna fungovat. Ak nie bude sa ho drzat a robit vam zo zivota peklo. Aj ked ti ukazal sms ako hnusne si pisu nic neznamena. Manzelka o ktorej som pisala hore muzovi nadavala do k.k.t.v... aj ho nie raz udrela a su spolu. On je nestastny ale ostal lebo sa nemal rad a nepoznal svoju hodnotu. Inak rozumny a mudry muz, len slaboch. Zeny dokazu aj nemozne ked chcu. Tie ktore maju svoju hrdost vedia ci vztah v ktorom sufunguje/nefunguje a nebudu chciet v nom zotrvat, pokial sa o seba vedia postarat a s ex sa rozumne na vsetkom dohodu. Teraz uz len aka je ta jeho a aky je on. Laska sa vynutit neda ale zit v nefungujucom vztahu sa da, hlavne ked sa o seba nevie dotycna postarat.
@jana525 Toto tu bolo treba napísať,lebo podaktoré si myslia,že len chlap je vždy kkt.Nie,nie je!Existujú aj harpie,ktoré chlapovi zobrali veškerú úctu v samich seba!Ale toto tu väčšina hlúpych žien nepochopí a hneď zhodnotí situáciu,že ten chlap je debil,lebo to skúša na každú a doma ma milujúcu manželku.Každá,ktorá ide do takého vzťahu by si mala sama zhodnotiť,či je to len sukničkár alebo nešťastník a čo vlastne chce od takého.
@jana525 Toto tu bolo treba napísať,lebo podaktoré si myslia,že len chlap je vždy kkt.Nie,nie je!Existujú aj harpie,ktoré chlapovi zobrali veškerú úctu v samich seba!Ale toto tu väčšina hlúpych žien nepochopí a hneď zhodnotí situáciu,že ten chlap je debil,lebo to skúša na každú a doma ma milujúcu manželku.Každá,ktorá ide do takého vzťahu by si mala sama zhodnotiť,či je to len sukničkár alebo nešťastník a čo vlastne chce od takého.
@karolina196 Hlúpa je hlavne autorka....určite nie väčšina žien tu😉
@anonym_autor ako dlho ste spolu? Mesiac? ak si písala, nečítala som..
Si vážne myslíš, ze ty si iná, wau?? Ak by sa aj rozviedol, a žili ste spolu, prečo by nepodvadzal aj teba?? Absolútne ho nepoznáš.
Stretli ste sa skôr, nestihol ukončiť hm..a teraz mu Brani co..véd zena je des, uz mal byt odstahovany u teba..
A pýtali sa ta, kde spáva, vieš? Povedal ti? Zostal kvôli deťom aby im ukazaal ako to ma vyzerať? Ked si dvaja nerozumejú?
Krmi ta tym, co chceš počuť.
A naivne hltas každé klamstvo.
Véd mu daj na výber.
Ferko,pozri, dám ti čas, priestor, podaj o rozvod, uprac si manželstvo a potom sa mi ohlas.
Uvidíš, neurobí nic.
Véd ho nechaj, nech robi veci sam.
@anonym_63c2ad Ja som cakala, a on sa rozhybal. Dala som mu termin dokedy pockam. Doma funguje iba ako opora pri kazdodennych povinnostiach. Dokonca dnes prvykrat spal mimo domu.
@anonym_63c2ad Ja som cakala, a on sa rozhybal. Dala som mu termin dokedy pockam. Doma funguje iba ako opora pri kazdodennych povinnostiach. Dokonca dnes prvykrat spal mimo domu.
@anonym_autor nuž tak veľa šťastia, rozhýbal sa, je to na dobrej ceste.
Ono ako opora, mize fungovať ešte dva, tri päť rokov?
Budeš čakať? Dohladaj si oribehy ohrdnutych mileniek ktoré roky čakali verili a ten zmrd si vybral tu hnusnu ženu.
A ako opora môže fungovať aj ako odstahovany,ci?
Chlap ma 45? To ma doma teenagerov?
Ta budu po rozvode "milovat"
🤚🫡😁
@anonym_autor Ty si osba, bez chrbtovej kosti. Teraz pred vianocami berieš deťom otca z ich blizkosti. Ja, nikdy nepochopim takychto egoistov ktori rozvracaju deťom životy naruby. To už nemožu ĺudia vydržať, kym tie deti vyrastu a vyletia z hniezda? Ja to chapem, ked je vo vzťahu alkohol, zavyslosť, agresia, alebo nasilie, ale kvoli cudzej zenskej odísť od vlastnich deti, lebo mi dala ultimatum. Daj, si pozor autorka, aby si este sama nedostala od zivota take ultimatum, že ti bude ponaučenim.
@anonym_autor nebudem Ta odsudzovat.
Sama som zazila nieco podobne.
