Manžel trvá v prípade náhodného otehotnenia na potrate
Ahojte...akoby ste reagovali...mame jedno dieťa...muž povedal, že ďalšie dieťa uz nechce a v prípade, ak by som otehotnela napriek antikoncepcii, musím dopredu súhlasiť s prerušením tehotenstva. Inak je pripravený žiť do konca života bez normalneho sexu (len orál atď...). Som v šoku, nemam v pláne nikdy pristúpiť na potrat, nikdy som si nemyslela, že on považuje potrat za riešenie a zabil by v kľude naše dieťa. Som sklamaná, oklamaná, v srdci mám bolesť...
Snad si vie ten oral urobit sam 🙂
Nech ide na vazektomiu aby ste vy nemuseli neskôr trpieť keď by ste otehotneli keďže antikoncepcia nie je 100%. Je to hnus keď takéto slová hovorí chlap a ešte chlap ktorý má už dieťa
@wade 😝😝👍
u mňa by veru nepochodil...
Pre boha ved nech ide na vazektomiu ked na tom tak velmi trva. Keby som on tak idem lebo tiez by som druha dieta nechcela ani za svet a nenutila by som zenu zbytocne podstupovat interupciu 😡. On si ma davat pozor !
@mamamasama nechce ísť. Lebo v prípade, ak by sme sa rozišli, chce mať možnosť mať dieťa s inou ženou, ktorá by napr ešte nemala dieťa
😁 To je vôl. Rovno ho za tou druhou ženou pošli. Akože potom by sa o prvé dieťa nestaral? Somár na druhú.
Wtf, tak po tomto by som ho kopla tak, že by na sex nemyslel do konca života.
Sorry vzala si si chrapuna
Neverím, že nie si troll.Normálna žena by už dávno od takého smrada odišla.Takže s inou dieťa ešte chce, ale s tebou už nie. Blahoželám k výberu tohto jednobunkovca.
Akoze s Tebou nie a s druhou ano ? No to je dobry chuj
Ženy, nebuďte také dotknuté... Sú ľudia, ktorým by takéto správanie naopak vyhovovalo 🤭
S tebou drujlhe dieťa nechce ty máš ísť v prípade tehotenstva na potrat ale s inou ženou ak sa rozidete to dieťa chce?????
Asi mate väčší problém vo vztahu ako naplánované tehotenstvo... Skus porozmýšľať kde nastala chyba a podla toho sa ďalej zariad 👍
@abcabcada tebe by vyhovovalo, ak by ti partner v manzelstve hovoril, ze chce teoreticky dieta s inou, ale ak by si otehotniela ty, tak mas ísť na potrat?
a inak je mily starostlivy, miluje ta a venuje sa dietatu....😵
@mamamasama ja deti napriklad nechcem a toto bola prvá vec, ktorú som mala s partnerom vyriešenú než sme sa vzali... Takže existujú takí muži, len takéto ublížené sliepky ako autorka nevedia čo so sebou... Nech je rada za to jedno dieťa, ktoré má... Je kopec žien, ktoré nemajú ani to... Komu nestačí málo, nezaslúži si veľa... Muž asi vie, prečo s ňou druhé dieťa nechce
@abcabcada Wow, tak to si riadne benevolentna, ak s tebou nie, ale s inou ano.
Denne tu su take temy. Ako presvedcit muza na dieta. A niektore sa veru znizia k tomu, ze zamerne vynechaju HAK. Taze nie len muzi su strasne fuj, ale aj zeny. V tomto pripade je to, ale o dovere. Tebe zjavne neveri. Nevies preco?
Zaujimave, dve deti s jednou zenou nechce, ale dve deti s dvoma zenami je uz v pohode… nuz, tak ja by som ho poslala za tou druhou, nestracala by som cas.
Aha takže s tebou dieťa nie ale s inou bez problémov. Bože dobrý kde sa dajú nájsť takýto dementi chlapi.
Postav sa na vlastné nohy a pošli ho si robiť deti kade ľahšie.
@kulumulu123 boji sa, že ak by sme napr rozviedli, tak by ostal sam a mal by malo kontaktu s prvým dieťaťom, lebo ja by som muphla teoreticky obmedzovať kontakt ..
Že človek nikdy nevie..čiže nechce prísť o tu možnosť.
@negymama presne tak máš pravdu
@abcabcada jezis ano ano nie kazdy chce detiska, nie kazdy ich ma rad ( vobec sa necudujem, mne samej lezu deti tak do 6rokov na nervy). Ale autorka ma k nim ocividne vztah a zasiahlo ju to, ved jej to povedal jej muz. Tu nejde o Teba ale o nu. Takze tvoj komentar je uplne irelevantny. To je akoby ja ( hlasatelka ze v zivote nikdy nechcem 2 deti) by som sla do skupiny zien s viac detmi a hovorila im o sebe. Tiez by ich to zaujimalo ako prd vo vetre
no co ti poviem autorka...vzah plny dovery mate.
Vies co, mozes povedat muzovi, ze ani ty nebudes riskovat, ze sa rozidete, dalsi muz bude chciet s tebou dieta a ty uz nebudes moct kvoli veku ci kvoli komplikacii z potratu.
Takze on si robi otvorene vratky a ty nie?
tak mne toto pride jednoznacne, ze sa k tebe nebude viazat aj druhym dietatom, ze si nechava otvorene dvierka, lebo inej by ho kludne spravil (ktovie, ci ta druha uz aj nie je)... ze ti to este aj povie a nekopnes ho do prec, radsej budes trpiet, to fakt nechapem.

Šup šup na vazektómiu, mudrlant.