Manžel ma už neľúbi. Čo mám robiť?
Ahojte dievčatá, ja už sama na to nestačím, potrebujem radu. S manželom máme krízu, včera mi povedal že má už neľúbi. Máme spolu dve malé deti 7 a 4 roky, dievčatka. Keď som bola tehotna s druhou dcérou, začal si vypisovať so ženami, erotické fantázie, fotky. Aj sa s nimi stretával, vraj obedy a tak. Údajne ma nikdy nepodviedol. Neviem či mu veriť, mňa sa nedotýka, v podstate som pre neho vzduch. Čo mam robiť?
@eseta Ty si neprehrala, ale naopak vyhrala. Máš rodinu - ty a dievčatka, on ju vlastne stratil. Ty môžeš byť každý deň s deťmi a on? Na pokeci a erotických stránkach? Dobre, že odišiel, načo by ti bol taký chlap? Určite to zvládneš a niekde je "normálny" aj pre teba, len to chce čas 🍀
@eseta som rada, ze sa vam dobre vodi. Drzim palce.
@meca boze, co stvaraju ti chlapi. Nudia sa, ci co? Co si mysleli, ze bude stale ruka hore ako za slobodna bez deti? Asi im treba davat viac prace doma, aby sa nenudili a nemali cas na blbosti. Ved deti nie su pes, ze ked ma uz rodina nebavi, tak ju dam prec. Ved kazda zamilovanost raz pominie, ale musi zostat laska, sudrznost, ucta..
@stanulienkat najväčší gól je , že si po 4 rokoch našiel staršiu pani s dvoma malými deťmi 😃...to čo najviac nechcel ho nakoniec dobehlo

Zaujima ma ako ste dopadli