icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

18. mar 2026

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

mk22
23. mar 2026
@oblecenie99

Ja by som na ňu neutocila, poznám plno žien, ktoré sa zatvárili, že je všetko v poriadku, a manžel akože sekal dobrotu a život išiel ďalej. Osobne sa trošku čudujem, že sa k tebe odvážil s mačacími očami, a že ty sa rozplakala (bože žena), môj by sa neodvážil v tú noc zatvoriť oči.

Ale charakter má, treba uznať, vyhodiť milenku z roboty... No nie že by som ju nejak ľutovala, je to súčasť nazvime to "podnikateľského rizika", do ktorého išla, rovnako ako to, že to môže prasknúť a bude za cundru v robode/v rodnej dedine/pred rodinou atd., alebo ju potiahne za vlasy nasratá manželka.. akože áno, ona nikomu nič neslubovala, ja beriem, na druhej strane prúser z toho môže mať aj ona, niečo ako keď vbehnete do križovatky bez toho, aby ste sa poriadne obzreli, lebo ste mali prednosť a iný šofér na to kašľal..

Takže autorka je ponížená, do konca svojho či jeho života nebude mať pokoja, milenka použitá a vyhodená, a on...? On je a bude v pohode. Krásny príbeh jednej tradičnej rodiny.

Poučenie pre nás ostatné: nechaj ten jeho mobil na pokoji.

@oblecenie99 vyjde zo vsetkeho ako kráľ.
Milenku odprace, ženu zrazu miluje, ta v podstate chcela, aby ostal, a ten ostáva.. takže autorka je spokojná, nic zásadne sa nemení.
A ze ju klamal, no, je tam toho, aj tak ju miluje.
Ako malo staci niektorym ženám..

tiezjedna
23. mar 2026
@mk22

@oblecenie99 vyjde zo vsetkeho ako kráľ.
Milenku odprace, ženu zrazu miluje, ta v podstate chcela, aby ostal, a ten ostáva.. takže autorka je spokojná, nic zásadne sa nemení.
A ze ju klamal, no, je tam toho, aj tak ju miluje.
Ako malo staci niektorym ženám..

@mk22 že... ale tak u nej to bolo jasné od začiatku. Každá iná, normálna by ho do riti kopla s rozbehom, a ona bola pripravena škemrať...

anonym_730cdf
23. mar 2026
@anonym_a49a1a

@eliska677 Ano moja, vsetci z MK sa ti nahrnuli do internej posty a strasne potrebuju s tebou …. nejaky lepsi vtip nepoznas?
A tí vtaci co ti vraj hovoria, ze nepoznaju muza, co by to nerobil, tak to je asi preto, ze su to trosky ktore su v kontakte s troskami. Ja sa pohybujem medzi ludmi, ktori vyznavaju hodnoty a nie su to nadrzane kance.
A predstav si, ze vyzeram dobre a mm mi to kazdy den s laskou pripomina. A dalsia vec, skutocna laska a vernost je o niecom inom, nie je o strachu, ze ked nebudem prave vyzerat ako topmodelka, tak moj muz bude utekat za takou kukuricou, ako si ty.
Si zvrhla zena za ktorou chodia zvrhli nadrzani chlapi.
Si chudera, nemas sa cim chvalit. Robis muzom podlozku. Nemas sebauctu a hodnotu?
Bola si malym nevinnym dievcatkom, co sa s tebou stalo, ze si toto dokazala zo seba urobit?

@anonym_a49a1a aj muzi, co maju doma vsetko a rakety, krasne milujece zeny , aj ti podvadzaju.... tolko k tomu, a ked ju to bavi, tak nech to robi

anonym_730cdf
23. mar 2026

zivot nie je cierny a biely... ak to citis ty tak, ze to bolo uprimne, a si ochotna pracovat na odpusteni ... je to tvoje rozhodnutie.. mnohe tu pisu , ze je bezcharakterny, ze tu debilku da vyhodit... a ako by ste si to predstavovali? ze tam bude pracovat dalej? za mna dobre rozhodnutie... zial toto je ta cast pribehu, kedy sa priamo zainteresovala dievcinka mimo svoj job description... takze nie, ziadne chudatko... papa ... tebe autorka vela sil, manzelovi osvietenie a nech si z druhej sance vezme poucenie...

anonym_4388f8
23. mar 2026
@anonym_cf4467

@anonym_4388f8 no tak tomu neverím, dobrý výmysel, telo sa ti len tak nerozsype zo sexu, to by kolko rozsypanych chodilo po svete😀 ani sa nevymydlí, ani neošúcha, ani franforce ti z nej visieť nebudú, akurat lepšie prekrvenie. Možno pani mala osteoporózu.

