icon

Manžel mi vyčíta, že som lenivá

31. júl 2023

Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..

aurora33
2. aug 2023

@letfenixa takato lenivá mrochta cvičiť urcite nebude 😅

letfenixa
2. aug 2023

@aurora33 To som nepisala autorke.

mamusa123456789
2. aug 2023

@petra_bororo nie prvý prikrm bude losos s bazatovymi hranolkami, koláčik a zapije kavou

mamusa123456789
2. aug 2023

@pimpa12 keby ostal muž na materskej, tak to by ona musela pracovať, ale ona je lemra lemrava, takže sa to určite nestane

janulik2008
2. aug 2023

@letfenixa môžeš mi prosím o Tom SM systéme napísať viac? 😁😉

levica202
Odpoveď bola odstránená
letfenixa
2. aug 2023

@janulik2008 jeho autorom je Čech, a pomáha pri poškodených platnickach a stavcoch. Pomáha ľuďom, ktorých klasická medicína vie len operovať. Bez operácií 'opravuje' chrbticu.

levica202
Autor odpoveď zmazal
mamusa123456789
2. aug 2023

@livi123456 mama nemôže, niekto musí na tu kaviareň predsa zarobiť

anetka34
2. aug 2023

@letfenixa ďakujem pozriem to. Budem rada ak to pomôže. Myslím, že veľa ľudí dnes trpí bolesťami chrbtice.

Mňa celý život svokra ohovarala a niekedy aj do očí mi povedala, že som lenivá len preto, že som doma nerobila slúžku, že mužovi ešte aj príbor dám pred nos a potom zoberiem a umyjem. Pritom vždy všetko porobené, navarené, muž aj deti boli najedení, čistí, zaujímala som sa o to ako sa učia a pomáhala im so všetkým čo nepochopili v škole. A napriek tomu som bola nazvaná od svokry, že som lenivá.
Tak keď toto čítam, tak ma prešli všetky hnevy na "komplimenty" od svokry 🤪. Tá si zaslúžia takúto nevestu, tá by jej zdvihla mandle 😅

reanda
2. aug 2023

@mamusa123456789 kazdy si svoju realitu vybera sam.. dobru chut 🙂

mamusa123456789
2. aug 2023

@reanda áno každý si vyberá sam, ale každý by sa mal prikryvat takou perinou, na ktorú má a nie, aby jej mama posielala 1500e mesačne, ktoré prezerie a ešte aj manželovi výplatu rozdr.e a manžel chodí hladný, trosku divné, v živote som doma nerobila sluzku nikomu, ale toto by som si nedovolila, keď idem s dcérou na balet a zastavíme sa po baletné niekde najesť alebo kúpiť bagetu, tak by mi v živote nenapadlo nedoniest aj manželovi a deťom alebo keď napríklad na činu, ktorú manžel nemá rád, tak mu zavolám, ze co by si dal a cestou k autu mu zbehneme kúpiť, zaberie mi to minútku navyše a nemusíme variť večeru a všetci sú nájedeny a spokojný... Ale keď držíš stranu takej trupke lemravej a sebeckej asi nebudeš o veľa lepšia 😉 môžete si chodiť na lososa s batatmi a kávičku s kolackmi spolu, ja sa radšej postarám o svoje deti a milujúceho manžela, ktorý sa zas postará o mňa 😉 a budeme si žiť šťastne až do smrti a nebudem sa musieť obávať,ze ma raz kopne do riti koli mojej sebeckosti

levica202
Odpoveď bola odstránená
lucka_ke
2. aug 2023

@letfenixa keď už sú poškodené stavce alebo vytečená platnička ani SM systém nepomôže, ten len pomáha spevniť chrbtové svalstvo a človek sa naučí ako správne stáť/sedieť, dvíhať ťažké veci... je to len doplnok alebo prevencia ešte pred trvalým poškodením chrbtice, ale sú stavy, keď je operácia nevyhnutná

majlo1234
2. aug 2023

@mamusa123456789
@levica202 zbytocne sa zavzdusnujete pri takejto teme

Ved je jasne, ze vacsina zien sa tu obetuje pre dobro vsetkych ostatnych a na seba myslia uplne posledne, tak klud😉

mamusa123456789
2. aug 2023

@majlo1234 ja nemyslím na seba ako na poslednú, ale snažím sa každému rovnakým dielom, samozrejme, keď jedno dieťa potrebuje súrne nové topánky, tak nekúpim nové celej rodine, ale tak, keď si ja kúpim nejakú blbosť, bez ktorej by som sa zaobišla, tak doprajem blbosť celej rodine, nech sú všetci spokojný

majlo1234
2. aug 2023

@mamusa123456789 o detoch sa ani nebavim, aj u mna by bolo prirodzene dopriat im viac ako sebe dajme tomu. Mne skor ide o tohto vymysleneho muza, ktory sa chudacik nenapapa bez toho, aby mu vymyslena autorka navarila. Uz odhliadnuc od tejto absurdnej historky mi nepride spravne, ze sa zeny budu predbiehat, ktora zvladne viac-viac utrpenia, viac zapierania, viac obety, viac prace. Aj ked len vo vymyslenej teme.

