icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

Dnes o 10:22

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

anonym_0629c1
Dnes o 11:04
@anonym_autor

@anonym_0629c1 tiež si myslím že to vo firme musia o nich vedieť a poznajú ma tam a nikto mi nič nepovedal celú dobu

@anonym_autor kazdy sa tvari,ze nic nevidi a nepocuje.Tak to byva.

sova7
Dnes o 11:04

On ťa už opustil

anonym_8dca1c
Dnes o 11:05

@anonym_autor ty si troll

akoze prepac

Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac.

a preco od teba uteka?

anonym_8dca1c
Dnes o 11:05

trooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

motylik2559
Dnes o 11:07
@anonym_autor

@anonym_2e3149 obávam sa že ak to prekusnem a nič mu nepoviem tak to bude pokračovať a prerastie to do niečoho viac ako je len sex

@anonym_autor Podla mna to uz prerastlo do niecoho viac ako sex, kedze to uz trva rok. Autorka k ostatnemu sa nevyjadrujem, lebo ostatne zeny ti povedali toho dost. Skratka a jasne, komu nie je rady, tomu nie je pomoci...

wokokoza
Dnes o 11:09

Ženy, vy fakt nemáte žiadnu sebaúctu. Zvládneš to, nezostávaj v takomto vzťahu, kedy sa to už vlastne vzťahom ani nazvať nedá. Ja by som sa cítila neskutočne ponížená a ublížená, nedokázala by som sa už na chlapa ani pozrieť, nie tak s ním ešte zdieľať posteľ a žiť.

anonym_c0358d
Dnes o 11:09
@anonym_autor

@anonym_2e3149 obávam sa že ak to prekusnem a nič mu nepoviem tak to bude pokračovať a prerastie to do niečoho viac ako je len sex

@anonym_autor ako tu už bolo napísané, vaše manželstvo už dávno skončilo. Len zbytočne umelo udržiavaš niečo, čo sa aj tak časom zosype.
Ešte by som chapala, podviedol, prosí o odpustenie, prijal vieru, sype si popol na hlavu, chce niečo so sebou robiť. Ale takto?? vedome sa ideš trýzniť? vieš že idú spolu na služobku .. čo tam asi budú robiť?? Si predstav situáciu že on jej to robí ustami ...a potom akoby nič tebe dá pusu...nedviha sa ti žaludok? no mne by sa tri krát prevratil...
ženy, majte sa trochu v úcte, majte sa aspon trochu radi a nerobte zo seba handry do ktorých sa tí muži s radosťou utrú....

anonym_730cdf
Dnes o 11:10
@tykat

@anonym_autor nic mu nehovor a prestan s nim spat. Ziadne vyhovorky, povedz, ze mas na to svoje dovody, ktore sa ho tykaju a ak to bude chciet riesit nech pride, porozpravate sa otvorene ako dalej. A uvidis, ci bude mrtvy chrobak, ci ta bude ponizovat, hladat na tebe chyby, ci sa bude hadat, alebo plakat a prosit. Nechaj sa prekvapit.
Neviem kam a ako hlboko by sa museli prepadnut moja sebaucta a zdravy rozum aby som spala s muzom, ktory paralelne naklada inu. Ogrcala by som ho uz len pri predstave že, "...sa teší ako jej ho tam ,,vrazí"..." Tak nech, ale mňa z toho nech vynecha.

@tykat myslis ze jemu dopne? aspon sa bude moc setrit na tu , co to do nej vraza... ked zena nema zaujem o sex, o starost menej... niekedy to musi byt aj fyzicky narocne v istom veku spavat s dvomi zenami a este sa tvarit ze ta to ohromne bavi

patrike
Dnes o 11:10
@anonym_c0358d

@anonym_autor ako tu už bolo napísané, vaše manželstvo už dávno skončilo. Len zbytočne umelo udržiavaš niečo, čo sa aj tak časom zosype.
Ešte by som chapala, podviedol, prosí o odpustenie, prijal vieru, sype si popol na hlavu, chce niečo so sebou robiť. Ale takto?? vedome sa ideš trýzniť? vieš že idú spolu na služobku .. čo tam asi budú robiť?? Si predstav situáciu že on jej to robí ustami ...a potom akoby nič tebe dá pusu...nedviha sa ti žaludok? no mne by sa tri krát prevratil...
ženy, majte sa trochu v úcte, majte sa aspon trochu radi a nerobte zo seba handry do ktorých sa tí muži s radosťou utrú....