@anonym_cf4467 tak ja som si nevymyslela, hovorí to dotyčná bývalá profesionálka, tak ako sa športovcom opotrebujú kĺby, tak jej sa opotrebovala panva, kĺby a dnes je na vozíku, sú to jej slová.

anonym_730cdf
23. mar 2026
@anonym_4388f8

@anonym_cf4467 tak ja som si nevymyslela, hovorí to dotyčná bývalá profesionálka, tak ako sa športovcom opotrebujú kĺby, tak jej sa opotrebovala panva, kĺby a dnes je na vozíku, sú to jej slová.

@anonym_4388f8 moja znama sa tejto profesii venuje asi 18 rokov... a nema ziadnu opotrebovanu panvu.... ale beriem, ak po sebe nechala skakat 140 kilovych chlapov, moze byt...

anonym_4388f8
23. mar 2026
@anonym_730cdf

@anonym_4388f8 moja znama sa tejto profesii venuje asi 18 rokov... a nema ziadnu opotrebovanu panvu.... ale beriem, ak po sebe nechala skakat 140 kilovych chlapov, moze byt...

@anonym_730cdf veď aj táto to robila celý život a v 40tke prišli postupne problémy.. to si až neskor može takáto práca vypýtať daň

hanka1026
Autor odpoveď zmazal
anonym_a0d045
23. mar 2026
@hanka1026
Odpoveď bola zmazaná

@hanka1026 milujem keď niekto píše komentáre bez toho aby si prečítal odpovede 😂

hanka1026
Autor odpoveď zmazal
kalanchoa
23. mar 2026

Skus si zohnať knihu "Ako Boh obnoví tvoje manželstvo pre ženy." Dá sa nájsť aj ako e-kniha za pár eur. Boh rád začína tam, kde všetky ľudské možnosti končia 🙂.

marianmajer
23. mar 2026

@anonym_autor Najdi v sebe tu silu a odid od neho !!! Neboj sa toho !!! Preco ty by si mala byt ta druha ??? a takto sa ponizovat ??? a cakat na niekoho kto si to nezasluzi !!!! A takto sa dobry chlap nesprava !!! Uvidis ze vsetko bude dobre len musis najst tu silu a odist od neho !!! Neboj sa !!! Ak by nieco sme tu preteba !!!

anonym_bccfa6
23. mar 2026

@anonym_autor skus sa na to pozret tak ako by to pisala ina žena.. čo by si jej poradila? Začni sa o seba viac starať a zaujimaj sa o inych chlapov, možno sa časom uvedomí a keď nie tak aspon budes pripravená pre druhého 😉 hlavne mu neplač a nekrič naňho to ho od teba len odplaší.. buď sebavedomá žena/matka. To že tá kolegyňa je štíhla a má cecky, to nie je všetko.. mozno je hlúpa a s takou by nechcel byť, ale zjavne mu niečo chýbalo. Alebo je to typ chlapa ktorý to robí..a keď to spravil raz tak je oravdepodibne že to spravi casom zvonu ak.by to aj s touto skončil..

simson24
23. mar 2026

Nie som muž ,ale ...každá minca má dve strany, niečo mu muselo otvoriť tieto dvere, keď aj ..ženy, manželky nie sú stroje... V prvom rade toto je kaliber najväčšieho zrna ako si teba neváži,nie len ako ženu a manželku,matku, ale človeka.. úplná potupa, neúcta,..
Aj keby čokoľvek prestalo fungovať u vás ,čo podľa toho ,čo čítam si nepostrehla,nerobí sa toto. O to viacej drzé je ,že doma má všetko a nestačí mu ? Rok ? Jednorazové pošmyknutie sa nedá zabudnúť/odpustiť... tú žiadny skrat nemá ospravedlnenie...
Chceš žiť s tým,že pre neho vlastne nie si dôležitá? Aby to videli deti ? ..nejdem ti vravieť aby si odišla ,.. ale začni si vážiť samú seba ,potom sa pobalíš bez toho,aby si si pýtala názor / rady iných. Veľa šťastia.

