Manželov dvojitý život: Ako prekonať šok a čo robiť?
Sme manželia iba krátko. A manžel je pre mňa všetko. Mali sme veľké krizy už počas zasnub ale nevedela som sa ho vzdať. Nešlo to. Niečo ako traumaticka väzba alebo neviem. Bol pre mňa aj je všetkým. A nikdy som si nemyslela, že je sama lož a pretvárky. Klamstvo za klamstvom. Žijem v nejakej dejiny bubline kde ja som sa odovzdala čestné celá. A zamilovana po uši. A on? Naháňa iné ženy poza môj chrbát..
Stále mi prízvukoval aké je nevyhnutné čestnosť a integrita vo vzťahu. a ako je manželstvo preňho posvatne. Odovzdala som sa mu celá a aj celý svoj život. Bol mojim prvým sexuálnym partnerom tiež. Až neskôr som pochopila že ze rodený manipulátor.
Dokonca má dotiahol na miesto bývať také kde nie je ani práca a teda som doma už druhý rok.a máme menšie hospodárstvo o kt. Sa staram, sijem a pod. Manžel sa o mňa teda stará financne.
No a k veci.
Vždy robil tajnosti s telefónom. Nikdy som sa mu ho nemohla dotknúť. Čiže tušenia som mala. Divné správania tiež boli veľakrát z jeho strany. Náhle odchody na služobký a pod.
Avšak.... Niečo robil na PC. A nechal si tam otvorený whatpa web.
Omylom som ho
V živote sa dejú rôzne situácie, oveľa vážnejšie. Ty máš len doma blbca ktorý si ťa neváži, podvádza ťa a chronicky klame. Zbal si kufor alebo ho zbal jemu, podaj žiadosť o rozvod a začni žiť normálny život. Lepšie to nebude nech ti povie hocičo, ak ostaneš stratíš ďalšie roky života.
@anonym_autor cize red flagy si prehliadala. Majaky si prehliadala a teraz si rozcarovana?
Vsak sa rozved, co ta drzi? To odovzdane panenstvo?
🚩🚩🚩
🚨🚨🚨
Ako čo máš robiť? Máš doma hovädo čo sa odbavuje na cudzích ženách, zatiaľ čo ty mu v Jednote kupuješ rožky. Určite si zaslúži tvoju plnú podporu 🙄
Takze uz vieme, ze si najnestastnejsia zena na Slovenku. A co dalej mienis robit? Treba ti nejak poradit co mas spravit alebo staci ak ta len polutujeme?
@anonym_autor možno dokážem pochopiť, že manžel bol pre teba všetkým - zamilovanosť, naivita, nesamostatnosť, ružové okuliare... ale že stále JE pre teba všetkým, to už je mimo chápanie normálneho človeka. Nepíšeš nič o deťoch, tak čo ťa pri ňom drží?
Takze uz vieme, ze si najnestastnejsia zena na Slovenku. A co dalej mienis robit? Treba ti nejak poradit co mas spravit alebo staci ak ta len polutujeme?
@anonym_b9bb82 neviem čo robiť keďže sa mi to teraz rózsypalo. Mala som tusáka že klamstvo niekedy čo robí a tak klamstva s mobilom. Ale v živote by som si nepomyslelal že toto robí
@anonym_autor možno dokážem pochopiť, že manžel bol pre teba všetkým - zamilovanosť, naivita, nesamostatnosť, ružové okuliare... ale že stále JE pre teba všetkým, to už je mimo chápanie normálneho človeka. Nepíšeš nič o deťoch, tak čo ťa pri ňom drží?
@danica2711 už nie je lebo je úlohy pokrytec a ľudská troska pre mňa. Ale stále to odmietat a nedokážem sa s tým stotožniť a spracovatbtk
Ako čo máš robiť? Máš doma hovädo čo sa odbavuje na cudzích ženách, zatiaľ čo ty mu v Jednote kupuješ rožky. Určite si zaslúži tvoju plnú podporu 🙄
@anonym_f477f3 a čo mám s tým robiť? Je toto chóre jeho správanie úplne proste
@anonym_autor cize red flagy si prehliadala. Majaky si prehliadala a teraz si rozcarovana?
Vsak sa rozved, co ta drzi? To odovzdane panenstvo?
🚩🚩🚩
🚨🚨🚨
@kitycat áno majáky vlajky. Ako tušenia boli celé roky ale toto je už vážne moc co vyviedol
Po prečítaní je zle aj mne.