@anonym_c0358d Ucta konci pri pomysleni na riesenie byvania a dalsie delenie majetku.

anonym_f36f6f
Dnes o 11:13

@anonym_autor ja len tolko, ze tie spravy budes mat v živej pamäti aj o 5 rokov 🙂 uz nikdy nebudes znova dôverovať.
Dobry otec nepodvadza mamu svojich deti. Ty tvoris budúcnosť svojim detom a ak mas dcérku teraz je na tebe, ci si nájde rovnakého nevernika alebo bude vediet, aka je jej hodnota a rozhodne sa lepsie ako mama. Na svete je toho viac, ako takito muži, držím palce nech si stastna.

anonym_730cdf
Dnes o 11:13
@anonym_8dca1c

@anonym_autor ty si troll

akoze prepac

Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac.

a preco od teba uteka?

@anonym_8dca1c rok? a doma je pohoda, ziaden problem? tak uteka od coho? od koho?

biba_18
Dnes o 11:15

ja by som si to určite pre seba nenechala... ale ako sa poznám, tak by som nerobila cirkus hneď - buď by som počkala na koniec ich výletu - alebo uprostred výletu by som poslala sms s vetou ktorú muži majú radi - keď sa vrátiš so služobky, musíme sa vážne porozprávať ... samozrejme, fotky sú základ ...

anonym_b2bf34
Dnes o 11:16

Poviem ti niečo, čo sa ti nebude páčiť - muži nepodvádzajú preto, že nie sú dobrý ľudia/otcovia/manželia. Podvádzajú preto, že k manželkám stratili rešpekt. On ťa nerešpektuje ani ako matku ani ako manželku.

Hovoríš, že je mladá, krásna, chudunka. Tvoj muž jednoducho prepadol niečomu "zakázanému" (kolegyňa, podriadená). Je na tebe ako sa k tomu postavíš - píšeš "lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla".
Chceš žiť do konca života s tým, že budeš rozmýšľať nad tým, ako jej ho tam vráža alebo čo jej robí ústami a čo jej pri tom hovorí?
Konfrontuj ho. Ja by som sa nedokázala na takého muža už nikdy pozrieť a ani mu dovoliť aby sa ma dotkol. Môže byť ukážkový otec pre vaše deti, ale určite nie je ukážkový manžel.
Poviem ti ešte jedno - muži väčšinou nezostanú pri milenkách a vracajú sa k manželkám. Ja by som to ale nedovolila. Konal vedome, s tým, že ho doma čaká žena ktorá ho miluje a deti ktoré urobili z lásky.
Vzchop sa - choď ku kaderníčke, začni cvičiť, choď na kozmetiku, zdvihni si sebavedomie, staraj sa o seba a uvedom si, že tvoja hodnota ako ženy je oveľa vyššia než strach z toho, že ťa opustí niekto, kto už dávno stratil rešpekt voči tebe.
Neponižuj sa prosím takto pred chlapom. Držím palce nech urobíš správne rozhodnutie

pimpa12
Dnes o 11:16

@anonym_autor to nemáš sebaúctu? Aké vzory správania chces dať svojim deťom? Že žena má držať hubu a krok a muži môžu všetko? Hľadaj si bývanie, deti neviem aké sú veľké ale možno do škôlky/jaslí? A jasné že mu to povedz pred tým než odíde na "sluzobku" . Vezmi najväčšiu panvicu a ebni ho ňou po hlave. Alebo chces ticho doma sedieť kým on bude cez víkend prasit druhú? Kks veď on ťa má za handru.

anonym_b2bf34
Dnes o 11:18
@biba_18

ja by som si to určite pre seba nenechala... ale ako sa poznám, tak by som nerobila cirkus hneď - buď by som počkala na koniec ich výletu - alebo uprostred výletu by som poslala sms s vetou ktorú muži majú radi - keď sa vrátiš so služobky, musíme sa vážne porozprávať ... samozrejme, fotky sú základ ...

