Manželku nebaví varenie. Ako sa s tým vyrovnať?
Manželku nebaví varenie. Nič nevarí ani nepečie. Jedlo len v reštaurácii alebo donáška, zákusky z cukrárne. Kuchynské spotrebiče okrem rýchlovarnej kanvice nepoužíva. Aj keď navarím, často si to jem sám. Aj jednoduché koláče pečiem sám. Manželka si kupuje v pekárni. Na štedrý večer som varil večeru, ale večeral som sám, neprišla ani k stolu. Vzala si len z vianočného pečiva, ktoré som robil. Nechcela ani vianočný stromček. Deti nemáme, nemohli sme mať. Keď vidím fotky jedál, zákuskov, koláčov, ktoré uverejňujete na stene, fotky vianočných stromčekov čo ste mali cez vianoce, je mi smutno za detstvom, lebo tak to bolo kedysi aj u nás doma, u rodičov.
Dobre a teda spýtal si sa jej, prečo nejedla s tebou? Prečo nechce jesť, čo varíš? Nechutí jej to,alebo "z princípu"to nezje si
Myslím že vo vašom manželstve sú väčšie problémy ako varenie. Keďže ona ani nemá snahu a keď uvaria ty ide sa najesť von. Ale tak to si musel vedieť aj pred sobasom
Tiež nemám rada varenie. Uvarím lebo musím. U nás varí aj pečie chlap a ide mu to dobre.
@anonym_autor no my by sme boli asi rozvedení...
Dobre a teda spýtal si sa jej, prečo nejedla s tebou? Prečo nechce jesť, čo varíš? Nechutí jej to,alebo "z princípu"to nezje si
@jaskolka nemá rada bežné jedlá, okrem ázijskych jedál nič iné nejedáva.
Tu je iný problém ako stromček a jedlo, proste manželka ťa nemiluje je to raz takže treba sa s tým zmieriť a riešiť to, nemáte deti, nemáte nič, takže šup rozvod a nájdi si normalnu
Ja varenie priam neznášam , nebaví ma to , nenašla som sa v tom. Ale načo tieto vymyslené témy ? 🤦♀️
@anonym_autor problém je aj v tom, že nespoluvytvára pocit domova, nejakých vašich spoločných rituálov, či tradícií a to na teba časom dolieha. Asi nie ste partneri vhodní jeden pre druhého.
@anonym_autor prečo si s ňou?
@anonym_autor prečo si s ňou?
@tetapetra v ostatnom si rozumieme, len ja som bol zvyknutý na tie sviatky a pečenie zákuskov na nedeľu a na vianoce a velku noc mať niečo domáce.
@anonym_autor a co si na nej vážiš, keď si si ju zobral za ženu? musíš byť veľký dobrák, keď si takúto základnú vec prehliadol.
@anonym_f4c6e4 základnú vec? Je 21.storocie. Ženy pracujú rovnako ako muži a muži môžu variť rovnako ako ženy 🤦♀️
Mojho muza tiez nebavi varenie, nepiekol nikdy nic. Ak ma zaobstarat jedlo, objedna donasku alebo sa ideme najest a on plati. U nas varim iba ja. Neriesim.
Vianoce neuznáva, nemá ich rada, preto žiadny stromček a večeru som varil len pre seba, ona mala iné jedlo z donášky, nie vianočné.
@anonym_autor švagor môj nie si to ty? ;))))) čo si si vybral do manželstva to máš .Darmo po rokoch plakať.
Akoby si opisoval moju sestru. V každom prípade, nezmeni sa to. Ak ti to vadí, ze je aká je, tak choďte od seba. Ono to aj tak raz skončí u vás rozvodom, ale pre teba to budú premrhane roky. Ju nezmeníš, proste taká je, ze nie je rodinne založená a nič ju mimo jej komfort nezaujima.
@anonym_autor To, že nerada vari a pečie by som pochopila. Ale že si nedá ani z toho, čo navaris ty… Ma rada len donasku, pritom domace jedlo je kvalitnejšie… píšeš, že je iba ázijské, tak skus občas ukychtit doma nueco ázijské, aby si dala s tebou. A že neprisla k stedrivecernemu stolu? 🤦🏻♀️ mohla di aspoň k tebe sadnúť a zjesť tu donasku, aj keď Vianoce nemá rada, ale spoločne sa najesť, to mohla urobiť.
