Manžel odišiel za milenkou
Uz to nemozem zvratit. Stale myslim len na to, kde som urobila chybu. Tolko rokov mi ublizoval a aj tak placem, ze som ho dnes navzdy stratila a zaroven sa na to na seba hnevam. Mam v hlave hrozny zmatok. Vedela som, ze raz to pride, viem presne kde je problem, ale napriek tomu som stale dufala, ze sa to raz zlepsi. Neprosim o rady, len sa chcem mozno vyrozpravat a byt odstrasujucim prikladom pre zeny, ktore problemy odkladaju a dufaju, ze sa vsetko raz na dobre obrati. Vedela som aky je, ale to, ze mi hrdo oznami kam ide a este jej aj rozvedenej, ktora uz svoje deti vychovala, kupi darcek pred nasim synom, hoci mu povedal, ze pre neho nema peniaze 😭😭😭
Môžem ti len priať veľa síl. Ľahko sa radi odísť ale kde za čo. Keď máte spoločný majetok deti. Chápem. Ale určite neostávaj v tom aby on si užíval a ty sa trápila. Nájdi si niečo kde načerpať silu ísť ďalej.
neplac, neplaces za manzelom, ale predstavou o stastnej rodine a dobrom manzelstve. len ze tvoje stastne uz nebolo, tak vlastne si nic nestratila. mas druhu sancu na krasny vztah.
Vela sil ti zelam. Bude to tazke ale urcite ti bude lepsie bez neho 🍀
@elizabet173 a muž tie financie má?nasporil si poza manželkin chrbát na úkor rodiny?prvoradé sú deti,zobrať im za takých okolností domov môže len čistý debil ,pardon otec roka...píšem o prvoradom riešení,lebo autorka písala,že predsa nemôže okamžite zbaliť deti a ísť,samozrejme,že nemôže,ved asi nemá kam a keby aj mala,tak čo školy....mne dvíha tla,že žena je skoro vždy tá kto odchádza...a deti tiež...ved milenka s apredsa o cudzie deti starať nebude....poznám prípad,kedy si to milosťpán takto naplánoval,milenka sa už videla v ich dome,kde bývali ešte aj jeho rodičia a vtedy sa tí rodičia postavili na stranu nevesty a nevesta s dcérou tam bývaju dodnes
@elizabet173 nepostrehla som, že je agresor. V Tom prípade mala riešiť veci už dávno. Žiť s nejakým cvokom čo ju bije, alebo napáda.. Na čo čakala? Idú sviatky, nech zbalí deti a ide k rodičom.
Ako ti môže byť smutno za niekym kto ti fyz aj psych ubližoval?
Ma druhu, vieš o nej, vás vzťah skončil.. Máš chuť silu bojovať? Chces ho ešte?
Ak nie, tak sa vzchop a konaj. Prestaň sa ľutovať a rozoberať kde si co ako urobila.
Minulosť nezmeníš.
Rieš co bude.
Rieš seba a deti a nie ze kupuje darčeky.. Nie si šokovaná co sa stalo, keďže sama píšeš ze si vedela ze to príde.
Tak si s ním sadni a dohodnite sa ďalej.
Najlepšie pre teba bude tento vzťah ukončiť. Chlap ťa týra a ešte má aj milenku. Ak si použila silné slová, nemáš sa za čo ospravedlňovať. Je to normálne. On ťa zranuje a ty len reagujes. Keby si mňa počula keď som sa dozvedela, že bývalý má milenku. Niekedy je ťažké odísť, ak máš malé deti, zdravotné problémy a nie moc financií. Bol to aj môj prípad. Ale ver mi, neskutočne sa ti potom uľaví. Ak ti má kto pomôcť, požiadaj o pomoc. Môžeš podať návrh na rozvod, predbežné opatrenie na zverenie deti a určenie výživného aj počas manželstva kým sa rozvediete. Ideálne by bolo keby odišiel on. Len neviem ako si na tom finančne, či ho vieš vyplatiť z domu. Mne v tomto pomohol môj otec. Držím palce, aby si sa správne rozhodla, lebo toto ťa bude len dusiť.
Ak je manžel agresívny tam vám kľúč vo dverách , či zbalený kufor za dvere či neviem aké hrdinské keci čo všetko by ste spravili aby sa do domu nedostal pomôžu akurát tak k tomu že ju napadne a môže to veľmi zle skončiť. Za posledný pol roka bolo toľko vrážd spáchaných že takéto rady môže dať iba niekto kto ma manžela mierumilovného a iba sa zamotal do milenky...agresívny chlap jej jednu taku zavali že do konca života nebude počuť. Jemu je jedno že si to odsedí alebo čo, on je magor...a takých je v dnesnej dobe veľmi veľa takže tieto rady si strcte za klobúk.
Aj všetky výčitky smerom k autorke, vy hrdinky za Pc.
