Manžel míňa peniaze na stávky
Prosím vás kto máte skúsenosť. Nikomu to neprajem ale viem že nie som jedina. Niekedy manžel potrebuje na niečo peniaze ale to niečo nekúpi ale nedôjde lebo vraj je chyba v dorucovacej spoločnosti a neviem kde ešte. Čiže nevidím ani tovar a ani naspäť peniaze. Ja držím kasu. Nechce mi ukázať svoj banking. Vyhovára sa. Mám pocit že míňa peniaze na stávky. Vie že napr 10 eur mesačne na zábavu by mi nevadilo. Ale toto sú vysoké sumy.
@anonym_autor hocaka skúsenosť vám ale momentálne nepomôže. Musíte sa s ním o Tom porozprávať. Možno míňa na úplne niečo iné, možno práve na toto. Ale riešte to hneď a natvrdo. Aj vy budete mať dlhy ak ich on niekde narobí. To neni sranda. Držím vám nie palce ale päste aby dnes nebolo neskoro
Vyhoda, ze drzis kasu. Chodte kupit co treba spolu alebo povedz, ze objednas, ak nema co skryvat, tak sa hnevat nebude.
Tak tú kasu aj drž a pýtaj peniaze naspäť.
Tak mu tie peniaze nedaj
riešiť čím skôr, jeho dlhy sú aj tvoje dlhy 😒
Tak akoze neviem ci som to nejak mala pochopit z toho ale nie je mi jasne ci teda mate iba manzelsky ucet resp preco on potrebuje tie peniaze od teba. Tak nech si ma svoje peniaze pre seba a ty maj od neho cast ktoru mu nedas za ziadnych okolnosti, proste si musi hospodarit a ked to preflaka je to jeho zodpovednost.
Tieto rady stoja za prd. On potrebuje pochopit ze pravdepodobnost je tak nizka ze sa to neoplati. Skus ho v prvom.kroku vypocut. Mozno povie o svojom svete viac. Ako veriii lebo to je tutovka. A kolko dava zapasov ? Pytaj sa. Mna vyliecilo presne to ked som pochopil tu nizku sancu. Podaval som iba na jeden zapas. Kde nebola remiza. Cize 50% sanca na vyhru. 50% !!! Kurz som sa snazil hladat 1,8 az 1,9 cize vyrovnane. A postupne som navysoval a veril ze musim trafit a vzdy sa mi vklad vrati. 9x po sebe som netrafil zapas kde boli iba dve moznosti. A vtedy som prestal a uz nikdy nepodal. Jednoducho som to pochopil.
"Nechce mi ukázať svoj banking"
Take si neviem predstavit. Aspon vies ze tam bude nejaky evidentne vazny problem.
Môžu to byť stávky ale aj nemusia
Tieto rady stoja za prd. On potrebuje pochopit ze pravdepodobnost je tak nizka ze sa to neoplati. Skus ho v prvom.kroku vypocut. Mozno povie o svojom svete viac. Ako veriii lebo to je tutovka. A kolko dava zapasov ? Pytaj sa. Mna vyliecilo presne to ked som pochopil tu nizku sancu. Podaval som iba na jeden zapas. Kde nebola remiza. Cize 50% sanca na vyhru. 50% !!! Kurz som sa snazil hladat 1,8 az 1,9 cize vyrovnane. A postupne som navysoval a veril ze musim trafit a vzdy sa mi vklad vrati. 9x po sebe som netrafil zapas kde boli iba dve moznosti. A vtedy som prestal a uz nikdy nepodal. Jednoducho som to pochopil.
@anonym_fe56ed no niekto to proste tak jednoducho nepochopi.. nie nadarmo sa tomu hovorí závislosť..
@anonym_fe56ed no niekto to proste tak jednoducho nepochopi.. nie nadarmo sa tomu hovorí závislosť..
@13uzivatelka11 ale pochopi ked sa bude divat na realitu cisel ani ja som dlho nechcel prestat
@13uzivatelka11 ale pochopi ked sa bude divat na realitu cisel ani ja som dlho nechcel prestat
@anonym_fe56ed tak to skús ísť poučovať tých ľudí čo poslali svoje rodiny na ulicu, lebo ich zadlžili a narobili dlhy.. a tých pacientov do liečebni, čo sa tam pravidelne vracajú, lebo sa nevedia zbaviť závislosti
@anonym_fe56ed Presne takto ja spravny postup na muzov!!! Ukazat pravdepodobnost vyhry. To je zaklad aby pochopil ze splachuje €€€ do wc. A ked sa chce bavit tak nech dava za 1-2€ ticket. A tieto rady ktore tu davaju ine zeny ach lutujem kazdeho muza/manzela co toto musi doma trpiet.