@biba_18 ja by som mu do kufra hodila vytlačený screenshot z mobilu kde si piše s kolegyňou ako jej ho tam vrazí a odkaz, že keď sa vráti domov, bude mať kufre pobalené. Ženy potrebujú byť viac nasrané na takých hajzlíkov. Mohol by volať celý víkend, nedvihla by som mu telefon ani keby horelo

hefo
Dnes o 11:20
@anonym_90d6ea

@anonym_autor ak je kolegyna mlada, tak bude tlacit na decko a vztah, takze "zacharnit" to tym, ze budes hrat mrtveho chrobaka je hlupost. Asi ako vyhadzovat listy od exekutora, ze ked to neotvoris, exekucia neexistuje...
Ak to trva rok, ta kto nie je "vyspal sa omylom na chate"... maju vztah normalne...
Rozved sa co najviac v klude (neublizuj sebe), vytrieskaj z neho peniaze a alimenty a zariad si zivot co najskor. Nez od nich nieco lapis (sexualne prenosne choroby)... alebo kym pride s tym, ze je ona tehotna - budes este viac ponizena...
On to neskonci - nema dovod a ak aj ano z touto, tak si najde inu.

@anonym_90d6ea Práve naopak, milenecké vzťahy majú štatisticky najkratšiu trvanlivosť, takže pokiaľ ona nechce, aby od nich odišiel, hrať mŕtveho chrobáka, byť podľa možností milá a mať s ním sex akoby nič nie je úplne najhoršia stratégia (ale aj keď sa milenecký vzťah skončí, dôvera bude trvale narušená). "Rozvod v kľude" v takýchto situáciách prakticky neexistuje, a pokiaľ ona sama nie je dostatočná mrcha, tak bude (aj finančne) ťahať za kratší koniec. Ak by sa milenke predsa len podarilo manžela odlákať na vzťah a deti, rozvod bude tak či onak, a v takom prípade by mala autorka relatívne lepšiu pozíciu, než keď bude tlačiť na rozvod ona.

Pomerne dlhý článok o nevere od českého psychológa je tu:
https://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/n...

anonymes
Dnes o 11:23

@anonym_autor ahoj môžem sa spýtať že mavate sex? Keď ta podvádza? Myslím že či by si zistila bez toho že ta podvádza?

biba_18
Dnes o 11:24

@anonym_b2bf34 lenže ona nechce aby odišiel ... tam je ten problém ...
moju kamošku podvádzal muž celý život. keď som jej vysvetľovala, odhovárala od dávaní šancí, proste všetko - jej odpoveď bola - ona ho miluje ... 😒

autor
Dnes o 11:24
@anonym_90d6ea

@anonym_autor ak je kolegyna mlada, tak bude tlacit na decko a vztah, takze "zacharnit" to tym, ze budes hrat mrtveho chrobaka je hlupost. Asi ako vyhadzovat listy od exekutora, ze ked to neotvoris, exekucia neexistuje...
Ak to trva rok, ta kto nie je "vyspal sa omylom na chate"... maju vztah normalne...
Rozved sa co najviac v klude (neublizuj sebe), vytrieskaj z neho peniaze a alimenty a zariad si zivot co najskor. Nez od nich nieco lapis (sexualne prenosne choroby)... alebo kym pride s tym, ze je ona tehotna - budes este viac ponizena...
On to neskonci - nema dovod a ak aj ano z touto, tak si najde inu.

@anonym_90d6ea táto jediná správa je trochu mimo ona je len mladá žena ktorá za dobrý plat bude kľudne šéfovi fajčiť pod stolom určite nechce deti a viazať sa a bohužiaľ alebo našťastie som si prečítala aj správu o tom že ešte musí ísť pre kondómy takže tehotenstvo alebo pohlavné choroby asi nehrozia. Kto vie kde si tie kondómy skrýva pretože my dvaja to nepoužívame a doma ani v aute ich nemá pozrela som mu veci

anonym_b2bf34
Dnes o 11:25

Ak by si bola trochu krava a chcela vyťažiť zo situácie, pošli zo súkromného čísla sms "poviem tvojej žene o tvojej afére s kolegyňou ak nezaplatíš 5tis € na tento účet" .. založ si revolut a povydieraj ho trochu. Získaš peniaze a on bude dos*atý až za ušami, že sa to dozvieš 😅
Ja by som k**ota potočila poriadne - ako mentálnu ujmu a za peniaze by som šla na dovolenku alebo odložila

anonym_e42209
Dnes o 11:26
@anonym_autor

@anonym_90d6ea táto jediná správa je trochu mimo ona je len mladá žena ktorá za dobrý plat bude kľudne šéfovi fajčiť pod stolom určite nechce deti a viazať sa a bohužiaľ alebo našťastie som si prečítala aj správu o tom že ešte musí ísť pre kondómy takže tehotenstvo alebo pohlavné choroby asi nehrozia. Kto vie kde si tie kondómy skrýva pretože my dvaja to nepoužívame a doma ani v aute ich nemá pozrela som mu veci

@anonym_autor prepáč ale tvoje reakcie su mimo. Riesis uplne hluposti a nie to, že minimalne ROK jeb..a inú a zaroveň teba a laha si k tebe večer do postele

autor
Dnes o 11:26
@anonymes

@anonym_autor ahoj môžem sa spýtať že mavate sex? Keď ta podvádza? Myslím že či by si zistila bez toho že ta podvádza?

