icon

Manžel so skupinou hodnotí fotky žien: čo robiť?

13. okt 2024

Ostala som v šoku, keď mu to dnes vyskočilo v mobile, zatiaľ čo mi ukazoval jedno video, zrazu mu pipla správa s fotkou ktorá ma názov, Hodnotenie samíc. Ostala som jak obarená. Povedala som, že nech ukáže, čo to je, najprv nechcel, no potom ukázal a boli tam ženy; ktoré poznám a aj nepoznám, dokonca aj jeho šéfka. A keď prišla fotka s ňou: vzal mi mobil a viac mi ho nechce ukázať.

Som sklamaná

nicoletta98
13. okt 2024

@ibrunova a to nie je obhajovanie? je to celkom bežné... domácie násilie, sexuálne zneužívanie je tiež bežné, bez ohľadu názoru spoločnosti.. čiže je to ok?

ibrunova
13. okt 2024

@nicoletta98 joj nepreháňaj a neprekrúcaj..
Ja len hovorím, že ak budú chlapi chcieť si posielať perverzné vtipy, tak im bude asi jedno, čo si myslia ženy na koňovi. A nikde nepíšem, že sa mi to páči.

mircalla
13. okt 2024

No ja teda sama zasnem, co si niekedy vypocujem v praci ako sa muzi bavia o zenach, a to su VS. Ale teda k veci. Uz len nazov samic je ozaj strasny, dehonestujuci. Tiez by som bola sklamana, ale to je slabe slovo, skor znechutena.

mircalla
13. okt 2024

@nicoletta98 Nie, to nie je obhajovanie, co napisala. Treba citat s porozumenim. Napisala, ze to muzi robia (nehovorim, ze vsetci, ale niektori), nenapisala, ze to schvaluje resp. ze sa jej to paci.

barborachors
13. okt 2024

Tvoj muz je velke decko. Tak mu kup na sviatok podbradnik, nech pri hodnotení mu maju kde stekať sliny. A aj plienky, keby si nahodou ucvrkol.

yosi
13. okt 2024

Spýtaj sa ho prosím či by mi neposlal pozvánku

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
gribka1
13. okt 2024

@majo111222 Tak choď do krčmy o rozoberaj. My si zatiaľ rozoberieme, dĺžku, hrúbku, tvar a výdrž.

dominikamacakova
13. okt 2024

Že hodnotenie samíc 😅 Príde mi to skôr smiešne 😅Kokos ako keby ženy nehodnotili chlapov.

yosi
13. okt 2024

@gribka1 Šak môžete, a aj myslím, že to robíte. A co jako?!

senta_sofia
13. okt 2024

No a ty si takto vlastne prisla k skupine Hodnotenie samcov a uz mas manzela a kamosov tiez ohodnotenych 😀 Mna by to sklamalo rovnako… tu nejde o preposielanie nejakych hanbatych gifiek

gribka1
13. okt 2024

@yosi Akurát, pravdou je, že nehodnotime, určite nie mužov ktorých poznáme, bolo by to trápne.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
yosi
13. okt 2024

@gribka1 A ako hodnotíte dĺžku či hrúbku u mužov ktorých nepoznáte?

gribka1
13. okt 2024

@majo111222 No vidíš, nepoznáš nás a dovolíš si tvrdiť, že nám prepína. Možno vieme čo je ok a čo už je cez. Myslieť si môžme čo chceme, ale povedať nie. Také poznáš?

gribka1
13. okt 2024

@yosi Z obrázku 🤣

ibrunova
13. okt 2024

A ešte taký malý poznatok.. Vlastné ženy sa zásadne nehodnotia.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
lenkalienka321
13. okt 2024

Je to primitivizmus, ktorý nesúvisí s IQ muža, ale s jeho výchovou a hodnotovým nastavením. Skutočný muž, ktorý je ochrancom ženy, váži si ju, váži si svoju mamu ( áno, aj s ňou to súvisí ), nikdy v takej skupine nebude. Áno, môže sa stať, že vo svojej mysli občas hodnotí vzhľad žien s ktorými sa styka. Ale jedna vec je myšlienka a druhá vec je jej realizovanie napr. v týchto " pánskych" kluboch.

gribka1
13. okt 2024

@majo111222 Šibe tebe, keď už si si dovolil takto, už len z tvojho krčmového vyjadrovania. Tam patriš, do krčmy a mobil do ruky. Presne po takom túži každá žena.

h2
13. okt 2024

Tie, ktoré píšete, že je to OK, normálka a že tiež si poviete s kamoškou, keď vidíte pekného chlapa... Je rozdiel komentovať, prípadne sa pozastaviť nad niečím, čo človek práve vidí a rozdiel založiť si skupinu "Hodnotenie samíc" a tam posielať fotky žien a písať komentáre. Ani to prvé nie je bohviečo, ale budiž. Druhé je dooosť za čiarou.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
majo111222
Odpoveď bola odstránená
yosi
13. okt 2024

@h2 A čo je cez čiaru keď poviem: ,,Táto sa mi páči a táto nie?" No tak som chlap no... Veď nie sme v kartovom klube gentlemanov v cylindroch...

gribka1
13. okt 2024

@majo111222 áno presne tak znieš

kikush182329
13. okt 2024

Toto robia len ti nesebavedomi nevyzrelci, ktorim uz prepina z toho honenia nad tovarom co nemozu mat.