Manžel mi vyčíta, že som lenivá
Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..
No my sme tu úplne zakomplexovane chudery lebo sa staráme samé o seba a dokážeme sa postarať aj o rodinu a nevyužívame na to svoju matku..?? Neviem trochu som sa stratila v tejto pointe.. Po pôrode budeš zasa písať čo je to za necitlivého chlapa ze sa nevie o teba postarať ved ty máš malé babo, v noci nespis a blaabla.. Stala sa nieco nájde. Ano si lenivá
@petra_bororo ved hranolky sú zelenina co je na tom 😆
Nudiace sa decko alebo primitívna lenivá chudera? Muž zarobí 1000€ , zaplatí nájom, energie a ešte lenivej chudere benzín aby sa mohla vyvážať po meste po kávičkách lebo chuderka by sa doma nudila. Ty sa necháš živiť vlastnou matkou, ktorá ťažko pracuje na dôchodku aby si ty mohla žrať lososa a bataty? Ti nieje hanba sem vôbec písať. Začni prispievať pekne polovičku na nájom, svoje auto a benzín do reštiky si plať sama a mužovi hneď ostanú peniaza nato, aby sa denne normálne najedol. Réžiu na byvanie a vozenie riti po reštikách ti platí muž, lososa a bataty dôchodkyňa, fakt sa nehanbíš? Chudák tvoj chlap a mama.
Aj ja som mala tehotenské chute,ale 40€ za deň som neprejedia.Ani traja.A v meste 6 hodín,však by som tam umrela.
Si leniva hovnivalka
Pán manžel Ťa čoskoro kopne do rici.
Ježiškové oči, mám dosť. Toto je buď vymyslené, alebo ty si tak blbá že na to nemám slová. Si fakt myslíš že si jediná na svete ktorá má problémové tehotenstvo? Predstav si tiež mám problémy s chrbticou dokonca aj s kĺbmi, ktoré sa počas tehotenstiev extrémne zhoršili,ledva som sa odplazila na záchod tak miliónkrát za deň,ale kura do trúby spolu so zemiakmi som vedela hodiť. A to som ja vracala dokonca aj keď som už mala kontrakcie. Keď som si musela odležať posledné 2mesiace tehotenstva ani vtedy sa nikdy nestalo že muž nemal čo jesť. Takže sa pekne zobuď a rozhýb sa,lebo keby ti bolo ozaj tak zle tak sa nemotkáš 6hodin po meste.
Najskor bude vymyslena tema uz len kvoli tomu, ze pises, ze chodis k hlavnej fontane ( predpokladam spievajucej a ta je uzavreta este min rok tusim), kazdopadne si leniva ako vos a vsetko hrozne prezivas, vacsina z nas tu mala podobne alebo rovnake problemy ako ty, ja osobne som kvoli tomu, ze mi bolo cele prve tehu zle schudla pocas tehotenstva 16kg a aj tak som si vsetko nachystala, navarila a chodila do prace az do nastupu na MD, myslis, ze s dietatom budes vyspata a fit kazdy den ? Nie, budes rozbita od rana do vecera, nebude sa ti chciet varit alebo nebudes stihat, ale budes musiet lebo aj muz musi jest a aj to dieta casom zacne jest, neexistuje, ze teba zivi mama a posiela ti 1500e ?! Vsak tolko my prejeme 4 za 2-3 mesiace
Ja ti s tým netrávením času doma, lebo tam ti je zle, rozumiem. Mne keď bolo zle z jedla, vôní, tak nie len že som nedokázala variť, ale ani otvoriť chladničku. Tak ma zo všetkého napínalo. Najlepšie mi bolo vonku, stačilo, že si doma niekto dal v inej miestnosti jogurt a ja som to cítila aj cez dve steny. Ale teda, keď som bola sama doma, dala som si suchý rožok a dalo sa to prežiť. Ak som niečo objednala, tak aj pre syna a muža. Inak varil jednoduché veci muž pre nich dvoch. A nič mi nevyčítal.
Ja mat taku manzelku tak ma odvezu... kazdy pochopi,ze je ti zle alebo ides na infuzku,ale ze sest hodin vydrzis v meste a tam ta nenapina z obeda a minies 40eur na obed,ked za tu cenu mozes nakúpiť a mat obed pre vsetkych doma...