Autorka, obrat sa na organizácie pre týrané ženy budú ťa navigovať čo, ako, kedy, urobiť aby si bezpečne zvládla rozvod. Budeš mať k dispozícii právnu aj psychologickú pomoc...ale určite krok za krokom sa pripravuj na ukončenie vzťahu. Ak nebudeš môcť zostať v dome lebo sa nezhodnete dom sa preda a niečo si kúpis alebo už dačo vymyslia. Nezufaj, všetko sa dá.
Máš pomoc rodičov? Prípadne svokrovcov?
@laila22 je fajn, ze ty si to zvladla, no vacsina zien to nezvladne, no za kompom budu hrdinky. Predstav si, ze mas muza agresora, ktory zacne robit bordel, tie dvere ti rozmlati, teba zderie a tomu vsetkemu sa prizeraju deti. Vtedy hrdinstvo konci a musi nastupit zdravy rozum - snaha vyliezt z toho s co najmensou ujmou na psychickom ci dokonca fyzickom zdravi - svojom aj deti.
A ty si myslíš, že ten ich románik vydrží dlho? Prosím ťa.... rozvedeneho chlapa s 3 deťmi nikto nebude chcieť! Pokiaľ nemá BMW, dom a chatu....
Neboj sa, rýchlo ju mrzí tvoj úžasný mužíček. Potom si ho ešte budete pohadzovat ako horúci zemiak....
Ty sa hlavne spamataj a neplač. Bud hrdá, hlavu hore. Usmievaj sa a daj najavo svojmu budúcemu ex, aka si rada, že ti vyriešil za teba.
A prosím, snažte sa co najmenej ubližovať detom🙏
Ked je to raz hovado, ostane hovadom. Ta druha na to pride tiez, on sa casom ukaze. Ale uz to nebude tvoj problem. Ak ho chces nejak potrestat, tak tym, ze ti zacne na SEBE zalezat. A to prosíkaním, placom a sebazhadzovaním nedosiahnes. "Buchni do stola" a povedz si stacilo, hlavu hore, stavaju sa aj horsie tragedie, deti mas zdrave? Ty netrpis vaznou chorobou? Potom si vyhrala. To co sa deje je len zle obdobie ktore ta niecomu naucí a prajem, aby to bolo v tvoj prospech. Vychovavas 3 deti, ktore vzhliadaju k tebe, nie k fotrovi co ich ma na haku. Ked sa tam bude špacírovat pomedzi vami, zachovaj chladnu hlavu, nepustaj sa do hadok, odpinkaj negativne a hlad si svoje. A s kludom musis vymysliet co s byvanim.
V prvom rade sa musíš postarať o seba, svoju psychiku. Aby si zvládla jeho blbé reči, ktoré sú a budú ešte horšie a budú sa stupňovať. Následne treba riešiť ostatné veci, tak aby si bola v pohode Ty aj deti. Na neho vôbec neber ohľad. A čo sa týka jeho, podľa toho čo píšeš, nemáš za čím plakať. áno chápem, že to teraz vidíš takto, lebo máš v sebe nejaké nastavenia, preto by bolo dobré porozprávať sa s nejakým psychológom.
No ja neviem ake agresivny asi nezacal byt po tretom dietati, nie?
S agresivnym by som nemala ani jedno a keby sa pritrafilo, radsej by som povedala ze nie je otec.
Naco mat s takym 3 deti?
Nie, nie je lahke odist chora s 3 detmi. Bolo to lahsie s tym prvym a druheho by sa odomna nedozil. Pri prvychvznamkach agresie si mala reagovat uz. Nie teraz, ked si v prdeli s 3 detmi a chora. To teraz akurat do poradne a riesit vecne a rychlo.
A ano, docasne by som odisla zo spolocneho domu keby mi islo ovzdravie moje a deti = nenechat sa otlkat a ziapat po sebe detoch!
To je zmrd...ja mam dcéru a syna žijeme len my traja spolu a mame sa úžasné...neboj nič bude dobre a keď ta prejde to najhoršie zistíš ze bez neho máš oveľa lepší a kľudnejší život
ja by som si možno chcela vypočuť aj druhú stranu, čiže názor manžela...ťažko robiť závery len z pohľadu jednej strany...
Velmi ma to mrzi ale dobre, ze si si uz konecne povedala, ze toho bolo dost. Uz mas nejaky plan, co ides robit?
Neboj sa, dlho tam nebude....
A on nechce odist dobrovolne k milenke?To je inak poriadny kreten,nemozny chlap,co sa nechlapo a sam nevypadne z vasho domu.

@autor ano, mozno sa najdu zeny, ktore by chlapa smahom ruky zbalili do tych casto spominanych ciernych vriec, no vacsina len teoretizuje a samy by boli situaciou paralyzovane natolko, ze by nevedeli, co robit. Neboj, ziadna kasa sa neje taka horuca, ako sa navari. Ano, viem, v pripade takychto rozchodov este parkrat vybuble a aj vykypi z hrnca, no nakoniec sa to dako utrasie. Si v soku, takze je pochopitelne, ze vsetko vidis cierne, daj tomu cas, emocie vychladnu a vec budes vidiet jasnejsie. Poziadaj o pomoc - idealne rodicov.