Manžel zatajil milenku a dieťa: čo robiť?
Dnes o 17:37
Ahojte… neviem ani co napisat… mam manzela.. 10 rokov, spolu 2 deti.
Dnes sa mi priznal, ze mal milenku s ktoru maju spolocne 5 rocne dieta.
Absolutne nic som si nevsimla. Dnes ze mali pojednavanie na urcenie otcovstva, matka toho dietatka chce vyzivne lebo neplatil ani to, a chce aj to, aby ten maly mal otca.
Po narodeni sa stretavali dalej este 3 roky. Ano, aj mali pohlavny styk. Je to hajzel. Hnusi sa mi.
Predošlá
Strana
z3
anonym_d388a2
•
Dnes o 20:05@anonym_autor Kokos.... Tak to je iné kaffé. A on ti to povedal a čo? Čo chce robiť? Ako si to on predstavuje? On sa chce s tým dieťaťom stýkať, chce aby malo otca? A ty by si najradšej čo urobila? Zo srdca, nie z rozumu?
Predošlá
Strana
z3

@anonym_autor ked to tu čitam,lahko sa radí druhému,deaí ma predstava žeby sa mi niečo takéto stalo....ale môze...kokos teraz podvedie aj taký o ktorom by som povedala ze sa to nikdy nemôže stať.No zrejme žiješ v hlavnom meste alebo blizko...plat 1200 je síce fajn ale ty dve deti bývanie....no nehovorím ostaň ale ostat sama je ozaj ťažke...človek ide do obchodu nechá tam každý den 20/30 e a na druhý deň zas.....otazka je aj či si môžes dovolit ostať sama...lebk kym prebehne rozvod vyzivne...mas usetrene.? ....neni škoda minut ušetrene na takúto vec? Nikde nepises predstavu...a najma ked vychladnú emocie....osobme by som neveeu nikdy neodpustila ,ale to tvrdím len preto lebo mám svoj byt