Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?
Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla
po roku s milenkou, to nie je uz len milenka, ale paralelny vztah. Tu zenu nekontaktuj, nevies, co jej narozpraval. Ak aj nahodou vie, ze ma rodinu, nic Ti to nepomoze. Ak nevie a skoncila by to, Tvoj muz skor, ci neskor skonci v posteli s inou. Niekolko krat pises, coho sa bojis. To je skvele, ze to vies pomenovat. Ku kazdemu strachu si spis, co budes robit, ak sa tak naozaj stane. Odkladaj peniaze, vsetko, co mozes, za rodicovsky, ktory poberas, nekupuj nic, vsetko nech taha manzel. Ak je dieta troska vacsie, skus si najst brigadu na cas, kedy je manzel po pracovnej dobe a jemu to len oznam, ze bude s detmi. Nejake prace navyse prenho nerob. On Ta ma za sluzku, za zenu, ktora nema bohvieaku hodnotu. Bojis sa, ze budes zivorit sama s detmi? No vase manzelstvo sice uz skoncilo, ale rodicovstvo neskonci nikdy, nech sa pekne po rozvode stara aj on, nebojovat, aby deti boli len s tebou, polozi ta to mentalne aj fyzicky a v neposlednom rade, takyto boj je len ego a nie v prospech deti. nejaku dobu by som mu to nehovorila, ze to viem, robila by som hore uvedene, takto by som sa pripravovala na odchod a pride cas, kedy uz budes aj so situaciou zmierene aj dostatocne silna zacat novy zivot bez neho. Toto pisem z vlastnej skusenosti. Vydrzala som to takto 2 roky 😀 po par mesiacoch som si tu lahostajnost k nemu dokonca zacala uzivat, on si to vsimol a aby si ma udrzal (ako sluzku) zacal mi davat peniaze 😀 Prestala som sa bat, ze co ak.... Vydrzala by som to aj dlhsie, lebo sa mi darilo dost peniazkov nasetrit, avsak stretla som muza, do ktoreho som sa zalubila, tak som to manzelstvo ukoncila. Dnes je to uz 10 rokov a s tym "novym" muzom som dodnes.
Ja mam troska pocit, ze autorka nakoniec pride s tym, ze ho konfrotovala, on vsetko olutoval tisic krat, prosil o odpustenie a krasku vyhodil.. budu sa pokusat zachranit manzelstvo atd.. ale da sa vobec rocna nevere olutovat? Podla mna nie, nic neolutuje, nech povie co len chce. Lutovat bude jedine to, ze mu na to zena prisla a ci to naozaj ukonci, alebo si casom nenajde inu, tazko povedat. No ak to tak nebude a bude sa chciet rozvies, tak budem jedine prekvapena, lebo to bude znamenat, ze tu druhu lubi a je ochotny prist kvôli nej o rodinu. Smutne, co niektori muzi dokazuju a trocha je smutne aj to, ze zena by rocnu neveru odpustila. Neverim, ze by niekedy dokázala zaspat bez toho, aby ju napadali znova a znova tie smesky.
