icon

Manžel míňa peniaze na stávky

28. dec 2025

Prosím vás kto máte skúsenosť. Nikomu to neprajem ale viem že nie som jedina. Niekedy manžel potrebuje na niečo peniaze ale to niečo nekúpi ale nedôjde lebo vraj je chyba v dorucovacej spoločnosti a neviem kde ešte. Čiže nevidím ani tovar a ani naspäť peniaze. Ja držím kasu. Nechce mi ukázať svoj banking. Vyhovára sa. Mám pocit že míňa peniaze na stávky. Vie že napr 10 eur mesačne na zábavu by mi nevadilo. Ale toto sú vysoké sumy.

Strana
z2
13uzivatelka11
29. dec 2025
@anonym_autor

Nemyslim si že by to boli dr*gy alebo zoznamky. Snažím sa prísť na to, ako sa to dá zistiť o tom stávkovani alebo inom hazarde.

@anonym_autor jedine tak že mu pozrieš do mobilu.. inak to nemáš ako zistit.. alebo po vreckách pozrieť či nema tikety nevyhodene

autor
29. dec 2025
@13uzivatelka11

@anonym_autor jedine tak že mu pozrieš do mobilu.. inak to nemáš ako zistit.. alebo po vreckách pozrieť či nema tikety nevyhodene

@13uzivatelka11 tykety nemá nikde vo vreckách. Možno skúsim potom ten mobil ale do mobilov si nelozime. Máme prístup ale nechodíme. Ale asi budem musieť pozrieť appky alebo čo ja neviem.

ankare
29. dec 2025
@anonym_autor

@13uzivatelka11 tykety nemá nikde vo vreckách. Možno skúsim potom ten mobil ale do mobilov si nelozime. Máme prístup ale nechodíme. Ale asi budem musieť pozrieť appky alebo čo ja neviem.

@anonym_autor Bože, na čo Ti je taký chlap? Evidentne ho len Ty držis nad vodou. 😔 Len si s ním neurob ďalšie dieťa, prosím. Držím palce!

anonym_3cfb23
29. dec 2025

@anonym_autor no smola, je to tvoj manžel, čiže, v šťastí aj v nešťastí... Kvôli niečomu si si ho predsa zobrala, tak teraz ho snáď neopustíš, keď má problémy?

zorilka
29. dec 2025
@anonym_3cfb23

@anonym_autor no smola, je to tvoj manžel, čiže, v šťastí aj v nešťastí... Kvôli niečomu si si ho predsa zobrala, tak teraz ho snáď neopustíš, keď má problémy?

@anonym_3cfb23 Vazne? Vies co to je v tomto pripade? V dobrom aj v zlom? Nie, to je spoluzavislost. A to som si teraz nevycucala z prsta. Viem o tom viac ako by som chcela.

zorilka
29. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor V takomto pripade su vynaliezavi. Aplikacie, stavkovanie v roznych baroch/senkoch/stavkovanie v praci/cez kamaratov.
/v inej dedine slebo meste. Ver mi. Nic ine ako: teraz sa mi priznaj kam idu peniaze alebo idem prec neexistuje. Nechcu sa priznat, leno sa hanbia a nechcu si tu zavislost priznat. Ak je zavisly, da sa s tym bojovat. Musi chciet, ale on. Prvy krok je priznat sa tomu koho som do toho tiez zatiahol.

zorilka
29. dec 2025

Odporucam precitat. Rozhovor so spoluzavislym, aj psychologickou: https://najmama.aktuality.sk/clanok/313537/gamb...

13uzivatelka11
29. dec 2025
@anonym_3cfb23

@anonym_3cfb23 ale nie v nešťastí, keď to nešťastie spôsobí zámerne manzel svojim konaním.. nemá mu ešte dobiť účet na tipose náhodou aby bol spokojný?

anonym_3cfb23
29. dec 2025
@13uzivatelka11

@anonym_3cfb23 ale nie v nešťastí, keď to nešťastie spôsobí zámerne manzel svojim konaním.. nemá mu ešte dobiť účet na tipose náhodou aby bol spokojný?

@13uzivatelka11 Nemusí mu dobíjať účet, má mu pomôcť dostať sa zo závislosti a stáť pri ňom

anonym_a6d019
29. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemá jednoducho len frajerku?😁

13uzivatelka11
29. dec 2025
@anonym_3cfb23

@13uzivatelka11 Nemusí mu dobíjať účet, má mu pomôcť dostať sa zo závislosti a stáť pri ňom

@anonym_3cfb23 ale keď on nemá evidentne záujem o vyliečenie

anonym_f85d2e
29. dec 2025

Prides o veskeri majetok,aj o tvoju vyplatu kedze si jeho manzelka,siahne exekutor aj tebe na financie.
Treba to zistit cim skor,kym nebude moc neskoro.Neni to sranda zit s takto chorym clovekom.Taky clovek si aj na poziciava kade tade a ani nebudes vediet,len ti pridu zaklopat na dvere.
Ries to s nim na tvrdo,nech ti ukaze vsetky ucty kam posiela prachy.

anonym_f85d2e
29. dec 2025

Ludia nemaju ani predstavu ake to je zit s tak chorym clovekom,naozaj ta dostane na kolena ak to nebudes riesit.

maribell
29. dec 2025

Ako vieš, že stávkuje?

anonym_339f4e
29. dec 2025
@anonym_autor

Držím kasu ja lebo mám vyšší príjem. Manžel malo čo prispieva do rozpočtu lebo často má problém so zamestnaním. Ma brigády nejaké. Niekedy keď niečo chce tak mi povie že nech mu pošlem na jeho starý účet. Od nového roka má ponuku prace v zahraničí.
Súrne potrebujeme peniaze. To je úplne zlá situácia toto. Už mám sto chutí to ukončiť celé a byť sama s detmi. Posledná šanca . Stále len čakám že bude dobre a pritom stále je horšie. Už si sama pripadám taká naivná a hlúpa.

@anonym_autor aj ja som držala kasu, mala vyšší príjem. Jedného dňa som zistila že mal dlh v hodnote polky našho bytu. To bol tvrdý pád a rýchly rozchod, našťastie sme neboli manželia takže si tie dlhý platil sam. Takže ak máš pocit, že hraje a gambluje, tak to urgentne rieš, jeho dlhy sú aj tvoje dlhy.

anonym_93a172
31. dec 2025

len aby to nebolo na online štetky, tie pytaju tak 5-50 eur, na tom bankingu by som trvala, ze chcem vidiet

Strana
z2