icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

Dnes o 10:22

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

Strana
z9
anonym_e42209
Dnes o 10:24

@anonym_autor prečo sa ženy takto ponižuju? Chápem deti, bývanie atd...ale naozaj by si sním ostala po tom ako rok spava s inou?
Teda a vy spávate spolu ?

anonym_14674d
Dnes o 10:25

Pozbieraj si a ulož všetky dôkazy, môžu sa ti zísť v budúcnosti.

anonym_28913e
Dnes o 10:25

Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť.
Hnus čo som tam všetko našla
- tieto dve vety čo si napísala mi nejako nesedia... tak buď jedno alebo druhé, chápem ťa, že máš strach ostať sama s deťmi, ale vaše manželstvo sa dávno skončilo

dripka
Dnes o 10:26

@anonym_autor bez debaty sa s nim o tom treba porozpravat a rozist.

jogy1984
Dnes o 10:28

Nájdi si milenca

anonym_2e3149
Dnes o 10:30

@anonym_autor tak ty si musíš utriediť, či budeš radšej živoriť sama s deťmi a ťahať všetko sama alebo to prekusneš a nič mu nepovieš.

janinah
Dnes o 10:30

Nie som muž,ale prepanakrala maj uctu sama k sebe. Ty sa trapis,o deti a domacnost staraš a on si sexuje pi sluzobkach.Ved absolutne niet o koho stáť. Pride zo sluzobky,vies co tam robil a ozaj mu roztiahneš nohy?a nepogrcaš sa sama zo seba?
Povedz mu to hned a opytaj sa ako mieni zit dalej.Pidla odpivede sa zariad.Alw verim,ze nechces do konca zuvota zit bez lasky a dovery,lwbo vraj je niekto dobry muz. Dobry muz sa v prvom radw sprava k matke svojich deti ako ky kralovnej.

autor
Dnes o 10:31
@anonym_e42209

@anonym_autor prečo sa ženy takto ponižuju? Chápem deti, bývanie atd...ale naozaj by si sním ostala po tom ako rok spava s inou?
Teda a vy spávate spolu ?

@anonym_e42209 ja neviem no som z toho dosť v šoku že to trvá tak dlho a nerozumiem tomu že som si to nevšimla. Intenzita nášho sexuálneho života sa nezmenila ani on nijako nezmenil správanie ku mne proste nič sa nezmenilo medzi nami akoby. Len teraz sa zmení ak mu o tom poviem

anonym_8dca1c
Dnes o 10:32

@anonym_autor tebe podvadzanie nevadi? alebo spolu vy dvaja uz nespite? a tebe sa hodia jeho peniaze?

deti95060810

Určite povedať. vôbec nemusíš pritom plakať, ani kričať. Len to povedz. a zároveň sa ho aj opýtaj ako to chce ďálej riešiť. chce odísť ku kámoške, alebo zostať s vami?
Podľa všetkého je manžel vo vedúcej pozícii. a takýto muži všetci chcú kámošky s výhodami. Proste si to chcú užiť aj spolu s funkciou.
v pondelok bude pre teba blbý. Je jasné že viac ako služobka bude ich sex. Kto vie či vlastne aj nejaká služobka bude. Tebe môže povedať hoc - čo.
na tvojom mieste by som ku kámoške nešla, ale prebrala celú vec s manželom. Ku kámoške pôjdeš o týždeň a možno aj na dlhšie ako na víkend.

autor
@anonym_2e3149

@anonym_autor tak ty si musíš utriediť, či budeš radšej živoriť sama s deťmi a ťahať všetko sama alebo to prekusneš a nič mu nepovieš.