@anonymes áno mali sme spolu sex neviem tiež ako sa mu to dalo, ja keby sa iného chlapa len dotknem tak by som mu už nevedela nikdy do očí pozrieť

autor
Dnes o 11:27
@anonym_b2bf34

Ak by si bola trochu krava a chcela vyťažiť zo situácie, pošli zo súkromného čísla sms "poviem tvojej žene o tvojej afére s kolegyňou ak nezaplatíš 5tis € na tento účet" .. založ si revolut a povydieraj ho trochu. Získaš peniaze a on bude dos*atý až za ušami, že sa to dozvieš 😅
Ja by som k**ota potočila poriadne - ako mentálnu ujmu a za peniaze by som šla na dovolenku alebo odložila

@anonym_b2bf34 neverila som že ma tu dokáže niečo na tejto situácii pobaviť ale toto je fakt dobre ako ti to vôbec napadlo?

anonym_1bb50c
Dnes o 11:28
@anonym_f775cf

Skús sa k tomu postaviť racionálne. Už to vieš, takže hranie sa na to, že nič nevieš je blbosť. Povedz mu, že si mu v telefóne našla konverzáciu s milenkou.
Dohodnite sa, buď sa jej nechce vzdať, ale ty odmietaš s ním spávať, nebudeš sa deliť o vtáka. Ak sa jej nechce vzdať, nech zabezpečí teba a deti a choďte od seba.
Ak sa jej vzdá, môžete nanovo budovať vzťah, ak mu odpustíš.

@anonym_f775cf som sa zasmiala že nech ju manžel zabezpečí a aj ich deti. 😀
čo nevieš ako to chodí?
prosím ´ta, chlapi sa len málokedy dokážu deliť o majetok. prečo by bolo potom toĺko sporov na súdoch o rozdelení BSM.
odísť s igelitkou a ex nechať nehn. - tak takých chlapov musíš hľadať sviečkou.

autor
@anonym_e42209

@anonym_autor prepáč ale tvoje reakcie su mimo. Riesis uplne hluposti a nie to, že minimalne ROK jeb..a inú a zaroveň teba a laha si k tebe večer do postele

@anonym_e42209 áno lebo ja som z toho mimo chcela som rady čo mám spraviť. Teraz ste mi dodali trochu viac sebavedomia a viem že ho s tým konfrontujem

sniper3

@anonym_autor napis mi súkromnú správu prosím

anonym_b2bf34
Dnes o 11:29
@anonym_autor

@anonym_b2bf34 neverila som že ma tu dokáže niečo na tejto situácii pobaviť ale toto je fakt dobre ako ti to vôbec napadlo?

@anonym_autor každa žena musi byť trochu mrcha. On neberie ohlad na teba, preco by si mala ty na neho. vezmi peniaze. zapytaj 5-7tis. ked ma podriadenu asi dobre zarobi nie? Okrem toho zostane to v rodine 😝😀😂

anonym_068cc2
Dnes o 11:29

Budeš myslieť len na to čo na tej sluzobke robia .Určite ho konfrontuj teraz keď už o tom vieš sa tým budeš iba zozierat.Nenechaj sa ponižovať lebo sa bojíš že odíde .Ja byť na tvojom mieste tak nech si ide možno raz naozaj odíde a ty sa dovtedy budeš dobrovoľne týrať???nechápem to

anonym_cf043b
Dnes o 11:32

@anonym_autor tak za prve, muzi toto bezne nerobia, teda ti dobri, cestni...Dalsia vecil, nie je dobry otec, pretoze dobry otec si vazi svoju zenu, matku svojich deti a zije tak, aby si z neho deti mohli brat priklad.

weruska1311
Dnes o 11:32

To ako sa dá nepovedať? Nevedela by som tak žiť