icon

Manžel nekomunikuje len sa háda: Ako to zmeniť?

4. jún 2026

Manžel je taky trulo. Nevie komunikovať. Len hádky a zvyšuje hlas potom urážky zduje sa ako malé decko alebo vinu hádže vždy na mňa ja za všetko môžem atak
A ja mam prestať s tým s tým... Nedokážeme sa na ničom snáď zhodnúť. Rozmýšľam prečo sme sa vôbec brali. Mam na neho len nervy. Po tom ako na mňa vyskočí. Ja chcem normálnu debatu viesť porozprávať sa o tom a on sa nebaví úplný ignor.Chladný .nebol taký predtým. Ani mi nedá pusu ani sa ma nedotkne aj celý týždeň je zdutý... A chodí len tak okolo mňa. A ani žiadny sex nemáme. Spi na gauči. Ja nedokážem takto večne žiť som mlada ešte. Úplne ma trestá týmto. Akoby.
Ja chcem komunikovať urobím nám kávu ze poďme si to porozprávať a on všetko je tvoja vína a zas spústi tie how.... A tie samé.. Absolútne nevidí svoju vinu a problém.. Prečo. On vytvára to peklo

Strana
z2
autor
5. jún 2026
@evkatk

Ako môže žena, ktorej muž vynadá, poníži ju, naďalej s ním žiť? Veď stačí jedna sprostá nadávka na absolútny rozchod, prípadne aj rozvod. To nemáš vôbec úctu k sebe? Kde máš svoju hrdosť a dôstojnosť, že po nej necháš šliapať? Naozaj iba šľapka, ktorej záleží, aby mala chlapa v posteli za každú cenu, dokáže ísť do postele s chlapom, ktorý ju urazil. Každý muž musí vedieť, čo smie si dovoliť voči svojej žene. Tie hranice musí nastaviť ona.

@evkatk tak som asi slapka, podla teba?

domkakvet
5. jún 2026

@anonym_autor ty riesis sex, ale vy mate iny problem.

vilma7
5. jún 2026

Vy nemate problemy? Chlap sa na dva dni zdekuje, ty ani len netusis kde bol a vy nemate problemy??? To.so robis srandu?

autor
6. jún 2026
@vilma7

Vy nemate problemy? Chlap sa na dva dni zdekuje, ty ani len netusis kde bol a vy nemate problemy??? To.so robis srandu?

@vilma7 prave, mame obrovske problemy.

autor
6. jún 2026
@domkakvet

@anonym_autor ty riesis sex, ale vy mate iny problem.

@domkakvet viem ze mame hlboke problemy.

autor
6. jún 2026
@ema22270

Chapem ta, myslim ze sa nezmeni, hlavne ked sa oduva a vyslovene sa nechce rozpravat.. nic na neho nefunguje nejake odreagovanie, vecera nieco.. tak potom to je na prd. Skus este taketo nieco vymysliet nejaky vylet, kde si oddychnete a normalne sa skuste tam porozpravat. Ak nic tak asi to je uz stratene

@ema22270 preco ale muzi toto robia, to ma zaujima, preco nechcu nic zachranit, lebo vedia ze za tyzden si mozu najst druhu manzelku ci?

domkakvet
6. jún 2026
@anonym_autor

@domkakvet viem ze mame hlboke problemy.

@anonym_autor tak to je potrebne riesit a nie sex, sa cudujem, ze vobec myslis na sex, ked sa tak sprava.

Strana
z2