icon

Manžel so skupinou hodnotí fotky žien: čo robiť?

13. okt 2024

Ostala som v šoku, keď mu to dnes vyskočilo v mobile, zatiaľ čo mi ukazoval jedno video, zrazu mu pipla správa s fotkou ktorá ma názov, Hodnotenie samíc. Ostala som jak obarená. Povedala som, že nech ukáže, čo to je, najprv nechcel, no potom ukázal a boli tam ženy; ktoré poznám a aj nepoznám, dokonca aj jeho šéfka. A keď prišla fotka s ňou: vzal mi mobil a viac mi ho nechce ukázať.

Som sklamaná

enmery
13. okt 2024

Bože, vy dve nič medzi "ružovými okuliarmi" a "robia to všetci" nepoznáte😄Pointa bola o niečom inom. Kam sa na vás hrabú psychológovia a progres od doby kamennej. Vy máte všetko vyriešené. Sú iba primitívne organizmy a nič viac. 😁To hovorí tak veľa o vašom svete. Smejem sa. Dobrá téma na rozprúdenie debaty. Chválim, vyšlo😏

h2
13. okt 2024

@joannita Odpoveď na tvoju otázku, kde konkrétne ma presviedčaš:
17:49 "Zeny, ale ved toto robia vsetci chlapi, kedy to konecne pochopite? Aj ten tvoj, aj tvoj a ano aj tvoj slusak co ma na stole fotku vasej rodiny a nieje "ten typ" a nikdy by ta "nedokazal podviest" a ten co ti hovori ako strasne ta miluje!"

joannita
13. okt 2024

@h2 a to ta akoze presviedcam? 😂😂 To myslis vazne toto?

enmery
13. okt 2024

@joannita Dievča, si prečítaj ešte raz môj komentár. Nepochopila si nič a vieš len vyskakovať. O psychológii vieš prd. Nikde urážka nepadla. Konštruktívna debata s Tebou nie je možná kvôli Tvojím traumám. Ži si vo svojom svete. Lebo nič medzi neexistuje. 😄😄😄

joannita
13. okt 2024

@enmery tusim sme trafili kliniec po hlavicke ze?

enmery
13. okt 2024

@h2 Strácaš čas. Ona:
-Naschvál hrá nechápavú
-Nemá kognitívnu výbavu na to pochopiť, čo jej chceš povedať.
To je vopred prehratý boj. Najhorší stret, je stret s ľudskou hlúposťou. 🤫

joannita
13. okt 2024

@enmery preboha ty na com ficis? Co ty tu splietas psychologiu a politiku 😂🤦‍♀️
Alebo si zabudla dat tabletku?

enmery
13. okt 2024

@joannita Už Mi je Ťa len ľúto po tomto. ☺️🫡 Papá.

mircalla
13. okt 2024

@lucilaines Aha, tak aj ten, co sa teda nezapoji do debaty je podla teba takisto z kategorie "vsetci"? Lebo prave si napisali, ze su taki, co sa nezapoja....ono staci, ze netresnu dvermi a neodidu a uz su nalepkovani ako "vsetci".

h2
13. okt 2024

@joannita A nie? "Ženy, kedy to konečne pochopíte, robia to všetci..." Čo iné to je? Snažíš sa nás, prosté naivky, žijúce na ružovom obláčiku nevinnosti, presvedčiť, že naši muži sú úplne iní, než čo si o nich myslíme my, čo s nimi žijeme, lebo ty poznáš mužov a vieš tým pádom o nich to veľké tajomstvo, ktoré my nevieme. 🤦‍♀️

joannita
13. okt 2024

@enmery akutat si citam ine diskusie kde si "prispela". No mam dost.
Ty musis byt extremne nestastna a zufala. V kazdej diskusii zeny urazas a zhadzujes.
Si tak trosku zakomolexovana ze? Co sa ti stalo?
Nieco z detstva? :(
Verim ze budes v poriadku, je mi to luto.

mircalla
13. okt 2024

@joannita Este ma napada, robila si spolocnicku ci eskort, ked tak dokonale poznas VSETKYCH muzov? Ci este robis?

joannita
13. okt 2024

@mircalla jasne a tvoj muz je moj verny zakaznik 😂

joannita
13. okt 2024

@h2 nie. Toto vazne nieje presviedcanie 😃

mircalla
13. okt 2024

@joannita Mne sa prave zdas extremne zufala, ubita a zrecyklovana prave ty. Chapem, ze tazko pochopit pre niekoho, kto nemal stastie na chlapov, ze to moze fungovat aj inak, ako si ty myslis.

aurora33
13. okt 2024

@mircalla
@h2
Ženy, škoda drat klávesnicu. Chujannita sa veľmi rada háda, potom sa hra na nechápavú a nakoniec všetko prekruti. Ale ako tu už niekto písal, ona musel zažiť strašne traumy, keď píše čo píše. V podstate je to taká .

joannita
13. okt 2024

@mircalla nikdy som nebola stastnejsia ako teraz
Ono je skor tazke pochopit pre niekoho, kto ma ruzove okuliare, ze ako sa chlapi spravaju.

joannita
13. okt 2024

@aurora33 😂😂 napisala Head of hádačky a prekrucacky na MK 😂
Toto bol top koment dnes. Si ma pobavila.

