icon

Manželku nebaví varenie. Ako sa s tým vyrovnať?

Včera o 12:19

Manželku nebaví varenie. Nič nevarí ani nepečie. Jedlo len v reštaurácii alebo donáška, zákusky z cukrárne. Kuchynské spotrebiče okrem rýchlovarnej kanvice nepoužíva. Aj keď navarím, často si to jem sám. Aj jednoduché koláče pečiem sám. Manželka si kupuje v pekárni. Na štedrý večer som varil večeru, ale večeral som sám, neprišla ani k stolu. Vzala si len z vianočného pečiva, ktoré som robil. Nechcela ani vianočný stromček. Deti nemáme, nemohli sme mať. Keď vidím fotky jedál, zákuskov, koláčov, ktoré uverejňujete na stene, fotky vianočných stromčekov čo ste mali cez vianoce, je mi smutno za detstvom, lebo tak to bolo kedysi aj u nás doma, u rodičov.

Strana
z5
patrike
Včera o 21:34

To "inak si rozumieme" sa prejavuje ako ? Vies presne opisat oblasti, kde si rozumiete ? Co robite spolu, kam chodite na dovolenky ...

anonym_f278b8
Včera o 21:45
@leidin

Ja som iba upiekla mrazeneho tuniaka a to som na seba velmi pysna, ze to nastalo vobec na Novy rok, lebo som uz myslela, ze to nezvladnem :D akoze varim len tak obcas, lebo cely zivot mi to strasne vadilo mat kazdy den na obed nieco varene. Mne dava zmysel, ze som asi potrebovala ten rezistentny skrob, lebo je zdravsi, z toho studeneho jedla a tak celkovo, moc ma to zasycovalo take caste jedenie, vsade pripravene od rodiny, v skole. Radsej pockam, kym mam poriadnu chut a na nieco podla seba, nie stale maso, zemiaky, ryza, cestoviny. A bobalky som urobila az ked boli teraz vo vypredaji, aj to nie s makom ani s mliekom, lebo uznavam iba minimalizmus a tamtie doplnky su zbytocne. Jedlo ma byt prakticke…co vacsina tradicnych jedal ani nie je chutnych pre mna. Akoze ja si potrpim na tu vyzdobu trosku, lebo to sa mi velmi paci. Ale ja nechapem co riesis. Akoze sviatky si ma clovek uzit a ked raz sa ti nieco chce alebo nechce tak najvacsi dovod mas zrealizovat sa cez sviatky. Cize ked ona si spravi po svojom prave vtedy, niet sa comu cudovat. Ale neviem, preco nepises skor nieco ako ze sa spolu vobec nebavite alebo je to vobec tak? Mna napr stve ked mi priatel uteka kade tade po vonku bezne dni a ak si sadne na 24.12. k stromceku tak mi ti pride ako dost uboha zaplata.

@leidin a s cim si urobila tie bobalky?

anonym_1baced
Včera o 22:07

@anonym_autor Asi bola dobrá v posteli, však? Vieš, ako sa hovorí: Žena ma byť v posteli štetka, v kuchyni gazdiná, a v spoločnosti dáma... Ale poväčšine je v spoločnosti štetka ,v kuchyni dáma a v posteli gazdiná...

anonym_1baced
Včera o 22:12

@anonym_autor Hlavne by ste nemali mať dieťa. lebo ťa bude nútiť ho kojiť

anonym_5fb189
Včera o 22:27

@anonym_autor mňa skôr zaujalo to, že aj ked navaris tak prečo nejde jest s tebou ? Vsak to musela byt štátna, že si navaril keďže ku to nebavi. Ale skôr si myslím, že ma k tomu nejaký odpor A nechce variť. Alebo nevie variť a bojí sa variť. Alebo to už skúšala a zistila, že jej to nejde tak si vytvorila odpor.

enmery
Včera o 22:28
@anonym_5fb189

@anonym_autor mňa skôr zaujalo to, že aj ked navaris tak prečo nejde jest s tebou ? Vsak to musela byt štátna, že si navaril keďže ku to nebavi. Ale skôr si myslím, že ma k tomu nejaký odpor A nechce variť. Alebo nevie variť a bojí sa variť. Alebo to už skúšala a zistila, že jej to nejde tak si vytvorila odpor.

@anonym_5fb189 Už písal, že neje s ním, lebo ide pozerať k laptopu a k tomu jesť.

anonym_5fb189
Včera o 22:30
@anonym_autor

@anonym_830819 uz som jej to hovoril, no ona nechce stat pri sporaku lebo je to pre nu strata casu

@anonym_autor neber ju na obed ani večeru von, to by som bola zvedava čo by jedla..možno si zvykla, že ju stale pozyvas a stala sa z nej panička

anonym_5fb189
Včera o 22:30
@enmery

@anonym_5fb189 Už písal, že neje s ním, lebo ide pozerať k laptopu a k tomu jesť.

@enmery ach..chudak chlap

euka210
Včera o 23:14

@anonym_autor ani mna uprimne nebavi varit...ale varim. "Jedol som veceru sam"...toto je vacsi problem ako to, ze nevari...

anonym_6f0394
Včera o 23:28

A čo si si na nej všímal pred svadbou? Veľké kozy?

Strana
z5