@anonym_ccbcc1 ja bokom si tajne neodkladam žiadne peniaze ale keby chcem odísť muž by ma nenechal len tak bez ničoho s deťmi natoľko ho poznám. On celý čas nechcel aby som išla do práce lebo načo a veď doma ma treba viac.. ale teraz po materskej by som sa už do práce vrátiť chcela aj keď viem že nebude za to rád
@anonym_autor jasne, ze ta treba mat doma, aby panko nemusel detom vecere chystat, hrat sa s nimi a venovat sa rodine, ale aby prasil kolegynu a mal na to pokoj, sucitim s tebou, ale zacni mysliet na seba a svoje osamostanenie, tvoj muz je jeden sebec a zly clovek, ublizil ti naviac na svete a uz to nic nezmeni, drzim palce, nech to psychicky zvladnes
po roku s milenkou, to nie je uz len milenka, ale paralelny vztah. Tu zenu nekontaktuj, nevies, co jej narozpraval. Ak aj nahodou vie, ze ma rodinu, nic Ti to nepomoze. Ak nevie a skoncila by to, Tvoj muz skor, ci neskor skonci v posteli s inou. Niekolko krat pises, coho sa bojis. To je skvele, ze to vies pomenovat. Ku kazdemu strachu si spis, co budes robit, ak sa tak naozaj stane. Odkladaj peniaze, vsetko, co mozes, za rodicovsky, ktory poberas, nekupuj nic, vsetko nech taha manzel. Ak je dieta troska vacsie, skus si najst brigadu na cas, kedy je manzel po pracovnej dobe a jemu to len oznam, ze bude s detmi. Nejake prace navyse prenho nerob. On Ta ma za sluzku, za zenu, ktora nema bohvieaku hodnotu. Bojis sa, ze budes zivorit sama s detmi? No vase manzelstvo sice uz skoncilo, ale rodicovstvo neskonci nikdy, nech sa pekne po rozvode stara aj on, nebojovat, aby deti boli len s tebou, polozi ta to mentalne aj fyzicky a v neposlednom rade, takyto boj je len ego a nie v prospech deti. nejaku dobu by som mu to nehovorila, ze to viem, robila by som hore uvedene, takto by som sa pripravovala na odchod a pride cas, kedy uz budes aj so situaciou zmierene aj dostatocne silna zacat novy zivot bez neho. Toto pisem z vlastnej skusenosti. Vydrzala som to takto 2 roky 😀 po par mesiacoch som si tu lahostajnost k nemu dokonca zacala uzivat, on si to vsimol a aby si ma udrzal (ako sluzku) zacal mi davat peniaze 😀 Prestala som sa bat, ze co ak.... Vydrzala by som to aj dlhsie, lebo sa mi darilo dost peniazkov nasetrit, avsak stretla som muza, do ktoreho som sa zalubila, tak som to manzelstvo ukoncila. Dnes je to uz 10 rokov a s tym "novym" muzom som dodnes.
@anonym_e4146b skvele, ze si nasla odvahu na novy stastny život. Ako reagoval bývalý manžel?
Podvadzanie je najprirodzenejsia vec aka vo vztahu je. Nedas mu ty, ide inam .. Logicke a rozumne.
@mandzula Ano, ta cast komunukacie, kde pise ta milenka je sukromna a stiahnut ju z mobilu a urobit dostupnou vo forme vytlaceneho papiera, to je pravny problem.
Rovnako je zakonom postihovane nahravanie telefonnych rozhovorov bez suhlasu, spionazny porgram v mobile na zaznamenie pisomnej komunikacie, otvaranie cudzich listov, nahravanie susedov cez stenu ...
@patrike ale prosim ta, ona ho nejde davat na titulku Noveho casu, aj ked by si to ten pako zasluzil, ale hadam sa nebude bezpripozorne pozerat ako na nu kasle a dokantril jej psychiku a cely zivot viac menej
autorka hned dnes mu povedz, ze sa potrebujes porozpravat a opýtaj sa dokedy mal v plane takto ta podvadzat a zaroven robit z teba debila, ze vies o vsetkom a uvidis ako zareaguje, ale myslim si, ze toto je take no neodpustitelne, zil poriadny dvojity sebecky zivot
@anonym_e4146b skvele, ze si nasla odvahu na novy stastny život. Ako reagoval bývalý manžel?