@anonym_2e3149 obávam sa že ak to prekusnem a nič mu nepoviem tak to bude pokračovať a prerastie to do niečoho viac ako je len sex

anonym_ad1f55
Dnes o 10:33

Toto nie je jednorazový skrat. Toto je vedomé opakované rozhodnutie sa. Kamarát je poriadne mimo. Normálny manžel, ktorý si váži svoju ženu podvádzať nebude. Nikto ma nepresvedčí, že aj keby ťa teraz začne prosiť na kolenách o odpustenie, tak to myslí úprimne. Toto trvá tak dlho, toľko krát to v sebe musel riešiť a toľko krát sa ti rozhodol ublížiť. Maj úctu voči sebe. Minimálne pre tie deti. Takýto im chceš dať príklad? Príklad matky, čo sa nechá ponižovať manželom? Ak máš dcéru, tak si naozaj vieš predstaviť, že jej toto robí manžel a ty jej poradíš, nech trpí? Rady kamaráta napočúvaj a človek s takýmto názorom by nebol môj kamarát. Nechutne mi z toho je. V akom storočí sme, že sa nechávate takto ponižovať chlapmi a nedupnete si. Porieš si v hlave praktické otázky, potom mu to oznám a rozveď sa. Nič lepšie nemôžeš urobiť.

autor
Dnes o 10:34
@anonym_8dca1c

@anonym_autor tebe podvadzanie nevadi? alebo spolu vy dvaja uz nespite? a tebe sa hodia jeho peniaze?

@anonym_8dca1c samozrejme že mi to vadí a áno spávali sme spolu normálne teraz po tomto zistení zatiaľ nie... A samozrejme aj že sa mi hodia jeho peniaze však som na materskej a ja tak ako máme všetko spoločne aj deti aj domácnosť považujem aj naše peniaze za spoločne

anonym_730cdf
Dnes o 10:34

no takto.. nie som sice muz.. ALE...pochopila som spravne, ze vidis lepsiu moznost nepovedat , ze to vies a dufat, ze to skonci? ci len ja som to tak navnimala.. ano tvoj muz moze byt dobry... o to pokoj ... ale je to aj dobry kus k*kota, ked si taketo spravy nechava v telefone... potom pride domov a ma sex aj s tebou? su spolu rok.. teda podla toho co si nasla... to je trochu dlho na nezavazny sex na firemnej akcii nie? bojis sa povedat, ze o tom vies , aby si o neho neprisla? a zit chces dalej s vedomim, ze inej zene nielen pise ako ho tam jej vrazi, ale aj jej ho tam pravidelne vraza? ja by som necakala ani minutu a nie ze dojde spokojny vytraseny a paci sa... alebo v strede sexu by som mu povedala, nech ti ho tam poriadne vrazi tak ako tej co to pravidelne pise... nevera sa da urcite odpustit, len ty sa bojis, ze opusti on teba ... a toto vidim ako najvacsi problem...

anonym_e42209
Dnes o 10:36
@anonym_autor

@anonym_e42209 ja neviem no som z toho dosť v šoku že to trvá tak dlho a nerozumiem tomu že som si to nevšimla. Intenzita nášho sexuálneho života sa nezmenila ani on nijako nezmenil správanie ku mne proste nič sa nezmenilo medzi nami akoby. Len teraz sa zmení ak mu o tom poviem

@anonym_autor ale pišeš že si to dlhsie tušila a teraz pišeš že sa nezmenil? Tak ako si niečo tušila..?

anonym_1bb50c
Dnes o 10:36
@anonym_autor

@anonym_2e3149 obávam sa že ak to prekusnem a nič mu nepoviem tak to bude pokračovať a prerastie to do niečoho viac ako je len sex

@anonym_autor ono to bude pokračovať tak či tak. tvoj manžel je teraz hluchý - slepý. Je mu úplne jedno ako sa cítiš ty. Keby si aj odišla - on má inú zábavku. možno si sám sebe gratuluje ako ťa dokáže oklamať a môže to ťahať s kolegyňou pekne dlho. Takže z tohto dôvodu mu to povedz nech nerobí z teba hlupaňu.

