icon

Máme výročie svadby a muž pozerá zápas

20. jún 2025

Dnes máme výročie svadby , manžel nezabudol doniesol mi kvety , ale namiesto romantiky a sexu si pustil na telefóne zápas , ľahol si a pozerá zápas a ja vykupana oholená som ostala “nasucho” tak namiesto sexu píšem tento príspevok na MK😂😂😂čo by ste robili? Urazili by ste sa ? Čo mám robiť ? Prišiel z kvetmi , štrngli sme si šampanské , isiel do sprchy , ľahol si a pustil si zápas na ktorý sa od včera teší ale ja som si inak predstavovala dnešný večer. Podľa mna sa nezachoval pekne

Strana
z3
balerina2025
20. jún 2025

pockaj ked za tebou dolezie pocas prestavky 😂

blancheporte
20. jún 2025

Bude prestávka....😉

autor
20. jún 2025
@balerina2025

pockaj ked za tebou dolezie pocas prestavky 😂

@balerina2025 čo v takom prípade ?😂

viestta
20. jún 2025

Skoc na neho pocas prestavky, mozno ho druhy polcas uz ani nebude zaujimat.

autor
20. jún 2025
@blancheporte

Bude prestávka....😉

@blancheporte ja som už urazena že zápas je prednejší , môže doliezt počas prestávky budem mat iný program vtedy , aj ja si pustím niečo 😄

autor
20. jún 2025
@viestta

Skoc na neho pocas prestavky, mozno ho druhy polcas uz ani nebude zaujimat.

@viestta urazil ma , už nemám záujem úplne som ostala šokovaná keď si ľahol a pustil zápas namiesto pekného večera somnou na výročie

viestta
20. jún 2025

tak ked uz si urazena, co my z teraz vyriesime? Uz je to len na vas dvoch.

balerina2025
20. jún 2025

ho odmietni, chod zehlit. a ze nemas cas.😎

autor
20. jún 2025
@balerina2025

ho odmietni, chod zehlit. a ze nemas cas.😎

@balerina2025 doj*bal to , čo už

lukbe
20. jún 2025

Hmm, zablahoželal, kúpil kvety. Co by si ešte chcela? Mužská logika nepustí. Zápas je zápas. Vedela si, že sa naňho tesil. Načo sa ti urážat ? Niektoré nemajú ani kvety.

lindous
20. jún 2025

Veď večer ešte nekončí... možno čakal on inciatívu od teba ako darček 😅 urážať sa nemá zmysel, stále si viete spraviť peknú noc, keď nebudeš ofučaná...

ajdika
20. jún 2025

Tak bud urazena jak male decko 😁. Ved nezabudol. Keby kvety nedoniesol, stavim sa, ze sex nechces, lebo by si bola urazena kvoli tomu. Sama pises, ze na zapas sa tesil dlho.
Ved sex mozes mat po zapase, zajtra je sobota, ides do prace?

balerina2025
20. jún 2025

tak chod spat a jemu sa otoc ritou

lucia13022023
20. jún 2025

Však večer len začal 😅 to za toto sa reálne niekto urazí?

sense
20. jún 2025

Tak si ho mala zviesť a nie čakať....ak napriek tvojmu zvadzaniu alebo pokusu o zvádzanie dal prednosť zápasu tak by som sa urazila
Či jemu má stačiť že ty sa okupes a oholis a zvyšok má byť na ňom?

stellarstar
20. jún 2025

Mať tvoje problémy

koniarova
20. jún 2025

Nepozeráš ty veľa telenoviel?

veronka1996
20. jún 2025

Jednoznačne rozvod! Čo s takým chrapúňom a ignorantom, ktorý uprednostní hlúpy futbal pred manželkou?? ROZVOD!

aurora33
20. jún 2025

😅😅😅😂😂😃😃 ,,ja vykupaná, oholená” 😅😅😅 troška mi to pripomína starú známu pieseň od Horkýže Slíže.
Nevoláš sa náhodou Ema?

viestta
20. jún 2025
@ajdika

Tak bud urazena jak male decko 😁. Ved nezabudol. Keby kvety nedoniesol, stavim sa, ze sex nechces, lebo by si bola urazena kvoli tomu. Sama pises, ze na zapas sa tesil dlho.
Ved sex mozes mat po zapase, zajtra je sobota, ides do prace?

