Manžel zmätkuje: Prečo mu vadí môj úspech?
Ahojte baby. Po niekoľkomesačnej snahe sa mi podarilo schudnúť...
Schudla som 22 kíl a cítim sa úžasne, nabrala som sebavedomie a som na seba nesmierne hrdá. Bola to ťažká a dlhá cesta. Aktuálne pracujem na spevneni. Respektíve cvičím od začiatku no aktuálne som v bode že si váhu udržiavam a snažím sa telo spevniť.
Samozrejme som si všimla že manžel trošku aj požiarli viac ako predtým a celkovo že si všíma všetky tie pohľady a "chváli" ako dobre vyzerám.
Dnes z neho vypadlo že som moc chudá "vyžgla" a bol by radšej keby som taka ako kedysi. Trošku ma to zasiahlo, myslela som že sa mu páčim. Neskôr som sa k tomu vrátila ale všetko poprel že si domýšľam...
Čo si o tom myslíte?
Žiarli, na jednu stranu to je mlié, na druhú nie. Treba si s ním sadnúť s narovinu sa porozprávať. Môj muž má tiež také stavy, najmä keď prídem za ním do práce (60 chlapov sa pozerá 😂). Minule ma nechcel pustiť ani na výlet s kamoškami, až pochopil, že idem aj keby čo, tak sme si sadli prebrali jeho obavy a bolo to ok. 🙂
@anonym_autor
Keď on ako partner na seba kašle, čiže má asi aj on nadváhu a zanedbáva svoje zdravie, samozrejme, že sa mu nepáči, že si pekne schudla a si schopná na sebe pracovať.
Ja by som takého partnera ako on nechcela, ale je tvoj a miluješ ho takého, aký je.
Tak ti len ostáva sa s tým zmieriť.
@anonym_7d4703 to si myslím že nie je podstatné. Ale mala som obezitu a aktuálne som v norme
@anonym_autor aj mna to zaujima, ako si to dokazala? ja sice nie som obezna, mam 165 cm a 65 kg, ale nie a nie dat dolu ani co i len kilo
Sú chlapi, ktorým sa páčia tučné ženy. Ak si bola tučná odjakživa, asi sa mu teraz nepáčiš. Ak si bola normálna, pribrala a schudla, tak žiarli.
@anonym_autor a hovoril ti niekedy aby si schudla? Lebo ak nie, tak sa nečuduj ze sa mu to nepáči.
@anonym_1c82e8 no mňa to veľmi mrzí ... Neviem na to prestať myslieť prečo mi to tak povedal
@anonym_autor Povedal ti to,lebo ma tak nizke sebavedomie,ze mu vyhovovalo mat pri sebe obeznejsiu zenu. Teraz na teba ziarli,neveri si a nedopraje ti. Sebavedomi muz by bol hrdy na to,ze ma vedla seba kocku. Doprial by ti uspech.
Vyžgla? A to je akoze co????? Lebo jedine co poznam je druh velmi stihleho psa a to je vyžla.
Jeho poznamky si nevsimaj, lebo toto je znak nizkeho sebavedomia. Ci ziarli posudit neviem, ale jednoznacne by muz mal zenu podporit. A uvazuj nad tym, ze ci toto nie je len dosledok niecoho, ze napriklad je dlhsie nespokojny, nemate dobry vztah a takto sa snazi "kopat okolo seba".
Ty si chod svoje, schudnut nie je vobec jednoduche. A nevracaj sa k tomu, co Ti hovori.
@anonym_6dab53 hádam to bol preklep a malo to byť vyžla.
@ika02 tu som videla velakrat, ze zeny nevedia pouzivat spravne rozne vyrazy. Cize u nich je to asi "vyžgla" miesto vyžla a casto pouzivane je tu, ze idem na blink, co ma byt idem na blind. A vzdy to potom prevracaju, ze "nie, ja to viem, to je len preklep".
Vieš čo? Nikdy som nebola tučna ani chuda.
Mam 178cm. Moja najnižšia váha bola 62 kg. A to sa ma ľudia pýtali či som chorá... možno to nemyslel ináč len to tak blbo skomolil. Alebo teda žiarli. Zas su chlapi ktorym sa jednoducho chude ženy nemusia páčiť.
@anonym_autor a hovoril ti niekedy aby si schudla? Lebo ak nie, tak sa nečuduj ze sa mu to nepáči.
@anonym_70e59d Jemu sa to určite páči, len je to žiarlivý pako a taky musel byť vždy. Komu by sa nepacila stihla partnerka?
