Manžel ma chcel udrieť
Po slovnej hádke ohľadom majetku medzi nami došlo k škaedej hádke, kričali sme si navzajom všetko možne.
Potom dcerka 2 mesačna vstala zobrala som si ju ns ruky a on stale pokračoval a nadaval mi do kur.. čo ešte nikdy počas nášho msnželstva neurobil a keď kedže som mala dcerku na rukách som už nekričala pp ňom ale som mu napľula rovno do tvare a on vtedy zdvihol ruku..akože premna uplni šok . Od odišiel z domu sedel na dvore .
Dnes je druhy deň ja som snim neprehodila ani slovo on hned začal komunikovať akoby sa nič nestalo.
Som z neho v šoku..
Prezentuješ to tu ako keby ty si bola nevinná obeť a on násilník. Napľuť do tváre svojmu mužovi? Vieš ako to je ponižujúce? A ešte aj píšeš, že keby si nemala na rukách dieťa, vrhneš sa na neho. Nie, nie je v poriadku nadávať ti do kuriev, rovnako nie je v poriadku opľuť ho ako nejaká osadníčka. Z tohto celého mám pocit, že si rýpavá jedovatá megera. Keby mi muž napľul do tváre, neprenesiem sa cez to. Kebyže na neho napľujem ja, hanbím sa ako svet.
podla mna sa este dobre ovladol, po tom co si mu urobila, takto by ste na seba nemali utocit pri hadke
@anonym_autor kazda minca ma dve strany, on ti nadaval, myslim si, že ani ty nie si čistá ... ťažko hodnotiť jednu situáciu z jednej strany .. su ženske ktoré robia sceny a niekedy by si facku zasluzili
A pred tým ako ste urobili dieťa ste nemali problémy? Ťazko veriť.
Chuďa bábo. Matka čo sa chová ako posledna šlapka a plúva mužovi do ksichtu, a otec čo by udrel ženu
@anonym_autor podľa mňa si i ty maximálne vyhrotila situáciu a teraz sa čomu vlastne čuduješ
@anonym_autor no v soku by si mala byt aj sama zo seba... naplut niekomu do tvare je tiez dobre odveci a cudujem sa, ze ti jednu aj nedal... bud rada, ze si mala dieta na rukach... keby mi niekto naplul do ksichtu tak mu drbnem z otocky... ani jedno ani druhe spravanie nie je v poriadku, boli ste zjavne vo vypataj situacii, ktoru ste nezvladli obaja... ale kajaj sa aj ty vo vlastnom zaujme, ci je v poriadku plut po muzovi...
Musite sa hlavne upokojit. Nechapem preco riesis nejaky majetok ked on ocividne tuto temu momentalne otvarat nechce.
Preco ti tak vynadal? Zrejme mal dovod a ak nie tak nech ti povie co tym chcel.... lebo je to urazka a ponizenie. No naplut? Do tvare? Ste si 1:1.
Zjavne sa v nom toho uz viac nakopilo a vybuchol.
@anonym_autor - hádať sa a kričať po sebe je prvý krok ku ďalšiemu vyššiemu stupňu zlosti. Nadávky sú druhý krok. Treba sa zamyslieť, chápem, že v hádke to nie je ľahké. Ale možno povedať, že ok, končíme, sme rozzúrení. Namiesto napľutia, čo je už tretí krok, si mu mala povedať, že už prestrelil, že ťa to zranilo, veľmi ponizilo.
Mate problem- zrejme uz delsi dobu- plus doma miminko, frustrovani a unaveni jste ocividne oba- vase hadka byla jen spicka ledovce, zrejme je po povrchem mnohem vice vašich spolecnych ale i individualne nevyresenych veci, jinak byste dokázali komunikovat adekvatne.
Nejlepsi je- kdyz se to zacne kupit - a emoce se zacinaji varit- rict si navzajem - stop- udelat takovy maly time out- kazdy do svehoho rohu mistnosti, kazdy do jine mistnosti- a po 10-15 minutach- to muzete zkusit znovu- jinak…
ja len ze chudak to malicke, 2 mesacne. ze toto musi zazivat od ranneho detstva.
