icon

Manžel ma opustil a hrozne to bolí

3. jan 2022

Ahojte, nieje to tak dávno, čo som písala, že mi manžel povedal, že vzal prácu v zahraničí a mna postavil pred hotovú vec. V prvom momente som reagovala, že s ním nikam nepojdem, ale keď som sa ukludnila, tak som mu povedala, že to môžme skúsiť. Zľakla som sa, predsa len tu mám rodinu aj všetko, ale on moje prvé odmietnutie vzal ako koniec. Dnes mi povedal, že zajtra ma už nechce vidieť doma. Doma … vlastne už ani neviem kde som doma.
Mame už dlhšie problémy, prv to bolo tým, že sme sa snažili o bábätko, ale ani umelé oplodnenie nám nevyšlo, teraz toto … vyčíta mi, že nemám nikoho rada, že chcem byt len sama. Vysvetľovala som mu, že je pre mna ťažké, po tom všetkom sa tváriť , že som bez problémov ale on stále k nám pozýval svojich známych a priateľov. Tak vznikli prvé nezhody, že som si dovolila povedať, že už nebudem obsluhovať. Teraz toto s tym únikom do zahraničia. Stratila som pôdu pod nohami. Tak veľmi sa bojím, viem, že som zničila všetko. Snažila som sa niekoľko mesiacov ale bez efektu, necítim lásku ani nič z jeho strany. Cítim sa úplne zbytočná a na nič.

Strana
z2
brembo
4. jan 2022

uvedom si,že tá špina je ON a nie ty. Prosím čítaj pozorne,čo ti už napísali. A prosím uvedom si že tvoja vina je minimálna,ked vobec nejaká je. Nie,nie je všetko jeho !!!! Ked nemáte bezpodielové vlastníctvo,polovica je tvoja. NEMOžE ta len TAK VYHODIT NA ULICU. NEMOžE. Tak prosím prestan s tým balením,ani polievka sa ne je tak horuca,ako sa navarí.

karolinakr
4. jan 2022

prestaň prosím ťa takto si stavať existenciu na chlapovi.Ludske srdce je zradne jedno deň ti vyznáva lásku druhý deň ťa nepozná Ty sa musíš pozbierať Dúfam že máš príjem prácu obvolaj všetky ubytovne najlacnejšiu si nájdi Majetkové rozvodové vyrovnanie ti musí niekto iný poradiť ja som sa nerozvadzala.tak neviem

brembo
4. jan 2022

musí ti minimálne zabezpečit náhradné bývanie,aj keby celé mesto patrilo jemu. Nenechaj sa len tak vyhodit na ulicu. Vysvetli mu to a uvedom si to. Nemože ta vyhodit z jednej minuty na druhu. Máš svoje práva,tak sa ich nevzdávaj.

luccija
4. jan 2022

Hlavne máš byť ty spokojná...on nebol, tak to vyriešil...ako čítam neviem za čím banujes po toľkých rokoch Ta vyhodil ako psa, všetko je jeho si zbytocna...asi si stratila samu seba a chcela iba jemu ulahodiť a aj tak nie je spokojný
Teraz neveríš, ale dobre sa stalo.urcite máš rodinu, kamarátku, kolegyňu s ktorou môžeš občas pokecať, ísť von vieš koľko je ľudí v tvojom veku, ktorí sa rozídu, rozvedie po x rokoch?Si predstav, že Ťa takto nechá s 2 deťmi ..nie je to tak zle ako to teraz vyzerá ver mi🙂

karolinakr
4. jan 2022

Dobré by bolo keby si šla do zahraničia na nejaký sharehouse s ľuďmi bývať,prísť na iné myšlienky nájsť si prácu,lepšie zarobiť,porozkukat sa..hlavne sa vyplač a nech ťa nenápadne nad smrťou rozmýšľať.Ak si veriaca,pomodliť sa ako ďalej...A čo znamená,že všetko je jeho? A nebol s tebou spokojný? Píšeš ako by si mu sluhu robila a bola nejaká hračka jeho

karolinakr
4. jan 2022

Inak to je pravda ako @brembo píše podnajomnikov nemôžeš zo dňa na deň vyhodiť a vlastnú manželku môžeš? Tam musí byť nejaký zákon, ktorý upravuje aj tieto situacie

brembo
4. jan 2022

kde máš prosím svoje sebavedomie? Kvoli chlapovi rozmýšlaš nad koncom? To on by sa mal nad sebou zamysliet a nie ty. Nezahadzuj celý svoj život kvoli jednému debilovi. Prídu krajšie dni a budeš sa možno i smiat nad tým,ako si zmýšlala. Rozchod nie je koniec života,uvidíš po čase ti bude lepšie,omnoho lepšie. Jeden muž nie je koniec sveta,v živote je mnoho krásnych vecí,len ich ešte nevidíš.