laci1555
24. mar 2026

@anonym_autor nápis mi správu poradím ti

anonym_7cc0d3
24. mar 2026
@anonym_autor

Ahojte, ďalšie komentáre som už nečítala je ich tu príliš veľa. Rozpisovala som tento komentár dnes na viackrát a vždy som ho zmazala. Skúsim to napísať úplne v skratke. Keď sa začal prezliekať z košele a predstavila som si ako sa všetko zničilo a ako sa pred ňou vyzlieka strašne som sa rozplakala. Chcela som to riešiť chladne ale nešlo mi to. Opýtal sa čo sa deje tak som mu to povedala. Sadol si a sedel chvíľu bez slov červený, vraj on nevie čo má povedať že prepáč by bolo hlúpe. Povedala som mu že som si čítala tie správy a vtedy úplne mimo sedel. Na otázku či ju miluje povedal že vôbec nie že to bola len zábavka. Všetko priznal. Aj ako to dlho trvalo aj kde sa stretávali aj prečo to spravil. Povedal mi že o nás nechce prísť, že miluje mňa, že to nevedel ukončiť a že z firmy pôjde preč, že mu vôbec nestojí o to aby o mňa prišiel. Rozprávali sme sa naozaj veľmi dlho a prebrali sme všetko. Mala som aj ja veci ktoré mi na ňom vadia aj on veci ktoré musím zmeniť ja. Čo sa týka nej tak povedal že s ňou končí a zariadi aby išla preč z firmy. Vraj to celé bolo o jeho egu, že sa mu páčilo že ho balí mladé dievča a proste podľahol. V tom našom rozhovore bolo toho naozaj veľa keby to mám vypísať všetko bola by som tu do rána. Spýtala som sa ho či nás vezme na služobnú tak povedal že jasné takže ideme s ním. Stále to nejako spracúvavam tento víkend nie sme spolu takže mám čas premýšľať aj bez neho. Aj tú noc som išla do hosťovskej ale asi dvakrát mi tam vošiel či nemôže ísť ku mne že je mu smutno ale vyhodila som ho. Od vtedy sme spolu vlastne ani neboli.

@anonym_autor Bude dalej s nou, len si bude davat vacsi pozor na spravy a ine aktivity. Teraz urobi vsetko preto aby si neodisla ty a ked sa to vrati do starych kolaji, obnovi s nou stretavanie, aj ked ktovie, ci s tym vobec sekne….Myslis, ze ked ju aj miluje, ze by ti to povedal? Aj to, ze s nou ma v plane ostat? Povedal vsetko tak, ako si to chcela pocut, ze? Popremyslaj preco..

anonym_0c3074
24. mar 2026

No, ja si myslím, že nakoniec sa môže stať, že tento kurevník príde o rodinu a tiež o frajerku. A to by si aj zaslúžil. A ešte jedna vec. Často sa stáva, že ak niekto rozbije manželstvo druhému, po čase sa mu to vráti, často v rovnakej podobe a nový vzťah aj tak dlho nevydrží... Môj názor.

denie111
Autor odpoveď zmazal
xyzzzzz
24. mar 2026

takyto muz nie je dobry otec, dobry manžel a uz vonkoncom dobry clovek. chces vychovávať deti s clovekom ktory ta takto podvádza a ocividne mu su tvoje city uplne jedno keďže si spravy ani nevymazal? toto manželstvo uz davno skončilo. chces aby tvoje deti mali za príklad niekoho kto si neváži svoju manželku a ani svoje deti? aky normálny muz by toto spravil svojej rodine? keby sa v budúcnosti toto stalo tvojmu dieťaťu chcela by si aby ostalo s partnerom/kou? kebyže s nim ostaneš uz sa nanho nikdy nepozries rovnakými ocami ako predtým. vzdy budes mat pred ocami jeho neveru. vzdy ho budes z niečoho podozrievať a po case sa ti bude hnusiť a ty si uvedomíš ze si mala odísť uz predtým. alebo co by ta prijmulo ho definitívne opustiť? keby ti povie ze s nou caka dieta? keby ti povie ze ta nemiluje? on k tebe ocividne žiadnu uctu nema tak ju maj aspoň TY voči sebe a opusti ho. nechces predsa celý zivot premrhať s niekym kto ti spravil nieco taketo. muzi su velmi ľahko nahraditelni takze sa neboj urcite si niekoho najdes. vidis ako rychlo ta vymenil on a je super ze ty mas možnosť spravit to iste

