icon

Manžel sa zmenil - správa sa veľmi podozrivo. Má milenku?

27. feb 2026

Nikdy som si nemyslela, že budem písať takýto príspevok. S manželom sme spolu dlho, máme dve deti, dom, v podstate idylka. Posledné dva mesiace sa ale zmenil. Stále má mobil v ruke, dokonca aj na záchode, heslo si zmenil (vraj kvôli deťom, aby mu tam neliezli). Začal chodiť do fitka, čo predtým neznášal, a v práci má stále nejaké "výjazdy" a školenia, ktoré predtým nebývali. Keď sa ho opýtam, či sa niečo deje, tak na mňa vybehne, že som stíhačka a či mu nedôverujem. Včera som mu v aute pod sedadlom našla bloček z reštaurácie na druhom konci mesta, kde bol v čase, keď mi tvrdil, že je u brata. Bolo to menu pre dvoch. Mám v sebe hrozný nepokoj, srdce mi bije ako o závod. Mám ho konfrontovať s tým bločkom, alebo radšej ešte ticho sledovať, kým nebudem mať istý dôkaz? Bojím sa pravdy, ale táto neistota ma zabíja.

Strana
z2
sweet20
27. feb 2026

@anonym_autor bohuzial .. bud by som si s nim sadla alebo ak zatlka tak jasna vec..

anonym_c4ead8
27. feb 2026

@anonym_autor
Máš peniaze, si finančne nezávislá, máš kam odísť, aké staré máte deti? Nájmu detektíva, urobí fotecky a budeš mať istotu. No predtým si rozmyslí, ako budeš v danej situácii reagovať.

sweet20
27. feb 2026

Ako vam to klape v sexe? Ako casto mate rande? Ved vies co sa chcem spytat..

anonym_b256f3
27. feb 2026

daj si čas, premysli si čo by si robila keby sa potvrdilo, že je ti neverný - odišla by si? dokážeš žiť sama? ak nie tak počkaj, šetri si a potom sa rozídete

dennissa16
27. feb 2026

Myslim, že je to jasne. Premysli si co dalej..

marci9
27. feb 2026

Uf, toto nevyzerá dobre. Keď bude mať najbližšie "školenie", či "výjazd" v práci, sadni do auta /alebo taxíka/ a choď pozrieť do tej reštaurácie. Preverila by som si aj to fitko, či tam naozaj chodí. A trvaj na tom, že chceš vedieť heslo na jeho mobil a že ho bude mať doma položený na dostupnom mieste.

anonym_2b0d0e
27. feb 2026
@dennissa16

Myslim, že je to jasne. Premysli si co dalej..

@dennissa16 áno, jasnejsie to už byť nemôže 😔

anonym_8b4aeb
27. feb 2026

To je jasné. Tvoj manž. má známosť. Dosť možné že príde k rozumu ale až o istý čas.
Ja by som troška vybrakovala účet. Začni si e odkladať bokom. Sprav si rezervu len pre seba.

terezia74
27. feb 2026

@anonym_autor koľko potrebuješ ešte dôkazov?

domix147
27. feb 2026

@anonym_autor zaplať si súkromné ocko.
To ho pekne preverí a budeš mať aj dôkazy...a keď sa bude sťažovať že si si zaplatila súkromné ocko. Tak mu povedz že je to tisíckrát menšie zlo ako to čo on spravil tebe.,

bystrozraky
27. feb 2026

@anonym_autor Ak ho chceš konfrontovať, sprav to takto – spýtaj sa ho: „Existuje nejaký dôvod, prečo by ťa niekto videl v deň XY a čase XY v reštaurácii, ktorá bola na bločku, s nejakou ženou?“ Nič viac, nechoď do detailov… takto formulovaná otázka je oveľa silnejšia, ako si myslíš. Ak sa bude pýtať kto a podobne… len povedz, že to nie je podstatné a nech sa uvedomí (je jedno, čo si vymyslí alebo povie). Nevŕtaj do toho, nereaguj na jeho odpoveď… len povedz „ok“. Toto spraví v jeho hlave oveľa viac, ako si myslíš. Druhá možnosť je, že nič zisťovať nebudeš a zariadiš, aby sa do teba opäť zamiloval a tú druhú známosť nechal tak.

januska12323
27. feb 2026

Nestačí ti jeden dôkaz?

