Manžel zatajil milenku a dieťa: čo robiť?
Ahojte… neviem ani co napisat… mam manzela.. 10 rokov, spolu 2 deti.
Dnes sa mi priznal, ze mal milenku s ktoru maju spolocne 5 rocne dieta.
Absolutne nic som si nevsimla. Dnes ze mali pojednavanie na urcenie otcovstva, matka toho dietatka chce vyzivne lebo neplatil ani to, a chce aj to, aby ten maly mal otca.
Po narodeni sa stretavali dalej este 3 roky. Ano, aj mali pohlavny styk. Je to hajzel. Hnusi sa mi.
@anonym_791cb0 ak je nehnuteľnost iba jeho, prečo by odchádzal zo svojho? Zase si pozerala nejaký romantický film.
@anonym_7e8949 romantickejšie je vyhnať z domu deti s matkou, miesto priznania si chyby a nájsť podnájom pre seba, kým deti vyrastú.
@anonym_autor 1.200€ plat, 200€daňový bonus, 120€ prídavky na deti, a vyzivne na dve deti. Plus máš nárok na polovicu majetku ziskaneho pocas manželstva. To už neznie tak zle
@anonym_bd41fd Podľa mňa daň. bonus je zapocitany v jej plate
@anonym_7e8949 romantickejšie je vyhnať z domu deti s matkou, miesto priznania si chyby a nájsť podnájom pre seba, kým deti vyrastú.
@anonym_0d0045 Nie, nie je to romantickejšie. Ale je to realita. Bohužiaľ tvrdá, ale stále len realita. Koľko chlapov si videla takých, že nechali žene byt a nebodaj si ešte priznali chybu? V reálnom živote nie, možno iba v rozprávkach. Akonáhle jeden z nich poda žiadosť o rozvod, začne tam tvrdá bitka o peniaze, o deti, o všetko. Nebude sa hladieť na pocity druhých.
@anonym_autor rozvod a vyriešiť majetky. Lebo je to dedič.
Nič iné tu neprichádza do úvahy.
Je to úbohý odpad.
@anonym_autor rozvod a vyriešiť majetky. Lebo je to dedič.
Nič iné tu neprichádza do úvahy.
Je to úbohý odpad.
@anonym_489cdd bohužiaľ, naša múdra vláda, ktorá robí zákony len pre seba a pre svojich ľudí, vydala novelu zákona, kde deti nebudú automaticky dediči zo zákona. Môžu byť vydedeni a úplne ľahko.
@anonym_autor Prečo to teraz priznal? Mal sa s tým zožierať sám! Či máte spoločný účet a alimenty a doplatenie alimentov by už neututlal?
@anonym_bd41fd na 1 strane je dobre že sa priznal. Aspoň vie ako sa veci majú
Ja poznám prípad, že starý natiahol brka a po pohrebe sa zjavila pani aj s dieťaťom a prišli si po dedičstvo. Taký šok že dovi dopo. Makáš ako fretka, bufujes, staviaš a potom musíš dať aj úplne cudziemu dieťaťu (nemyslím nič zle na to dieťa, to za situáciu nemôže)
@anonym_ea76d2 samozrejme ma to hned napadlo, avsak deti ho miluju a zatial nevedia o tejto situacii… ani neviem, kam by som isla. Nezarabam tak dobre, aby som si mohla dovolit prenajom. Hypo ani nahodou. Neviem.. neviem, co mam robit
@anonym_autor no tak potom si si práve odpovedala sama. Z teba bude postupne troska ale hlavne ze deti budú šťastné. Z vašich peňazí budeš zivit ďalšieho, pre teba cudzieho človeka. A budete sa stretávať ako jedna veľká šťastná rodina. A deťom povieš co? Ze maju bračeka alebo sestričku lebo tatonko podvádzal maminku? Ale je to super a v nedeľu pôjdeme všetci spolu do ZOO? mňa by sa len dotkol, tak by som sa pogrcala
Rozum do hrsti,spisať majetok ,isť za pravnikom a vytrieskať z milostpána čo sa bude dať. Požiadat o pomoc rodicov,surodencov a začať nový zivot bez neho.
Alebo odpustit,tvarit sa,ze sa nic nestalo,občas ho pustit za tamtym dieťatkom,ci si aj s jeho mamičkou užije sa nikdy nedozvieš a naďalej sa hrať na šťastnú rodinku.
Kde sa vidíš o 5, 10 rokov?
@janinah alebo sa popri tych návštevách podarí este dalsi pankhartik. Aj také sa stáva a poznám.
@janinah alebo sa popri tych návštevách podarí este dalsi pankhartik. Aj také sa stáva a poznám.
@anonym_489cdd tvoj slovník 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮
@anonym_cd34c6 vsak ale pravdu má
@anonym_489cdd bohužiaľ, naša múdra vláda, ktorá robí zákony len pre seba a pre svojich ľudí, vydala novelu zákona, kde deti nebudú automaticky dediči zo zákona. Môžu byť vydedeni a úplne ľahko.
@anonym_7e8949 ja s tým súhlasím. Lebo takto aj takýto lavobockovia, ktorí sa o nic nepricinili maju mat narok ná majetok, ktorý som platila aj ja? Z akého dovodu? Si tu pamätám diskusiu, ako ti písal chlap, ze ma nevlastného dieta, ktoré síce rad, ale nechce jednoducho aby po ňom delilo, lebo proste nie je jeho. On svoje deti mal.
Nepoznám uplne teraz zmeny, ale úplne sa vydedit dieta nedá ani teraz sa mi zdá. Stále ma narok na nejaký podiel. Aj keď už chvalabohu menší.