@anonym_56bd5a ja som z vracala celý den
Nevieš čo máš robiť??? To je vtip, nemáte deti predpokladám, si vyhrala, môžeš začať žiť konečne život, odsťahovať sa, hlavne sa rozviesť, prácu nájsť akú chces a papá najjednoduchšie riešenie
To si zrejme este na tom dobre. Klamal. Zatajoval. Rozvedu vas rychlo. Doverovat mu uz nikdy nebudes.
Zrejme deti nemate takze ta pri nom naozaj nedrzi nic.
@anonym_99c17e ale on ani pokus o zmenu nechce a nemá
@anonym_f477f3 a čo mám s tým robiť? Je toto chóre jeho správanie úplne proste
@anonym_autor Nájdi si prácu a bývanie v meste, kde si bývala predtým. Máš nejaké úspory? Ak nie, niečo si našetri. Pobaľ si veci, nakŕm zvieratá, kľúče nechaj na stole a bež.
@anonym_449553 ano narcis. Až teraz chapem. On klame v každej druhej vete
@anonym_autor wow... takeho narcistickeho psychopata, ktory mal plne usta moralky a uprimnosti som raz mala, akoby som to po sebe citala... nevolá sa Ivan? 🙂
Nemusis ani písať ďalej .Odísť a hotovo .Nemá to budúcnosť . Očividne je ku...nik....načo si takým žiť ?takýto sa stále navonok tvária že aký sú cestný ,nikdy by nepodviedli a to len preto aby si o ňom nepochybovala.Viem o čom hovorím .Vždy som si vravela veď on taký nieje on sám vraví že neklame,nikdy by nepodviedol.Mala som tusaka tak som sa pozrela teda do mobilu a ostala som v úžase.Zdvihol sa mi žalúdok.Chod preč čím skôr
Keď nevies čo robíš, tak ti nie je pomoci. Tiež som bola s narcisom a do roka som pochopila, o čo sa jedná a zdekovala sa do hotela aj s par mesačným dietatom, kým som si niečo našla ….
@anonym_autor no a preco by to napraval? Kvoli tebe? Ak by to tak chcel napraval by to uz davno....
nechce kvoli sebe. Jemu je tak dobre.
Keď si s nimi píše a vyvoláva je nervózny vidím na ňom stiska telefón. Alebo robí s ním tajnosti odchádza. Vtedy má vyhybavu osobnosť voči mne avoidant. Keď nepíše je normálny úplne. Jeho to chytá v určitých cykloch. Jeden deň áno. Druhý deň nie. Ale to keď som bola v jednote na rožky a on sa stihol spraviť na videu s jednou tak to má zasiahlo riadne tazko
@anonym_autor no a preco by to napraval? Kvoli tebe? Ak by to tak chcel napraval by to uz davno....
nechce kvoli sebe. Jemu je tak dobre.
@anonym_99c17e jemu je dobre žiť v tom marazme a humuse a zatiahol d toho aj mňa. Spravil si celkom slušnú závislosť na zo známkach a sexvideach. Až na to že ja trpím a nie on. Jemu je tak ok
Keď nevies čo robíš, tak ti nie je pomoci. Tiež som bola s narcisom a do roka som pochopila, o čo sa jedná a zdekovala sa do hotela aj s par mesačným dietatom, kým som si niečo našla ….
@anonym_3ae5c2 a ty tiež si toto mala?
@anonym_99c17e jemu je dobre žiť v tom marazme a humuse a zatiahol d toho aj mňa. Spravil si celkom slušnú závislosť na zo známkach a sexvideach. Až na to že ja trpím a nie on. Jemu je tak ok
@anonym_autor a čo s tým mieniš spraviť? Vyžaluješ sa a ideš mu chystať obed? Nerob zo seba ešte väčšiu chuderu a zobuď sa, on sa nikdy nezmení takže buď odídeš alebo sa nesťažuj.
Nemusis ani písať ďalej .Odísť a hotovo .Nemá to budúcnosť . Očividne je ku...nik....načo si takým žiť ?takýto sa stále navonok tvária že aký sú cestný ,nikdy by nepodviedli a to len preto aby si o ňom nepochybovala.Viem o čom hovorím .Vždy som si vravela veď on taký nieje on sám vraví že neklame,nikdy by nepodviedol.Mala som tusaka tak som sa pozrela teda do mobilu a ostala som v úžase.Zdvihol sa mi žalúdok.Chod preč čím skôr
@anonym_aa7ee7 presne presne stále vravia aki sú verní nedokážu sa na žiadnu ani pozrieť a pod. Čo si našla v jeho tleefone?
