Manžel ma klame kvôli inej
Ahojte, zaujíma ma objektívny názor na vec.
S mužom pár mesiacov mame ťažké obdobie, môžeme povedať že krízu. Mame spolu aj dieťa.
Veľa hádok bolo kvôli tomu, že denno denne vidím koľko času trávi sa sociálnych sieťach a po večeroch vidím ako si stále s niekým píše.
Čerešnička na torte bola, že som uvidela SMS (nemám pristup do telefónu, lebo je len na faceid) od slečny s ktorou si pisal a už aj dávnejšie som videla správy. Nie celu, len čo bolo na ploche.
Tvrdí a tvrdil mi vzdy je to len kamarátka od strednej a nikdy nič medzi nimi nebolo.
Za mojim chrbtom ale bol snou aj von (neviem koľkokrát) a boli cez telefon v kontakte. Bol s ňou aj včera večer, čo som zistila zhodou náhod.
Somnou odkedy je zle nesnaží sa dať do poriadku náš vzťah. Mám pocit že len ja som o to bojovala a snažila sa aby sa to zlepšilo.
Mám pocit že ma už dlhšie klame ale ani bohovi to neprizná a keď sa nato opýtam ešte ja som zlá a ja si namyšlam. Niektoré veci to aj dokazujú že ma klamal párkrát. A on ževraj má čisté svedomie a nič zlé nerobí.
Čo mám robiť?
@earlgrey zlatko, ale veď ty vôbec nedávaš pozor: "nie je to len o sexe, chodíme na výlety, trávime spolu veľa času, na telefóne sme celé dni, píšeme, voláme, smejeme sa, sexujeme"
Takže ďakujem, neprosím si... Ja na také ch..y nemám predsa čas...
Ale ďakujem, že na mňa myslíš ❤
@morpheuss Jaaaj, to som nejako prehliadla 🤣🤣🤣 tak nič, budem hľadať ďalej 😁 na mňa sa môžeš spoľahnúť 😉❤️
@anonym_e4e9e3 zabudaš na jedno.večne mladá nebudeš..a potom ti ostane čo? Oči pre plač...
No.hlavne.ze teraz si uzívaš..
Ale ako sa hovorí karma je zdarma...
Tak sexuj kým sa dá...
Si okukana, pozna za naspamäť,nechuti mu jest stale to iste, porrebuje nove impulzy, to mu ty uz nevies dat.Tak chodi k milenke.Doma gazdinka, obriadi jeho aj domácnosť, a o rozkoš sa postará ina.No ktorý chlap by to menil?Ved mu je sveta zit.A ktovie uz kolka je to v poradí.🙂Neponizuj sa, ze pojdes k milenke . Budu sa z teba len rehotat.
Dobrá kamarátka? Neverím... Bola by si tou poslednou osobou kam by šla plakať.Si na tom horšie ako som si myslela. Úplne dno.Raz budeš na jej mieste aj ty. Rôčky utekaju aj tebe
Vsak si sprav vylet, ked zdrhne mimo roboty a vies kd3 slecna byva, chod k nej zaklopat na dvere, s d3ckom🤣😅😥
@anonym_e4e9e3 no a zaujímavé,že ani on od nej nejde preč,takže asi si fakt len na jednu vec dobrá 🤦
@anonym_autor odist
Na co cakas? Fuj, s takym by som nezila pod jednou strechou a nespala v jednej posteli
Normalne mi je z toho zle pri pomysleni
@anonym_e4e9e3 prepáč ale neverím ze si spokojna. Akože áno, nemusieť prat niekomu ponozky variť upratovať- toto je ešte výhoda. Ale ako sa cítiš cez vianoce? Cez sviatky? Doma ticho, milenec s rodinou a ty sama? Takze take fasa to asi nebude..
