icon

Máme problémy s manželstve

denwer71
6. nov 2022

Dobrý večer všetkým. Prosím vas apm chlap a som zúfalý. Mame so zenou uz dlhsiu dobu problemy v manželstve a ona chce rozvod. Priznal som si vela chyb co som urobil . Nejake aj ona vraj pred kamoskou. Mame spolu tri deti. Teraz naposledy som bol na týždeň prec koli praci no a ked som jeden vecer spal u mamky v Prievidzi tak mi kamarat poslal sms z ktorej mi bolo tazko na srdci. Ked som druhy den prišiel domov tak som sa jej hned pýtal co je na tom pravdy. Najprv skúšala klamat ale nakoniec povedala pravdu ze je to tak. Ona sa zalubila do nejakého debilka of niekak zo ziliny a vôbec si neuvedomuje ze tym vlastne všetko straca aj ona aj ja a trpia hlavne deti. Ked som sa jej spýtal ze ci jej nevadi ze tym budu hlavne trpiet deti tak jej odpoved bola ze su este male a zvyknú si nejak. Ze je vela deti takto. Ze Nie sme jediny. Aj ked ma podviedla s druhým stale k nej citim blizko. A ja sa moc nechcem korozvadzat ale ona ano. Nedava si dokopy ze to bude mat tazke aj ona nakolko je aj po dvoch operaciiach chrbtice. A je matka troch detí. Stale ju lubim a spravil by som všetko čo sa da len aby sme boli spolu. Len mi to miestami pripada akoby jej niekto daval aj rozumy. Neviem si predstaviť život bez nej. Ona mi povedala ze uz ku mne nic neciti a ze ma nebere inak len ako otca detí a chcela by brat ako kamarata maximálne. Dnes som sa jej spýtal dvakrát ze ci by sa nesla somnou aspoň prejst po dedine a rozprávat sa . Doobeda kyvlaze mozme a teraz mi povedala že rozpravat sa môžeme aj ked pridem domov. Prosím vas je este vobec nejaka nádej ze ba naše manželstvo dalo zachrániť?

denwer71
autor
7. nov 2022

@janickacrazy jasne.ked je sama takto rozhodnuta. Rozprávali sme sa otom asi 5_6x a nic tak to by bolo ozaj asi zbytočne

derdia
7. nov 2022

@denwer71 prepac za uprimnost... neviem ci si sa s nou aj doraz prechadzal.. Ci ju pocuval, ci si tam bol ked ta potrebovala... Ak nie. Nasla niekoho, kto tvoje prazdne miesto zaplnil....

denwer71
autor
7. nov 2022

@derdia snazil som sa nacuvat. Vzdy teda skoro vzdy co chela som spravil.

denwer71
autor
7. nov 2022

@denwer71 koľkokrát ked som jej povedal že ci sa ideme prejst tak ani nechcela

derdia
7. nov 2022

@denwer71 nuz vzdy su dve strany. Ale manzelstvo sa da zachranit vzdy, ked dvaja chcu, ked sa dvaja snazia, ked sa maju radi... Ak je to jej jedno, bohuzial asi s tym nespravis uz nic. Je mi to luto, najma deticiek.

denwer71
autor
7. nov 2022

@derdia tak hádam to bude tak ako pisali pred vami ze nech si vyskusa

janickacrazy
7. nov 2022

@denwer71 daj vedieť, ako to dopadlo u vás, budem držať palce

kamatopo
7. nov 2022

Človeka sa nedá do niečoho nútiť. Keď chce nech ide. Nech skúsi. Aj ty si môžeš niekoho nájsť. Ku koncu je to o zvyku a keď sa odnaucis byť bez nej možno zistíš že aj pre teba je to lepšie. Detičky vás budú spájať, treba sa k nim správať z oboch strán dobre. Nerobiť na ne nátlak a ani si cez ne nieco vracať. Musia vedieť že tatino je tu a vždy aj ostane aj keď nebude dennodenne pri nich. To sú teraz tvoja priorita

miriam11
Odpoveď bola odstránená
jarmillka
7. nov 2022

@denwer71 😳 a ty ju pocuvnes 🙈 fakt robis vsetko co ti povie aj teraz v takejto situacii??

denwer71
autor
7. nov 2022

@jarmillka tak chce rozvod tak co mam robit uz som skusil vselico

jajanka31
7. nov 2022

@zoro9836 toto sa mi paci, a ešte si ju natáčať ako sa zle správa ...