@anonym_f36f6f ked som na jeho neveru prisla, tiez s nou bol cca rok. Medzicasom to (asi) s nou ukoncil, lebo ked som mu to vlastne po 2 rokoch povedala, on sa pri rozhovore prekecol, ze s nou bol len rok a pol, takze si po rozchode s tou prvou nasiel dalsiu. On chcel nase manzelstvo udrzat, chcel zacat chodit do poradne, nahovoril mi, ze uz nikoho nema, ze nechce prist o rodinu atd, ja som vsak velmi rychlo prisla na to, ze ten paralelny vztah len lepsie skryva. Ked som mu neskor povedala, ze som niekoho stretla a zalubila som sa donho, s rozvodom hned suhlasil. Avsak rozvod bol dost tazky, jeho ego to velmi urazilo, ze som si dovolila zacat s niekym inym, (aj ked to bolo az 2 roky potom, co som zistila, ze ma milenku). Sud ale ma takychto prikladov vela a kedze som si dokazy odkladala, neudialo sa vlastne nic zvlastne... Co ma ale casom zamrzelo, ze sa ohanal striedavkou, s ktorou ked som ja suhlasila, uvedomil si a na sude povedal, ze uz nechce.
@anonym_e42209 áno venuje sa im vždy keď príde z práce majú pekný vzťah tešia sa naňho. Cez víkendy často chodíme spolu ako rodina. Niekedy dáme aj deti rodičom a vybehneme si sami dvaja. Toto je ďalšia vec o ktorú nechcem prísť. Nie je to typ chlapa ktorý sedí doma na gauči a pozerá do telky
@anonym_autor nepleť si emocionálnu a finančnú závislosť s láskou🙄 On ťa nevydeľuje, pretože držíš hubu a krok. V momente, keď začneš robiť vlny, on môže utiahnuť kohútik a budeš namydelá... Neviem, či to v tej zaslepenosti nevidíš, ale nie si v pozícii, aby si ho konfrontovala a čakala, že sa z toho poserie... Hlavne sa priprav na to, že keď sa spýtaš, môžeš dostať aj odpoveď, ktorú počuť nechceš a nie si na ňu pripravená - že s tebou už byť nechce a bude s milenkou.
A ešte jedna drobnosť - ty si z neho vyprdená, aký je úžasný otec aj manžel. Ale z informácií, ktoré si napísala je to len obyčajný nadržaný testosterón, ktorý sa kurví s vnadnou dvadsiatkou a nerobí mu problém to robiť z pozície moci, keďže je jeho podriadená🤮🙄
@anonym_autor vidíš,preto je lepšie po ničom nepatrat🙂nechaj ho,nech si užije,robí to skoro každý chlap;) a aj ženy;) ak ide len o sex nerieš to.nuz sk sa zaľúbil,to bude horšie.
Toto sa mi na tych ultrakonzervativnych chlapoch paci - trvaju na tom, aby zo zeny ostala domaca putka bez vlastneho zivota, logicky sa s takou casom zacnu totalne nudit, lebo o com sa budu bavit, o plienkach a tabletach do umyvacky? A skor nez aby situaciu riesili, najdu si milenku. Uplne cele super.
On nemusí byť ultrakonzervatívny, možno len ultra čurák. Manželka má o ňom skreslené predstavy. Asi to bude dobrý herec s dobrým žalúdkom, keď celý rok preťahuje milenku aj manželku a ide dokonale v zabehnutom režime.
Má to dobre vymyslené. Vie že manželka s tromi malými deťmi má o zábavu postarané a vyťažená je dosť.
@anonym_132166
@anonym_f36f6f ked som na jeho neveru prisla, tiez s nou bol cca rok. Medzicasom to (asi) s nou ukoncil, lebo ked som mu to vlastne po 2 rokoch povedala, on sa pri rozhovore prekecol, ze s nou bol len rok a pol, takze si po rozchode s tou prvou nasiel dalsiu. On chcel nase manzelstvo udrzat, chcel zacat chodit do poradne, nahovoril mi, ze uz nikoho nema, ze nechce prist o rodinu atd, ja som vsak velmi rychlo prisla na to, ze ten paralelny vztah len lepsie skryva. Ked som mu neskor povedala, ze som niekoho stretla a zalubila som sa donho, s rozvodom hned suhlasil. Avsak rozvod bol dost tazky, jeho ego to velmi urazilo, ze som si dovolila zacat s niekym inym, (aj ked to bolo az 2 roky potom, co som zistila, ze ma milenku). Sud ale ma takychto prikladov vela a kedze som si dokazy odkladala, neudialo sa vlastne nic zvlastne... Co ma ale casom zamrzelo, ze sa ohanal striedavkou, s ktorou ked som ja suhlasila, uvedomil si a na sude povedal, ze uz nechce.
