icon

Manžel tají nákupy áut

1. apr 2025

Nasrana som až to boli. Manžel kúpil auto ale napísané je na jeho brata. Vraj kvôli nejakým značkám či čo. To bolo dva roky naspäť. Ok neriešila som bolo to i tak staré auto za 2 tisíc eur.
Teraz kúpil ďalšie auto a že bude majiteľ jeho otec.....
Je to tiež staré auto ale ani sa so mnou ako manželkou neporozpraval nič
Len mi to sucho oznámil

Strana
z2
maranco
1. apr 2025

@doriiis do roka od predaja auta si môžeš ponechať pôvodné značky a použiť ich na auto ktoré si kúpiš
je to len jedna z možností
druhá je na kúpenom nechať aké sú, aj keď je to iný okres
tretia nové AA značky

tiezjedna
1. apr 2025

@veklipo prosím ťa, ujasni mi, čo presne tají daňovému úradu?

mississ
1. apr 2025

Prosím pekne, a to kde sme, že poistku napíšem na niekoho, komu vyjde lacnejšia????
To právne tak nesmie byť. Ak nastane škoda , alebo bežná kontrola policajti, a zamerajú sa na to, tak problém, pokuta.
Poistnik na zmluve musí byť vždy majiteľ auta.
Poistku písať na niekoho kto auto nevlastní, znamená poistiť mu vec, ktorá nie je ani jeho, žiadny vlastnícky vzťah , toto byť nikdy nemôže.
Určite si toto dajte na poriadok, poistka musí byť na toho kto je vlastník aj v technickom preukaze a dopravnom inšpektoráte.
A oblafy že niekto nechce značky AA alebo s iným okresom , to už prosím ak v materskej škôlke.
Okresy su už dávno v rámci SR, a migráciou a kupmi , predajami tak pomiešane že až... už dávno.
A značky AA všade jazdia, všade ich je kopec, už roky to takto je , veď nie sme v materskej škole prosím pekne.

zexeh
1. apr 2025

@zuzubb007 keď ženy riešia technické veci 🙈 to zo značkami je pravda. Funguje táto novela už rok. A tiež by som nechcel značku ani novú ani iný okres. A poznám X ludí čo urobili podobnú vec aby sa nemuseli hambiť napr. za susedný okres. Pretože čo PB to blbec napriklad.

zexeh
1. apr 2025

@mississ nepíš bludy a overuj fakty.
“Poistník môže byť osoba odlišná od vlastníka a držiteľa vozidla alebo aj osoba rovnaká”.
značky AA sú na cestách necelé dva roky max. Až tak pomiešané to nieje. Za prvé sú esteticky škaredé. A za druhé prečo mať iný okres keď to môžem obisť a dať si svoj? Chlapom na tom záleží, česť výnimkám. Ženám stačí aby bolo auto červené. Aleže je zadreté, stočené, prelakované o tom nemáte páru. Taktiež na výnimky.

demodun
1. apr 2025

Aj môj muž napísal auto na mňa, lebo mi zostali staré značky z auta. Žiadny podvod sa nekonal, len sme si proste zvykli na tie čísla a nechce sa nám učiť nové 😁

mississ
2. apr 2025

Ja jazdím skoro 2 roky zo značkami iného okresu aj môj muz, neriešime to, ani mužovi na Tom vôbec nezáleží , vôbec, je nám to jedno. Naozaj doba tak napreduje, mení, a mieša sa to , áno miešaniu okresov a značiek AA, EE, XX, je úplne bežné. O 3 roky realita bude ....., vieme presne kde.....

martinadomianova
2. apr 2025

Toto čímsi smrdí. Ktovie, v čom tvoj muž lieta.

Strana
z2