Manžel sa zmenil - správa sa veľmi podozrivo. Má milenku?
Nikdy som si nemyslela, že budem písať takýto príspevok. S manželom sme spolu dlho, máme dve deti, dom, v podstate idylka. Posledné dva mesiace sa ale zmenil. Stále má mobil v ruke, dokonca aj na záchode, heslo si zmenil (vraj kvôli deťom, aby mu tam neliezli). Začal chodiť do fitka, čo predtým neznášal, a v práci má stále nejaké "výjazdy" a školenia, ktoré predtým nebývali. Keď sa ho opýtam, či sa niečo deje, tak na mňa vybehne, že som stíhačka a či mu nedôverujem. Včera som mu v aute pod sedadlom našla bloček z reštaurácie na druhom konci mesta, kde bol v čase, keď mi tvrdil, že je u brata. Bolo to menu pre dvoch. Mám v sebe hrozný nepokoj, srdce mi bije ako o závod. Mám ho konfrontovať s tým bločkom, alebo radšej ešte ticho sledovať, kým nebudem mať istý dôkaz? Bojím sa pravdy, ale táto neistota ma zabíja.
Vieš ono to môže byť aj tak že miluje teba...ale je teraz nejakou osaleny...ak ťa miluje tak keď na to prídeš môže tú druhú nechať tak...aj to môže byť tak že nejaký čas bude tá druhá super,ale potom začne otravovať a to ho prestane baviť...alebo tretia možnosť že ťa už nemiluje..a potom podľa mňa to že to vytiahnem urýchli akokoľvek sled udalostí...ale byť a tváriť sa že nič nevieš je hrozne...najmä pre teba...
@anonym_autor Má milenku. Len mu povedz, že chceš vedieť, keď sa ten vzťah stane sexuálnym. Že ide aj o Tvoje zdravie. On na to totiž momentálne vôbec nemyslí.
U nas bolo nieco obdobne, zatlkal zatlkal ale casom vyslo najavo ze podvadzal a tiez som bola za histerku stihacku ked som sa pytala co sa deje, nic, namyslam si, bohuzial intuicia mala pravdu :(
Autorka ako to dopadlo? Podľa mňa má nejakú známosť. Takto sa správa chlap ktorý podvádza. Bohužiaľ.

No tak tá restika pre dvoch je zrejme jasná vec...
A ešte klamal že he u brata.
Ďalšia vec.. Mobile stale v ruke a zmenené heslo.. To je number one....
Podvádza tá. Mrzi má to