icon

Mám zostať vo vzťahu kvôli dieťaťu?

kaja030215
28. aug 2020

Ahojte prišla som si k Vám po radu lebo už som naozaj zúfalá a neviem co spraviť. Zoznámila som sa s chlapom ktorého mi dohodil švagor stým ze ho pozná dlho a vie ze je to dobrý chlap a presne to som ja chcela nepozerala som na to ci ma priťahuje proste som chcela pri sebe dobrého chlapa ktorý sa o mňa a môjho 5r. Syna s predchádzajúceho nefungujuceho vztahu bude vedieť dobre postarat lenže sme sa videli dva krát za ten čas som ho nemala ako stihnúť spoznať to je samozrejme. V jeden večer sa popilo vyspali sme sa a bum ako naschval som otehotnela samozrejme o potrate som ani nerozmýšľala dieťa beriem ako dar priateľ sa tomu samozrejme potešil ale horšie je ze som zistila ze to medzi nami vôbec nefunguje po žiadnej stránke. Žiadna komunikácia, žiadna láska nič, stále som si hovorila ze keď budem mať druhé dieťa budem sa snažiť ako kolvek ten vzťah udržať koli dieťatu no vidím ze to nejde teraz som už v 15tt priateľ je stále v práci a domov chodí podráždený lebo vraj ma toho veľa no teraz som dokonca zistila ze nechodil do prace ale namiesto toho chlastal celé dni lebo o vraj zapijal to ze si ho nevšíma ale tak dá sa to keď to tak necítite? Teraz sa už len hádame vycitame si a dokonca ma poslal na potrat teraz to ľutuje ale ja už sa cez to neviem preniesť a úplne sa mi znechutil nedokážem ho už pri sebe ani cítiť.. Mam ostať v takomto vzťahu alebo to nemá žiadnu budúcnosť? Viem ze toto by sa riešiť nemalo ale tak co na to povie okolie dve deti každé s iným a ani s jedným není

Strana
z2
misa11111
28. aug 2020

Vieš každy ma iný rozum, ja by som si dala pozor a neotehotnela by som.. A hľadať si chlapa aby sa o teba postaral no držím palce aby si našla takého. 🤦‍♀️

katyl
28. aug 2020

@kaja030215 čo si bude myslieť okolie, že máš dve deti každé s iným mužom a ani s jedným nie si.... A ČO? Nikoho do toho nič nie je. AJ keby si mala 5 detí s piatimi mužmi (áno aj také prípady sú a dotyčná pani je vážená lekárka a vzorná matka) tak nikoho do toho nič nie je a jediný kto sa s tým musí vyrovnať si ty. Hlavne si život zariaď tak aby si bola spokojná a šťastná matka. Postaraj sa aby si mala bývanie, nejaký príjem. Na pár rokov sa správať ako samica, ktorá chráni svoje mláďatká, nech sa deje čo sa deje. POstupne deti pojdu do školy, školky, ty do práce a budovať si svoj život. Ozajstný Partner príde aj sám, vtedy keď ho budeš najmenej čakať

panelacikova
28. aug 2020

@sense aha, to mi nejak uniklo... tak hold má dievča smolu...

asia83
28. aug 2020

@kaja030215 Takže najprv ste sa s ním vyspali a potom ste ho spoznali? Hmmm. Žiadny ujo, či kto vám ho odporučil, ani alkohol nie je na vine, ale VY. Každý má, čo si zaslúži. Chúdence deti. Ponaučenie? NESKÁKAŤ HNEĎ CHLAPOVI DO POSTELE.

arianna25
28. aug 2020

Necitala som vaetky prispevky, snad sa k tomu dostanem neskor. Moj nazor je, odid od neho ked chlasce a nie si stastna s nim. Naco sa budes trapit s takym vo este na teba zvaluje vinu ze pije. A esre si tehotna tak by sa mal okolo teba trochu tocit napr kupovat ovocie dajme tomu.

arianna25
28. aug 2020

Kasli na okoloie co povie ze dve deti s dvomi muzmi. Nech sa daju vypchat vsetci. Ide o tvoje stastie, aby si sa ty nezrutila o 2 roky.

katarinka89
28. aug 2020

@kaja030215 prepáč ale ty si trúba! Lebo švagor povedal že je dobrý chlap, tak s ním budem hoci tam nieje iskra, príťažlivosť, nič. 🤦 OMG KOLKO MAS ROKOV- 15? NEPORADIM TI NIC, LEBO SA LEN LUTUJES A KEBY SI SA MALA RADA- ASPON BY SI SA CHRANILA PRI SEXE- KED UZ NIC INE

katarinka89
28. aug 2020

@asia83 skákať s ochranou

asia83
28. aug 2020

@katarinka89 Hneď, keď ho poriadne nepozná?

damtiporiti
28. aug 2020

Mňa by zaujímalo, keď tie vaše príbehy tak čítam, kde je nejaká výchova v rodine, k čomu vás matky viedli. Asi tiež k tomu, k čomu boli ženy vedené za starého režimu, vydať sa, lebo "potom ta nikto nebude chcieť", mať deti a robiť chlapovi poskoka, zatiaľ čo ten sa ťahá po šenkoch a kade tade.
Akurát dnes už to robíte aj bez svadby.

amanta5
28. aug 2020

Ja žasnem nad tým čo tu čítam....myslím komentáre 😲
„Neodsudzuj človeka pokiaľ aspoň tri dni nechodíš v jeho topánkach.“

Podstata nie je v tom, s kým má dieťa....ani to, že sa opila a neplánovane otehotnela....ani to, že nechce byť sama.....teraz s tým už nič nespraví. Je úplne zbytočné ju karhať za "rozliate mlieko".

Autorka:
A čo tvoja rodina? Rodičia, príbuzní, kamaráti? Máš kde bývať? Máš stálu prácu? Ak ti má kto pomôcť, zvažovala by som skôr možnosť byť bez muža, ktorému si ľahostajná.

1didiana1
28. aug 2020

toto by som nechcela, mat takehoto chlapa po boku, dietatku bude myslim ze lepsie, ked nebudete spolu, nebude trpiet a tebe sa bude tiez podla mna lepsie zit

kucikuc
28. aug 2020

@amanta5 tiež som žasla nad tými komentármi. Človek hľadá pomoc nejakú podporu a pritom tuná to je úplne naopak

komir63
28. aug 2020

@kaja030215 Ty si pre toho chlapa komplikáciou s ktorou nepočítal keď ste spolu prášili. Čo chceš zachraňovať? Pošli ho do prdele, dohodnite sa na výživnom a ty už neopakuj chyby.

Strana
z2