mk22
24. mar 2026
@xyzzzzz

takyto muz nie je dobry otec, dobry manžel a uz vonkoncom dobry clovek. chces vychovávať deti s clovekom ktory ta takto podvádza a ocividne mu su tvoje city uplne jedno keďže si spravy ani nevymazal? toto manželstvo uz davno skončilo. chces aby tvoje deti mali za príklad niekoho kto si neváži svoju manželku a ani svoje deti? aky normálny muz by toto spravil svojej rodine? keby sa v budúcnosti toto stalo tvojmu dieťaťu chcela by si aby ostalo s partnerom/kou? kebyže s nim ostaneš uz sa nanho nikdy nepozries rovnakými ocami ako predtým. vzdy budes mat pred ocami jeho neveru. vzdy ho budes z niečoho podozrievať a po case sa ti bude hnusiť a ty si uvedomíš ze si mala odísť uz predtým. alebo co by ta prijmulo ho definitívne opustiť? keby ti povie ze s nou caka dieta? keby ti povie ze ta nemiluje? on k tebe ocividne žiadnu uctu nema tak ju maj aspoň TY voči sebe a opusti ho. nechces predsa celý zivot premrhať s niekym kto ti spravil nieco taketo. muzi su velmi ľahko nahraditelni takze sa neboj urcite si niekoho najdes. vidis ako rychlo ta vymenil on a je super ze ty mas možnosť spravit to iste

@xyzzzzz autorka takto nerozmýšľa, ci je ok aby v tomto vyrastali deti..aký hnusný vzorec "lásky a ucty"im ukazujú.. nie, nie..seba upratala na samé dno..len nech muž ostane, neodíde.. to ako sa na ňu pozerá, ako ju ponižil..až tak nerieši..
Rieši komfort, dom, bývanie, su zeny, kt ostanú a žijú s takým celý zivot, lebo bývanie, sťahovanie, vyzivne, a hľadať si prácu..
Co píšeš je cista pravda, žiaľ každá ma iné priority..jedna deti, svoj pokoj, druhá domček a byvanicko a je uolne jedno, ze v očiach muža je nikto a nic..

xyzzzzz
24. mar 2026
@anonym_autor

Ahojte, ďalšie komentáre som už nečítala je ich tu príliš veľa. Rozpisovala som tento komentár dnes na viackrát a vždy som ho zmazala. Skúsim to napísať úplne v skratke. Keď sa začal prezliekať z košele a predstavila som si ako sa všetko zničilo a ako sa pred ňou vyzlieka strašne som sa rozplakala. Chcela som to riešiť chladne ale nešlo mi to. Opýtal sa čo sa deje tak som mu to povedala. Sadol si a sedel chvíľu bez slov červený, vraj on nevie čo má povedať že prepáč by bolo hlúpe. Povedala som mu že som si čítala tie správy a vtedy úplne mimo sedel. Na otázku či ju miluje povedal že vôbec nie že to bola len zábavka. Všetko priznal. Aj ako to dlho trvalo aj kde sa stretávali aj prečo to spravil. Povedal mi že o nás nechce prísť, že miluje mňa, že to nevedel ukončiť a že z firmy pôjde preč, že mu vôbec nestojí o to aby o mňa prišiel. Rozprávali sme sa naozaj veľmi dlho a prebrali sme všetko. Mala som aj ja veci ktoré mi na ňom vadia aj on veci ktoré musím zmeniť ja. Čo sa týka nej tak povedal že s ňou končí a zariadi aby išla preč z firmy. Vraj to celé bolo o jeho egu, že sa mu páčilo že ho balí mladé dievča a proste podľahol. V tom našom rozhovore bolo toho naozaj veľa keby to mám vypísať všetko bola by som tu do rána. Spýtala som sa ho či nás vezme na služobnú tak povedal že jasné takže ideme s ním. Stále to nejako spracúvavam tento víkend nie sme spolu takže mám čas premýšľať aj bez neho. Aj tú noc som išla do hosťovskej ale asi dvakrát mi tam vošiel či nemôže ísť ku mne že je mu smutno ale vyhodila som ho. Od vtedy sme spolu vlastne ani neboli.