Prepáč ale fakt si lenivá..ja som mala tiež nevoľnosti ako tehotna a kopec žien..nevládala som ale to by mi nedalo aby som svojej rodine,mužovi nenavarila.. aj keď teda trvalo to dlhšie, spravila som polievku, ľahla si, predychala nevoľnosti, hodila mäso do rúry, zase trošičku posedela a dovarila prílohu..však to by som vyzerala keby len sedím, ležím a jem..
Ako čítam ďalej príspevky a štýl písania "autorky" tak na 99% je to len vymyslena téma na rozburenie diskusie.
Hlavne ten spôsob, ako píše, pôsobí až komicky, akoby samému autorovi bolo smiešne, že také hlúposti splieta, no ale snaží sa, aby to pôsobilo "vierohodne"
Ahoj autorka.
Nie, nebudem Ta urazat ani pouzivat expresivne privlastky, pretoze Ta nepoznam, a neviem, cim prechadzas.
Pytas sa ale na nazor, takze mi dovol ho vyjadrit.
Manzel sa hneva, a zjavne Ti to nie je lahostajne, takze by bolo fajn spravit nejaku zmenu, aby sa "vycistil vzduch"
Napadli mi 2 moznosti:
1. Ist na cas do porodu za mamou, byvat mozes v penzione, zmenis prostredie, budes sa mat s kym porozpravat, a so stravou by snad tiez nemal byt problem - alebo si das co varia, alebo ak nevaria, navari Ti mama
2. Naucis manzela robit slepaci vyvar, nainstruujes ho ako ho naporcuje so poharov a sup do mraznicky. Potom si len kazdy den vytiahnes pohar, a zohrejes v zakrytom hrnci. Do panvice hodis bataty, na ne lososa, zakryjes, a hodis do rury. Ziadna velka priprava, pecie sa to samo, cena za 4 porcie cca 15 euro, a manzel bude spokojny, pricom Tebe ostane dost casu ist do mesta na kavicku a kolac.
Ale mama ti dáva 40e denne na tvoje menu v reštaurácii, to je 1200e mesačne a plus tvoje 540e tiež nesedí s tým 1500e. 😃 Už si dočista osprostela z toho tehotenstva, keď ani počítať nevieš.
Nechcem ťa zhadzovať, ja som bola 9 mesiacov na suchých rozkoch, a čistej vode, niekedy aj to šlo von. Narodila sa mi skoro 4kilová bábika, a ja som teda neschudla tiež nič. A keďže mi bolo zle, tak som trávila čas fakt len v posteli, ale manžel bol na tyzdnovke,takže som neriešila stravu.ale keď bol doma, tak som uvarila, aj keď to nevyžadoval, vie sa o seba postarať.a nohy som mala tiež ako slon, a keby ťa seklo v krčnej,tak neverím, že dokážeš kdesi 6hodin sedieť. Takže áno, si nielen lenivá, ale ešte aj vychcana, a to je snáď ešte horšie.Nechapem, že ti není trápne brať od mamy toľké peniaze, či jej padajú z neba?
Dnes má problémy s chrbticou snáď každý druhý človek a to dosť veľké. Poraď ako si vybaviť invalidný? Aj mne by bolo treba, lebo sa mi niekoľkokrát do roka sekne krčná chrbtica a musím fungovať ďalej aj v práci aj doma. Niekedy mi vypadáva pero z ruky, obehaneho mám neurológa, ortopéda, niekoľkokrát a nič, musím ťahať ďalších 20 rokov zarovno zdravými.
Tiež som vracala celé tehotenstvo. Muž niečo navaril a keď mi bolo o niečo lepšie tak ja. Neviem si predstaviť minút na jogurty na desiatu 30€. Kúpim si ráno 2 rožky do práce, trošku šunky. Objednám do práce jedlo a miniem 10€.
Kupim lososa, bataty, hodím to na maslo alebo do trúby, ďalších 10€. Tak neviem no.