karolinakr
4. jan 2022

Nepísala si ty tu už raz?

tulipanicek
4. jan 2022

Ešte si nikomu neodpovedala. Na koho je písaný dom/byt? Bol kupovaný počas manželstva?

elizabet173
4. jan 2022

tvoje pocity sú pochopiteľné, ale nemáš dôvod vešať hlavu, veď život vôbec nekončí, naopak, ty si práve vyšla zo svojej bubliny a začínaš žiť. To, že nemáš nikoho, na pleci koho by si sa mohla vyplakať, nie je síce najlepšie, ale zvládneš to. Máš prácu? Kam ideš teraz? Buď životu vďačná, že si s ním zabila len toľko rokov, koľko si zabila a nie viac. Je super, že sa prejavil ako totálny debil už teraz. Ja by som mu nechala list na rozlúčku - Vďaka, za to, že si sa ukázal, ako totálny primitív a neklamal si ma ďalšie roky. ďakujem ti za to, že mám šancu začať iný lepší život a nájsť si skutočného muža, nie takéhoto úbožiaka.

elizabet173
4. jan 2022

Najvyšší čas dať na prvé miesto seba. Vôbec nie si nanič a zbytočná, len si uverila tomu, čo ti celé roky vtĺkal do hlavy. Tvoje myslenie by bolo úplne iné, keby ťa roky ubezpečoval, aká si úžasná a výnimočná. Už chápeš, prečo ti píšem, že nemáš za čím ľutovať? Že tvoj muž nestojí za to, aby si za ním smútila? Inak ako manželku ťa do rozvodu nemá právo z bytu vyhodiť, ale ja by som na tvojom mieste odišla ešte včera a ten list by som mu určite nechala.

desore
5. jan 2022

@karolinakr Ak nie je spoluvlastnikom nehnutelnosti, nema tam trvaly pobyt, manzel/partner ju moze vyhodit bez mihnutia oka.

karolinakr
5. jan 2022

@desore inak to je sila, že k cudzím ľuďom sa máš správať lepšie ako vlastnej pooovickej

karolinakr
5. jan 2022

Prosím ťa nemyslí na najhoršie,mne je veľmi ľúto ako sa cítiš,niektorí muži vedia byť krutý ale Boh h je nad tým všetkým a čaká ťa dobrá budúcnosť .I promise 🙏

elizabet173
5. jan 2022

@desore ak sú manželia, z domu ju môže vyhodiť len na základe rozsudku súdu, trvalý pobyt s tým nemá vôbec nič.

desore
5. jan 2022

@elizabet173 On vymeni zamok, na LV zapisana nie je. Pochybujem, ze to bude riesit policia, nema na to pravomoci. Deti nemaju a urcite ich problemy nenastali z jedneho dna na druhy.

77daniela77
5. jan 2022

@desore Tak snad su ludia co by jej dosvedcili ze tam s nim roky zila,to snad nie je az take jednoduche vyhodit ju na ulicu,treba sa poradit s pravnikom🤔

elizabet173
5. jan 2022

@desore no polícia to teda riešiť bude, ak by vymenil zámok, ona má sobášny list, otázkou je, či by som v tom dome chcela zostať, to asi ťažko. Tiež si myslím, že problémy nenastali zo dňa na deň, len niektoré ženy radi klamú samé seba, je ľahšie dúfať, že sa muž zmení, ako si priznať realitu

desore
5. jan 2022

@77daniela77 Neverim, ze by susedia isli svedcit. Nie je majitelkou bytu, je iba manzelka niekoho, kto ju doma uz nechce.

desore
5. jan 2022

@elizabet173 Vies, pripomina mi to jednu moju znamu, ktora, ked ochorie, sa uzavrie do seba. Neodpoveda na spravy, nezdviha telefon. Psychicky vydiera ludi, ze nie je ich kamaratka, ze sa na nu vykaslali. Myslim, ze manzel autorky ju chcel priviest na ine myslienky a preto pozyval znamych. Ak to boli pary, chapem ho. Ak pozyval iba muzov a mulatovali, chapem ju.
Tazko sudit, problemy s otehotnenim by zanechali nasledok na kazdej z nas. Mozno si najde noveho proatela, s ktorym otehotnie a ani to nebude dlho trvat.

77daniela77
5. jan 2022

@desore To by bolo hrozne.....mala by sa poradit urcite s pravnikom

karolinakr
6. jan 2022

Autorka ozvi sa prosím ťa ako sa máš? Niečo vymyslíme,len daj vedieť,či si v poriadku 😇

Strana
z2