markaterka
2. aug 2023

Keď manžel pracuje v USS Steel, nehovor, že tam nemajú jedáleň a nemajú zabezpečené obedy? To hovor vieš komu. Ale celá téma je vymyslená, neexistuje, že by boli takí sprostí ľudia ako ty.

janulik2008
2. aug 2023

@markaterka vidíš a toto mi nenapadlo, v USS majú určite obedy keďže otec na ne chodil. Tuším akurát v noci nemajú lebo to mama otcovi robievala "svačinku "
@letfenixa a je to ok aj pri krčnej chrbtici? Musím si to naštudovať 😀

reanda
2. aug 2023

@mamusa123456789 no vidis, vies si vyberat, co ti vyhovuje, este si vyber, ze sa nebudes rozculovat kvoli, podla teba 'lemravym trupkam' a mas to este lepsie 🙂

reanda
2. aug 2023

@majlo1234 tema vymyslena moze byt, len pre mna napr. skoda, ze nie su vymyslene aj zeny, co na nu reaguju

anetka34
2. aug 2023

@reanda mňa len zaujímalo ako sa dá dnes vybaviť invalidný dôchodok. Veď každá druhá máme chrbticu v prdeli podľa mňa. Kedysi moja svokra bola po operácii výrastkov a už bola v polovičnom invalidnom v 40-tke. Lebo ona nevládze 8 h robiť. Dnes kde sa robí 9-10 h. bežne a mňa trebárs tiež tak bolí chrbica že koľkokrát neudržim pero v ruke, že ako sa to teda dá si to vybaviť. Ja nepoznám nikoho kto si to vybavil a nemusí sa v práci siliť 9-10 h. Lebo ja si neviem nájsť ani prácu kde netreba neustále robiť nadčasy.

kristinapetronela
2. aug 2023

Tak tomuto neverím ...keby ti je zle nechodíš každý deň do mesta ... Treba myslieť aj na seba ale ty myslíš asi až príliš 🤷🤦

alenkatt
2. aug 2023

Ak je toto pravda tak chúďatko bábätko 😮‍💨

reanda
2. aug 2023

@anetka34 to sa pytaj autorky, ja nie som v invalidnom dochodku 🙂

anetka34
2. aug 2023

@reanda no veď som sa jej pýtala. Neodpovedala. Teba som označila len preto, že píšeš že škoda, že nie sú vymyslené aj tie čo reagujú 😅.
Ale celé je to vymyslené. To, že niekto chodí denne na obedy a nemá na to. To že muž nemá obedy v práci, ani len objednať si nedokáže, radšej si kúpi jogurty za 30€. To, že je invalid kvôli seknutej krčnej chrbtici v akom veku, 30-35?

letfenixa
2. aug 2023

@janulik2008 musíš ísť k fyzioterapeutovi

reanda
2. aug 2023

@anetka34 aj ty si vymyslena?

autor
2. aug 2023

@anetka34 ach ženy téma nieje vymyslená áno viem že som sebecká ale proste momentalne to neviem zmeniť ja viem predsa sama ako sa cítim a nebudem si robiť naprieky keďže takto to zatiaľ funguje a už len vydržať tých 6 a pol týždňa ... a som rada že muž mi to toleruje a za to ho milujem a má to so mnou ťažké ale aj ja s ním 🙂 aj keď áno jedlo zabalené mu budem nosiť lebo takto to ďalej ísť nemôže ...a k tomu ID normálne napíše ti doktor v akom si stave a podľa toho veď ja som len išla súkromne po celej SR, BA Ružomberok Košice a 4 doktori najlepší na Slovensku mi napísali do papierov že si netrúfajú otvárať chrbticu keďže ja mám vysunutých 6 platničiek v krížovej oblasti a 5 v krčnej chrbtici a hlavne kôli veku keďže takýto stav mám od 20 rokov čiže 2 roky ... a operácia nieje vhodná keďže chrbtica sa mi ešte len vyvíja a sami mi odporučili ísť na ID aby som sa nedokaličila v práci pretože dve mám na malé, vysunuté do miechy takže musím dávať veľký veľky pozor ...

anetka34
2. aug 2023

@reanda hej, hej, tak ako každý v tejto téme.