@anonym_autor ak by ta skutočne miloval nikdy by to neurobil. urobil to raz takze mozes cakat ze to na 1000% spraví znovu a znovu. len ti povedal to co si chcela pocut. ak sa zlomil pri prvej žene ktora mu dala pozornost stane sa to znova. muzi vedia naslubovat hory doly ale ciny sa nedostavia. maj uctu sama k sebe a ku svojim deťom a opust ho. niekto kto miluje svoju zenu a deti by toto vzivote nespravil

anonym_6856f4
24. mar 2026

@anonym_autor sorac ze pisem ako anonym nemam zaujem aby ma ludia ukamenovali za moje nazory, sto ludi sto chuti, polovica ludi by ma za moje nazory pravdepodobne sprdla, kazdy je dnes nejako podrazdeny kdekolvek pridem, nechapem tejto dobe.... Tiez si myslim ja ako chlap ze podla mna je to len nejaky jeho úlet s inou, vzdy plati zasada u chlapa ze co nema doma zrejme hlada inde, ako si sama naznacila ze je to dost problem lebo je krasna stihla atd...Proste sa namotal na nejaku mladu žabu. Poloz si otazku preco je to tak co robis zle? Zrejme ho uz tak nepritahujes ako kedysi, mozno je to postavou pribrala si?, zmenila si spravanie?,mas nejake zdravotne problemy ktore prenasas na neho atd atd? Toho moze byt fakt vela co sa pokazilo. Take spravanie dokaze uplne zabit vztah, ak na neho kričiš alebo ho neustale komandujes by si sa divila co to vie spravit s chlapom, vela mojich kamosov vravi prihodu typu: pridem domov s prace unaveny dam tanier na stol a zena nam mna vrieska ze som ho nedal do mycky-wtf, wtf? Toto je ukazkovy pripad jak najrychlejsie prist o chlapa, to prestane casom bavit uplne kazdeho, vy zeny zrejme mate taky problem ze si napr. hladna alebo nervozna alebo nemam dlhsie sex s muzom ta musim na chlopa zacat kricat, zvysovat hlas, komandovat, nexces s nim chodit von? hambis sa za svoju postavu alebo za neho? atd atd, ale to je chyba, tazko vyvodit zavery co vsetko sa vo vasej domacnosti dialo,deje,-to sa neda len hadat to clovek musi zazit-vidiet a hned uvidi aha toto je zle,toto je ok, toto urcite nie atd..., tymto textom ti skusam maximalne pomoct. Musis zistit nakoniec aj tak sama co robis zle jak ty tak aj on, zacni od seba, neskor sa mozno zmeni aj on ak uvidi zlepsenie, mozno by som mu ani nikdy nevravel ze hej viem ze mas druhu zensku toto zasa len ubije vas vztah, urcite ak sa vsetko vrati do normalu sa za to bude maximalne len hambit a hrdy na to urcite nebude, za kazdy vztah su zodpovedny obaja nie len jeden. Ak jedna strana si neplni svoje (hlavne sexulane) povinnosti casom to moze upadnut do zabudnutia, z tvojho textu je vidiet ze nechces o neho prist, takze moja rada je ze o neho skus zabojovat ak ti na nom naozaj zalezi, mozno to budu tazke chvile ale ber to tak ze nemas co stratit-mozes len ziskat-aj si to vyskusaj aspon budes vediet na com si-ci este na to mas-mozno prebudis opet lasku v nom, ale musis na to logicky-musis jeho presvedcit ze to on teba xce, ale pozor je to boj na dlhsie, nie ze raz skusim a nexce a hotovo konec, musis ho namotat zasa, mas obrovsku konkurenciu tej druhej zeny takze mas co robit, musis zistit ako na to, zacat si kupovat pekne spodne pradlo, mozno sa viac malovat, skusat muza zbalit ako od znova, obchytkavat ho vecer-nabadat ho na kexs aj ked sa bude branit nevzdavat to lahko, bude mat vyhovorky ze teraz nema cas alebo co, tak ho musis pokušať, pohrab sa v minulosti a zisti co mal na tebe rad(usta,nohy,zadok-a toto mu skus nejako ukazat vecer ked ho budes lakat, mozno aj mile reci pomozu ze ty si moj pekny chlap, vyzeras celkom dobre atd, pouzi predstavivost...), idealne ho nabadaj na ten koniec tyzdna ked sa uz cely tyzden tesi ako maly chlapec na vikend ved vieme preco-ze utečie za tou druhou-xce sa vybúrit, tak radsej na tebe ako na nej, niekedy v piatok mu musis proste dat, nieco si vymysli, ze to velmi xces teraz to na teba prislo atd atd... on sa na tebe vybúri a na tu druhu jaksi nezbyde chut, zacne sa vykrucat u nej ze nema teraz cas atd, zrazu doma bude mat vsetko co chlap xce, milu zenu ktora nekomanduje kazdu somarinu a keks na pockanie(nieje toto nahodou navod na stastne manzelstvo?), uz to nebude hladat u druhej, pri troche stastia si ta druha medzitym najde ineho a mas vyhrate, uz mu neskor ani tá neda lebo uz bude vlastne spokojna, takto mozno aj zachranis manzelstvo, vas syn nebude bez otca, budete mat nadalej dva prijmy takze aj po financnej stranke to bude fajn ako slobodna mama so synom bez otca ktora ledvu zvlada chodit do prace a platit ucty-zit s tyzna na tyzden-ako vsade citam u slobodnych zien s detmi-ale nedivim sa doba je dost zla teraz, vsetko islo dva krat hore s cenami-na vyplaty sa uplne zabudlo-jak ja vravim dobru financnu fintu na nas ušili-aby sme sa nahodou nemali dobre, ale je to dobre o tom pisat aspon... cela tato textovka je vlastne dobra na vsetky zeny ktore si kladu otazku preco je vsetko zle v manzelstve-isto je to vzdy len tym chlapom?Vami to urcite nieje?, Tak sa pohrabte zeny v hlave ze preco? Len ma hlavne neukamenujte za pravdu...