@anonym_e4146b obdivujem tvoju odvahu. A som velmi rada, ze su ženy ako ty. Nech sa ti dari 🙂
Asi tu už všetko odznelo, ale reálne ak náhodou príde k tomu a rozhodne sa odísť? Tak čo potom? To, že ty nechceš, tak v tomto budeš ťahať za kratší koniec. Jasne deti, majetok všetko sa vyrieši. Ale keď on nebude chcieť s tebou byť, tak ho nedonútiš. Pred realitou sa nedajú zakrývať oči donekonečna a tváriť sa, že ju nevidíš. Lebo čo ak..
Žena trochu sebaúcty. Osobne by som ani sekundu neváhala a konfrontovala ho. Aj keď podľa mňa spravil to raz, spraví zas.... Takže zrejme ja osobne by som sa pripravila na rozchod. Nedokázala by som byť s niekým, kto si neváži mňa a vlastné deti
Celý deň nad tým musím rozmýšľať. Čo ak tých mileniek už bolo aj viac? Čo ak to s touto ukončí a časom príde do firmy nová dvadsiatka. Exploduje mi z toho hlava. Fakt ten rozhovor nebudem odkladať. Všetkým vám ďakujem za rady hlavne tým ktorí ste mi nenadavali
@anonym_autor Autorka, rozhodne mu povedz pred služobkou, že vieš, že má dlhodobo milenku.
@anonym_autor z toho čo som tu čítala si ťa týpeček namotal a formuje si ťa ako chce. Si doma s tretím dieťaťom, na jeho podnet, od roboty ťa odhovára, má navarené, upratané, deti postarané, ty si robila vždy všetko aby bol spokojný. A prepočítala si sa. Chlapec má vysoké sebavedomie a povedal si, že tá hlupaňa doma nikdy nezistí, že brúsim inú. Rok ťa podvádza. Rok. Rok! to nie je týždeň ani mesiac, to je 12 mesiacov. A ty sa tu ešte pýtaš čo máš TY urobiť aby ťa neopustil. Je mi ťa ľúto. Po konfrontácii sa zrejme dozvieš ako ho to mrzí, ako nevie prečo to urobil a ako sa asi necítil šťastný a ako chlap a že sa mu nevenuješ dostatočne. Budeš sa cítiť že to je tvoja vina, ty mu budeš ešte viacej podvolovať, škrabkať ego a zasa robiť všetko aby bol šťastný a aby to nezopakoval. A on po čase zasa začne brúsiť inú ale tentoraz bude správy mazať aby si na to už znovu neprišla. Ako môže vôbec niekto uvažovať po roku nevery o tom, že to dotyčný oľutuje a nezopakuje? Chápem, že s tromi deťmi asi nevieš čo iné ďalej bez neho ale naozaj chceš deti učiť že po ročnej nevere sa nastavuje druhá strana???? Keby sa to stalo tvojej dcére poradíš jej aby s ním zostala?
