icon

Mama s priateľom prespali v mojej izbe. Ako reagovať?

2. feb 2025

Bývam s mamou a jej priateľom a sestrami V 3 izbobom byte
Sestry majú izbu spolu mama zvlášť a ja zvlášť
No len tento víkend som nebola doma a mama s ním sa rozhodli bez môjho vedomia a opytania tam spať . Samozrejme že som o ničom nevedela potom až sestra sa prekecala že tam spali a oni sa tvárili že nič ani sa ma nebolí schopní opýtať či vlastne vôbec môžu...a ešte k tomu som prišla a vidím že ani neprezlečene periny plachta nič...ideo to že ak by tam spala mama tak by mi to nevadilo ale on je pre mňa viac menej cudzí človek a extrémne sa mi to hnusilo

hellwant
3. feb 2025

@fairyy Pekne napisane.

Autorka: v podstate ide o to nevymenene pradlo. To treba slusne s mamou odkomunikovat. Asi nebudes mame hovorit, ak sa stane, ze budete spat u mna nemajte sex, to by bolo trapne.
A hlavne nerozoberaj na koniku veci typu oni maju nato stale chut. To si nezasluzi tvoja mama trosku ucty, aby si nepisala o jej potrebach pred cudzimi?

ina2405
3. feb 2025

@fairyy hlavne chcem vidieť, či si frajerka sama varí a sama nakupuje jedlo. Keď už sa tu tak naparuje.

mandzula
3. feb 2025

Vadilo by mi to bez ohladu na vek aj peniaze. Ucta a respekt by mali existovat bez ohladu na oboje spomenute.

vroni
3. feb 2025

@enmery, čítaj poriadne. Nejde o dcéry ale o dcerinu kamarátku. Cudziu osobu byte. Nie dcery

enmery
3. feb 2025

@vroni Ty čítaj poriadne. Si sa zafixovala, kde má mať mama sex. Moja odpoveď-akože iné dni nemá mama sex na gauči?Len na to som reagovala. Ale ty asi nevieš, čo si písala.

enmery
3. feb 2025

@vroni Presnejšie 20.05 čas. Len na ten Tvoj argument som reagovala.

vroni
3. feb 2025

@enmery, viem, čo som napísala. Ale predpokladám, že vlastne deti vedia, že je obývačka no go zóna, keď ma mama návštevu. Matka spáva v obývačke, nemá vlastnú izbu, kam by sa utiahla. Tak by sa snáď vlastná DOSPELA dcéra mohla ukľudniť a povedať, že zabudli prezliecť periny a nerobiť z celej situácie grécku tragédiu

autor
3. feb 2025

@ina2405 no to teda Varím aj kupujem stravu ale nie ako píšete že sama ale spoločné lebo by mi prišlo divné mať samostatne stravu aj keď niekto to tak má

kavasmliekom
3. feb 2025

Vy sa nestretavate všetci v tom byte? Ci pozeráte sa rozprávate len v kuchyni? Vianoce, narodeniny, atď, oslavujete v kuchyni? Ani raz si nesadla na gauč? Pýtaš sa jej, zaklopes, keď sa jej niečo chceš opýtať? Návštevu kde prijímate? A keď platíš polku nájmu plus celé energie, tak to ta lacnejšie vyjde 1izb byt a si sama.

earlgrey
3. feb 2025

No tak koľko teda platíš ten nájom?

autor
3. feb 2025

@kavasmliekom amonplatim polku nájmu ale v Tom su započítané aj energie a jednoizbak momentálne v okolí stojí vyše 500€ a to už je príšerné veľa len za byt čisto dať ...a áno len v kuchyni lebo chápeme že chce mať súkromie

autor
3. feb 2025

@earlgrey 350€

kavasmliekom
3. feb 2025

Pracuješ? Ci študuješ?

bielasovicka
3. feb 2025

Ta sestra tam tiež nemusela trepať kamošku keď dobre vedela ze nebude mať kde späť.