Ja som stále neverila že by niečo teda dokázal robiť lebo stále do očí tvrdil že platenie eskortiek je fuuj to by nikdy. Potom zas že aké je odborné keď chlapi podvádza ju a pod. Ha ha. Súper no. Jasne. A on podvádza ako blázon hneď a záraz len zavrieť dvere na byte. Oni sú nejakí chorí či to robia premyslené
Ale žiť v takom strese a nečestné by som nedokázala fakt.
Ako oni žijú.. V kuse deňna pretvárka v kuse
Keď si s nimi píše a vyvoláva je nervózny vidím na ňom stiska telefón. Alebo robí s ním tajnosti odchádza. Vtedy má vyhybavu osobnosť voči mne avoidant. Keď nepíše je normálny úplne. Jeho to chytá v určitých cykloch. Jeden deň áno. Druhý deň nie. Ale to keď som bola v jednote na rožky a on sa stihol spraviť na videu s jednou tak to má zasiahlo riadne tazko
@anonym_autor a načo nám opisuješ čo ten primitívny človek robí? Sorry, nikoho nezaujíma čítať, čo robí jeden úchyl.
Nás tu zaujíma, čo s tým mieniš urobiť ty. Nie, na kom sa odbavuje jeden anonymný narcis, ktorý ťa roky klame. ČO IDEŠ ROBIŤ?
Ten dvojitý život by ma strašne vycerrpaval strašne... Strašne. Nedokázala by som sa mu pozrieť do očí a on v pohodreeeee klame až sa prasi denne . Miluje sa so mnou. Preto je to tak strašne pre mňa pochopiť.
Aj toto že máme pekný inak vzťah. Ja som Easy going proste a on to miluje na mne. Rozmýšľam.. Každý deň mi vyznáva lásku. Aká som. Preňho podstatná.
Napísal mi správu ked bol na služobnéj pondelok 8 02....si úžasná milujem tá. Si najlepšia žena pod Slnkom. Som taký šťastný že tá mám. Ale teraz som veľmi bude ozvem sa večer
Napísal jej správu 8 04..chybas mi pod na kameru som free
Grcam
@anonym_autor ty neries jeho, on sa nezmeni ked sam nebude chciet. Ty zachranuj seba. Takze najst robotu, byvanie a odid. Cim skor odides, tym lepsie bude pre teba. Alebo ostan, ale potom nevyplakavaj nad svojim nestastnym osudom, pretoze sama si sa rozhodla a bude to tvoja chyba. Nikoho ineho iba a leb tvoja.
Ten dvojitý život by ma strašne vycerrpaval strašne... Strašne. Nedokázala by som sa mu pozrieť do očí a on v pohodreeeee klame až sa prasi denne . Miluje sa so mnou. Preto je to tak strašne pre mňa pochopiť.
Aj toto že máme pekný inak vzťah. Ja som Easy going proste a on to miluje na mne. Rozmýšľam.. Každý deň mi vyznáva lásku. Aká som. Preňho podstatná.
Napísal mi správu ked bol na služobnéj pondelok 8 02....si úžasná milujem tá. Si najlepšia žena pod Slnkom. Som taký šťastný že tá mám. Ale teraz som veľmi bude ozvem sa večer
Grcam
@anonym_autor aha, takže neodpovedáš, prišla si sa len vyžalovať. Večer s ním dáš sex a zožerieš mu všetky jeho klamstvá. Ok, nech sa páči, užívaj.
@anonym_autor boze to si zase ty s tým uchylakom 🙈 babatko sa vam este nepodarilo aby si ho zmenila?
Grcam
@anonym_autor lenze jeho taky dvojity zivot nevycerpava, jeho to vzrusuje, vzrusuje ho ten skryty sadizmus... moj ked som mu na to prisla a skocilo to medzi nami.. hadaj co? prestal aj s tymi kurvami, lebo jeho vzrusovalo prave to, ze by som mu na to prisla... on ma tie bocne kurvy len ked ma vztah. toto sa neda pochopit logikou. je to chory clovek.
@anonym_3ae5c2 a ty tiež si toto mala?
@anonym_autor Ano, nejaký dvojník. Síce asi nie uchyl, ale tvrdil to iste, čestnosť a integrita a ze jeho najslabšia stránka je, že je moc úprimný 😀 klamal vo všetkom a akoby tomu aj sám veril. Diagnóza narcizmus proste. Treba sa zachrániť z tohto, s týmto sa nedá

Po prečítaní je zle aj mne.