Manžel mi vyčíta, že som lenivá
Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..
@mircalla ja po meste nechodím ja sedím v reštike a potom v kaviarniach chodím máločo
A teba môže živiť mana? Partner neprispieva na domácnosť? Ako máte podelené financie? Tebe nevadí, že ťa ako dospelú osobu musí živiť mana?
A domácnosť a všetko ostatné financuje kto, keďže tebe mama ešte aj na jedlo posiela peniaze?
40e na stravu a jemu z toho nezostane? Ty kokos, čo si dávaš homára ?
Trosku sa v tom zamotavas. Je ti zle z jedla, ale prezeries 40 eur denne. Skus daco lepsie, troll.
Doma nevies stat na nohach, ale prechadzat sa vies....Co nam este povies
Bola som tehotna 2x,raz z toho vysoko rizikova. Viem co je ked ti je zle a viem co je ked ta zo vsetkeho natahuje. Nemusis byt otrokom svojho muza, to som nikde nenapisala ale nebyt sebec je celkom zaklad si myslim. Nehovor mi ze z tych 40€ by ti nevyslo aby si kupila obed aj jemu. Je to len o tom ze nechces a neriesis to. Tak si odpusti koláč v dvoch dalsich kaviarnach a normalne mu kup obed. Nemusis sediet v kaviarni, mozes sediet v parku ked tak strasne chces byt na vzduchu
Lenivá a neschopná si ..normálne neverím že takéto hlúpe niečo bude mať dieťa..veď ty to ani nezvladnes starať sa o neho..do roka ostaneš sama a pôjdeš k mame lebo ty si úplne k ničomu..
@abbey1 uplne bezne, laskyplne ludske spoluzivanie by podla mna v tomto pripade bolo, keby muz bral na vedomie, ze je jeho zene v tehotenstve pri vareni zle a citi sa lepsie, ked moze travit dni vonku a nie doma, kde je sama a nic ju nerozptyli od sustredenia sa na to, ze sa neciti dobre.. a vyriesil by to tak, ze by necakal, ze bude zena riesit jeho stravovanie, ale postaral by sa o seba sam, ked uz ona sa o seba stara sama a vyuziva k tomu peniaze darovane od mamy, lebo on jej zo svojho nizkeho platu ten komfort obedov v restike dopriat nemoze.. a nie, ze jej to jedlo za peniaze od mamy este zavidi a stavia sa do pozicie chudaka, ktoremu 'leniva' zena ani jedlo nenachysta, ked on je osem hodin v robote 😝
A čo mám akože hladovať celých 9 mesiacov keď mi nič nechuti ? Gratulujem že ty si mala fajn tehotenstvo moje je celé peklo ale za malú mi to stojí ❤️
@elli333 nerozumies že mi je doma zle z vôni plus chcem aby sa mi minul čas ja sa nemám doma s kým porozprávať takto som aspon medzi ľuďmi 🙂 mama je z Ružomberka ale vravím ťažko vysvetľovať to si musí každý zažiť
Aka zavist a ponizovanie 😃 co som Ti napisala prosim Ta ja ze si sa urazila 😃 ? Co Ti ja zavidim ,to iste co robim ja sama ze som v meste a vysedavam v restikach takze nehejtim ale keby beriem peniaze od maminy tak sa citim hlupo a aspon to jedno jedlo z ktoreho mi nieje zle si uvarim doma nech jej peniaze setrim 😃
Nič ti nechutí a chodíš jesť. Mne keď nič nechutilo, tak určite ani koláčik ani losos. 🤣
@mircalla každý to má nastavené inak ..mňa by mama nenechala zomrieť od hladu ..proste nie každá je super super žena 🙃🙃
@1ryba kazdy deň jesť špagety je takisto na vracanie 🙃
úplne od veci téma a samé výhovorky. Našla si si dojnú kravu na peniaze tak len dojíš. Otázka času kedy ťa kopne do prdele, Panička doma nevládzeš nič pri varení TI je zlé ale behať po meste na to by ťa bolo. Uvariť obed nevladžeš čo si ešte nevymysliš za klamstvo.
Presne pre toto patrí varenie medzi základné samoobslužné činnosti, aby mužík nemusel slabnúť a hladovať, keď sa ženička špacíruje po meste celé dni 😄
Teba mama nenechá umrieť od hladu ale ty muža hej. Super príklad 🤣 manžel ti dúfam nedáva výplatu, lebo to by už bolo veľa na mňa
Vsak mi odpovedz na moj posledny koment 😃, zaujima ma tvoja odpoved
Ja som si druhé tehotenstvo odkrútila na onkológii so synčekom, 24/7 vykrútená, lebo som ho buď pestovala, alebo pri ňom ležala, nespala som niekedy niekoľko dní v kuse, občas išla nočným rýchlikom domov a prvým ranným späť do nemocnice. Ale inak super všetky 3 tehotenstvá. To tak bežne býva, že problém mám len ja a suseda má všetko bezproblémové a preto všetko v pohode zvláda.
Ale autorka sa nám tu nemusí spovedať, ani obhajovať, len teda musí zniesť nespokojné ho manžela, alebo ho vymeniť.
Len neviem, či jej manžel bude toho lososa, kávičku a koláčik nosiť do pôrodnice. Ale možno sa tu prihlási ochotná Košičanka.

autorka, tak potom zly vyber partnera.. nehodite sa k sebe, ked mate na veci rozdielne nazory.. a ked si chces v zivote dopriat a neotrocit, tak si treba vybrat partnera, ktory si dovoli mat vyssi zarobok a nevadi mu zenu podporovat, lebo ako zena sa, ako vidis, v partnerstve casto mozes dostat do situacie, ze si na muzovej pomoci 'zavisla' a je to podla mna normalne, nie sa stale spoliehat len na seba, ak si chces nieco dovolit