earlgrey
3. feb 2025

@autorka
350? no vidíš...dolož o 50 eur viac a nájdeš niečo pre seba, kde budeš mať súkromie...😉

kavasmliekom
3. feb 2025

@earlgrey za 400e ty prenajimas byt? Veď to už hádam ani garsónka nejde za 400

ina2405
3. feb 2025

@kavasmliekom garsónka áno, možno nie vo veľkých mestách, ale v menších áno.

earlgrey
3. feb 2025

@kavasmliekom Nie, ale zdieľané ubytovanie si nájde..za 400€..

fairyy
3. feb 2025

na prvej strane si autorka napisala vetu - ako som vyššie spomenula 1 izbový alebo garzónka vychádzaju okolo 400+€

a teraz platis 350....

kavasmliekom
3. feb 2025

@earlgrey tak to áno, som pochopila, že si ma prenajať sama byt.

enmery
3. feb 2025

@vroni Ty si mimo. Ona môže spávať na gauči a ebat s frajerom a ako argument použiješ, "kde mala mamka ebať". Zvyšný čas ju nezaujíma, že trtká a dcéry má doma?Zachovala sa ako stoka. Autorka je mimo, že nejde do zdieľané bytu. Prehodenie sestier je už iná kapitola. Takže, kde som ja zle čítala príspevok?Ty si dôkazom toho, že čitateľská gramotnosť je na Slovensku na bode mrazu.

earlgrey
3. feb 2025

@kavasmliekom A zase ak si vezmeme, že za 3izb. byt platia 700€...pravdepodobne to nebude nejaké veľké mesto...keďže ja prenajímam 3izb. byt v KE za oveľa oveľa viac...čiže za 400 by možno aj tú garzónku našla...v KE brat platí za garzónku 400eur 🤷‍♀️

vroni
3. feb 2025

@enmery, trepes, až sa hory zelenaju. Matka má vstúpiť do kláštora, aby sa jej deti nedaj Boh nedozvedeli, že má sex. Inak doma všetci zdraví, hlavne, že ty chápeš. Nevadí, občas hlava nefunguje tak, ako má.

autor
3. feb 2025

Áno dávnejšie keď som pozerala vychádzalp to okolo 400+ ale teraz išlo všetko hore čiže pod 500 som nenašla

hellwant
3. feb 2025

Nuz, tak snazit sa mozno brigadu navyse, co by ti akurat rozdiel dorovnala. Mozno by stacilo- ak sa ti neda najst lepsia praca- a robis pondelok az piatok 2 soboty a mas garsonku. Plat casom stupne, ci najdes casom inu pracu a potom uz brigadovat nebudes musiet. Skus si nasetrit na depozit ak nemas, mesiac, ci 2 sa uskromni. A môze to vyjst.

crazy_cat_lady
3. feb 2025

za tie peniaze, co platis mamke, tak si najdi nejaku zdielanu izbu, kde budes platit rovnako, mozno aj o nieco menej.. a mas po probleme

kavasmliekom
3. feb 2025

A pracuješ?

kavasmliekom
3. feb 2025

@earlgrey tiež prenajimam byty, ale oveľa oveľa viac nepýtam. Veď to by ani nikto nechcel a zase ten, kto dá 1000e za podnájom, už si radšej vezme úver. Veď to je hrozne, koľko niektorí pýtajú. Tiež som bola pár rokov v podnájme, kým sa nám podarilo dostávať dom a ale za 1000e by som radšej bola u mami v tej jednej izbe 😂

earlgrey
3. feb 2025

@kavasmliekom Jasné...ale tak záleži aký je ten byt...😉 a kde je ten byt...a veľa iných faktorov...ale súhlasím, tiež by som neplatila nájomné 🤣 to radšej hypo

enmery
3. feb 2025

@vroni Ty si pizda. Si pozri svoj koment. Si riešila, kde co ako majú trtkat. Keď zareagujem, že kde trtkajú akože inak, vyskočila si do mňa. Negramotna Trúbka.
Uč sa čítať a písať. Lebo ty ani sama nevieš, čo si napísala.