😢
@anonym_autor dobre urobil. urcite si si zasluzila.
Preco si si robila dalsie dieta s niekym, koho dobre nepoznas? Ci kvoli tym majetkom o ktore ste sa hadali? Alebo on si narokuje na tvoj majetok? 2 blbci, co nemali mat vobec deti.
Ty musíš byť riadna zmija, pluť do tváre tak to je už extrém, a čo také ste sa hádali? Ideš po peniažkoch? Lebo nejaký dôvod hádky musel byť, len či nakoniec niesi ty tá nenormálna 😉 a chlap chudák pod papučou čo to už nevydržal, jedine ľutujem to dieťa, že má takých magorov za rodičov
Ako sorry keby mi niekto napluje do tváre tiež zdvihnem ruku, to je ponizujucejsie ako tá facka..
A čo si vykrikovala z jemu, keď on tebe nadával do kuriev.
Inak úžasné manželstvo, ako príklad pre vaše dieťa
Nie,ani jedno z toho nie je normálne a nepatrí do láskyplného vzťahu,kde je úcta a vzájomne si váženie toho druhého.
To čo za hádku kvôli majetku ste mali,že ste sa museli až takto "zho(va)dit"?😮🙈
Pocuj.. A o čo ale konkrétne šlo keď sa tak rozcertil????? Veď na to musí mať dôvod ten človek.
Nadavat do kuriev nemusel je jasný cholerik. Ale ja keby že mužovi naplujem do ksichtu (inak to si kde toto videla v telenovele?) lebo to je správanie 5 cenovej. Tak manžel by mu dal dve facky minimálne. Mas dobrého muža že sa ešte ovládol. Obaja ste zúrivoli cholerici.
Tebe keď nadavs do kuriev mas sa uraziť stiahnuť do izby s malou ne nadavat neregovat. Keď by prišiel s prosikom potom mu pekne povedať čo si o tom myslíš ako tá sklamal a pod. Ja neviem ale v našej rodine plut na seba nie je normálna hádka.
@anonym_autor kazda minca ma dve strany, on ti nadaval, myslim si, že ani ty nie si čistá ... ťažko hodnotiť jednu situáciu z jednej strany .. su ženske ktoré robia sceny a niekedy by si facku zasluzili
@anonym_c8a7a8 nepovedala sok že som čistá. On reaguje vždy prehnate keď je reč o majetku kedže ma zlú slusenosť so svojou Ex. Myslí si, že tiež chcem niečo pre seba aj napriek tomu že som mu jasne vysvetlila, že ide o našu dcérku.
On začal hadku aj keď da nerád hádá
Akože u vás je uplne normálné že vás muž ponižuje tým,že vam nadává do kuriev ?
Kebyže nemám malu na rukách tam mu rovno oči vyškrabem akože kde sme? Kde je rešpekt a ucta k matke svojho dieťaťa? Hadka je jedna vec ale ponižovanie zas druhá....alebo vy keď sa doma hádate bežne manžel vám kriči do kuriev?
@anonym_autor, ale ponizenie a slovne nadavky sa neriesia vyskriabanim oci.
Myslim si, ze nakolko je tvoj muz podstatou kludas, ako pises, tak vies asi dokladne vyryvat az sa prestane ovladat. Tak ako si sa prestala ovladat ty, kedze si mu naplula do tvare. Nemate si nic vycitat. Zarobili ste si na buduci krach rodiny a to mate iba 2 mesacne dietatko.
Zena by mala vediet ako udrziavat pohodu aj napriek tomu, ze z casu na cas musi dosiahnut nieco co sa partnerovi nepaci. Chyba vam takt i taktika.
Akože u vás je uplne normálné že vás muž ponižuje tým,že vam nadává do kuriev ?
Kebyže nemám malu na rukách tam mu rovno oči vyškrabem akože kde sme? Kde je rešpekt a ucta k matke svojho dieťaťa? Hadka je jedna vec ale ponižovanie zas druhá....alebo vy keď sa doma hádate bežne manžel vám kriči do kuriev?