Zacala som si s muzom, ktory sa prave rozvadzal. Zena ho opakovane podvadzala a sama podala o rozvod. Tvrdil, ze uz to ma vysporiadane v hlave, ze chce mna... az kym neprisla ona nazad, ze vsetko lutuje a chce sa vratit... stiahla ziadost o rozvod... on zrazu nevedel co robit... zrazu tu boli ich spolocne majetky, deti, znami... toto sa tazko opusta... ked som videla, ze to k nicomu uz nevedie, tak som pozbierala posledne zvysky hrdosti a odisla som sama...
Nechaj ho, nech sa rozvedie a potom s nim nieco ries... dovtedy si a budes len milenkou... a to asi nechces...
Ahoj, necitala som vsetky komentare, ale moj postreh je ten, ze bacha ...ked sa manzelstvo rozpadne, mozu za to obaja, nie len jedna strana (manzelka) a ver, ze zaciatky su krasne a zatial stale plati - Ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju.
Teraz sa ti moze zdat vsetko krasne, ale aby si si na krk nezavesila muza, ktory po case ukaze svoju tvar a budes nestastna.
@kubanika no hlavne, keď je chlap sukničkár, tak môžu za rozpad manželstva obaja, hlúposť, žena môže byť milá, starostlivá, chápavá....., ale keď raz debilovi rozum nedáš a behá za inými, tak môže aj za to žena? ale aha, no hej môže, že sa stará ako hlúpa o chlapa, deti, domácnosť a čo si ju on neváži a ešte aj večer ho uspokojí, jedine preto za to môže aj ona, sa nehnevaj, ale naozaj táto fráza, že za rozchodom sú vždy dvaja nieje vždy pravdivá, ked je raz idiot, tak nim bude aj v ďalšom vzťahu, samozrejme platí aj naopak
Táto veta je skvelá
" Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma." To povedal on?Véd jej daj o sebe veduet, ze čakáš na jej muža. Možno vám to cele urýchli a vy×drbe ho z doma ako vechtik.
A on sa s nou rozišiel? Ved su manželia, žije s nou, býva v spoločnom byte, riesi chod domácnosti.. to sa co deje ked sa muž rozide s manželkou, ale žijú spolu?
Vue vbc ona, ze jej muž ma milenku, a s nou, vlastnou ženou, sa rozišiel?
Ty na com luetas, na oblaciku z cukru?? Otvor oci, koľko mas rokov?
Tu si mu dala čas a kladies podmienky??
no ale začala si písať....nabieha mi ženatý muž....ale to je rozdiel nabiehať a mať už niečo, lebo v diskusií to znie už inak ako že ti nabieha, nabiehať môže hocikto, chlapi sú niekedy otravni, je už len na nás ako im dávame najavo záujem alebo nezáujem, no mať už s niekým niečo viac nie je nadbiehanie a ešte ti ukazuje čo mu píše žena a tvrdí, že spolu nič nemajú a bla bla bla a to ti len nadbieha? no mne osobne by sa protivil, povedala by som mu, či sa nehanbí ženu takto zhadzovať a ponižovať, pritom do jadra vôbec nevidíš, on robí všetko preto, aby si ho ľutovala ako žije, dievča zlaté, neviem koľko máš rokov, ale takto si zbabrať život ideš, sa nehnevaj, utekaj a zachráň sa, alebo urob službu jeho žene, nech sa zbavi debila, uvidíš raz ti bude vďačná, môj ma opustil kôli takej a mne sa tym otvorili dvere k lepšiemu, dodnes jej ďakujem a ona plače, hoc sa mi usmievala do tváre, keby nie milenky, ja niesom dnes vydatá za chlapa, ktorý si ma váži a je tomu uz 20 rokov, sukničkár sa nikdy nezmení a rozumný chlap nepodvadza ženu, ale rieši najprv vzťah, rozvod a nájde si nie milenku ale partnerku, premýšlaj, ale napíš aj v lete, ako to dopadlo všetko
@charlotte911 tiez som jej nspisala,nech jeho žene urobi službu a da vedieť kto je, co je..ze jej muž trpí a riesi rozvod.. možno jej ho s radosťou pobali ked sa o sebe dozvie aká je zla.
@anonym_autor skus byt užitočná a urob vám všetkým láskavosť, pomôž miláčikovi co najskôr sa dostať z toho pekla od tej hroznej furie.
@anonym_autor a deti má aké staré?
@anonym_autor nuž tak veľa šťastia, rozhýbal sa, je to na dobrej ceste.
Ono ako opora, mize fungovať ešte dva, tri päť rokov?
Budeš čakať? Dohladaj si oribehy ohrdnutych mileniek ktoré roky čakali verili a ten zmrd si vybral tu hnusnu ženu.
A ako opora môže fungovať aj ako odstahovany,ci?
Chlap ma 45? To ma doma teenagerov?
