icon

Mám zotrvať v takomto vzťahu?

18. jún 2020

Sme manželia, čakáme dieťa už som v 7 mesiaci. Od januára sa hádame, ale za úplne blbosti, lezie mu na nervy, že teraz v tehotenstve nepracujem, bohužiaľ snažila som sa zamestnať všade kde som povedala, že som tehotná ma už nechceli, tak nás finančne živí on, ale zas ja som predala auto a všetky peniaze z predaja som mu dala, takisto dostala som od starkých do daru menšie financie na výbavičku pre dieťa, samozrejme peniaze som mu dala, takže nie je to všetko úplne na ňom, to len, aby ste boli v obraze. Teraz naposledy mi začal nadávať do p*č kvôli tomu, že v práci jedol žemle so šunkou a ja som bola na návšteve u môjho otca a dal mi vyprážaný syr s hranolkami, na ktorý som mala už dlho chuť a vedel to, no cirkus strašný čo som si to dovolila jesť niečo iné ako mi on nakázal akože fakt nechápem čo ďalej bude zasa, ale skoro všetky hádky sú takéto absurdné. Totálne mi diktuje všetko, a ešte, že a som povinná byť ticho a robiť ako povie, keby som mala kam ísť tak idem už dávno, myslíte že sa to zmení, keď sa dieťa narodí? Alebo bude ešte horší. A ešte na drzovku on si zmyslí ,že ide s kamarátom na celú noc na ryby, samozrejme ja keby som išla nesmiem ísť na noc za kamarátkami, ale on môže. Aj keď vie , že mi to trochu vadí.

viestta
Odpoveď bola odstránená
hopsadobrandejsa
18. jún 2020

Naozaj nechapem kde na tychto chlapov chodite....

To je skutocne problem najst si normalneho partnera alebo Vam zostali na vyber len somari a pijani? Niekedy som naozaj prekvapeny akych muzov doma mate.

Ja teda neviem ci tam bol preklep v tvojej sprave pretoze si uviedla, ze ma 50, ale sprava sa skor ako 5-rocny. To ste sa sa naozaj pohadali kvoli tomu, ze on mal v praci zemle a tebe otec spravil vyprazany syr???? Akoze prepac, ale moja 3-rocna neter nie je taka malicherna.

Poviem ti pravdu, lepsie to nebude. Si tehotna a tebe vyhadzuje na oci, ze sa o tebe musi starat. Zasunut je najlahsia vec v zivote, postarat sa o dieta, to je uz trocha ine kaficko.

Nie je ti co zavidiet. Ak to co pises je pravda, prepac, ale mas doma hulvata ktory riesi preco mas ty to a to a on nie. Clovek by si pomyslel, ze pri tehotenstve pride trocha obrat k lepsiemu kedze si clovek zacne uvedomovat vaznost situacie a zodpovednost ktora prichadza s narodenim dietat. To nie je pripad tvojho muza.

Ak by som doma zene robil takito cirkus, tak by ma cela rodina prisla vytrieskat, ze co to ma znamenat pretoze takto nas veru nevychovali.

Jedine co ti dokazem poradit je lepsi vyber muza do buducnosti. Prestan venovat pozornost tymto sedlakom prosim ta.

dajana1983
18. jún 2020

@dskjhfdlkdjhl no ja veru nechápem že toľko príspevkov a hromada podobných 🥴dotyčná musela vedieť čo si berie takto z ničoho nič sa človek neprerodí.Isto nie zo slušaka na blbecka .

1sally12
18. jún 2020

To sa pýtaš vážne? 🤦‍♀️🤦‍♀️ To sa fakt musíš pýtať?! To nemáš vlastný rozum?🤦‍♀️🤦‍♀️
Ach bože dennodenne tieto príspevky...navlas rovnaké.

deti95060810
18. jún 2020

milujúci mm závidí manž. že na návšteve je syr s hranolkami? 🙄😨
Myslím že robíš chybu že mu dávaš všetky peniaze.... myslí na zadné vrátka....😉

jaskolka
18. jún 2020

Už neviem, aký chrapun vezme od vlastnej manželky peniaze na vybavicku! 🙈🙈. Akciu na takých blbcov majú v hypermarketoch? Normálne vziať palicu a zbila by som toto, koľko do nich vojde! Aby jeden 50 ročný cap vyčítal tehotnej, že nepracuje, a on ju musí živít? Závidel jej syr, lebo musí jest, čo on jej dovolí? Ze ma cusat a hovoriť len keď on dovolí? No palicu polamat malo na ňom!😡😡😡Mňa dobre ze muž na rukách nenosí, kupuje mi na jedenie, čo len chcem, až to preháňa, a tu toto bude robiť jeden dospelý chlap! Fuj!

autor
18. jún 2020

No fakt máte pravdu je to poriadny chuj to som horšie ani nemohla vybrať už, a nebol to preklep naozaj má 50.

dskjhfdlkdjhl
18. jún 2020

@jaskolka Uplne presne si to trafila, toto budu nejaki vypredajovi chlapi🙊 A niekto sa riadi asi tym, ze no nekup to, ked je to v akcii, aj ked je to leziak obycajny🙈

malebiele
18. jún 2020

Autorka este prosim ta, kolko mas rokov ty? Len zo zvedavosti sa pytam...

autor
18. jún 2020

@malebiele ja mám 22 , dosť veľký vekový rozdiel ja viem no, asi to je tá chyba...

gelifil
18. jún 2020

To nebude vekom. Je to proste debil od prirodzenia.

bluka2
18. jún 2020

Zozen dáke €€ a odsťahuj sa, najlepšie čo najďalej od tohto pána...

lenuska9999
18. jún 2020

Podla mňa choď aspoň na čas k rodičom ak môžeš, napríklad na týždeň , dva a o všetkom popremyslaj. A to , že on chodí do práce ešte neznamená , že má mať nad tebou moc.

hopsadobrandejsa
18. jún 2020

Mas 22 a mas potrebu zavesit si na krk chlapa ktory je od teba 2x starsi? To z akeho dovodu si s nim?