@ajdika sex ma kazdu chvilu, ale TEN zapas je len raz. Na rozdiel od futbalu vie aj ako sex skonci, to pri zapase je zapletka otvorena az do 90. minuty...

nevenka
20. jún 2025
@aurora33

😅😅😅😂😂😃😃 ,,ja vykupaná, oholená” 😅😅😅 troška mi to pripomína starú známu pieseň od Horkýže Slíže.
Nevoláš sa náhodou Ema?

Toto je fakt problem? 🤔. Kolke vyrocie to je? Prve?
Ale tak komunikacia je zaklad, ci len cakas, ze sa dovtipi? Chlapi sa dovtipit nevedia vacsinou 😅.
Ale moj muz by asi zapas obetoval kvoli sexu, lebo ho mame na jeho vkus teraz malo. Napriklad na nase tretie vyrocie, som bola cca 2 tyzdne po porode, tak vies asi, ako vyzeralo 🤣. Proste nie je to vzdy podla predstav. Ale nevidim to ako zasadny problem. Ci uz je vsetkym minutam tohto vecera koniec? Mozno si on mysli, ze dopozera a pojdete na to. Pre chlapa idealna predstava. Zazije 2 programy za 1 vecer. Nemala by som vobec problem.
@aurora33 "a ja sprostaaa, som si kvoli tebe oholila nohy" ako prve ma to napadlo 🤣🤣🤣

balerina2025
20. jún 2025
@viestta

@ajdika sex ma kazdu chvilu, ale TEN zapas je len raz. Na rozdiel od futbalu vie aj ako sex skonci, to pri zapase je zapletka otvorena az do 90. minuty...

viestta
20. jún 2025
@aurora33

Nevoláš sa náhodou Ema?

@aurora33 mne to zas pripomina tu zo vcera (ci predvcera?) co oznamovala, ze jej skoncili kramy a muz nic...

aurora33
20. jún 2025
@viestta

@aurora33 mne to zas pripomina tu zo vcera (ci predvcera?) co oznamovala, ze jej skoncili kramy a muz nic...

@viestta tu diskusiu som si nevšimla, ale zápletka znie veľmi zaujímavo :D

slavka1988
20. jún 2025

Jemine roztiahni nohy hraj sa zo sebou a uvidíš ako rýchlo by ten zápas vypol 🤣

mischy00
20. jún 2025

Ale prosím ťa, zápas skončí, potom ta za 5 minút vyklati a pôjdete spat....nerob z toho udalosť roka, ešte bude sexu habadej

luccija
20. jún 2025

Vy asi ešte nebudete spolu dlho, že?🤪

ajdika
20. jún 2025
@viestta

@viestta presne 😁. Aj ked mne kazdy zapas pride ako to iste = behanie figurok po ihrisku, mam pochopenie pre ten fanatizmus chlapov pre futbal a pocit tragedie, keby to nemohli pozerat 😆.

aurora33
20. jún 2025
@nevenka

Toto je fakt problem? 🤔. Kolke vyrocie to je? Prve?
Ale tak komunikacia je zaklad, ci len cakas, ze sa dovtipi? Chlapi sa dovtipit nevedia vacsinou 😅.
Ale moj muz by asi zapas obetoval kvoli sexu, lebo ho mame na jeho vkus teraz malo. Napriklad na nase tretie vyrocie, som bola cca 2 tyzdne po porode, tak vies asi, ako vyzeralo 🤣. Proste nie je to vzdy podla predstav. Ale nevidim to ako zasadny problem. Ci uz je vsetkym minutam tohto vecera koniec? Mozno si on mysli, ze dopozera a pojdete na to. Pre chlapa idealna predstava. Zazije 2 programy za 1 vecer. Nemala by som vobec problem.
@aurora33 "a ja sprostaaa, som si kvoli tebe oholila nohy" ako prve ma to napadlo 🤣🤣🤣

@nevenka ja si to tu už pospevujem 😃😃😃 už sa ma aj manžel pýta, že čo mám takú naladičku a spievam si Horkyze 😅

viestta
20. jún 2025
@aurora33

@viestta tu diskusiu som si nevšimla, ale zápletka znie veľmi zaujímavo :D

@aurora33 pani sa stazovala, ze ma malo ťuťu-muťu.

Strana
z3