@anonym_autor ja by som mu dala šancu na posledný úprimný rozhovor a ked by nic oznámila by som mu ze podávam návrh na rozvod a aj by som tak urobila. Toto nie je dobry partner do života. Ak su to dlhy stiahne aj teba ak milenky dobre ze sa ho zbavis
@anonym_autor môže to byt závislosť na drogách. Veľký pozor na to…. Na človeku to nemusí byt vôbec vidno.
@anonym_fe56ed Presne takto ja spravny postup na muzov!!! Ukazat pravdepodobnost vyhry. To je zaklad aby pochopil ze splachuje €€€ do wc. A ked sa chce bavit tak nech dava za 1-2€ ticket. A tieto rady ktore tu davaju ine zeny ach lutujem kazdeho muza/manzela co toto musi doma trpiet.
@alkoholik jasné, lebo tie valce v krčmách točia len dementi, ktorí si nedokážu spočíatať dva a tri. Ak má žena podozrenie, v 99% sa potvrdí. Myslíš, že závislým na stávkovaní nikto v živote nevysvetlil pravdepodobnosť výhry? Je to silnejšie, ako oni, je to závislosť.
@anonym_autor prečo kasu držíš ty? Asi máš na to nejaký dôvod. Mal muž v minulosti takéto problémy? Ak ide o vysokú sumu, prečo ju nepýtaš späť? Videla si vôbec mail, SMS, že je niečo objednané a že to treba vyzdvihnúť? Prečo sa neponúkneš, že to urobíš sama a dávaš mužovi peniaze, keď nevidíš ani tovar, ani ti uch nevráti? Toto by sa stalo len raz. Potom by prebehol rozhovor, je mi jasné, že by zatĺkal, ale ja by som mu jasne dala najavo, že to takto nepôjde. Že chcem hneď teraz vidieť, ako je na tom s peniazmi, ja mu ukážem svoj účet a to isté očakávam od neho. Nikdy by som to nerobila, keby zrazu nechýbali vysoké sumy. Ak má problém, treba ho riešiť, veľmi rada mu pomôžem, podržím ho. Ale nemienim sa prizerať, ako ničí seba aj svoju rodinu.
@anonym_fe56ed tak to skús ísť poučovať tých ľudí čo poslali svoje rodiny na ulicu, lebo ich zadlžili a narobili dlhy.. a tých pacientov do liečebni, čo sa tam pravidelne vracajú, lebo sa nevedia zbaviť závislosti
@13uzivatelka11 zapni mozocek. Mne to pomohlo.
@13uzivatelka11 zapni mozocek. Mne to pomohlo.
@anonym_fe56ed ale veď vážne ti píšem, že keď si taký múdry a máš taký super mozoček, tak choď sa porozprávať na psychiatrickú kliniku s pacientmi, ktorí bojujú roky so závislosťou, že veď aj tak nemajú celú šancu vyhrať, nech kašli na to a už budú vyliečení. 🙂 Že to nenapadlo tých psychiatrov čo roky študujú, im toto povedať.
Jednaj s nim narovinu, ze neustupis a trvas, aby ti ten IB ukazal! Neustup ani o krok a chran seba aj deti. To nie je uz iba o nom, ale o celej rodime. Priamy rozhovor, priama odpoved, nic ine medzi tym nie je. Mozno sa nebude chciet priznat, povedat to nahlas. Pomoze len ultimatum. Ak je to pravda, da sa mu pokoct. Ale musi chciet sam.
@anonym_autor a nemíňa peniaze na online zoznamkách?
@anonym_autor ty držíš kasu? To si len myslíš.....
Drzis kasu a nechce ti ukazat internet banking? Tak aku kasu teda drzis ked on ma evidentne este svoj ucet?
@anonym_autor co keď to niesu stávky ale niečo iné 🙄
Drzis kasu a nechce ti ukazat internet banking? Tak aku kasu teda drzis ked on ma evidentne este svoj ucet?
@0kristina0 zrejme spoločný účet, ale celé je to divné

@anonym_autor ries to, o nejaky cas sa dostanete do financnych potiazi, ako jeho mamzelka mas rovnaky podiel dlhov
Kolko takych bolo, ani rozvod nepomoze