anonym_f36f6f
24. mar 2026
@anonym_6856f4

@anonym_autor sorac ze pisem ako anonym nemam zaujem aby ma ludia ukamenovali za moje nazory, sto ludi sto chuti, polovica ludi by ma za moje nazory pravdepodobne sprdla, kazdy je dnes nejako podrazdeny kdekolvek pridem, nechapem tejto dobe.... Tiez si myslim ja ako chlap ze podla mna je to len nejaky jeho úlet s inou, vzdy plati zasada u chlapa ze co nema doma zrejme hlada inde, ako si sama naznacila ze je to dost problem lebo je krasna stihla atd...Proste sa namotal na nejaku mladu žabu. Poloz si otazku preco je to tak co robis zle? Zrejme ho uz tak nepritahujes ako kedysi, mozno je to postavou pribrala si?, zmenila si spravanie?,mas nejake zdravotne problemy ktore prenasas na neho atd atd? Toho moze byt fakt vela co sa pokazilo. Take spravanie dokaze uplne zabit vztah, ak na neho kričiš alebo ho neustale komandujes by si sa divila co to vie spravit s chlapom, vela mojich kamosov vravi prihodu typu: pridem domov s prace unaveny dam tanier na stol a zena nam mna vrieska ze som ho nedal do mycky-wtf, wtf? Toto je ukazkovy pripad jak najrychlejsie prist o chlapa, to prestane casom bavit uplne kazdeho, vy zeny zrejme mate taky problem ze si napr. hladna alebo nervozna alebo nemam dlhsie sex s muzom ta musim na chlopa zacat kricat, zvysovat hlas, komandovat, nexces s nim chodit von? hambis sa za svoju postavu alebo za neho? atd atd, ale to je chyba, tazko vyvodit zavery co vsetko sa vo vasej domacnosti dialo,deje,-to sa neda len hadat to clovek musi zazit-vidiet a hned uvidi aha toto je zle,toto je ok, toto urcite nie atd..., tymto textom ti skusam maximalne pomoct. Musis zistit nakoniec aj tak sama co robis zle jak ty tak aj on, zacni od seba, neskor sa mozno zmeni aj on ak uvidi zlepsenie, mozno by som mu ani nikdy nevravel ze hej viem ze mas druhu zensku toto zasa len ubije vas vztah, urcite ak sa vsetko vrati do normalu sa za to bude maximalne len hambit a hrdy na to urcite nebude, za kazdy vztah su zodpovedny obaja nie len jeden. Ak jedna strana si neplni svoje (hlavne sexulane) povinnosti casom to moze upadnut do zabudnutia, z tvojho textu je vidiet ze nechces o neho prist, takze moja rada je ze o neho skus zabojovat ak ti na nom naozaj zalezi, mozno to budu tazke chvile ale ber to tak ze nemas co stratit-mozes len ziskat-aj si to vyskusaj aspon budes vediet na com si-ci este na to mas-mozno prebudis opet lasku v nom, ale musis na to logicky-musis jeho presvedcit ze to on teba xce, ale pozor je to boj na dlhsie, nie ze raz skusim a nexce a hotovo konec, musis ho namotat zasa, mas obrovsku konkurenciu tej druhej zeny takze mas co robit, musis zistit ako na to, zacat si kupovat pekne spodne