@anonym_e4e9e3
Z teba mám skôr pocit ze si chlapsky troll a iba sa tu bavíš na odpisovaní kravin ktoré ani nie sú pravdou. Príjemnú zábavu zelam
@anonym_e4e9e3 Ak je vobec realne co pises a nie si len nejaky troll, co to tu chce rozvyrit...tak len tolko k tebe...si naozaj uboha a hlavne zakomplexovana...pretoze ziadna normalne zmyslajuca zena s rozumom by nemala zaludok na to co robis ty. Na sex si si kludne mohla najst aj nezadaneho...Vies tvoje povolanie je nam uz zname, ako aj to ze v hlave mas max nasrate a jeden drot co ti drzi len usi...Ale raz, ked sa ti pride karma predstavit, ver ze kamoska s nou nebudes, teraz sa tvaris navysoko ako keby si bola bohyna, ale si len odpad co nici rodiny a rozmyslas len so svojou mindzou...Raz veru zena ostanes celkom sama, budes ako vyzita ku... a neotoci sa za tebou ziadny normalny chlap. Sama si si zvolila tuto ubohu cestu🤷♀️ Take ako ty ver,ze ta toto co robis skor ci neskor dobehne a to pristatie bude pre teba velmi tvrde, tak si to potom uzi aj s tvojou mindzou🤷♀️ Vies stare zname "kto sa smeje naposledy sa smeje najlepsie" je docela pravdive, tak toto tvoje vyskakovanie co tu robis, aby nebolo z tych poslednych. Zivot je nevyspytatelny a niekedy sa moze vsetko otocit v priebehu chvile...tak si nebud sebou tak ista. Stastne tvrde pristatie ti prajem🖐
@anonym_e4e9e3 Ty mas tak nasrate v hlave a si tak .ebnuta, ze si mi neskutocne na smiech😂😂😂😂 Ale aspon som sa na tebe dobre zabavila, co za spodinu si🤷♀️🤷♀️😂😂😂😂
@anonym_e4e9e3 Kludne sa smej moja zlata, smej sa z plnej huby, aj ked schytas choroby kadejake raz...nikdy nehovor hop,kym nepreskocis🤷♀️🤷♀️😂😂 Kludne sa smej, ale aby ten tvoj smiech coskoro nepresiel do zufaleho placu. Vela takych ako ty co boli na vysoko ako ty si mysleli,ze su neprestrelne v zdravi a ze sa im nic nevrati🤷♀️ nuz zivot je vrtkavy nielen pri sexe moja zlata, ale aj v dost neziaducich veciach a sama potom zaplaces aj ked si myslis teraz,ze si velka hrdinka, na ktoru nic a nikto nema🤷♀️ nuz kto chce kam....😂😂 It's up to you...Nuz ale potom sa nechod nikomu stazovat, ak ti vobec este niekto ostane🤷♀️
@anonym_e4e9e3 tu bola téma o inej veci. Ale vidím aká si zákerná a podlá. Ešte sa smej na nešťastí iných a rob si z toho srandu. Nechápeš že tvoja podlosť tuto nikoho nezaujima. Len maj v pamäti karma raz všetko vráti a potom sa už možno nebudeš smiať.
@anonym_e4e9e3 Si schopná baba, inteligentná. Z niečoho to pramení, prečo to robíš. Mohla by si mať 10 mladých a slobodných, ale nechceš. Ja si žiadnu ilúziu o mužoch nerobím, ale ani o ženách. Ale tak ako sú hovädo a pedofil, sú aj ľudia, ktorí takým pomáhajú.
Kiežby si našla liek na svoju bolesť. ❤️🩹
Nerozumiem prečo sa stále snažíš o vzťah keď ťa očividne klame. Keby to aj bola kamarátka mal sa snažiť on o vysvetlenie nie ty.
@januska12323 áno veď presne tak. Pravdu máš. Ja som doposlednwj chvíle verila a dúfala že sa veci môžu zmenit. Dávala som šancu aby rodina bola pokope. Ale už nevladzem
@anonym_e4e9e3 nie všetky ženy maju doma prízemných slabochov, ktori sa daju zlákať barsakou vyzitou k.rvou ako si ty. Je vela mužov, ktorí milujú svoje ženy nadovšetko a su im vďační za to, ako sa o nich starajú, ze im porodili deti a ked aj pride problem riešia to so svojou ženou a nie nejakou chuderou ktorá sa hra na kamarátku. Je mi ta úprimne luto, žena ako ty musela mat velmi ťažké detstvo a neprijímala lásku a pozornosť od rodicov a teraz si to takto kompenzujes. Mimochodom tvoj milenec sa k tebe hodí, ste rovnaký odpad. Žena vynosi a porodí mu tri deti a on miesto úprimného rozhovoru a riešenia problému v manželstve to rieši u teba v posteli. Lenže keby to bolo s jeho ženou take ako opisujes dávno by sa rozviedol ale asi nema kvoli čomu.
@anonym_e4e9e3 Niekto Ti veľmi ublížil. Je to jeho chyba, nie Tvoja. Si hodná lásky a fakt nie všetci muži sú svine. Prajem Ti uzdravenie. ❤️🩹Zaslúžiš si.
@anonym_e4e9e3 No tak po tejto tvojej odpovedi uz viem s kym pisem, s clovekom co by sa mal dat psychiatricky liecit, ked dokazes mat taketo zmyslanie. K tebe uz len tolko,ze ta lutujem, ty si ozaj chora! Nemam viac slov na teba po tomto co si dokazala prave napisat...Tebe asi v zivote niekto velmi ublizoval, ked mas taketo zmyslanie a dokazes ocividne dlhodobo takto ublizovat inym...Maj sa

@morpheuss čítaj, našla som ti ženu 🤣🤣🤣 ona chce len vtáka, nebude ti posielať zamilované správy ako ja...🥹
@earlgrey zlatko, ale veď ty vôbec nedávaš pozor: "nie je to len o sexe, chodíme na výlety, trávime spolu veľa času, na telefóne sme celé dni, píšeme, voláme, smejeme sa, sexujeme"
Takže ďakujem, neprosím si... Ja na také ch..y nemám predsa čas...
Ale ďakujem, že na mňa myslíš ❤