@anonym_cd34c6 pravda žiaľ niekedy býva krutá. Verím, že ty by si.bola celá happy keby ti muz takto domov doniesol jedného, ze? Boli by ste jedna veľká šťastná rodinka. Aj s mileneckou, ze?
@anonym_cd34c6 vsak ale pravdu má
@anonym_aa289a označiť dieťa za pankhartika? Tak grcam aj z teba. To dieťa sa samé neurobilo
Mňa by skor zaujímalo, že ako sa toto nedalo nevšimnúť. Teda že si žena roky nevšimne že ju muž podvádza. Ešte pri nejakej jednorázovej akcii niekde na služobke si to viem predstaviť, ale dlhé roky? Píše že sa stretávali ešte 3 roky po jeho narodení, teda tipujem že ešte aspoň rok pred jeho narodením, takže možno ju podvádzal 4 roky. A ona čo, bola slepá a hluchá a nikdy si nič nevyšimla? Alebo to mal prešpekulované ako agent FBI?
@anonym_7e8949 daj link. Ja som ešte o tom nepočula. Ani nezachytila nič take v médiách
@anonym_7e8949 ja s tým súhlasím. Lebo takto aj takýto lavobockovia, ktorí sa o nic nepricinili maju mat narok ná majetok, ktorý som platila aj ja? Z akého dovodu? Si tu pamätám diskusiu, ako ti písal chlap, ze ma nevlastného dieta, ktoré síce rad, ale nechce jednoducho aby po ňom delilo, lebo proste nie je jeho. On svoje deti mal.
Nepoznám uplne teraz zmeny, ale úplne sa vydedit dieta nedá ani teraz sa mi zdá. Stále ma narok na nejaký podiel. Aj keď už chvalabohu menší.
@anonym_489cdd to dieta za to nemoze.
@anonym_aa289a označiť dieťa za pankhartika? Tak grcam aj z teba. To dieťa sa samé neurobilo
@anonym_cd34c6 môzeš grcať koľko chceš, pozri si význam slova medzitým.
@anonym_cd34c6 môzeš grcať koľko chceš, pozri si význam slova medzitým.
@anonym_aa289a je rok 2026. Nevyjadrujem sa ako v stredoveku
@anonym_autor co robiť? Rozviesť sa, nič iné.
@anonym_1ff08b
Ked je muslim bude mat 2 manzelky
Ja poznám prípad, že starý natiahol brka a po pohrebe sa zjavila pani aj s dieťaťom a prišli si po dedičstvo. Taký šok že dovi dopo. Makáš ako fretka, bufujes, staviaš a potom musíš dať aj úplne cudziemu dieťaťu (nemyslím nič zle na to dieťa, to za situáciu nemôže)
@anonym_cd34c6 poznám presne rovnaký prípad. Žena musela kvôli tomu predať byt a keby nemala rodinu, tak s deťmi skončili doslova na ulici. Lebo pankhartik trval na svojom a chcel svoj podiel. Ako vdove s malymi 3 deťmi jej samozrejme hypo už nikto nedal, keby tu nejaké mudre chceli do toho rýpať.
@anonym_aa289a je rok 2026. Nevyjadrujem sa ako v stredoveku
@anonym_cd34c6 ja som sa tak tiež nevyjadrila, len píšem, že má pravdu
@anonym_cd34c6 paci sa mi ešte prespanča alebo lavobocek. Keď ti tak veľmi vadi pankhartik.😉
@anonym_cd34c6 takýto prípad poznám tiež. Muž zomrel náhle pri nehode. Pri dedičskom konaní vyšlo najavo, že má ešte jedno malé dieťa. Legitímne dieťa bolo už v puberte. Žena a aj jeho matka sa zrútila. Nič netušili. Matka žila s nimi v dvojdome.
@anonym_cd34c6 poznám presne rovnaký prípad. Žena musela kvôli tomu predať byt a keby nemala rodinu, tak s deťmi skončili doslova na ulici. Lebo pankhartik trval na svojom a chcel svoj podiel. Ako vdove s malymi 3 deťmi jej samozrejme hypo už nikto nedal, keby tu nejaké mudre chceli do toho rýpať.
@anonym_489cdd A preco by "pankhartik" nechcel svoj podiel? Jeho otec to bol tiez. Co on ma s tym, ze typek podvadzal svoju zenu a potom umrel?
A to nebol zapisany v rodnom liste? Teraz chce vyzivne a urcenie otcovstvs lebo na dieta jej nic nedal sle trtkat tam chodil? A jej to vyhovovalo?
A ty si si nic nevsimla?
No to mi nejak nevychadza 🤔
@anonym_489cdd A preco by "pankhartik" nechcel svoj podiel? Jeho otec to bol tiez. Co on ma s tym, ze typek podvadzal svoju zenu a potom umrel?
@anonym_d5affc odjakživa nemavali nemanzelaky na nic narok. Až v novodobých dejinách.
@anonym_d5affc odjakživa nemavali nemanzelaky na nic narok. Až v novodobých dejinách.
@anonym_489cdd To uz tak je, v 21.storoci a v dobe, ked vieme, co je DNA. Vitaj...😏

@anonym_7e8949 mam 1200 v cistom. Na prenajom v BA mozem zabudnut.
@anonym_autor 1.200€ plat, 200€daňový bonus, 120€ prídavky na deti, a vyzivne na dve deti. Plus máš nárok na polovicu majetku ziskaneho pocas manželstva. To už neznie tak zle