Máme pokračovať ďalej?

20. mar 2022

Ahojte, mam priateľa s ktorým som necelý rok. Poslednú dobu máme krízu a pocit odcudzenia. Priateľ chodí robiť na turnusy z toho je max 7 dní v mesiaci doma, ak ide do zahraničia tak ide občas aj na 2 mesiace preč. Problém nastal teraz, pretože si ako keby nemame už ani o čom povedať keďže je nonstop preč. Sám vraví že psychicky a fyzicky už nevládze ale práce sa vzdať nechce, je ňou doslova až posadnutý. Čo myslíte, snažiť sa ďalej alebo to nema budúcnosť? Ja už neviem ako ďalej.

janinah
20. mar 2022

A teraz si predstav.ze máte dieťa....takto chces žiť?

autor
20. mar 2022

@janinah určite nie

pribinak
20. mar 2022

Načo ti je takýto vzťah? Veď si viac sama ako s ním a keď ste spolu aj tak nie je dobre

cimage
20. mar 2022

Nemate sa o com rozpravat, lebo kazdy zije a preziva nieco odlisne. Nemate spolocne zazitky. Ja by som takto dlhodobo nevedela zit a mat dieta uz vobec nie. Bud budete spolu, alebo to asi nema perspektivu. Je ine ak chlap ide zarobit pre rodinu do zahranicia, ale tiez sa to neda dlhodobo. Tvojho to netaha na Slovensko, kedze je spokojny s pracou a asi aj financne. Mozno ty by si mohla byt s nim tam.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
21. mar 2022

@nurielka to som mu aj vravela že očividne sú jeho priority peniaze tak mi povedal že o rodinu sa treba postarať. Ale zda sa mi že on ešte stale nevie čo chce. Počkám chvíľu ako sa to vyvinie a pokiaľ to bude takto pokračovať tak asi bude koniec.

fiafia
21. mar 2022

Prvy rok by mal byť najkrajší, motýle v bruchu, nedockavost, chcieť byt s tým druhým. Tu to tak už po krátkej dobe nieje. Načo chces čakať? Život máš len jeden, nepremrhaj dní,mesiace,roky čakaním NATO,že sa niečo zmení..

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
24. mar 2022

Ďakujem za rady, ukončila som to keďže to nemalo východisko.