anonym_f070e1
27. feb 2026

Áno podvádza. Velmi malá pravdepodobnosť, že by to bolo niečo iné. Ale nádych výdych, popremýšlaj ako ďalej. Najmä ako s financiami. Všetko si dobre premysli a až potom konaj.

anonym_704eda
27. feb 2026

Neprizná sa pokial nebudeš mať dôkaz
Takže ide o to, či ten dôkaz potrebuješ
Lebo aj ten blok môže vysvetliť, že išli spolu na obed lebo ,,pre hocičo,,
Takže najprv si utried ci potrebuješ vedieť viac ale je nepravdepodobné, že to bude od neho alebo budeš ho konfrontovat a ak má čo zakrývať,tak bude ešte viac a sním nepohnes

anonym_1fcdd7
27. feb 2026

viem, že to čo prežívaš, je naozaj veľmi nepríjemné..pocit zrady veľmi bolí..a hlavne keď príde tak nečakane..ale presne takto a choval aj môj manžel, kým sa so mnou nerozviedol...pás na chudnutie, telefón aj do kúpelne, tam s kamarátom, potom s ďalším, až kým so ho raz neprichytila na pokeci (bolo to pred mnohými rokmi) a to deťom vykrikoval, že na čo chodia na tak debilnú stránku...hneď mi zasvietilo..aj sa mi to potvrdilo...ja som reagovala veľmi výbušne a veru bol to ťažký rozvod...teraz by som sa snažila byť kľudnejšia a pekne si riešiť financie a ostatné veci a potom už len konfrontovať a odísť..ale po vojne je každý generál...pevné nervy prajem...

jizanka
27. feb 2026

Sleduj a sbírej důkazy. Bude lhát a zatloukat a dělat z tebe hysterku a žárlivku.Zjisti jestli chodí vůbec do posilky. I když budeš mít důkazy a konfrontuješ ho tak to neznamená, že to on ukončí. Možná je už hodně namotaný....

anonym_8195c6
27. feb 2026
@bystrozraky

@anonym_autor Ak ho chceš konfrontovať, sprav to takto – spýtaj sa ho: „Existuje nejaký dôvod, prečo by ťa niekto videl v deň XY a čase XY v reštaurácii, ktorá bola na bločku, s nejakou ženou?“ Nič viac, nechoď do detailov… takto formulovaná otázka je oveľa silnejšia, ako si myslíš. Ak sa bude pýtať kto a podobne… len povedz, že to nie je podstatné a nech sa uvedomí (je jedno, čo si vymyslí alebo povie). Nevŕtaj do toho, nereaguj na jeho odpoveď… len povedz „ok“. Toto spraví v jeho hlave oveľa viac, ako si myslíš. Druhá možnosť je, že nič zisťovať nebudeš a zariadiš, aby sa do teba opäť zamiloval a tú druhú známosť nechal tak.

Autorka je mi to luto, bude to znamost. Zavolaj aj jeho bratovi pod nejakou zamienkou a spomen navstevu manzela a ze ako chutilo v restike 😅. A ostatne sa riad radou od @bystrozraky , mas to priamo od chlapa.

pr85
27. feb 2026

@anonym_autor Toto vyzerá na neveru. Určite ho konfrontuj.

anonym_67bae1
27. feb 2026

Myslim si ze sama vies, ze tu nie je o com.

anonym_b256f3
27. feb 2026

Zažila som niečo podobné, po pracovnom výjazde začal cvičiť, kupoval si nové oblečenie, učiť sa cudzí jazyk cez Duolingo, zrazu si vymýšľal veci, ktoré treba vybaviť čo nikdy predtým sám od seba nerobil (napr. zobral syna do optiky) a potom som našla jeho komunikáciu s kolegyňou, že kde sa stretnú a pod. Keď som ho konfrontovala tak všetko mi vedel tak krásne vysvetliť, že som z toho vyšla ako hysterka a stíhačka ja, ale mali sme veľmi ťažké časy. Dnes už ľutujem, že som naňho vybehla hneď, mala som si zozbierať viac dôkazov lebo samozrejme diskutovať cez tento kanál prestal, všetko vymazal, dáva si pozor aby mi ju nespomínal ale keďže spolu pracujú tak stále neviem čo a ako. Ale už necvičí a z práce ide domov. Zatiaľ sme spolu len som obozretná odkladám si peniaze a keď zistím že to pokračuje tak spolu nebudeme.

