icon

Manžel ma už neľúbi. Čo mám robiť?

eseta
28. feb 2020

Ahojte dievčatá, ja už sama na to nestačím, potrebujem radu. S manželom máme krízu, včera mi povedal že má už neľúbi. Máme spolu dve malé deti 7 a 4 roky, dievčatka. Keď som bola tehotna s druhou dcérou, začal si vypisovať so ženami, erotické fantázie, fotky. Aj sa s nimi stretával, vraj obedy a tak. Údajne ma nikdy nepodviedol. Neviem či mu veriť, mňa sa nedotýka, v podstate som pre neho vzduch. Čo mam robiť?

Strana
z2
eperia
27. dec 2020

Zaujima ma ako ste dopadli

eseta
autor
6. jan 2021

@eperia našiel si byt a odsťahoval sa od nás. Žijeme oddelene a občas navštevuje deti. Bolo to ťažké obdobie, ale teraz som tak vnútorné spokojnejšia, opadol všetok stres a tak

katkati
6. jan 2021

@eseta Ty si neprehrala, ale naopak vyhrala. Máš rodinu - ty a dievčatka, on ju vlastne stratil. Ty môžeš byť každý deň s deťmi a on? Na pokeci a erotických stránkach? Dobre, že odišiel, načo by ti bol taký chlap? Určite to zvládneš a niekde je "normálny" aj pre teba, len to chce čas 🍀

eseta
autor
9. jan 2021

@katkati ďakujem za milé slová. Máš pravdu, moja hlava to vie, len srdce stále sa nie a nie zahojiť. Viem chce to čas 🙂

meca
27. sep 2024

@eseta ako sa máš po rozchode?

eseta
autor
27. sep 2024

@meca najlepšie ako sa dá. Spätne to hodnotím, že lepšie sa mi nemohlo stať. 🙂

meca
28. sep 2024

@eseta tak to ma teší, ze je všetko v poriadku

sasesoe
Autor odpoveď zmazal
eseta
autor
29. sep 2024

@meca ďakujem 🙂❤️

meca
29. sep 2024

@eseta mne to teraz pred par dnami povedal, ze ma nelubi..

stanulienkat
29. sep 2024

@eseta som rada, ze sa vam dobre vodi. Drzim palce.

@meca boze, co stvaraju ti chlapi. Nudia sa, ci co? Co si mysleli, ze bude stale ruka hore ako za slobodna bez deti? Asi im treba davat viac prace doma, aby sa nenudili a nemali cas na blbosti. Ved deti nie su pes, ze ked ma uz rodina nebavi, tak ju dam prec. Ved kazda zamilovanost raz pominie, ale musi zostat laska, sudrznost, ucta..

eseta
autor
30. sep 2024

@meca to ma veľmi mrzí. Je to veľká rána a šok, ale bude lepšie. Chce sa rozísť? Alebo to proste len povedal?

meca
1. okt 2024

@eseta nechce sa rozist, ale pri vymere nazorov to vyslovil.

eseta
autor
1. okt 2024

@stanulienkat najväčší gól je , že si po 4 rokoch našiel staršiu pani s dvoma malými deťmi 😃...to čo najviac nechcel ho nakoniec dobehlo

Strana
z2