rozculena
Dnes o 10:37
@anonym_autor

@anonym_8dca1c samozrejme že mi to vadí a áno spávali sme spolu normálne teraz po tomto zistení zatiaľ nie... A samozrejme aj že sa mi hodia jeho peniaze však som na materskej a ja tak ako máme všetko spoločne aj deti aj domácnosť považujem aj naše peniaze za spoločne

@anonym_autor tvoj "dobrý" muž ťa považuje za takú sprostú,že si ani nevymaže správy.......
Keď sa bude baliť na služobku,tak mu tam hoď krabičku prezervatívov a lubrikant...bez slova a bez akejkoľvek emócie

anonym_f775cf
Dnes o 10:40

Skús sa k tomu postaviť racionálne. Už to vieš, takže hranie sa na to, že nič nevieš je blbosť. Povedz mu, že si mu v telefóne našla konverzáciu s milenkou.
Dohodnite sa, buď sa jej nechce vzdať, ale ty odmietaš s ním spávať, nebudeš sa deliť o vtáka. Ak sa jej nechce vzdať, nech zabezpečí teba a deti a choďte od seba.
Ak sa jej vzdá, môžete nanovo budovať vzťah, ak mu odpustíš.

anonym_4d5cfe
Dnes o 10:43

Kamoska to urobila tak, ze si pockala dotycnu a kludne jej povedala, ze vie o nich a ze rozbija rodinu. Milenka vycuvala z toho aj sama, lebo ktovie, co jej on narozpraval.
Tu ti budu samozrejme teoreticky pisat, co mas robit, zbalit kufre, ale ony su zadane, ked ti poradia odist, zavru forum a pojdu spokojne domov k detom a partnerovi. Sme ludia, kazdy obcas zakopne. Ide o to, ci to olutuje a uz viac nespravi. Kolko je tu diskusii, spala som s dvomi, manzelom aj milencom. som tehotna neviem, s kym a rada bude samozrejme, nepriznavaj sa, zatlkaj, nehovor to manzelovi, ved "chuda" dieta za to nemoze.
Manzel sa potom bude musiet rozhodnut, ci ty ci ta nova.

anonym_2e3149
Dnes o 10:44
@anonym_f775cf

Skús sa k tomu postaviť racionálne. Už to vieš, takže hranie sa na to, že nič nevieš je blbosť. Povedz mu, že si mu v telefóne našla konverzáciu s milenkou.
Dohodnite sa, buď sa jej nechce vzdať, ale ty odmietaš s ním spávať, nebudeš sa deliť o vtáka. Ak sa jej nechce vzdať, nech zabezpečí teba a deti a choďte od seba.
Ak sa jej vzdá, môžete nanovo budovať vzťah, ak mu odpustíš.

@anonym_f775cf Ako zabezpečí ju a deti? Rozdelia si všetko na polovicu, čím sa jej logicky zníži životná úroveň. Iste jej nenechá barak a neodsťahuje sa s igelitkou 🙂

anonym_0629c1
Dnes o 10:47

Zeny sa to vzdy ako posledne dozvedia,okolie to uz vie davno,pradavno a zeny nic netusia,lebo ziju v iluzii a obzvlast tieto sluzobky,nadcasy a ine chutovky.

anonym_8dca1c
Dnes o 10:47
@anonym_autor

@anonym_autor a on vie ze ty vies? ( necitala som vsetko)

autor
Dnes o 10:49
@anonym_e42209

@anonym_autor ale pišeš že si to dlhsie tušila a teraz pišeš že sa nezmenil? Tak ako si niečo tušila..?