No ja som tiez tehotna, uz v 9 mesiaci, cele tehu mi je extremne zle, som chudokrvna a veruze nikam nechodim, lebo by som nezvladla ani len prechadzku v meste :D ale navarit navarim. Sice po sediacky, lahnem si medzi tym ked citim ze mi je moc zle, trva to dlhsie, obcas su to fakt ze jednoduche jedla, ale snubenec hladny nie je. A to uz vobec nie tolko penazi minut v restike. Ved obycajne kurča hodis do truby , k tomu tarhona, tiez v trube, nemas s tym ani robotu
Prebehla dom prvú stranu do polovice, ale teda nič dobré si o tebe nemyslím... Ty asi nevieš čo je to mat opuchnuté nohy v tehotenstve a ze ti býva zle? Skus prestať žrať ako chovná prasnica a zahrať do jedálnička trosku ovocia a zeleniny a hneď ti bude lepšie... 40e na deň? A muž hladný? Ty si obyčajný lenivý sebec... A určite sa ešte vyjadrím, keď budem čítať ďalej a natrafíme zas na nejaký tvoj 'zmysluplny' komentár 😉
@tramtada31 ale keď ona sedí v reštaurácii, myslím si, ze nie je problém dať zabaliť 1 porciu aj pre chlapa, bola som tehotná 3 krát každé tehotenstvo som prežívala nejako, pri prvej mi opuchali aj ruky aj tvar a vtedy ti poviem, ze som bola rada, keď som ležala s vyloženými nohami a nie chodiť po meste 6 hodín, pri druhom som vracala do 5 mesiaca a aj napriek tomu bolo väčšinou co jest a pri poslednej som bola celé tehotenstvo neskutočne unavená a aj tak som sa starala o deti a domácnosť, keď bol manžel v práci... Autorka je lenivá a sebecká a nie utrapena... Predpokladám, ze ty, keď vracala si nechodila po reštauráciách, kavičkách, kolacikpch...
@reanda to nie je hard core, ale krutá realita, keby ležala v posteli, lebo by jej bolo zle a on jej hubuje, ze je lenivá, ze nenavari a neuprace, tak jej stranu pidrzim, ale ona si chodí po meste a vyjeda po kaviarňach a restikach, tak to jej až tak zle byt nemôže 😉
@livi123456 ale ved sa dá kúpiť jedlo aj pre dieťa... Vola sa to detská výživa... Nam to nechcel žrať ani pes, ktorý vyberal z koša okadene plienky a jedol ich, ale jej dieťa bude musieť aj také
Osobne si myslim tiež že téma je vymyslená. Ale ak by toto bola pravda tak sa čudujem že ta muž už dávno nekopol do zadku. Aj keby si jemu nevarila a chodí sa on najesť niekde ok. Ale ty minieš denne 40 EUR a obhajuješ si ze je to ok. Si lenivá p…a. To zas bude keď sa dieťa narodí že nestihas popri ňom? Nehnevaj sa mne bolo celých 7 mesiacov zle ako koňovi ale pre muža a prvé dieťa som sa premohla a navarila som. A aj som mala kludovy režim dodržiavať no aspoň základne veci som doma proste musela urobiť. Ty si proste len rozmaznané decko a zaslúžila by si si preplesk.
Domov objednaj donášku 2 menu za 20 eur. Každý deň. Potom choď von a môžeš byť vonku koľko chces. Vybavené - nevarila si, muž má čo jesť a ty sa nenudis doma. Na koláč ti ešte zostáva 20 eur.
Podľa toho čo píšeš si svojho muža vôbec nevazis. Chudák chlap. Týmto správaním raz dáš veľmi zlý príklad svojej dcére. Ani ona sa nebude vedieť o seba postarať tak ako to nevieš ani ty. A čudujem sa ti že keď hocikedy ako tvrdíš môžeš dostať záchvat, tak sa aj tak sa trajdas po vonku. Či zase sa spoliehas na to že ti niekto druhý pomôže? Po pôrode ťa čaká náročné obdobie, ale pre tvoje dieťa a tvojho muža bude ešte náročnejšie. Pouvaxuj pre blaho všetkých že na materskej a rodičovskej bude tvoj muž a ty pôjdeš do roboty.
Prepáč ale prídeš mi lenivá po meste sa taraš a doma ti je zle a z čoho keď muž očakáva že bude mať navarené?keď som ja bola tehotná prvoradé bolo aby bolo navarené upratané aj mne bolo zle z niektorých pachov napríklad parky, klobásy, mäso celkovo ale prežila som to
@levica202 hodí dieťa opatrovateľke🤷😌
@mamusa123456789 to je pravda. Poprípade sa o dieťa môže postarať mama kým bude sedieť v kaviarni

@petra_bororo losos a bataty 🤣