pradlo, mozno sa viac malovat, skusat muza zbalit ako od znova, obchytkavat ho vecer-nabadat ho na kexs aj ked sa bude branit nevzdavat to lahko, bude mat vyhovorky ze teraz nema cas alebo co, tak ho musis pokušať, pohrab sa v minulosti a zisti co mal na tebe rad(usta,nohy,zadok-a toto mu skus nejako ukazat vecer ked ho budes lakat, mozno aj mile reci pomozu ze ty si moj pekny chlap, vyzeras celkom dobre atd, pouzi predstavivost...), idealne ho nabadaj na ten koniec tyzdna ked sa uz cely tyzden tesi ako maly chlapec na vikend ved vieme preco-ze utečie za tou druhou-xce sa vybúrit, tak radsej na tebe ako na nej, niekedy v piatok mu musis proste dat, nieco si vymysli, ze to velmi xces teraz to na teba prislo atd atd... on sa na tebe vybúri a na tu druhu jaksi nezbyde chut, zacne sa vykrucat u nej ze nema teraz cas atd, zrazu doma bude mat vsetko co chlap xce, milu zenu ktora nekomanduje kazdu somarinu a keks na pockanie(nieje toto nahodou navod na stastne manzelstvo?), uz to nebude hladat u druhej, pri troche stastia si ta druha medzitym najde ineho a mas vyhrate, uz mu neskor ani tá neda lebo uz bude vlastne spokojna, takto mozno aj zachranis manzelstvo, vas syn nebude bez otca, budete mat nadalej dva prijmy takze aj po financnej stranke to bude fajn ako slobodna mama so synom bez otca ktora ledvu zvlada chodit do prace a platit ucty-zit s tyzna na tyzden-ako vsade citam u slobodnych zien s detmi-ale nedivim sa doba je dost zla teraz, vsetko islo dva krat hore s cenami-na vyplaty sa uplne zabudlo-jak ja vravim dobru financnu fintu na nas ušili-aby sme sa nahodou nemali dobre, ale je to dobre o tom pisat aspon... cela tato textovka je vlastne dobra na vsetky zeny ktore si kladu otazku preco je vsetko zle v manzelstve-isto je to vzdy len tym chlapom?Vami to urcite nieje?, Tak sa pohrabte zeny v hlave ze preco? Len ma hlavne neukamenujte za pravdu...

@anonym_6856f4 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

lizatko1009
24. mar 2026
@anonym_6856f4

@anonym_6856f4 precitala som do polovice a ako pardon? Ja by som vas tak chalpov hnala na rodicaky a zeny nech si buduju karieru, ze dovidenia. Chcela by som vidiet vtedy to ich EGO, ak bt chalp mal riesit decka, navar, oper, uprac atď a zena by chodila upravena, navonana s novymi prsiami do prace👍 to by bolo, co? daj tanier do mycky a ja dnesnej generacii a mladym babam fandim, aj ked viem, ze porodnost klesa, co nie je velmi ok, ale maju si viazat toto na krk?

mk22
24. mar 2026

Ideálne ho nabádať na sex ku koncu tyzdna, aby nemal čas chuť utekať sa vyburit za inou? Treba mu dat??

To co tu radis?? Kráľ pride z prace, naje sa, uvarene je, a co je na tom upratať po sebe tanier??