Ta budu po rozvode "milovat"
🤚🫡😁
@anonym_63c2ad v 45 aj dospelé aj dedkom už môže byť, zatiaľ stále nikomu neodpisala ake staré deti sú, možno ani sama nevie
@anonym_63c2ad v 45 aj dospelé aj dedkom už môže byť, zatiaľ stále nikomu neodpisala ake staré deti sú, možno ani sama nevie
@charlotte911 vek detí asi nevie, a ano, môžu byt aj dospelé, len ostal kvôli deťom a riesi bežný chod domácnosti.. ak ostáva kvôli deťom tak zrejme budú menšie 8/10r.
Ak ostáva kvôli 16/18r ti ho majú zvysoka v paži, ale asi im natiera chlebík ráno a rozvaza po tréningoch.
Píše v úvode ze ten zlý vzťah trvá uz roky, och chudak, to roky nesexuje, trpí, ci ako to autorke vysvetlil? A cele tie roky bez sexu čakal, vydržal až sa zjavila autorka?
@charlotte911 vek detí asi nevie, a ano, môžu byt aj dospelé, len ostal kvôli deťom a riesi bežný chod domácnosti.. ak ostáva kvôli deťom tak zrejme budú menšie 8/10r.
Ak ostáva kvôli 16/18r ti ho majú zvysoka v paži, ale asi im natiera chlebík ráno a rozvaza po tréningoch.
Píše v úvode ze ten zlý vzťah trvá uz roky, och chudak, to roky nesexuje, trpí, ci ako to autorke vysvetlil? A cele tie roky bez sexu čakal, vydržal až sa zjavila autorka?
@anonym_63c2ad aj moj muz hovoril milenke ze rok a pol so mnou nespal. Ked som jej povedala ze aj tyzden predtym ako som sa to dozvedela bol sex viackrat, tak cumela
@tatiana288 áno vieme to obaja,ale tá žena je labilna,a vyhráža sa samovraždou,keď poda rozvod....
@anonym_bcc152 ty si autorka? Labilna si jedine ty asi .Keďže si sa tak ponizila že si si našla zenateho a ešte aj s deťmi.Zena na úrovni by sa takto nikdy neznížila.A vraj dobré rozbehnutá kariéra.Je to úbohé a ponizujuce keďže asi žiadny nezadany muž by ťa nechcel.Zo ženatými mužmi si začínajú len také čo nemajú na viac a sú radi že ich aspoň niekto chce.
@tatiana288 áno vieme to obaja,ale tá žena je labilna,a vyhráža sa samovraždou,keď poda rozvod....
@anonym_bcc152 bežné vyhovorky zenatych chlapov staršie ako najstaršie remeslo ja sa čudujem a zasnem že toto ešte niekto dokáže brať vážne.
@charlotte911 tiez som jej nspisala,nech jeho žene urobi službu a da vedieť kto je, co je..ze jej muž trpí a riesi rozvod.. možno jej ho s radosťou pobali ked sa o sebe dozvie aká je zla.
@anonym_autor skus byt užitočná a urob vám všetkým láskavosť, pomôž miláčikovi co najskôr sa dostať z toho pekla od tej hroznej furie.
@mk22 Ale ved ona o tom vie. On sa netaji, chodime spolu von na prechadzky.
Ja som to stopla, ze nedokazem toto takto, kym sa to nevyriesi a on to riesi.
@anonym_63c2ad Ked sa pohadaju, tak tie hadky su velmi skarede - maju uplne odlisne nazory na fungovanie, netravia spolocny volny cas, ona dost funguje pre deti. Sex spolu mali pravidelne, to viem, to mi priznal.
@karolina196 Vyhľadaj lekára. Ty milenka.
@anonym_bcc152
@enmery presne tak ona by mala vyhľadať lekára lebo psychicky zdravá žena toto nedokáže.
@anonym_63c2ad Ked sa pohadaju, tak tie hadky su velmi skarede - maju uplne odlisne nazory na fungovanie, netravia spolocny volny cas, ona dost funguje pre deti. Sex spolu mali pravidelne, to viem, to mi priznal.
@anonym_autor mali,alebo majú pravidelný sex...tým,že je s tebou, ako píšeš po víkendoch, tak to deťom nechýba? Lebo ide o relatívne malé deti
Táto veta je skvelá
" Ocakava z jej strany rozne problemy, len aby ho udrzala doma." To povedal on?Véd jej daj o sebe veduet, ze čakáš na jej muža. Možno vám to cele urýchli a vy×drbe ho z doma ako vechtik.
A on sa s nou rozišiel? Ved su manželia, žije s nou, býva v spoločnom byte, riesi chod domácnosti.. to sa co deje ked sa muž rozide s manželkou, ale žijú spolu?
Vue vbc ona, ze jej muž ma milenku, a s nou, vlastnou ženou, sa rozišiel?
Ty na com luetas, na oblaciku z cukru?? Otvor oci, koľko mas rokov?
Tu si mu dala čas a kladies podmienky??
@mk22 Klame keby o nich žena vedela určite by sa s nov spojila Autorka je ľahká žena a doslova nevie ani koľko máju jeho deti rokov.

@sova7 ked je slobodny dilino ale zenaty rozumny chlap. Volba jasna.