Keby človek robil len to čo ho baví,tak by nič nerobil
Ale inak hej,si troll lebo chlap bez deti na mk a ešte spomína na detstvo aby sa toho ženy chytili, že mamickar chce ženu aby bola otrok
Ale inak by si mal/mala pravdu
Chlapi su sikulky keď chcú a privelakrat si nájdu lenivky
Ale to zas kto si čo vyberie to má
Akoby si opisoval moju sestru. V každom prípade, nezmeni sa to. Ak ti to vadí, ze je aká je, tak choďte od seba. Ono to aj tak raz skončí u vás rozvodom, ale pre teba to budú premrhane roky. Ju nezmeníš, proste taká je, ze nie je rodinne založená a nič ju mimo jej komfort nezaujima.
@anonym_13e3f3 no mám asi smolu, v prvom vzťahu partnerka varila aspoň tri druhy jedál, ktoré striedala a piekla dva druhy koláčov, ja som varil asi päť -šesť druhov jedál tak sa to dalo.
@anonym_autor na dobre urobila
@anonym_autor co ti ja viem. Akoze toto sa mi moc nezda. Este, ze nevari, nepecie…OK. Ale, ze si nesadnete ani k štedrej vecery spolu, je uz dost divne.
@anonym_13e3f3 no mám asi smolu, v prvom vzťahu partnerka varila aspoň tri druhy jedál, ktoré striedala a piekla dva druhy koláčov, ja som varil asi päť -šesť druhov jedál tak sa to dalo.
@anonym_autor kolko mas rokov? Treba sa naucit varit poriadne a budes si varit, co chces a kedy chces.
Mozno varis zle, ked od teba jedlo nechce.
A mozno je to vymyslena tema 🙂
@anonym_autor kolko mas rokov? Treba sa naucit varit poriadne a budes si varit, co chces a kedy chces.
Mozno varis zle, ked od teba jedlo nechce.
A mozno je to vymyslena tema 🙂
@majlo1234 varím mäsové jedlá a ona jedáva hlavne ryžové rezance, tak preto. Ja som na mäso so zemiakmi, ryžou, hubami, knedlami a to jej nechutí.
@anonym_autor rozvod. A mal byť už dávno
@anonym_autor Načo je Ti taka manželka? Ešte môžete mať štastný život ale s niekym iným....
@anonym_autor tak rozmyslam preco si si ju bral, ked mate tak diametralne postoje k zivotu... To ti ju pridelil narodny vybor?
@viestta mozno mu stacil pekny vyzor 🙂 vecere v podnikoch ak randili a hold realita zivota je taka ze z peknej misy sa nenaje 🙂 Inak s tymi Vianocami dost zien aj tu na konovi ked boli vianoce riesili ze den ako kazdy iny, tak by som sa necudovala uz pomaly Vianoce sa u mladych nebudu oslavovat.
@majlo1234 varím mäsové jedlá a ona jedáva hlavne ryžové rezance, tak preto. Ja som na mäso so zemiakmi, ryžou, hubami, knedlami a to jej nechutí.
@anonym_autor sprav kompromis a var pár krát v týždni chutné ázijské jedlá (veľa receptov na YT) možno jej zachutia a budete jesť, variť?? spolu.
@anonym_autor Žijem prevažnú časť života sama, ale varím si aspoň 2x týždenne, niekedy niečo lepšie, niekedy keď sa mi nechce dlho stáť pri sporáku, len niečo rýchle , pečiem možno 4- 5 x za rok, väčšinou rýchle hrnčekove koláče. Keď som pri mame, varím častejšie, vtedy ma to baví viac. Ale nevarit vôbec, a žiť len na donáškach a reštauráciach by som považovala za svoje zlyhanie ako žena, nehovorím o tom, že u vydatej ženy je to pre mňa úplne neprípustné, cez čiaru. Nevravím, že musí variť každý deň, ale nemať ani len ochotu a snahu navariť aspoň raz za týždeň, to ako u mňa je to lenivá a egoisticka voš. Nezaujíma ju, čo si želáš ty, len to že ona nechce. Keby ste mali deti tiež by ste jedli len donášky? To čo je za nemožná ženská? Ale tak snáď aspoň je pekná, vám mužom to veľakrát stačí, a beriete si za ženy takéto egoisticke nemehla

Vianoce neuznáva, nemá ich rada, preto žiadny stromček a večeru som varil len pre seba, ona mala iné jedlo z donášky, nie vianočné.
@anonym_autor tak rozmyslam preco si si ju bral, ked mate tak diametralne postoje k zivotu... To ti ju pridelil narodny vybor?