@anonym_autor kedze si mala na rukach dieta, hafdka mala byt skoncena...len hystericka chudera v nej bude v takejto situacii pokracovat a vytykat mu cokolvek.
ty si mu naplula do tvare - on naznacil uder.
ponizujucejsiu situaciu si mu pripravila ty...on mal dost rozumu na to, aby odisiel a konflikt tak dalej negradoval
@anonym_c8a7a8 nepovedala sok že som čistá. On reaguje vždy prehnate keď je reč o majetku kedže ma zlú slusenosť so svojou Ex. Myslí si, že tiež chcem niečo pre seba aj napriek tomu že som mu jasne vysvetlila, že ide o našu dcérku.
On začal hadku aj keď da nerád hádá
@anonym_autor Dalsi, co chce platit 50:50 z rodicaku? No financie ste si mali prebrat pred dietatom.
primitívne správanie obidvoch
a co si vlastne od neho chcela? akoze neviem si predstavit co by som musela chciet, aby moj muz takto na mna reagoval.. a o co ho obrala ex? takto zvacsa reaguju ti, ktorí ajtak nic nemaju a v zasade ich ani nie je o co obrat.. a velmi radi vykrikuju, ze zeny su zlatokopky, garantujem, ze taka zlatokopka by o neho ani bicykel neoprela..
a co si vlastne od neho chcela? akoze neviem si predstavit co by som musela chciet, aby moj muz takto na mna reagoval.. a o co ho obrala ex? takto zvacsa reaguju ti, ktorí ajtak nic nemaju a v zasade ich ani nie je o co obrat.. a velmi radi vykrikuju, ze zeny su zlatokopky, garantujem, ze taka zlatokopka by o neho ani bicykel neoprela..
@anonym_3cde54 presne tak
fakt by som chcela vidiet jednu zlatokopku, co by si aspon bicykel oprela o chlapa, co nic, okrem domu na hypo a mierne nadstandardneho platu ma.
zlatokopky chcu drahe auta, byty, luxusne dovolenky niekolkokrat za rok, nie vecru a fusak Elodie pre decko
Ty si mu naplula do tváre a on ti jednu nepraštil? Waw asi si mala šťastie, že si mala dieťa na rukách
Lebo čistá nechutnost a drzovka od teba
Ked ti raz slahne sa necuduj lebo si chlap z krčmy a nie žena
A to ze on tebe nadával a ty jemu nie,tomu neverím
Ďalšì nezrelí si urobili decko a chcú ho v tejto traume vychovať. Choďte od seba, ste totálne toxickí.
Naplujes mu do tváre? Ja by som ti vylepila.
@anonym_autor Dalsi, co chce platit 50:50 z rodicaku? No financie ste si mali prebrat pred dietatom.
@anonym_b6758d mozno je ona len dalsia bez majetku, co si chcela deckom poistit chlapa, aby ju zivil.
Ano keby si nemala dieťa na rukách,tak mu vyskriabes oči
A ty ešte si sním?
Chúďa dieťa, rodičov agresorov
Hej on ti povie kurva a ty ho zmrzac
Waw milujúca rodinka
Hej ty niesi ako jeho ex lebo ta ho obrala o prachy
Ty ho len zmasakrujes😅
Ja sa nečudujem, že takéto ženy sú bité
Agresorka chorá
Nadávať je jedna vec ale chcieť mrzacit muža,to je iná káva
Raz mne by si to povedala ako chlapovi,letela by si ako handra a dieťa by si nevidela lebo si psycho

tak ak mierumilovny clovek je vytoceny az do takej miery ,ze po tebe zacne takto kricat -to musis byt riadna mrcha a este ho oplujes?? on je najhorsia ty svatica,len za to ze mas decko na rukach ... bud rada,ze to skoncilo ako skoncilo a zamyslite sa nad sebou obaja... no najme ty ... keby ta on splul -tak je to uz na rozvod minimalne a on najhorsi na svete ..ale za to ,ze to spravila zena je to akoze v poriadku??? nic na svete ta neospravedlnuje a mozes si argumentovat ako chce ..