Manželka odišla od manžela a svojich detí kvôli milencovi
Čo si myslíte o manželke a matke detí, ktorá po mesačnej známosti s milencom urobí takéto radikálne rozhodnutie, odíde z fungujúcej rodiny, odíde bez detí a začne s milencom bývať? Manželstvo mala slušné 17rokov, žiadne problémy, manžel milujúci, deti dokonalé...vraj to bolo silnejšie ako ona 🙈...
Poznam taku, sama povedala ze jej v manzelstve v podstate nic nechybalo, ale ze chcela zazit opat ten pocit ako na zaciatku vztahu, hladiet si do oci, milovat sa kdekolvek a kolkokolvek. Ale ze by som kvoli tomu opustila deti a isla prec, tak to asi sotva.
Myslím si, že človek neodíde od niekoho, koho miluje. Takže zrejme spolu s manželom prestala milovať aj svoje deti.
raz som čítala článok od psychol. ktorý tvrdil že žena je schopná opustiť deti, manžela, rodinu, keď stretne muža s ktorým má super sex - sex aký nikdy nezažila...
@lucipuk82 už to je jasným znakom, že sa tam veľa kamuflovalo. Žiadne manželstvo a rodina nie je LEN šťastná a spokojná a slniečková. Všade sa občas musia riešiť aj nezhody, inak je to len nekonečné ustupovanie jedného na úkor ostatných.
Urcite to bola fungujuca rodjna a slusne manzelstvo ked z neho usla 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@lucipuk82 týmto by som sa nezatazovala- 0okial sa to teba netyka- a polemizovať co prečo načo začo? 🥱
V niektorých prípadoch je oveľa lepšie, keď matka odíde, než by zostala a zle to dopadlo. A tým nemyslím len nejaký extrémny skrat. Bohužiaľ, nie každá žena, ktorá má deti, je aj vhodná na materstvo a myslím, že niekedy lepšie bez matky, než celé detstvo s pocitom, že sú nemilované, prekážajú, zničili jej život.
@zuzitko74 tie deti sú už skoro dospelé, jasné že sa to nehodí do tvojho krestanského chápania, že si žena dovolila odísť a žiť aspon na chvilu a prečo nie, lebo tradicia káže, spoločnosť má pocit že je to správne a prečo ?
normálne zatial je to milenec, a keby aj ostali žit na divoko no a čo koho tým ako urazia je to len ich a ich vec
Ak má staršie deti chápem ze tam nemala moc na výber. Pubertaci sa nebudú chcieť sťahovať zo svojej izby, nebodaj zmenit školu, mesto a prísť o priateľov koli tomu aby sa tlačili v nejakom podnájme s mamkou a novým chlapom.
tozvie co vsetko sa tam stalo, co je za tym, ono jedna vec je ako vztah vyzera na vonok a ina je ako je to dnu, neraz proste sa mi to potvrdilo, jedine co teda mna vie prekvapit je to, ze ako matka dokaze odist od deti, proste si myslim, ze deti patria k matke
@sara07 Tu nejde o filozofiu, alebo svetonázor, toto je vzťahový problém. Dokážem pochopiť, keď žena odíde od partnera, ktorého nemiluje, alebo jej život s ním nejakým spôsobom ubližuje. Pri deťoch to však vnímam inak, ja sama mám už deti veľké (18, 13, 10), ale aj tak si neviem predstaviť žiadny dôvod, pre ktorý by som od nich odišla. Ako sa majú tie deti teraz cítiť? Že boli matke len guľou na nohe a teraz je bez nich konečne šťastná a slobodná? Ver mi, aj keď sú tie deti už veľké, z ich psychikou takáto vec môže riadne zamávať.
No zase také tendenčné komenty... Keď chlap opustí rodinu, je to chrapun. Keď žena opustí rodinu, chlap je chrapun 😅 žiadna objektivita. Niektoré ženy nevedia zniesť dobrého muža. Tvrdia, že sa s ním nudia. Radšej ujdú s nejakým hulvátom, lebo dobrý muž im nestačí. Tak ako sú niektorí chlapi svine, aj ženy sú svine. A ešte aj hlúpe a nevedia si vážiť čo majú. Poznám také. Na to platí staré známe: "bolo koze dobre, išla na ľad tancovať"
@zuzitko74 ale ved ona sa s nimi stretne, zavolá im , neodišla do inej galaxii
odišla z nefunčkného vzťahu nie od detí , od detí sa nedá nejak odísť
a pokial majú lepšie zázemie, školu atd u otca prečo nie ????
však ked to urobí chlap je to o čom lebo baba je baba a má sa starať taký je zvyk a hotovka
a čo chlap sa nedokáže o tak velké deti postarať, je blb čo nevie navariť zapnut práčku rozdeliť nákup atd ............. chlap sa ma vyvaliť na gauč veget s mobilom v ruke
@kittykat22 ja ako nechápem že sme vôbec ako vliezli, ako keby boli na badoo tak normálne to beriem a chápem ale TU ,

@lucipuk82 nič by som si nepomyslela, lebo sa starám v prvom rade o seba a o svoj život.