Manželov dvojitý život: Ako prekonať šok a čo robiť?
Sme manželia iba krátko. A manžel je pre mňa všetko. Mali sme veľké krizy už počas zasnub ale nevedela som sa ho vzdať. Nešlo to. Niečo ako traumaticka väzba alebo neviem. Bol pre mňa aj je všetkým. A nikdy som si nemyslela, že je sama lož a pretvárky. Klamstvo za klamstvom. Žijem v nejakej dejiny bubline kde ja som sa odovzdala čestné celá. A zamilovana po uši. A on? Naháňa iné ženy poza môj chrbát..
Stále mi prízvukoval aké je nevyhnutné čestnosť a integrita vo vzťahu. a ako je manželstvo preňho posvatne. Odovzdala som sa mu celá a aj celý svoj život. Bol mojim prvým sexuálnym partnerom tiež. Až neskôr som pochopila že ze rodený manipulátor.
Dokonca má dotiahol na miesto bývať také kde nie je ani práca a teda som doma už druhý rok.a máme menšie hospodárstvo o kt. Sa staram, sijem a pod. Manžel sa o mňa teda stará financne.
No a k veci.
Vždy robil tajnosti s telefónom. Nikdy som sa mu ho nemohla dotknúť. Čiže tušenia som mala. Divné správania tiež boli veľakrát z jeho strany. Náhle odchody na služobký a pod.
Avšak.... Niečo robil na PC. A nechal si tam otvorený whatpa web.
Omylom som ho
@anonym_autor na co sem stale vypisujes, ked aj tak nic neurobis, co sa chces len vyrozpravat?
Ten dvojitý život by ma strašne vycerrpaval strašne... Strašne. Nedokázala by som sa mu pozrieť do očí a on v pohodreeeee klame až sa prasi denne . Miluje sa so mnou. Preto je to tak strašne pre mňa pochopiť.
Aj toto že máme pekný inak vzťah. Ja som Easy going proste a on to miluje na mne. Rozmýšľam.. Každý deň mi vyznáva lásku. Aká som. Preňho podstatná.
Napísal mi správu ked bol na služobnéj pondelok 8 02....si úžasná milujem tá. Si najlepšia žena pod Slnkom. Som taký šťastný že tá mám. Ale teraz som veľmi bude ozvem sa večer
Napísal jej správu 8 04..chybas mi pod na kameru som free
Grcam
@anonym_autor uz to tu pises aj na ine fora tak 2 roky vkuse, asi to mas ako formu ulavy, ale neriesis nic, furt dookola to iste
@anonym_autor naco nam to vsetko detailne popisujes? Netreba. Mame uz svoj nazor.
Aj tak si myslim, ze si ta, co ma tu poruchu osobnosti a zase mas fazu, ze nam farbisto budes popisovat, aky je zvrateny a aka si ty sokovana. A zase budes mat pauzu a znova. Nic sa nezmeni.
@anonym_ab990c uz je to nuda, vdzy si da pauzu 3 tyzdne a zase tu nacvála, že jej chlap si non stop honí
@anonym_autor dievčatá nederte si klávesnicu a neplytvajte dobrými radami. Tato žena je zúfalka, nema nic iné okrem toho chlapa on určuje jej hodnotu. To je ta, ktorá musi sulozit s mužom 5x denne a túži mu dat dievcatko, lebo mu chce naplniť ďalšiu jeho sexuálnu deviáciu a počas tehotenstva budu mat analny sex aby je nezdrhol inde😂 a tuším ma nejaku psychiatrickú/psychologicku poruchu. Ma tu plno tem uz aj s tými moslimami aj s tým, ako jej muž posiela vtáka inym ženám. Nezameniteľný rukopis, casto používa anglické výrazy a stale si melie svoje dookola
@anonym_5bd58e ako nahana rusky a ukrajinky a zistuje aky je zivot s nimi, podla mna sa uz tak na 50% zblaznila, skoda
Fuj 🤮hnus. Ti nie je blvno zo seba s takýmto prasatom žiť?
Ale že mňa miluje a podobne. Úplne hlúposti proste. vzdy keď nie som doma ide na zoznamky a už fici. Všetko videohovory a tak
@anonym_autor narcis ma jeden talent - vybera si fantasticke zeny. Aj preto verim, ze to zvladnes! Skvele, ze si to odhalila teraz a nie po dietatu, to by bol este horsi. Neboj, este ozijes, ked tieto traumy vyliecis. Silno drzim palce.
@anonym_autor narcis ma jeden talent - vybera si fantasticke zeny. Aj preto verim, ze to zvladnes! Skvele, ze si to odhalila teraz a nie po dietatu, to by bol este horsi. Neboj, este ozijes, ked tieto traumy vyliecis. Silno drzim palce.
@julish ale ona s ním to dieta plánuje… chce mu dopriať dievcatko pisala to v minulej téme.
@julish ale ona s ním to dieta plánuje… chce mu dopriať dievcatko pisala to v minulej téme.
@anonym_5bd58e povedal, ze ked bude mat dceru bude si menej honit
@anonym_5bd58e povedal, ze ked bude mat dceru bude si menej honit
@anonym_b0a537 hej lebo bude zneužívať dcéru…
@anonym_b0a537 hej lebo bude zneužívať dcéru…
@anonym_5bd58e jej povedal, ze sa bude starat a nebude mat tolko casu na honenie, ja sa cudujem, ze este uplne nezcvokla z takeho kkta
@anonym_5bd58e aby mal co začať zneužívať? ona je krava

@anonym_0a6f68 Štokholmský syndróm áno presne... Aj u mňa takisto už neviem kudy kam
@anonym_autor ty sa uz prestaň vyhovárať na syndrómy a psychické choroby. Potrebujes stale nájsť vinníka, presuvas zodpovednost inam ako na seba, aby si on našiel milenku a kopol ta do riti lebo sama toho nie si schopná. Ty jediná mas zodpovednost za svoj život preco by s tým mal tvoj muž nieco robit? Ved ty si ta nespokojná. On si zasúva kde sa mu chce a nic mu nechýba. Co sa zmenilo od tvojej poslednej témy? Co si urobila pre to, aby si sa mala lepsie? Naozaj si myslis, ze sa nieco zmeni ked budes iba nariekať?