icon

Manželka sa zaľúbila do kolegu: Čo teraz?

milan26milan
15. jan 2024

Ahojte všetci prosím vás o radu čo mám robiť.Z manželkou sme už spolu 18 rokov máme spolu 2 krásne detí 12rocneho chlapca a 13 ročne dievčatko.Naš vsťach bol zo začiatku krásny boli sme do seba zaľúbení,ale postupom času sme sa dostali do takého štádia že sme už sme žili v stereotype.Pred tromi mesiacmi som zistil že si vypisuje z kolegom zúril som.Pytal som sa jej prečo že ani je jej dobre že si rozumejú a že asi niečo medzi nimi je.Teraz mi hovorí že je doňho zaľúbená a že ho nevie pustiť z hlavy.Povedala mi že mňa má už má iba rada ale láska to není.Problem je ten že ja ju ešte stále ľúbim.

Strana
z9
ericka168
16. jan 2024

@queen_mary ani ty nevieš čia je to chyba..vždy je to 50:50..manželka sa nemôže obhájiť, ťažko je súdiť keď sa vyjadrila iba jedna strana.. v každom prípade je to ťažká situácia a keď je ona zaľúbená teraz už ťažko bude s nou riešiť nejakú poradňu alebo niečo.. je mi ľúto detí nepozerala na nich, že prídu o kompletnú rodinu kvôli chvíľke vzrušenia. Tak snáď ešte sa to nejak urobí držím palce

gleep1
17. jan 2024

Chápem prečo ma zena milenca, ty nie si chlap 😂 a ona to vedela, pri chlapovi by niečo také ze "počkaj, musím zistiť ci mi to s nim bude klapat a ak nie budem s tebou" nikdy neprešlo, ani len by si zena co vie ze ma doma chlapa nedovolila niečo také povedať, ty si len trtko, ja by som veru takého trtka nechcela, sorry, sorry za urazky ale je to tak.

madeincssr
17. jan 2024

@gleep1 myslim, ze veci mozu byt ovela zlozitejsie, nez ako si ich popisala (resp. vidis) ty. A urazky nie su na mieste.

gleep1
18. jan 2024

@madeincssr ved viem už z tvojej prvej odpovede na môj komentár ze ty si tiež trtko, submisivny betasamček co bude pokojne doma čakať na to kym mu ženu opicha iný a dúfať ze sa za nemu vráti. Viem, že ty to vidíš inak.

Strana
z9