@ika02 tu som videla velakrat, ze zeny nevedia pouzivat spravne rozne vyrazy. Cize u nich je to asi "vyžgla" miesto vyžla a casto pouzivane je tu, ze idem na blink, co ma byt idem na blind. A vzdy to potom prevracaju, ze "nie, ja to viem, to je len preklep".
@muchotrafka298 áno, máš pravdu. Diskutujú tu ľudia vzdelanejší, aj tí, ktorí dokončili ledva ZŠ. Idem si veľakrát oči vyočiť, ale nespravíš nič. Len rozmýšľam nad úrovňou nášho školstva a nad výchovou a vzdelávaním doma. Žeby sa na človeka nalepilo tak málo? Samozrejme, neriešim ľudí s rôznymi dys a inými chorobami autistického spektra a pod.
@muchotrafka298 blink sa používa ,moja mamina cely zivot používa toto slovo
Ide niekde na rýchlo ,len bliknut na niečo očkom,do obchodu ,skontrolovať do kuchyne keď vari ,do výkladu
@muchotrafka298 blink sa používa ,moja mamina cely zivot používa toto slovo
Ide niekde na rýchlo ,len bliknut na niečo očkom,do obchodu ,skontrolovať do kuchyne keď vari ,do výkladu
@minenkaa na blink neznamena na blind. Nikdy v zivote som nepocula, slovo "na blink", som zo zapadneho Slovenska. Na blind znamena na slepo, ze niekam ides len tak, bez rezervacie. To su odlisne slova. Vacsina zien tu to pouziva nespravne.
@minenkaa na blink neznamena na blind. Nikdy v zivote som nepocula, slovo "na blink", som zo zapadneho Slovenska. Na blind znamena na slepo, ze niekam ides len tak, bez rezervacie. To su odlisne slova. Vacsina zien tu to pouziva nespravne.
@muchotrafka298 ja viem čo znamená blind ,to že si niečo nepočula neznamena, že to neexistuje
Možno že to tie zeny použili správne ,len ty si to nepochopila ,taketo slova pre niekoho majú uplne iný význam
@muchotrafka298 niečo ako súčastne alebo respektivne
@muchotrafka298 ja viem čo znamená blind ,to že si niečo nepočula neznamena, že to neexistuje
Možno že to tie zeny použili správne ,len ty si to nepochopila ,taketo slova pre niekoho majú uplne iný význam
@minenkaa ano je to mozne. Napriklad tu zeny casto pisu ze "chceme ist na blink k moru, kde mame hladat ubytovanie". Tak ano, podla tvojej mamy na blink mozu ist len pozriet niekam a podla mna na blind znamena, ze pojdu na slepo a tam si pohladaju nieco na mieste na byvanie.
@muchotrafka298 niečo ako súčastne alebo respektivne
@nelca84 joj ale toto je vyssi level slovenciny..to zacnime jednoduchymi predlozkami napriklad "pri more" alebo "do doktora" 🙈
@minenkaa ano je to mozne. Napriklad tu zeny casto pisu ze "chceme ist na blink k moru, kde mame hladat ubytovanie". Tak ano, podla tvojej mamy na blink mozu ist len pozriet niekam a podla mna na blind znamena, ze pojdu na slepo a tam si pohladaju nieco na mieste na byvanie.
@muchotrafka298 máš dva pohľady a oba sú správne,takže to neznamena ,že tie zeny nevedia,proste to tak používajú
Na blink môžu ist k moru, kukne kde je voľno a tam zakotvia ,na slepo môžu tiež ist a tam kde zbadajú ,že majú voľne ubytko (blikne im na to oko )tak tam zakotvia
@muchotrafka298 máš dva pohľady a oba sú správne,takže to neznamena ,že tie zeny nevedia,proste to tak používajú
Na blink môžu ist k moru, kukne kde je voľno a tam zakotvia ,na slepo môžu tiež ist a tam kde zbadajú ,že majú voľne ubytko (blikne im na to oko )tak tam zakotvia
@minenkaa suhlasím, u nás sa tiež používa roky rokúce "na blink" (aj môj otec to tak roky hovorí), na blind som teda ešte nepočula 😀
@anonym_autor jednoznacne ziarli a zavidi tu chvalu od druhych. Jednoznacne pokracuj🙃
@anonym_autor "Schudla som 22 kíl a cítim sa úžasne, nabrala som sebavedomie a som na seba nesmierne hrdá"
Máš môj osobný obdiv a uznanie!
Málokto to dokáže.

@anonym_autor ja ti ako žena, len viem pogratulovať 🥰🥰🥰 čo si všetko preto robila, aby si tak schudla? Aj mne by sa zislo, stavilo by mi 15kg 😰😰