beataxxx
27. feb 2026

Prestań mu robiť scény a krížové výsluchy, ak sa nechceš rozvádzať, tak to len zhorší situáciu. Nepíšeš, ako si na tom finančne, na koho je dom, či si schopná uživiť deti a seba….momentálne si rozhodená, ale každá dokážeme byť chvíľu herečka, skús byť v pohode a rozmysli si alternatívy. Máš zázemie u rodičov, má Ti kto pomôcť?

anonym_c1e19b
27. feb 2026

Skús ísť do reštaurácie a spitaj sa či tam majú kamerový záznam.ci je možné pozrieť ten dátum a čas s kým tam bol

dennissa16
27. feb 2026
@anonym_c1e19b

Skús ísť do reštaurácie a spitaj sa či tam majú kamerový záznam.ci je možné pozrieť ten dátum a čas s kým tam bol

@anonym_c1e19b no isto len tak prídeš a popytas od majiteľa kamerovy záznam.
Už len tak by som sa strápňovala…

zobaka
27. feb 2026
@dennissa16

@anonym_c1e19b no isto len tak prídeš a popytas od majiteľa kamerovy záznam.
Už len tak by som sa strápňovala…

@dennissa16 majitel by ho ani neposkytol, on sa predsa nebude hrat na detektiva, kamery su kvoli kradnutiu

zobaka
27. feb 2026

je to jasne, tvoja intuicia je spravna, povedz mu, ze v dany den nebol s bratom a ze s kym bol, lebo znama ho tam videla plus dopln, ze vies, ze veci nie su v poriadku a pritvrd, lebo toto sa bude tahat dlho

hefo
27. feb 2026

Ako tu už viacerí písali, najskôr si treba premyslieť, čo tou konfrontáciou chceš dosiahnuť.
Lebo zatiaľ čo teraz sa musí tajiť, a tváriť že nič, potom môže svoju neveru "zoficiálniť" a povedať "a vieš čo, už dlho mi s tebou nie je ktovieako, môžeme sa rozviesť". Pokiaľ rozvod nie je to, čo by ti prinieslo uspokojenie (pochybujem že áno, aj keď sa to v rozhorčení tak môže javiť), tak tým prejdeš len z blata do kaluže. Prípadne, ak z nejakého dôvodu nebude rozvod na programe dňa, môže to prejsť do "praktickej bigamie" (viď článok môjho obľúbeného psychológa: https://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/n..., prípadne dlhší článok: https://klimes.mysteria.cz/clanky/psychologie/n...)

lentakyterapeut
27. feb 2026

@anonym_autor cakaj ako spravny kriminalista a zbieraj dokazy sby pred sudom ktory raz otvoris doma v obyvacke nemal argumenty. A blocek este neznamena ze zasunul. Moze sa zatial len snazit. 😃

domkakvet
27. feb 2026

@anonym_autor uz si napisala dost dokazov, aby sa mohlo povedat, ze tvoja obava je opodstatnena a ze tvoj muz pravdepodobne ma inu.

simona20201309
27. feb 2026

@anonym_autor nie nemáš ho konfrontovať s tým blokom- chod rovno na vec. Chutilo? Jožko (vymysli si hocijaké meno kamarátky, kamaráta ktorého muž nepozna) Jožko hovoril ze ti urcite v tej rastie chutilo....
A počkaj si na reakciu. Nepýtaj sa, tvár sa ze ,,všetko vies". Doslova to povedz ze vieš všetko. A ak sa opýtať čo všetko, tak odpovedz ze teba skúšať nemusí, ze to posral on, nie ty.
Toto bude definitívne.
Záleží len na tom, ci si pripravená aj na záver, ze si v tej chvíli zbaliť kufre a odíde?
Ak to trva 2 mesiace, bude to ešte čerstve a bude mozno konať impulzívne

simona20201309
27. feb 2026
@lentakyterapeut

@anonym_autor cakaj ako spravny kriminalista a zbieraj dokazy sby pred sudom ktory raz otvoris doma v obyvacke nemal argumenty. A blocek este neznamena ze zasunul. Moze sa zatial len snazit. 😃

@lentakyterapeut nemajú 14, urcite sa nestretavaju aby sa bližšie spoznali.....

Strana
z2