Ja osobne som nazoru, ze toto musi byt nejaky fake. Neverim tomu, ze autorka ma 22 a je vydata za 50-rocneho stareho chmula pricom je 7. mesiaci tehotenstva.

Ak by mi 22-rocna dcera zahlasila, ze sa chce vydat za 50-rocneho tak by som zrejme skolaboval. To radsej nehovorim o fakte, ze prvykrat kedy by mi toto oznamila, zrejme by som s tym chlapom prerazil vsetky priecky v byte.

jamampeknemeno
18. jún 2020

Nechcem predvidat, ale je dost mozne, ze ked budete vychovavat dieta v takomto vztahu, tak si z tvojho manzela zoberie priklad a moze sa stat, ze take spravanie bude brat ako samozrejmost

milka1988
18. jún 2020

@hopsadobrandejsa No nemusi to byt fake ja ppznam taky par kde ona ma 25 a on 50.. a uz su aj manzelia a tiez rovnako totalny ch...j...

autor
18. jún 2020

@hopsadobrandejsa no fake to nie je, kľudne ukážem aj sobášny list tam sú dátumy narodenia. My sme sa zobrali na tajno iba so svedkami takže môj otec to netušil až potom a velice bol nešťastný chcel ho zabiť ako normálny otec, ale keďže som už tehotná tak nechce mi robiť problémy.

tinapa
18. jún 2020

Bude ešte horší- odíď hocikam, kým ešte dieťa nie je na svete.. Aj keby to malo byť do azylového domu.. Vieš prečo? Lebo ti robí psychický teror..a časom bude aj fyzický, ak bu neurobíš po vôli.. To nebude život, ale peklo. Prosím ťa, nebuď s takýmto človekom.

kvetinka75
18. jún 2020

Tak este keby mal 25 clovek si povie nezrely ale v 50ke? A bude to horsie cim bude starsi. Ufrflanejsi protivnejsi arogantnejsi

simca06022011
18. jún 2020

Rovno ti poviem ako aj mojej segre pred rokmi: Ty si sa načisto ale načisto zblazdnila. Na čo je mladej babe jeden starý hnusný chren, ktory ti závidí aj vyprazany syr? A diktuje ti s mamičkou co robit? A ty mu hlupa ešte aj peniaze všetky dáš? A máš nejakú rezervu pre seba? Tvoji rodičia ti v prvom rade malo vysvetliť ze starého chlapa už ničomu nenaučís, ničomu sa neprisposobi, bude ta mat za decko a ty pekne budeš makať, starať sa a počúvať... Keby mi takehoto dcéra domov doniesla, tak ju prefliaskam a pán letí kade ľahšie. Takto si zničiť život. Teraz moja zlata upros rodičov a chod od tohto pana kade ľahšie. Čím skôr tým lepšie.

kvetinka75
18. jún 2020

@simca06022011 uplne suhlasim. Uz len teraz co robi a bude to horsie. Mam doma 50nika, ale my sme cca rovesnici a uz zacina ,,dedkovatiet,, chovanim, povahou. A neviem si presstavit ze by mal byt este otcom. A to sa este normalne chova a nie ako ten zakladatelkin.

tinapa
18. jún 2020

Toto všetko je riešiteľné. Odíď od neho. Urobíš si službu a začneš žiť kvalitnejšie. Ak by ťa nepustil, odíď potajomky..ďaleko a porieš si rozvod potom alebo anuláciu sobáša.

simca06022011
18. jún 2020

@kvetinka75 tak ja poznal 65r chlapa co ma 9 ročnú dcéru, 40 ročnú manželku. Ale to je kus chlapa, láskavý gentleman, postará sa o ne aj posledne im dá. Spoločenský. Ale toto....

kvetinka75
18. jún 2020

Prosim ta pytam sa zo zvedavosti, cim si ta ziskal, cim ta pritahuje lebo ked som ja mala 22 tak uz 40tnik bol pre mna stary ,,dedko,, a nie 50 rocny. Mlada baba a zavesi sa na stareho? A este takehoto?

komir63
18. jún 2020

@kvetinka75 A to sa mozno este dozvieme, ze chlap je dva krat rozvedeny a ma tri deti uz dospele. A ze sedel za tyranie byvalej zeny.

kvetinka75
18. jún 2020

@simca06022011 tak najdu sa samozrejme vynimky ale uz tak pomenej v tomto veku. Ale pre kazdeho muza ci ma 30 alebo 50 by mala byt rodina na prvom mieste

autor
18. jún 2020

@tinapa máte pravdu, lenže anulaciu sobáša sa dá asi iba do určitého času, neviem už či by sa to teraz dalo iba čisto rozvod.

kvetinka75
18. jún 2020

Anulacia sa da hocikedy, zalezina dovodoch

marca12
18. jún 2020

Kriste to je dilino. Boze takyto chlap si ani nezasluzi mat zenu. Preco si si ho vybrala za manzela a otca dietata? S takym clovekom sa ani neda dostojne rozviest.

autor
18. jún 2020

@kvetinka75 ja neviem, mňa priťahovali vždy takí starší ja sa napríklad ani za nejakým 30 ročným neobzriem jednoducho sa mi to nepáči, aj správaním bol super som si myslela, že konečne niekto normálny a vyspelý, ale sa pretvaroval isto... určite by som oňho ani nezakopla a nemala dieťa s ním,keby som vedela čo bude 🤦🤷