@anonym_autor z toho čo som tu čítala si ťa týpeček namotal a formuje si ťa ako chce. Si doma s tretím dieťaťom, na jeho podnet, od roboty ťa odhovára, má navarené, upratané, deti postarané, ty si robila vždy všetko aby bol spokojný. A prepočítala si sa. Chlapec má vysoké sebavedomie a povedal si, že tá hlupaňa doma nikdy nezistí, že brúsim inú. Rok ťa podvádza. Rok. Rok! to nie je týždeň ani mesiac, to je 12 mesiacov. A ty sa tu ešte pýtaš čo máš TY urobiť aby ťa neopustil. Je mi ťa ľúto. Po konfrontácii sa zrejme dozvieš ako ho to mrzí, ako nevie prečo to urobil a ako sa asi necítil šťastný a ako chlap a že sa mu nevenuješ dostatočne. Budeš sa cítiť že to je tvoja vina, ty mu budeš ešte viacej podvolovať, škrabkať ego a zasa robiť všetko aby bol šťastný a aby to nezopakoval. A on po čase zasa začne brúsiť inú ale tentoraz bude správy mazať aby si na to už znovu neprišla. Ako môže vôbec niekto uvažovať po roku nevery o tom, že to dotyčný oľutuje a nezopakuje? Chápem, že s tromi deťmi asi nevieš čo iné ďalej bez neho ale naozaj chceš deti učiť že po ročnej nevere sa nastavuje druhá strana???? Keby sa to stalo tvojej dcére poradíš jej aby s ním zostala?
@anonym_98ed67 Ten chlap ma nepochybne rad svoje deti, fungovanie rodiny a svojim sposobom aj svoju zenu. V jeho svete pokrivenej moralky je nevera s peknou podriadenou len spestrenie zivota o nove pekne vzrusujuce masko. Nema s nou v plane nic viac, to nie je typ, ktory sa zamiluje a pojde sa rozvadzat.
On chce teplo rodineho krbu, preto aj tie navrhy na stvrte dieta, aby zenu definitivne dostal do totalnej podriadenosti a zavislosti. Uz teraz ju ma dobre namotanu, ona sa rozvadzat nebude, na chvilu sa oduje a vsetko sa vrati do starych kolaji. Panko bude chvilu sekat dobrotu a potom si najde inu milenku.
kamarát bude podobnej sorty ako manžel: "len problém je že som na to prišla"...
@anonym_autor A to mu chceš robiť slúžku a puťku a on si bude zasúvať niekde inde?Zamysli sa aj na tým,že aj ak budeš hrať jeho hru,skôr,či neskôr ťa môže poslať do prdele.Počká kým deti povyrastú a bum.Ty stratíš ešte aj ďalšie roky života s ním.Ja by som mu to povedala a nechala na osud ako sa k tomu postaví Ty sama uvidíš ako mu bude na tebe záležať..Len nerob zo seba handru,nevyplatí sa ti to...
@anonym_autor ja by som mu napísala správu, keď už bude tam, že o tom vieš a do nedele nech si premysli čo bude ďalej.Len mu nepíš nechcem o teba prísť a podobne omáčky.musi vidieť, že si nad vecou Keď mu to povieš pred odchodom budeš plakať atď...to nerob.
@anonym_autor Teraz som dočítala vsetky komentáre od teba.Takže vy máte 3 malé deti,nechce aby si pracovala,lebo si osožnejšia v domácnosti?Vieš čo?Myslím,že si to dobre naplánoval a ta nevera nie je žiadny omyl.Keď tam nebude pracovať táto mladá,tak si nájde inú.To nie je úlet,on si jednoducho povedal,že môže,lebo teba a deti zabezpečuje a to môže byť aj jeden z dôvodov,aby si nebola samostatná a nechodila do práce..To ozaj stále túžiš po takomto chlapovi?Takíto chlapi dobre vedia čo robia!
Toto nie je jednorazový skrat. Toto je vedomé opakované rozhodnutie sa. Kamarát je poriadne mimo. Normálny manžel, ktorý si váži svoju ženu podvádzať nebude. Nikto ma nepresvedčí, že aj keby ťa teraz začne prosiť na kolenách o odpustenie, tak to myslí úprimne. Toto trvá tak dlho, toľko krát to v sebe musel riešiť a toľko krát sa ti rozhodol ublížiť. Maj úctu voči sebe. Minimálne pre tie deti. Takýto im chceš dať príklad? Príklad matky, čo sa nechá ponižovať manželom? Ak máš dcéru, tak si naozaj vieš predstaviť, že jej toto robí manžel a ty jej poradíš, nech trpí? Rady kamaráta napočúvaj a človek s takýmto názorom by nebol môj kamarát. Nechutne mi z toho je. V akom storočí sme, že sa nechávate takto ponižovať chlapmi a nedupnete si. Porieš si v hlave praktické otázky, potom mu to oznám a rozveď sa. Nič lepšie nemôžeš urobiť.