denwer71
autor
7. nov 2022

@miriam11 tak mali sme mensie dohady ale vzdy sa to.nejako poriesilo

denwer71
autor
7. nov 2022

@jajanka31 nepochopil som

monika1308
7. nov 2022

Manželstvo v prvom rade nie je záväzok na pár rokov , je to vzťah ktorý sa ma rozvíjať celý život. Treba si uvedomiť prečo si našla milenca …. Dával si jej dosť lásky a pozornosti ? Chválil si ju často ? Nebral si ju vo svojom živote ako samozrejmosť ? Všímal si si ju dosť ? Je toho strašne veľa . Pokiaľ toto chyba vo. Zrazu obojstranne dopadne to takto a je jedno koľko máte deti . Zachrániť by sa možno ešte dalo môže sa znova zaľúbiť do teba ale musíš v nej vyvolať tie pocity ktoré cítila keď sa do teba zaľúbila prvý krát 🙂 možno v pomohla aj psychologička , manželka poradňa , parova terapia alebo proste len stretnutia párov manželských ktorý majú problemi a rozprávajú sa o tom . Sú možnosti , ale chcieť musia obaja . Aj ona by si mala uvedomiť že máte tri deti a či jej nový partner vie do čoho ide , stavia sa medzi rodinu a deti ho prijať nemusia . Viem o čom hovorím . Sebecka by tiež nemala byt ale ani ty

jajanka31
7. nov 2022

@denwer71 jeden chlapík písal ze keby si bol žena radili by ti striedavu starostlivosť a riešiť peniaze a majetky...to všetko sa ti môže zijst pri rozvode už nebudete kamaráti..

jarmillka
7. nov 2022

@denwer71 no ved ked ho chce, nech ho ma.. hned.. inak pocuj.. urcite existuje ten druhy chlap? Nevymyslela si ho aby na seba/na vas upozornila? Ze co mozes stratit ked sa budu problemy ignorovat?

denwer71
autor
7. nov 2022

@monika1308 ja som jej to tiez navrhol ci nepôjdeme spolu k manzelskemu poradcovi alebo psychologovi. Jej odpoved bola ze jej psycholog ani nikto nevidi do hlavy ze co ona citi. A hned vzapeti mi povedala že ma bere uz len ako otca detí a chce ostat len kamarátka

denwer71
autor
7. nov 2022

@jarmillka priznala sa mi vie o tom aj kamaratka a aj jej chlap ten sa to dokonca dozvedel v krcme odniekoho

denwer71
autor
7. nov 2022

@denwer71 a dnes skoro rano odisla ani len s deťmi sa nerozlucila

denwer71
autor
7. nov 2022

@denwer71 aj na fb aj na instagrame ho ma a kedysi ho nemala. A ked som sa o nom dozvedel a pýtal som sa jej na to tak najprv mi do oci klamala a potom priznala lebo vedela ze sa to neoplati

jarmillka
7. nov 2022

@denwer71 😳😳😳 tak ako musi sa uznat ze je “sikovna”… popri troch malych detoch stihat milenca.. Noo.. To je to co sme ti pisali.. Teraz bez starosti, bez deti.. Uvidis ako sa to obrati, ked budu musiet fungovat aj s detmi..

denwer71
autor
7. nov 2022

@jarmillka najviac ma to stve koli tomu ze sa rozpadne rodina ktoru milujem

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jarmillka
7. nov 2022

@denwer71 hlavne teraz pozerajte na deti… aby aj po vasom rozchode vedeli ze ani jedneho rodica nestracaju..ze tu budete stale pre nich obaja…

denwer71
autor
7. nov 2022

@jarmillka Áno to je pravda. Kiez by to bol len sen. Alebo hra na mna

janickacrazy
7. nov 2022

@denwer71 Ja poznám jednu ženu, čo sa takto zaľúbila, s milencom sa dohodli, že sa obaja rozvedú, aby mohli byť spolu. No ona sa rozviedla a milenec nič, nakoniec si to rozmyslel a ostal pri žene. Ona sa aj chcela potom vrátiť k mužovi, no ten už nemal záujem. Ostali jej oči pre plač. Ono to ešte može byť všelijako.

spageta85
7. nov 2022

@denwer71 nechaj to tak chalanisko sa zbadá a ver ze po 3-4t je nablaznena a očividne aj zbláznená ona do neho. Opačne to tak nebude s najväčšou pravdepodobnosťou. A keď mu ona oznámi se sa ide rozvádzať chalanovi to docvakne a žena precitne v krutej realite a on xuteka kade ľahšie.. Ešte ta bude ona doprosovat tomu ver a už teraz môžeš začať premýšľať ako sa rozhodneš a ci jej potom ests budeš veriť. Ona sním nezostane to nebude na dlho je to isto románik ktorý si ona zidealizovala a rúti sa strmhlav do toho. Neľutuj sa bud chlapom nech vidí ze nemáš s toho strach a ako baby radili začni snou riešiť vážnejšie veci ikolo toho striedavka, výživné, bývanie po rozvode atď atď... Držím palce

monika1308
7. nov 2022

@denwer71 bohužiaľ je ním ohúrený, len možno sa jej nabaží a odkopne, nedávam tomu vélku perspektívu musí sa zobudiť z prvotného ošiaľu lebo odmieta zachrániť manželstvo . Úplne ho odpísala len pre prvotne poblaznenie

denwer71
autor
7. nov 2022

@jarmillka tak celý deň tu nebol bola u toho jej nechcem radšej nadávať. Este len teraz ide domov