icon

Manžel mi vyčíta, že som lenivá

31. júl 2023

Každy deň máme hádku som tehotná v 8 mesiaci za 6 týždňov mám plánovaný cisársky rez ...problém je ale v Tom že mi je strašne zle a nedokážem mu variť ani robiť nič v domacnosti on robí osmičky ale v robote nemajú jedlo a je stále hladny slabý ..hneď vraciam z jedla a chodím na pohotovosť na infúzie ...ja sa chodím kazdy deň najesť do reštaurácie plus na koláč a celkovo trávim čas v meste kedze doma by mi bolo strašne zle ..potrebujem vedieť názor cudzieho nestranného človeka že kto má pravdu a či sa mám vadiť s manželom preto ..

livi123456
31. júl 2023

@tosomja tak teraz sa dostala uplne 😂on zje kazdy den jogurty a zemle za 30€ co je za tyzden 210€ ale inak mesačne da 300€ na svoje jedlo...ako rátam tak rátam mne to nejako nevychádza 😂

autor
31. júl 2023

@abbey1 máme dve nové autá tie žerú veru dosť

autor
31. júl 2023

@livi123456 no veď práve preto sa vadime pretože on nieje schopný vyživit ani len seba ale od mojej mamy chce aby dávala na jedlo aj jemu

abbey1
31. júl 2023

Moja zlatá, trpiace s lososom v pusinka! Prepáč, ťažký život veru máte. Vyhlási vám koník zbierku na lososa a upratovačku?

bessie12
31. júl 2023

keby som mala taku mater ako si ty, tak by som sa hanbila ako pes za nu. Hned ako by som dosiahla vek 18 r. by som si zmenila meno a odstahovala by som sa na druhy koniec sveta.

autor
31. júl 2023

@bessie12 akonáhle niekto nevarí mužovi tak je ako z iného sveta však 😅

bessie12
31. júl 2023

si rozmaznana, protivna osoba. Nevazis si peniaze nech su od kohokolvek ... Financna gramotnost je u teba 0. Slovom nulova.

alenalm
31. júl 2023

Pocty a logika nula bodov. Koncim aj ja tu, strata casu.

erikak123
31. júl 2023

Tehotenstvo nie je choroba. Si lenivá ako voš ako nehnevaj sa na mňa. Ale ja som mala tiež rizikové tehotenstvo. Lenže keď sa chce všetko sa dá. Ale problém nie je len v tom že si lenivá ale aj sebecka. Neviem si predstaviť že ja sa celý deň rajdam po meste a chlap príde z práce a ani len navarené nemá. Všetko sú len výhovorky a ty si si to v hlave takto nastavila.

obleckodogymu
31. júl 2023

@autorka preboha na nebi, mne sa normálne žlč dvíha ... "Pretože moja mamka čo ťažko robí aj na dôchodku nemôže živit ešte môjho muža" ...tvoja mamka na dôchodku si zaslúži aby si sa TY starala o NU, aby si TY finančne podporovala JU....že to tebe nie je k.k.tne fakt nechapem..
Keď už na ID nevieš zarobiť horibilné sumy a uživiť samu seba tak aspoň mamu sakra nevyžieraj na úkor svojich koláčikov a lososikov....🤢

autor
31. júl 2023

@bessie12 ako si na to prišla že si nevazim peniaze a mám snáď na výber pri Tom ako mi je zle ?

autor
31. júl 2023

@obleckodogymu a čo mám akože hladovať pretože môj muž sa o mňa nevie postarať ? 😅 Keď proste niesom schopná sa momentálne postarat sama o seba

obleckodogymu
31. júl 2023

@autorka prepáč ale si natvrdlá?
Losos a bataty si doma spravíš za minimum času a zlomkovu cenu...ved to nie je žiadne gastro veľdielo takéto jedlo. akože nechápem že vôbec toto píšem, veď si pripadám že sa tu bavím s 12rocnym deckom a nie ženou čo má byť čoskoro mama ...🤦

bessie12
31. júl 2023

minas nehorazne peniaze v restikach. To ti pride normalne ??? Nevravim, ze raz za cas si nieco drahsie dopriat, ale toto co ty robis je extrem. Je to tvoj manzel. Tvorite jeden celok a ty myslis len a len na seba. Nie si schopna mu kupit denne menu za 5-7€. Ja ked len do obchodu idem, tak sa pytam ci nieco nepotrebuje. Teraz bol moj muz v obchode a kupil mi aj nieco navyse, aj ked som ho o to neziadala a ani som na to nepomyslela.

januska12323
31. júl 2023

No máme len pár možností :
- celé vymyslené - choď radšej von na ihrisko
- celé pravda - choď sa liečiť na hlavu.

mrva
Autor odpoveď zmazal
kik2022
31. júl 2023

Tak potom si sebec. Lebo ja by som sa radšej uskromnila a objednala si v tej reštaurácii niečo lacnejšie, aby som do tých 40eur mohla kúpiť aj manželovi, alebo by som navarila toho lososa doma. Ale tak neviem čo chceš počuť. Si lenivá a egoistická.

janulik2008
31. júl 2023

@autorka "no áno on chodí každý deň si nakúpiť jogurty žemle somariny a minie tak každy deň v tescu okolo 30 eur čo je za týždeň 210 eur" a akože čo má jesť? 🤨 Keď ty musíš jesť za 40€ za deň ...

sade88
31. júl 2023

Toto, ak je pravda, tak chudak chlap. A aby si autorka nebola prekvapena, ak sa tvoj muz zariadi inak - najde si zenu, ktora mu navari 😉

zuzana212722
31. júl 2023

Myslím že tu je aj zbytočné tejto jednoduchej osobe niečo písať..veď ona ma IQ skrine..

letfenixa
31. júl 2023

Konečne zábavná téma!
@abbey1 áno, spravme zbierku!

nevenka
31. júl 2023

Vies co, tehotna som bola 4x, a staram sa o 4 deti, aj muza. 2x preeklampsia, cele tehotenstva ma bolel chrbat. Tyzden po porode mi muz musel volat zachranku kvoli vysokemu tlaku. O 2 mesiace na to brutalna hypertyreoza. Takze o chorobach daco viem.
Sesterka grcala prvu ligu cele 2 tehotenstva a do restiky nechodila. Ked nevladala, navarila mama. Nie ze posle prachy...Takto to riesia normalne zeny. Normalnu pomoc normalnym sposobom.
Co Ty len budes po porode robit? Uz lutujem muza a to dieta...
Ale pochybujem, ze to je pravda, toto cele...

nevenka
31. júl 2023

@januska12323 perfektne napisane...

jeliz59
31. júl 2023

No....ako...hmm vieš mala som rizikové druhé tehotenstvo dosť ťažké......plus prvé dieťa ťažký autista....nehovori nič nevie sám má plienky....24/7 starostlivosť ešte ani sám neje musím mu žuť.....a varila som.prala riadila starala sa o prvé dieťa ta het....no....

lujza123
31. júl 2023

Losos, batatove hranolky a koláčik 🤦‍♀️😂😂😂😂😂

kristinka92
31. júl 2023

@janulik2008 so syrom alebo bez?😎🍿

sheila121
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
31. júl 2023

Zaujime ze v restike ta z nicoho nenapina? Ja som tiez nemohla varit stale som grcala ale ale.ked som mimo domu citila nieco tak ma.hned naplo.

janulik2008
31. júl 2023

@kristinka92 syr 😀

majkakvet
31. júl 2023

Prezrat 40 eur za den to mna uz napina pri predstave. A to som uz blizie k menopauze ako k tehotnosti.