Mám známej povedať, že ju partner podvádza?
Baby mam dilemu... Moja veľmi dobrá známa žije roky so svojím partnerom majú spolu dve deti, on robí v zahraničí a už vyše roka sa ťahá s druhou. Chce ju opustiť a chce jej aj vziať deti. Podľa všetkého ona o milenke vôbec nevie...
Mam aj nejaké dôkazy.. čo mám robiť? Mam jej to povedať či mlčať? Fakt neviem ale na jednej strane nechcem ublížiť no na druhej strane robí z nej totalnu hlupanu
@sisamisaaa nemôžem povedať príliš veľa aby sa v tom niekto nespoznal
@anonym_autor Chápem. Ale iba sa skús nad tým zamyslieť, ako ty si sa o tom dozvedela a ako je možné že ona po roku, a ešte s kadejakými zápalmi, nič netuší...
@anonym_autor Chápem. Ale iba sa skús nad tým zamyslieť, ako ty si sa o tom dozvedela a ako je možné že ona po roku, a ešte s kadejakými zápalmi, nič netuší...
@sisamisaaa veľa nás je, čo netušíme .
@sisamisaaa ja neviem... Možno tuší ale nechce si priznať? Vieme o nej že je až príliš zaľúbená a svojho muža vidí ako pána boha...
Proste ťažká situácia naozaj mi je jej ľúto. Je to známa nie kamoška... Naozaj nechdem moc konkretizovať aby sa tu v tom niekto nespoznal ale proste potvrdili sa za posledný čas nejaké veci - preto tie dôkazy a celkom ma to sere že by som jej to povedala
@anonym_autor ešte že nemám muža v zahraničí 😋
@sisamisaaa ja neviem... Možno tuší ale nechce si priznať? Vieme o nej že je až príliš zaľúbená a svojho muža vidí ako pána boha...
Proste ťažká situácia naozaj mi je jej ľúto. Je to známa nie kamoška... Naozaj nechdem moc konkretizovať aby sa tu v tom niekto nespoznal ale proste potvrdili sa za posledný čas nejaké veci - preto tie dôkazy a celkom ma to sere že by som jej to povedala
@anonym_autor povedz jej to narovinu, ide ti o jej dobro alebo o to ako budeš vyzerať v jej očiach? Toto je vážna vec, môže to mať pre ňu hrozné následky a ty máš možnosť jej pomôcť. Možno ťa pošle do hája a bufe s ním ďalej ale ty budeš vedieť že si jej skúsila pomôcť.
@anonym_autor povedz jej to narovinu, ide ti o jej dobro alebo o to ako budeš vyzerať v jej očiach? Toto je vážna vec, môže to mať pre ňu hrozné následky a ty máš možnosť jej pomôcť. Možno ťa pošle do hája a bufe s ním ďalej ale ty budeš vedieť že si jej skúsila pomôcť.
@anonym_cc3a73 lenže situacia je viac komplikovaná. Ja nemám problém s tým povedať jej to na rovinu len sa bojim reakcie jej muža keď zistí od koho to ma
@anonym_cc3a73 lenže situacia je viac komplikovaná. Ja nemám problém s tým povedať jej to na rovinu len sa bojim reakcie jej muža keď zistí od koho to ma
@anonym_autor no to mení situáciu ,tak potom anonymne ale to tiež si musis premyslieť čo a ako
Hlavne aby to bolo vecne, jasne a nedokazatelne na teba 🫣
@anonym_autor no to mení situáciu ,tak potom anonymne ale to tiež si musis premyslieť čo a ako
Hlavne aby to bolo vecne, jasne a nedokazatelne na teba 🫣
@anonym_5cfd25 akože vôbec sa mi do toho nechce... No viem čo je to za hajzlika a proste hovorím si že ja by som rada vedela .. asi to skúsim formou listu. Veľmi stručne s priloženými fotkami
Ten list je naj volba . Napis ho tak aby bolo jasne ze si nevymyslas . Bohe chuda zruti sa ale ano zmenis jej navvzdy zivot k dobremu…..
@anonym_autor písala si ze je to známa tak akej reakcie sa bojíš? Čo ti pride domov vylepiť?
@anonym_autor keby sa každý staral o seba, o všetkých by bolo postarané. V žiadnom prípade, vôbec sa ta to netýka, neživíš ich, aby si sa im montovala do vzťahu. Reálne sa divím, že sa nájde clovek, ktorý sa nad niečím takýmto zamýšľa 😳 asi máš malo svojich starosti a nudný život
@anonym_autor Nuž musíš sa rozhodnúť sama. Tu ti každý povie svoj názor, ale dôsledky akéhokoľvek rozhodnutia si ponesieš ty sama... skús si tie situácie predstaviť ako sa cítiš v jednej a ako v druhej
@anonym_5cfd25 akože vôbec sa mi do toho nechce... No viem čo je to za hajzlika a proste hovorím si že ja by som rada vedela .. asi to skúsim formou listu. Veľmi stručne s priloženými fotkami
@anonym_autor NERIEŠ TO!!! Obzvlášť ak to nie je tvoja sestra, alebo najlepšia kamarátka, pripadne mama!
Ženy čo tu robíte zo seba hrdinky, nemáte šajnu čo tu trepete.
1. - ak nie sú blízke kamarátky, nepoznajú ju,nevedia predvídať v akom je psychickom rozpoložení a čoho je schopná.
Naozaj by ste dokázali žiť po zvyšok života s tým že kvôli vám niekto spácha samovraždu? Prípadne vraždu?
Muž jej to možno povie sám, možno si to ešte rozmysli, možno to napriek nejakým,,dokazom" je úplne inak!
2.- autorka, buď si istá, žez toho nakoniec vyjdeš ako najväčšia krava!!!!!!
