Manžel trvá v prípade náhodného otehotnenia na potrate
Ahojte...akoby ste reagovali...mame jedno dieťa...muž povedal, že ďalšie dieťa uz nechce a v prípade, ak by som otehotnela napriek antikoncepcii, musím dopredu súhlasiť s prerušením tehotenstva. Inak je pripravený žiť do konca života bez normalneho sexu (len orál atď...). Som v šoku, nemam v pláne nikdy pristúpiť na potrat, nikdy som si nemyslela, že on považuje potrat za riešenie a zabil by v kľude naše dieťa. Som sklamaná, oklamaná, v srdci mám bolesť...
a najvacsi problem este je, ze je za potraty... divne
Preco ti tvoj muz neveri? A nevrav, ze nevies. Vy mate vo vztahu uplne iny problem a to je dovera, ktora je tu a teraz a nie nejaky teoreticky problem, ktory mozno ani nenastane.
@abcabcada hmmm a tvoji rodičia tú slobodu chceli stratiť pre teba , "usopleného zasrana"? či si sa im len tak prihodila nechtiac? a poznačilo ťa to?
@zmrzlinka8 mozno je z decaku.
Prečo by si mu útla kontakt s prvým dieťaťom.To že vy mate nezhodí neznamene že dieťa bude trpieť otca že ho môže vidieť. Nechápem take ženy čo daju ultimatum že ak sa rozvedieme dieťa nikdy neuvidiš.Je taký isty otec ako TY mama.A mať dieťa ako rukojemníka s podmienkami že jeho otca odstríhneš od dieťaťa len preto lebo s tebou nechce druhe a s inou áno mi príde veľmi divne a prešpekulovane. Však teraz existuju aj striedave starostlivosti tak súd mu môže schvaliť. ON otcom bude po celý zvyšok života dokiaľ bude žiť tvoj muž aj vaše dieťa vždy bude jeho otec či sa TI to páči alebo nie.A mať dieťa ako rukojemníka že odstrihneš ho od jeho vlastneho otca len preto že s tebou 2 dieťa mať nechce a s druhou áno mi príde take vydieračske nehnevaj sa.Držiš ho vlastne ako keby v tom že ak druhe nebude a rozvedieme sa pôjdeš za inou tak spoločne dieťa neuvidiš.Príde mi to čudne.A teraz braniť v kontakte ked súdi schvali striedavu starostlivosť neviem neviem.
@alickapusinka precitaj si este raz prispevok autorky , cas 11,46
Ona sa nevyhrayala muzovi, ze v pripade rozvodu bude branit styku.,
praveze on ju podozrieva, ze "teoreticky" co keby to ona urobila a nemal by tolko kontaktu s dietatom.
To su jeho podozrievave reci, nie jej vyhrazky.
@alickapusinka ja by som nikdy nebránila v kontakte, naopak. Je to len jeho výmysel.
Mňa na ňom zaráža aj to, že má v hlave plán B, v ktorom si pripúšťa mať aj iný vzťah ak sa mu ten Váš znepáči. A bol by ochotný mať s tou ženou dokonca dieťa. Čiže s inou ano, s tebou nie. Za čo Ťa vlastne má, čo mu to behá po rozume? Prečo s Tebou ešte je v manželstve? Nenatrafil este na dobrú milenku? Neberie na teba absolútne ohľad. Totálne hnusné egocentricke spravanie. Čudujem sa, ak s ním dokážeš mať sex. Hnus.
takze s tebou dieta nie, ale s inou ano? asi by som takeho "chlapa" kopla do riti...
Je na to jednoduchy zakrok pre neho
A potom papa 😊😅
Autorka: a co si mu odpovedala?
Ake "stare" mate dieta? Od jeho narodenia ste bez sexu?
Tak keď je taký frajer, nech ide na vazektómiu. A problém má vyriešený. Milujem týchto "hrdinov".
Ja nechápem kde si takýchto dementov hľadáte..neverím že autorka pred dieťaťom nevedela že aký je to vol🥹😁
@lenkakamen prisaham, že to bol vtedy úžasný muž..
@abcabcada nevies citat s porozumenim. Auorkyn muz nie ze deti nechce. Ano na to pravo ma. Ale on nechce ist na vazekto.len lreto lebo by chcel mat v pripade rizchodu decko s inou. A toto je brutalny rozdiel.
Autorka na tvojom mieste by som zacala vas vztah brat uz inak. Ja uz som tu citala a videla za takmer 20 rokov kadeco ale ten tvoj je korunovany k.k.t
Na sex oral anal a cokolvek ine by mohol nadobro zabudnut. Chapem ze niekto deti nechce ale toto ze on nepojde na vazektomiu aby predisiel pripadnemu zlyhaniu hak. Ze teba necha jest hormony. Nutil by ta do tak extremneho zakroku akym je potrat proti tvojej voli aj napriek tomu ze on pre ochranu neurobil nic a este ti splechne ze s inou by decko mal....
To je fakt neskutocne. Ak budes moct, prisim ta najdi si nieco lepsie pretoze toto bude podla mna este horsie.

@abcabcada ja nie som sliepka. Ale ak by som vedela pred manželstvom, za môj muž je za potraty, nikdy by s si ho nevzala..s jedným dieťaťom som ok