Manžel ma podvádza, no nechcem aby nás opustil. Ako zachrániť manželstvo?
Ahojte, idem si sem pre radu úplne zúfalo. Potešila by ma rada najmä od mužov lebo sa viete na to pozrieť inou optikou než emočne. Dlhšiu dobu som mala pocit že ma manžel podvádza a tak som mu zobrala telefón a našla som v ňom správy s jeho milenkou. Je to jeho kolegyňa - podriadená. Trvá to už skoro rok. Teda prvá správa o sexe ktorú sa mi podarilo nájsť bola z toho obdobia. Úplne som sa z toho zrútila. Viem že mi budete všetci radiť aby som ho opustila ale ja to tak necítim. Je to dobrý muž aj otec a nechcem oňho prísť. Bojím sa že sa zamiloval. Bojím sa mu povedať že som na to prišla lebo čo ak nás opustí. Stále v sebe živím nádej že to je celé len o nejakom jeho úniku z každodenného života a že neplánuje s ňou nič viac. Nie som si tým však vôbec istá. Je to o to horšie, keď som videla fotky jeho milenky. Ťažko sa mi to priznáva ale je to krásna mladá žena chudunka, veľké prsia... V nedeľu večer odchádzajú z firmy na služobku a ide aj ona. Ja cez víkend nebudem doma ideme aj s deťmi ku kamoške, je to naplánované už dlho vrátime sa až v nedeľu ráno. Neviem či to naňho mám vybaliť tesne pred jeho odchodom alebo si to radšej nechať prejsť hlavou a porozprávať sa až keď sa vráti. Muži čo by ste robili na mojom mieste? Ja neviem či mám naňho kričať, či mám plakať, dávať mu ultimáta alebo či mu to nemám povedať vôbec a len zmeniť nejaké veci a dúfať že to ukončí? Som bezradná. Pýtala som sa jediného kamaráta ktorého mám a ten mi povedal že určite od nás nechce odísť že on sa len tak ventiluje že to muži robia len problém je že som na to prišla a nemám to vraj riešiť. Podľa mňa to nie je pravda že to muži bežne robia a trochu ma tou odpoveďou naštval pretože neznel vôbec prekvapene a bral to tak na ľahkú váhu. Lenže mne už budú navždy v hlave znieť tie správy o ich sexe, o tom ako sa teší ako jej ho tam ,,vrazí". Hnus čo som tam všetko našla
Bože môj, baby ale jej viete naložiť, minimálne v dvoch príspevkoch písala, odkedy to zistila s ním nespí. Tak klidek,práve prežíva nie najlepšie chvíle.
Kup kondómy a daj mu ich do batožiny alebo mu ich daj do ruky keď bude odchádzať aby nemal čas riešiť. Celu dobu mu to bude vŕtať ( ( možno ti bude písať čo to ma byť ) ( stačí mu odpovedať ty už vieš čo s tym) ). Alebo mu povedať co tak vyskúšať 3ku 😁.
Ja by som mu to uz dávno povedala
@anonym_autor Ja ti nevím Karle.Vyčkaj spolocne všetko , ale keď odíde zablokujd účet lebo povie jeho zarobené euráče čo povieš? Najskor si ulej bokom aspon na pol roka žiatiaq aqa platenia bývania potom vyhladaj tú radodajku a hod s nou rec ked nechces odist treba jej povedat ze nech si ho nechá daj jej typ na varenie a čo ma rad tvoj muz a aby pocitala s rtm ze deti k nim budu chodit casto....nebojsa ak by si to urobilo ako rychlo by sa zbadala.Lebo teraz ma čo? Sex mozno vyhody v praci a zrejme aj pekné darčeky a zivot slobodnej ženy...ty mas deti starosti domacnost moj ex aa bil pri odchode o deti a spociatku som ho chcela vytrestat a nedat mu ich ale potom som si uvedomila ved aj ja mozem mat zrazu vely den pre seba a paci aa mi to zacala som cvicit starat sa o seba a dobre mi je a viesco ex sa chcel vratit ...ale ja som mu tasku vyhodila hned
ako dopadol rozhovor?
ako dopadol rozhovor?
@anonym_acf043 Nerus ich, prave maju uzmierovaci sex ...
Nedokázala by som s ním byť ani hodinu v jednej miestnosti s pocitom, že mu ďalej dovolim robiť zo mňa hlupaňu. Aj keď budeš kričať, plakať, prosiť a on ti možno sľúbi, že to s ňou skončí, nerátaj s tým, ze to bude hneď. Aj keď možno zostanete nakoniec spolu, ešte potrvá, kým sa je naozaj vzdá, keď vôbec niekedy. Je to pre teba hrozná situácia, trpiš určite, ale konečne už si môžeš písať scenár svojho života sama a nebude to poza tvoj chrbát robiť niekto iný. Môžeš sa konečne ty rozhodnúť, či budeš podvádzanou manželkou, alebo možno ženou, ktorej sa podarilo odstaviť milenku, alebo tou, ktorá už nedokáže žiť s klamárom a nebude sa báť, že on sa s ňou rozíde, ale to urobíš ty a začneš odznova bez neho. S odstupom času pochopíš, že to zistenie je pre teba vlastne oslobodzujúce. Držím palce, aby si sa rozhodla správne 🍀

@anonym_autor fuj, to je hnus
Kamarata posli do teplych krajin a ked ma zenu upozornila by som aj ju, s takym nazorom ke to evidentne tiez prelietavy vtacik
A k takemu muzovi by som si do postele nelahla, ano vybalila by som to na neho hned a dala mu ultimatum, mech si premysli na sluzobke
Ja osobne by som neodpustila