@anonym_ad1f55 presne tak. Treba ich kopnúť do riti všetkých koľkí sú . Toto chovanie chlapov ( ale aj niekt. žien jemu podobných) sa v tejto spoločnosti nesmie stať normou!
On nemusí byť ultrakonzervatívny, možno len ultra čurák. Manželka má o ňom skreslené predstavy. Asi to bude dobrý herec s dobrým žalúdkom, keď celý rok preťahuje milenku aj manželku a ide dokonale v zabehnutom režime.
Má to dobre vymyslené. Vie že manželka s tromi malými deťmi má o zábavu postarané a vyťažená je dosť.
@anonym_132166
@blacki12 Autorka pise, ze bola panna do svadby okrem toho, ze on trva na tom, aby bola doma na jednej materskej za druhou, takze vychadzam z toho, ze budu obaja konzervativne/katolicky zalozeni, teda minimalne on aspon navonok. A v tajnosti si zije vlastny zivot, ako je u nich zvykom. Autorka moze byt rada, ze ma milenku a nie milenca.
musis chytit rozum do hrsti, hlavne zabudni ze on to bude lutovat, otoci to voci tebe, ale toto je uz dlhodoby vztah co ma s tou milenkou a vsetci tomv tej praci isto vedia ( zazila som tiez take zlozenie sef a sekretarka, hrozne trapne na teambuildingoch ked tam bola aj jeho zena a dieta)
ja by som si nafotila dokazy a to ze si ich tak lahko nasla je podla mna aj v tom ze on chce aby si to zacala ty riesit
ja by som zacala si hladat pracu, prihlas sa na kurzy nech ti zaplati, a on nech strazi tie tri deti je otec a hotovo, nech sa chysta na striedavku, hlavne uz s nim netehotnej, a vytvaraj si tajny fond, vypadni bez deti von a tak proste bud nevypocitatelna, nekonfrontovala by som ho zatial lebo to je presne to co on chce aby si odosla a nechala mu volne pole pre neho a jeho milenkua bez deti a bez starosti
@anonym_autor podľa mňa keby ju veľmi miluje už dávno by ťa nechal....
Takže ak sa ti to dá žiť tak že sa budeš Orbit že to nevieš je to len a len na tebe....
A aký je k tebe?
Uprimne ti poviem az mi je zle z tvojho muza. Ty sa staras o vase deti,odsunula si pracovny zivot,svoje telo si vystavila porodom,snazis sa udrzat rodinu a teplo domova a on co? Pelesi sa s mladuckou cicou. To mu nie je koko....tno? Ako si dokaze vecer lahnut k tebe do postele. Ako sa dokaze detom pozriet do oci. Ja by som si odchytila jeho milenku a vycistila jej zaludok.
Neverím, že muž v riadiacej pozícii je taký debil, že si rok nemaže správy. Že nechá telefón nezaheslovaný. Robíš si z nás dobrý deň.
@anonym_autor pohla muža. Ja by som to na neho vybalil, keď sa v nedeľu vrátiš. A potrebujete otvorený rozhovor, ako si predstavuje on vašu spoločnú budúcnosť.

Celý deň nad tým musím rozmýšľať. Čo ak tých mileniek už bolo aj viac? Čo ak to s touto ukončí a časom príde do firmy nová dvadsiatka. Exploduje mi z toho hlava. Fakt ten rozhovor nebudem odkladať. Všetkým vám ďakujem za rady hlavne tým ktorí ste mi nenadavali
@anonym_autor nechcem ťa deptať, ale možno ich bolo viac a možno je toto prvá, ale nikto ti nezaručí, že bude aj posledná. Môže byť posledná vo vašom vzťahu, ak sa rozhodneš odísť