Aj zena pride z prace a maka ďalej, kym pánko si vylozi nôžky, to môže aj zena a nech ju chlap este ovieva veharom, ved je unavená aj ona..

anonym_856e59
24. mar 2026
@anonym_6856f4

@anonym_6856f4 Toto je dôkazom toho, ako sú ženy stokrát vyvinutejší druh než muži. Ale ja veľmi dúfam, že nie si reprezentatívna vzorka, a tak to neplatí.

anonym_acd0a6
24. mar 2026
@anonym_6856f4

@anonym_6856f4 Slovakboy? Ktory tiez podviedol manzelku? Tak diky za radu.

anonym_6856f4
24. mar 2026
@mk22

Ideálne ho nabádať na sex ku koncu tyzdna, aby nemal čas chuť utekať sa vyburit za inou? Treba mu dat??

To co tu radis?? Kráľ pride z prace, naje sa, uvarene je, a co je na tom upratať po sebe tanier??

Aj zena pride z prace a maka ďalej, kym pánko si vylozi nôžky, to môže aj zena a nech ju chlap este ovieva veharom, ved je unavená aj ona..

@mk22
1. Nie nemusis mu dat , je to potreba ktora sa da uplne ignorovat ako u zien tak aj u chlapov ze, ze? Vyskusaj rok dva mu nedat a uvidis ako dopadne tvoje manzelstvo...
2. to co tu radim? Ja som nepisal ze chlap je kraľ, to pises ty, ako som pisal kazdy je dnes podrazdeny, za pravdu sa kazdy hned uraza-odpoveda utokom. Ja som chcel tej dáme pomoct, poradit, ak nadalej bude nestastna a nepomoze to a bude mat pocit tak ako ty ze kazdy chlap je kralom tak potom nech je sama.
3. ze zena pride s prace unavena, ja som nepisal ze musi hned ist na to. Ked sa budete citit v poho obaja a budete mat chut preco nie? Ci vam zenam netreba keks nikdy hej, vazne? To ze chlap chodi do prace je celkom fajn predsa, moze chodit aj do krcmy a rozbijat vsetky prachy, su aj daleko horsie pripady, nevazis si svojho chlopa ani trochu naozaj, pekne od teba...

mk22
24. mar 2026
@anonym_6856f4

@mk22
1. Nie nemusis mu dat , je to potreba ktora sa da uplne ignorovat ako u zien tak aj u chlapov ze, ze? Vyskusaj rok dva mu nedat a uvidis ako dopadne tvoje manzelstvo...
2. to co tu radim? Ja som nepisal ze chlap je kraľ, to pises ty, ako som pisal kazdy je dnes podrazdeny, za pravdu sa kazdy hned uraza-odpoveda utokom. Ja som chcel tej dáme pomoct, poradit, ak nadalej bude nestastna a nepomoze to a bude mat pocit tak ako ty ze kazdy chlap je kralom tak potom nech je sama.
3. ze zena pride s prace unavena, ja som nepisal ze musi hned ist na to. Ked sa budete citit v poho obaja a budete mat chut preco nie? Ci vam zenam netreba keks nikdy hej, vazne? To ze chlap chodi do prace je celkom fajn predsa, moze chodit aj do krcmy a rozbijat vsetky prachy, su aj daleko horsie pripady, nevazis si svojho chlopa ani trochu naozaj, pekne od teba...

@anonym_6856f4 stačí ked si po sebe muz jednoducho uprace tanier a zena nebude vrieskat.
Ake jednoduché, ze.

anonym_6856f4
24. mar 2026
@mk22

@anonym_6856f4 stačí ked si po sebe muz jednoducho uprace tanier a zena nebude vrieskat.
Ake jednoduché, ze.

@mk22 skor by som sa opytal preco je tak zivotne dolezity ten tanier vo vztahu, ved je to len vec, ok stane sa ze chlap pride domov s prace unaveny a uteka na zachod a tanier sa mu podarí položit iba na linku a nie do myčky,
Koneeeeec toto je vlastne zivotná chyba chlapa ze ten tanier nedal do mycky, normalne je to prúser....
Zena znenazdajky zacne histericky vrieskat ze co robi tanier na linke. Kopu krat zena dala tanier na stol som ho dal do mycky BEZ poznamok. To vazne sa tu bavime o tanieroch?