Manžel ma nemiluje a nechce so mnou žiť
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Som už zúfalá.
S manželom sme spolu 7 rokov, z toho necelý rok manželia. Mame 14mesacnu dcérku. Od razu prišiel za mnou s tým, že má nemiluje a už asi nechce aby sme boli spolu. Že nemá žiadnu chuť o nás vzťah bojovať. Odprisahal mi, že nikto iný v tom nie je. Dokonca šiel aj k psychologovi, nakoľko sám nechápe, prečo sa tomu tak stalo. Zatiaľ mal len jedno sedenie. Veľa sme sa rozprávali, presviedčala ho nech bojujeme, nech skúsim akoby začať od začiatku. On vraj nemá vôbec žiadnu chuť bojovať. Bývame ešte v spoločnej domácnosti, ale vraj tu ostal len kvôli malej. Odrazu sa ku mne správa ako k cudzej osobe. Veľmi si prajem náš vzťah zachrániť, nakoľko ja svojho manžela naozaj milujem.
Prosím, máte niekto podobnú skúsenosť ? Ako ste to riešili ? Ďakujem za každú radu.
@dagi4444 ahoj..ja len ak sa môžem spýtať,že ako to u Vás dopadlo?..momentálne zažívam niečo podobné...🙁
@danicastiavnica ahoj a u vás ako ? Tiež sa pripájam do klubu :(
@dagi4444 nemusí v tom byt iná žena. Mohol sa do nejakej zapozerať ale určite ti nie je neverný a nechce od teba odísť. Len ochladli jeho city. Príčin môže byt viac. Tipujem depresiu alebo únavu. Berie ťa ako cudziu ženu a nevzrušujes ho. Je to hrozný stav ale nie je vôbec definitívny. Netreba sa toho naľakať. To že šiel na sedenia znamená že si uvedomuje čo je správne a čo v skutočnosti chce len hlava ho zrádza. Nedávaj si nič za vinu ty možno v jeho tajných snoch túžil po inom typu ženy alebo sa mu teraz zazdalo že by možno chcel v živote byt sám alebo si mysli že takýto život je nudný a nezaujímavý. To je jedno to sa všetko môže znenit. Vnímanie teba a okolia sa môže zmeniť. Odporúčam ti buď k nemu láskavá a chápavá a súčasne plač keď ti je do plaču. Aj sa hnevaj keď máš hnev ale neostávajú v ňom. Obaja skúste pochopiť že to je len dočasne a hoci nič neciti nech robí veci tak ako by mal robiť. Robte hoci aj nasilu to čo sa robiť má. Prechádzky s malou spoločné. Pekne spravanie sa k sebe pohladenie aj keď nič necítim. Dokonca aj sex hoci nasilu ale to nemusí byt. Nie nasilu skôr z povinnosti. Nečakajte prijemne pocity a zmierte sa s tým že nejaký čas nebudú. Len to robte. Pred ľudmi nemusíte hrať divadlo ale nemusíte sa ani hádať. Proste môžte niečo hrať ale neprehanajte to že sa budete hrať na vzornú rodinku. Druhých neriešte a nezaťahujte ich do toho. On by mal ti začať nosiť darčeky a hovorit ti že ťa ma rád. Aj keď to tak neciti nech to občas povie. Alebo nech povie že ťa chce mat znovu rad. Že si dobrá starostlivá. Nech si skúsi na papier napísať všetko pekne čo s tebou v minulosti zažil. Bude trochu frustrovaný ale nech to vydrží. Robte si dobre aj keď to necítite. Robte si skutky lásky aj keď ich necítite. Laska k tebe v ňom nezomrela len ju neciti. Pocity sa vrátia ak bude robiť to čo sa má robiť. Nech dáva a nečaká len že od teba niečo dostane že ty ho očaríš. Netreba sa obviňovať ani ty seba ani jeho a on to istého. Všetko bude dobre. Ver mi zažil som to.
@dagi4444 toto ma tu vzdy zabaví. Vy tu vzdy kazda verite manzelovej historke. Jak z jahody spadla. Vies, kolko tomu dalo prace, kym ju nasiel? Kolko ten musel mat stretavok, kym nasiel ju, co pred tebou schovava a ty sa mu nanucujes a on chce uz vypadnut za nou???? Ochotny kvoli nej od teba odist? A hned ti vyzvachal, aby si ty vybuchla, ze Ona existuje..... " " , tento mk ma vzdy pobavi intelektom pisucich zien....
@sushi1234 to ma mrzí ...😥tiež je v tom niekto tretí či ?......no u nás koniec ....tento týždeň sme mali pojednávanie ,rozviedli nás na prvý x ...boli sme na všetkom dohodnutí ..padol mi kameň zo srdca pravdupovediac ...z jeho strany nebola absolútne žiadna snaha to zachrániť ..začínam novú etapu ...a už som s tým ako tak asi vyrovnaná ...aj ked to asi ľahké nebude ..🙄

@moonlight1210 veľmi výstižne napísané 🙏🙏🙏