@anonym_e42209 ostával poslednú dobu o dosť dlhšie ,,v práci'' čo nebolo uňho zvykom. Keď som sa na to už príliš vypytovala a vyzvedala som zrazu s tým prestal a vtedy mi napadlo že čo ak niekoho má a napadlo mi prezrieť ten telefón.

ivik4
Dnes o 10:50

No dobry hnus nechat ho uzivat si domka pekne s Tebou ked vies ze si ho vetra aj v inej 😵‍💫. Pre boha preco sa ponizujes ? Ano ano uzasny muz to je, pravdu mas

tykat
Dnes o 10:50
@anonym_autor

@anonym_autor nic mu nehovor a prestan s nim spat. Ziadne vyhovorky, povedz, ze mas na to svoje dovody, ktore sa ho tykaju a ak to bude chciet riesit nech pride, porozpravate sa otvorene ako dalej. A uvidis, ci bude mrtvy chrobak, ci ta bude ponizovat, hladat na tebe chyby, ci sa bude hadat, alebo plakat a prosit. Nechaj sa prekvapit.
Neviem kam a ako hlboko by sa museli prepadnut moja sebaucta a zdravy rozum aby som spala s muzom, ktory paralelne naklada inu. Ogrcala by som ho uz len pri predstave že, "...sa teší ako jej ho tam ,,vrazí"..." Tak nech, ale mňa z toho nech vynecha.

autor
Dnes o 10:54
@anonym_0629c1

Zeny sa to vzdy ako posledne dozvedia,okolie to uz vie davno,pradavno a zeny nic netusia,lebo ziju v iluzii a obzvlast tieto sluzobky,nadcasy a ine chutovky.

@anonym_0629c1 tiež si myslím že to vo firme musia o nich vedieť a poznajú ma tam a nikto mi nič nepovedal celú dobu

patrike
Dnes o 10:55

Pytas sa na nazor muzov a sucasne ziadas nejake riesenie, aby ta manzel neopustil. Ziadny taky zazrak sa vymysliet neda. Mas dve moznosti :
1. Hrat hru "nic sa nestalo, o nicom neviem" a to ti zabezpeci to, aby manzel neodisiel.
2. Konfrontovat ho s realitou, vysledky a dalsi priebeh su neiste.

januska12323
Dnes o 10:57

Si v šoku a neuvažuješ racionálne. Sprav si screeny, zatiaľ si to nechaj prejsť hlavou a víkend využi na rozmýšľanie ako chceš po tomto zistení pokračovať v živote.
Chceš s ním ostať aj keď omáča kadetade? Chceš sa tváriť, že sa nič nedeje? Máš kam ísť ak sa rozhodneš odísť? Chceš o vzťah bojovať?

sissy27
Dnes o 11:00

@anonym_autor ked onho nechces prist, tak sa tvar, ze sa nic nedeje. On si dobrovolne nebude komplikovat zivot rozvodom, ved preboha to by prisiel o upratovacku, kucharku a babysitterku v jednej osobe za malo penazi. Rozvodom by prisiel nie len o svoj osobny komfort ale aj o cast majetku a este nedajboh by sa musel venovat detom v striedavke alebo platit tucne vyzivne. A milenka urcite netuzi prebrat tvoju rolu, ona si chce uzivat pozornost svojho sefa, vyletiky, darceky. Takze bud v klude, o manzela tak lahko neprides.

anonym_8dca1c
Dnes o 11:01
@anonym_autor

@anonym_autor niekedy chlap mysli na milenku a teba obraba

anonym_90d6ea
Dnes o 11:01

@anonym_autor ak je kolegyna mlada, tak bude tlacit na decko a vztah, takze "zacharnit" to tym, ze budes hrat mrtveho chrobaka je hlupost. Asi ako vyhadzovat listy od exekutora, ze ked to neotvoris, exekucia neexistuje...
Ak to trva rok, ta kto nie je "vyspal sa omylom na chate"... maju vztah normalne...
Rozved sa co najviac v klude (neublizuj sebe), vytrieskaj z neho peniaze a alimenty a zariad si zivot co najskor. Nez od nich nieco lapis (sexualne prenosne choroby)... alebo kym pride s tym, ze je ona tehotna - budes este viac ponizena...
On to neskonci - nema dovod a ak aj ano z touto, tak si najde inu.

Strana
z9