Ženy, mam osobnú skúsenosť a NIKDY VIAC! NEROBTE TO! Myslím že žiadna z vás si týmto neprešla osobne preto netušíte o čom hovoríte!
Nakoniec hlavný akter zo mňa po tom všetkom urobil urazenu odstrčenu milenku (jeho!!!)
Jeho žena skoro spáchala samovraždu.
Nakoniec sa aj tak rozviedli, no ja som aj tak ostala za najväčšiu k....u.
Je to ich kapusta, nech si to riešia oni.
Deti jej bez dôvodu nevezmu a ak je niekto pri moci tak jej ich vezme tak či tak aj keď bude pripravená
@anonym_autor mas fotky? Sleduješ ho? Alebo nejaké screenshoty?
@anonym_autor A čo si to ty? Prečo sa starať do toho do čoho ťa absolútne nič nie je!?
@anonym_autor riešila som to isté ....prišli sme pracovať s manželom do Talianska a tam manžel mojej naj naj kamošky na disco s innou ženou nie raz...ešte nám vravel s úsmevom čo je za hranicami srdce nebolí...nám to ale nedalo urobili sme foto a len tak napísali list vytlačili pridali foto a vložili večer do schranky... No hneď to malo obrátky ....dnes sú spolu neveru mu odpustila ale začal pracovať v zahraničí s ňou tak dnes sú spolu a keď sa aj stretneme vidím že sa ľúbia ....do dnes nevedia že sme to boli my ...momentálne čakajú prve bábo
Iné je povedať to naj naj kamoske a iné známej. Veď keď ťa to páli, povedz. Počítaj aj s možnosťou, že vyjdeš z toho ako blbka. Ich život, nie tvoj.
Tak mňa len prekvapilo, že je to len známa a ty vieš o jej pohlavných chorobách...hm? Čo si sestrička na gynekológii alebo to ona rozprava kade chodi? Za mna dosť intímna téma. Po druhé, si ta milenka keďže sa bojíš reakcií jej chlapa? Ved skús najskôr osloviť jeho.
A ako sa k tebe dostali fotky? Si ho fotila a za ním behala...nejako mi tu pár vecí nesedí.
Takze radšej pošli anonymné lebo sa.mi zdá že toho vieš nejako veľa...hlavne ak je on v zahraničí, čiže mimo dosahu. A ty mas také dobre informácie o ňom, dokonca že aj deti chhce vziať...A jedna sa stále len o známu!!!
@anonym_autor určite jej to povedz, ak vieš. Drvivá väčšina ľudí čo poznam, vždy potom vravela a prečo ste mi to nepovedali???
@anonym_autor určite jej to daj vedieť. Ale anonymné, nech sa to neotoci proti tebe.
Napíš jej anonymný email.
Nie nehovor jej nič. Neviem načo sa chceš starať do cudzich vzťahov. Keby si s tým prišla za mnou,vynadám ti.
@anonym_autor ty si tá milenka?
Ahoj, ak by sa Ti dalo ju niekam pozvat, porozpravat sa v sukromi. Zistit, ako sa ma, ako to maju doma. Povedat, ze mas podozrenie, ak sa bude pytat na zaklade coho, povedat/ukazat dokazy. Nerobit to stylom, ze je to isto tak, stale to teorericky moze byt inak alebo min ona si to moze chciet nahovarat. Ak by potrebovala do buducna sa o tom s niekym poradit, mat nejakeho svedka, butlavu vrbu, tak jej vies byt i takto dalej napomocna. Ak posles list, tak to moze brat ako "zaskodnictvo"/srandu,ale najma bude na to cele sama, nevies v akej chvili ho bude citat. Co najorsie sa moze Tebe stat? Ze sa s Tebou prestane bavit? Coho sa obavas, ze sa moze stat, ak by sa dozvedel jej muz, ze to ma od Teba? Ak mas Ty muza/partnera, tak mu o tejto situacii povedz vopred. Nemas to lahke, ale za mna radsej lutovat to, co sme urobili, ako to, ze sme neurobili nic. Ak ju chce nechat, on sa na to pripravuje, ona je v znacnej nevyhode.
Ona je LEN znama a ty vies o jej gynekologickych problemoch ?
Je naivne si mysliet ked su dvaja odluceni (praca v zahranici) ze z dlhodobeho hladiska bude jeden ci dvaja verni. Ona to kludne moze sama tusit ale nemusi to ani riesit. Kolko je rodin kde zena potrebuje muza aby vobec vedela fungovat s detmi. Toto sa lahko povie horsie mozu byt nasledky. Najprv si spocitaj ci jej vobec touto informaciou k niecomu pomozes.
@anonym_autor nestaraj sa do veci, do ktorých ta nic nie je. Rozbíjať inym rodinu nie je ok. By si sa čudovala, koľko zien je podvadzanych, vedia o tom a tolerujú to kvoli zachovaniu rodiny.
Ona je LEN znama a ty vies o jej gynekologickych problemoch ?
@ivik4 hej, celé divné. chlap robí v zahraničí a tam vraj práši milenku. žena je doma s deťmi. ale táto tu presne vie, že on práši milenku... no dobre, to by som ešte pochopila, že kdesi na to prišla akosi. ale že chce vziať deti so sebou? a toto už odkiaľ má? to tá milenka túži vychovávať cudzie deti? no akože určite..... a do toho ďalší žvást. no buď je autorka tou, ktorú práši a nemôže mať deti a nevie ako to urýchliť, tak to chce tej žene povedať akože v dobrom alebo je toto celé vymyslené.
@anonym_autor ved aj tak jej to chces povedat 😉

vymyslená téma
@amdornik z akého dôvodu? Prosím ak nevieš odpovedať respektíve prispieť do témy ignoruj ju dik