icon

Manželka ma nechala

28. máj 2023

v praci som mal kolegynku s ktorou som sa bavil o všetkom, o živote, sťažovali sme sa jeden druhému. Proste sme si sadli. Robili sme spolu dvaja za pásom tak pochopiteľne ze sme sa rozprávali. Raz sa pohádala a manželkou lebo manželka jej povedala ci si so mnou dobre zasexovala.. ona jej robila na nervy a povedala ze my spolu žijeme.. Potom jej povedala ze sme spolu nikdy nič nemali ze ma 4 deti manžela. Ze sme len srandovali v práci bavili sa. No a potom sa pohádali.. Často ale sa bavili o našom v práci s kolegyňou teda o tom aky mam zlý vzťah s manželkou.. Kolegyňa jej to všetko povedala vynadala jej ze je zla manželka.. Nemal som s nou v skutočnosti nič, ona sa so mnou chcela vyspať ale ja nie. Reálne vážne. Dal som jej par krát peniaze lebo nemala pre deti a manželka sa to dozvedela.. Nikdy sme spolu nikde neboli max po práci ciga, cesta domovA raz sme spolu pili ale sme boli viacerí kolegovia a bolo to pred prácou. Mal som ju úprimne rad aj možno trošku viac ale nič som s nou nemal nikdy len sme sa rozprávali. Manželka na kvôli tomu opustila aj s našimi deťmi. Je to podľa Vás ok?Nespal som. S ňou napísal som jej nech sa mojej žene nevyhraza, nenadava lebo tu som. Ja a jej nemôže spraviť nič. Odišiel som z tej prace. Ona chcela nech sa jej ozývam píšem a po tom co som odišiel no neozval som sa jej.. Po pár mesiacoch sa to dozvedela manželka o nej a nechala na. Je to ok podľa Vás? Vyhodila ma z domu rozišla sa so mnou.

Strana
z2
walentina7
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
29. máj 2023
domkakvet
29. máj 2023

Ano mne to pride normalne, nemas co rozpravat sukromne rodinne veci v praci ani citit ku kolegyni nieco viac.

svetlonos
29. máj 2023

Nuz autor, posral si to tak ti treba. Tiez by som ta hnala svinskym krokom! Z manzelky urobis strygu a si za super muza! Hlavne pre zenu zo 4 detmi, ktorej este aj prachy davas! Ta tvoja super kolegyna ma v hlave evidentne nas..e, tak ako aj ty. Preto ste si tak rozumeli. Aky isiel taku nasiel. Ucta a respekt su vam cudzie!

svetlonos
29. máj 2023

A este nieco, autor. Byt t ojou zenou, este by si aj zo dvevaspom schytal.

Strana
z2