icon

Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?

18. mar 2026

Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla

Strana
z27
mareklukac1111
31. mar 2026
@mareklukac1111

@mareklukac1111 ale snažím sa zlepšovať každý deň
...

@mareklukac1111 a to nebolo na mňa že na zlého človeka....ale úprimne čo som začal veriť v boha bolo len pred rokom Max dva roky dozadu takže som nováčik v tomto a každý deň sa zlepšujem v každej sfére...to by ste ma mali poznať dakedy.kedy by som reagoval úplne inak

anonym_784a24
31. mar 2026
@anonym_4388f8

@malykonik no vekom prišli problémy, operácie.
Hľadala sa príčina, lekári si to nevedeli vysvetliť, prečo je tak všetko opotrebované no a keď potom vyšla s pravdou von, že cca 8-10 hodín mala denne nohy od seba, plus váha cca 100 kg chlapa, bolo to jasné..
Chodila o barlách pár rokov dozadu, dnes už je na vozíku, celé sa jej to rozsypalo..

@anonym_4388f8

sticker
tiezjedna
1. apr 2026
@mareklukac1111

@mareklukac1111 a to nebolo na mňa že na zlého človeka....ale úprimne čo som začal veriť v boha bolo len pred rokom Max dva roky dozadu takže som nováčik v tomto a každý deň sa zlepšujem v každej sfére...to by ste ma mali poznať dakedy.kedy by som reagoval úplne inak

@mareklukac1111 si pojal podozrenie, že keď spínaš ruky, tak to z teba robí menšieho debila? No nerobí😉

anonym_cde68b
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_e42209 ja neviem no som z toho dosť v šoku že to trvá tak dlho a nerozumiem tomu že som si to nevšimla. Intenzita nášho sexuálneho života sa nezmenila ani on nijako nezmenil správanie ku mne proste nič sa nezmenilo medzi nami akoby. Len teraz sa zmení ak mu o tom poviem

@anonym_autor ja by som to na neho vybalila pred sluzobkou

mareklukac1111
1. apr 2026
@tiezjedna

@mareklukac1111 si pojal podozrenie, že keď spínaš ruky, tak to z teba robí menšieho debila? No nerobí😉

@tiezjedna no vidíš

mareklukac1111
1. apr 2026
@tiezjedna

@tiezjedna... ja viem o sebe

mareklukac1111
1. apr 2026
@tiezjedna

@tiezjedna viem aký som takže tak ty to nevieš tak.....

mareklukac1111
1. apr 2026
@tiezjedna

@tiezjedna tak drž hubu ... akože nechcel som byť zlý ale ty si bola prvá takže tak a už mi radšej neodpisuj nemám na to náladu

zazka666
1. apr 2026

fíha 27 strán. To už nie je rektord koníka?

tiezjedna
1. apr 2026
@zazka666

fíha 27 strán. To už nie je rektord koníka?

@mareklukac1111 ty si nechcel byť zlý??? 😂 Pobavil si!😝 A nerúhaj sa. Ten tvoj boh ťa vidí😈

@zazka666 ako vidíš, vďaka jednému retardovi koníka, viž vyššie, má dobre našliapnute 😂

Strana
z27