Máme výročie svadby a muž pozerá zápas
Dnes máme výročie svadby , manžel nezabudol doniesol mi kvety , ale namiesto romantiky a sexu si pustil na telefóne zápas , ľahol si a pozerá zápas a ja vykupana oholená som ostala “nasucho” tak namiesto sexu píšem tento príspevok na MK😂😂😂čo by ste robili? Urazili by ste sa ? Čo mám robiť ? Prišiel z kvetmi , štrngli sme si šampanské , isiel do sprchy , ľahol si a pustil si zápas na ktorý sa od včera teší ale ja som si inak predstavovala dnešný večer. Podľa mna sa nezachoval pekne
Jejda to mate sex len na výročie ze tak vystrajas? 🤦♀️ Nezabudol. Spomenul si. Tak sa tešil na zápas. A? Neodsunul ta na druhú koľaj
nehrotila by som to na zapas sa tesil, doniesol ti kvety, ci to bolo okruhle 20 rokov? 😀 v klude, sex mozte mat aj zajtra
Ja by som sa rozviedla.
Sa osprchujem, oholím a on donesie kvety ?
Mňa by brutálne naštval.
Ja kvety nejem .
Mám rada sushi, poke, burgre...
A o.i v zápasoch sú aj prestávky.
To stíhate 😄
A čo si male decko, že sa budeš durdit ze není sex v deň výročia? Keby som len takéto problémy mala........... 🙄
Autorka sa na nás asi urazila tak sa s nami nerozpráva 😅
Sex môžete mať aj v iný deň, nie?
toto je vtip
Autorka sa na nás asi urazila tak sa s nami nerozpráva 😅
@lucia13022023 vsak toto, ani jedna nenapisala, ze ten jej je uplny hnup a treba ho exemplarne potrestat. Priviazat k kandelabru na namesti a na krk mu zavesit tabulku Tento chlap uprednostnil futbal pred sexom. Okoloiduce zeny by ho opluvali, okoloidici muzi by mu zabezpecili pivny rezim a este ho aj polutovali.
Tak ja dám opak, nech je to tu porušené trošku. Ak sa na to pozrieme tak, že zápas mu je prednejší ako jeden deň vyslovene venovať svojej manželke ... Niekedy je u párov problém sa troška obetovať a dať najavo miesto, kde ten partner v jeho živote je. Ak nie je v top rebríčku, začína sa pochybovanie, kde vlastne to je. Tento prípad by v mojom živote prešiel bez povšimnutia, ale možno v jej, keď nevieme ako si tu lásku prejavujú v bežné dni, ťažko povedať. Zas smiešne kvietky nemožno považovať za niečo waaaw, on si spomenul, možno to bolo len divadielko pre pokoj. 😂
Tak ja dám opak, nech je to tu porušené trošku. Ak sa na to pozrieme tak, že zápas mu je prednejší ako jeden deň vyslovene venovať svojej manželke ... Niekedy je u párov problém sa troška obetovať a dať najavo miesto, kde ten partner v jeho živote je. Ak nie je v top rebríčku, začína sa pochybovanie, kde vlastne to je. Tento prípad by v mojom živote prešiel bez povšimnutia, ale možno v jej, keď nevieme ako si tu lásku prejavujú v bežné dni, ťažko povedať. Zas smiešne kvietky nemožno považovať za niečo waaaw, on si spomenul, možno to bolo len divadielko pre pokoj. 😂
@gribka1 veď futbal netrvá týždeň vkuse.....sex môže byt kľudne potom, aké uprednostnenie. Snáď žijú spolu v jednej domácnosti, keby pride po roku niekde z misie, nepoviem pol slova. To akože sex musí byť v presne stanovený čas, lebo ja som sa oholila? A správna žena vie aj počas futbalu muža naladiť, nemusi čakať, že on začne 😉
A to akoze iné dni sa nekupes, neholis a nemáte sex????
Načo take ceremónie kvôli dátumu? Milovať sa máte celoročne či?
Sorry, kto neskoro chodí ďaleko býva ...ale...zaujíma ma ako skončil váš večer ..bol sex? :/(
Podla mna je dolezite to, ze nezabudol, aj kvety ti doniesol, co by niektore zeny dali aj za to🤷♀️🙂 Ked si vedela,ze sa tesi na zapas bolo jasne,ze ho chce pozriet. Mohla si sadnut k nemu a povedat mu,ze ty budes fandit druhemu timu nez on a dat stavku, ze ktory tím vyhra....ked tvoj on plati veceru na dalsi den, ked jeho ty platis. Spolu by ste sa nasmiali miesto zduvania a mozno by aj k tomu sexu doslo pri uvolnenej atmoske🤷♀️Je najlahsie sa len odut...ale myslim si,ze aj on by sa potesil kebyze miesto zduvania ako male decko, spravis nieco taketo🙂🤷♀️
Bolo dačo?

Co si dramaticka?? Zapas potrva dve hodiny - a to su urcite jedine dve hodiny v tomto roku, kedy si mala chut na sex, konecne si sa umyla a oholila a on pozera zapas, a vlastne az teraz si zistila, ze ho zaujima futbal, doteraz si nemala tusenia… stale mas pocit, ze on je ten problem?