petracandle
13. okt 2024

@lucilaines súhlasím do bodky s tým čo si napísala (tiež som ako hosteska zažila všeličo a tiež robím v mužskom technickom kolektíve), ale predsa by som rada podotkla, že rozdiel tam je.
Sama si napísala, že niektorí sa len zasmiali a už nič nepridávali do konverzácie. To by musel byť niekto extrémne asertívny, aby išiel proti skupine a hlavne prečo by aj keď sa to netýka ich žien/dcér. A ďalšia vec, títo komentujú čo aktuálne vidia - to mi príde normálne a robia to aj ženy (napr. "tá Janka má ale chutný zadok v tej sukni"). Ale zakladat si na to skupinu a vo svojom voľnom čase si posielať fotky žien a hodnotiť typu "cecky dosť ovisnuté ale zadok ujde" mi príde úplný vrchol primitivizmu

mircalla
13. okt 2024

@joannita Som si kukla nejake diskusie, uz chapem....chlapi ta podvadzali, klamali, ficali na zoznamkach....z toho prameni ta frustracia, lebo sa ti to stavalo....Rozumiem.
Zle zivotne skusenosti.

lucilaines
13. okt 2024

@mircalla ano, podla mna ak tam muz stoji, pocuva, smeje sa s ostatnymi, prikyvuje, je absolutne aj on sucastou diskusie. Ocividne to schvaluje a bavi ho to pocuvat. Uznavam, ze nie vsetci su typy, co vytahuju z rukava jeden dvojzmysel za druhym, na to treba byt povaha. Kazdy sa do toho zapaja svojim sposobom, ale zapaja. Ak by autorkin muz bol sucastou skupiny o samiciach, ale nic nepostol, len cital, bolo by to ok? Ja to nijako neobhajujem, sama keby som nasla muzovi takuto skupinu, tak mu otrepem o hlavu, ze je to totalne ubohe a trapne. Na druhej strane ale zase by som to nedramatizovala rozvodom a hyseteriou kvoli tomuto, lebo fakt je ten, ze takto sa chlapi mimo usi svojich partneriek spolu bavia. A zaroven je fakt, ze to z nich nerobi horsich manzelov ci otcov.

mircalla
13. okt 2024

@lucilaines Cize nikdy v zivote si nezazila muza, co sa ani nesmial, ani nepritakaval, len tam proste sedel (kedze tam pracuje, tak logicky, ze tam sedel)....?? To je zle.

joannita
13. okt 2024

@mircalla samozrejme, to si si ani nemusela pozerat diskusie.
Keby som nepatrala, nikdy sa ale o tom nedozviem. A o to ide.

petracandle
13. okt 2024

@lucilaines zase v tom vidím trochu rozdiel. Rozdiel byť naživo súčasťou skupiny chlapov s takými rečami - ak by aj náááhodou s ich rečami nesúhlasil tak čo si má od nich odsadnúť? 😃 a nebavia sa len o tom.
Zatiaľčo v hentom prípade je súčasťou online skupiny zameranej len a primárne na hodnotenie.

ankare
13. okt 2024

Primitivi sú to ubohi.

lucilaines
13. okt 2024

@mircalla nie, uprimne som nikdy nezazila muza, co by sa nezasmial na sexistickom vtipe, odmietol pozriet na fotku random ceckatej modelky co ukazoval kolega v mobile ci si zapchal usi pri diskusii aku kratku suknu ma ta nova z tretieho a ako v tom vyzera jej zadok a nech sa nabuduce kukne, ked pojde okolo. Fakt som nezazila chlapa, ktory by povedal, nie Fero, som zadany a svoju priatelku milujem, odmietam pozerat na cudzi zadok v kratkej sukni a hodnotit ho.

mircalla
13. okt 2024

@lucilaines Kokos, akoze ja fakt neviem, kde pracujes....ale ja som nikdy nezazila, zeby v praci toto chlapi riesili a nie raz som boli vo velkej prevahe, vacsina chlapov

A to uz vobec neviem, co su za hovada, ked toto robia pred tebou akoby si vobec neexistovala

lucilaines
13. okt 2024

@petracandle ved ja suhlasim, preto som povedala, ze ak by som taku skupinu muzovi nasla ja, tiez by som to povazovala za ubohe a riesila to s nim. Zaroven ale dodavam, ze ak to nebude robit v skupine bude to robit aj tak nazivo. Rozvadzat sa alebo robit cirkus kvoli tomu, ako tu niektore radia, proste nema vyznam. Chlapi medzi sebou proste maju a budu mat oplzle reci. Mali by mal ale aspon tolko chochmesu, ze sa to nedostane do usi a oci partneriek.

lucilaines
13. okt 2024

@mircalla vazne? Vazne si pracovala v chlapskom kolektive ( kolektiv myslim 10 a viac chlapov) a nezazila si, ze by si kolegovia ukazovali na mobile fotku nejakej modelky/herecky? Alebo hodnotili sexi zenu? Prepac, ale tomu zas nijako neverim ja.

mircalla
13. okt 2024

@lucilaines Nie. Smrtelne vazne. A urcite by si to nedovolili robit pred zenami, akoby boli vzduch. Never, je mi to celkom jedno. Robila som cely zivot pre zahranicne korporaty, neviem v akej sfere prasakov sa pohybujes ty. Jedine som zaznamenala v poslednej praci mierne pokusy o flirt a sexisticke narazky od jednej konkretnej osoby a reci kolegov typu ta baba co bola na pohovore je kocka.
Zeby si predo mnou niekto pozeral zenske v mobile a nahlas to predo mnou prasacky komentoval so zameranim na casti tela, akoby som tam nebola - nie, nikdy. Asi maju nejaky zakladny respekt.