Manželov kompliment: Prekvapenie alebo urážka?
Ahojte je to taka diskusia z kratichvile, ale tak celkom rads si vypočujem iný názor.
😬😬
Teraz som si kúpila saty, šťastná som sa vykrucala pred zrkadlom keď tu príde môj drahý manžel a potešene zahvizda a povie "Vyzeráš ako Caputova. "
Zeny moja prvá myšlienka nebola ze jupi, pekná prezidenta- on to neskôr dopovedal (keď videl moj predeseny vyraz), že ona nosí taky strih šiat......no mne preblyslo hlavou ze som ako jaternica🙊....všetky tie hnusné komentáre na jej adresu som ignorovala, dokonca si myslím ze vyzerá fajn,no keď ma prirovnali ku nej zostala som zhrozená....úplne už pár dní nad tým premýšľam, ze som zhrozená nad sebou, že aký mám charakter ....🤢🤢🤢
Aj tak celkovo stačí prerolovat mk a co sa chváli?
Zeny co zastavili čas a vyzerajú ako dievčatá alebo aspoň oveľa mladšie, Zeny co sa prekrásne obliekajú, Zeny co cvicia, Zeny co schudnu(album o premene zo 100 kg na 60 kg ma 400 like).....no nikde nevidím pochvalu normálnej Zeny, skôr je tam taky pocit, že čo so sebou nič nerobíš....neviem mam pocit ženy iba súperia, evidentne aj ja samo vo svojej hlave, som z toho dosť hotová, som myslela ze to končí 9.rocnikom 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Mne sa viac páči prezidentka ako Kate, Kate je strašné chudá už, šaty na nej visia doslova a v tvári sa to prejavuje už tiež ,viď posledné jej fotenie, vekom velmi chudá tvár a telo nie je pekná, a hlavne mi príde že sa Kate pretvaruje na verejnosti, hneď totiž ako zbadá paparazzov tak sa doslova umelo skeri na každej fotke, nemá prirodzený prejav ....ale to je len môj názor
Tak mi zeny sme stale nespokojne a chceme sa pacit... To je normalne. A vsade vidime dokonale postavy (tv, net, casopisy) a porovnavame sa. Mozno to chce viac sa na seba pozerat inou optikou (ako sa citime, ci sme zdrave, stastne...). Odtrhnut sa od hodnoteni tejto doby.
Keď dokážeš pár dní nad takou somarinu rozmýšľať tak ti úprimne závidím že nemáš skutočné problémy.... Fakt blbosti riešiš
@vanilka83 no zjavne si nepochopila môj komentár a ani množstvo iných. Napísala som ze podľa mňa je prezidentka pekná žena, ale ze jej šiju zle saty, ja nie som žiadna miss a ani si to o sebe nemyslím, ale snažím sa obliekať sa tak, aby som co najviac zakryla svoje nedostatky. Ja chápem mužské zmýšľanie veľmi dobre, ak muž povie svojej žene ze vyzerá v daných šatách ako caputova a ta žena má o 15 rokov menej, tak to určite nebude pre caputovej charizmu. Navyše on jej aj povedal ze sú to saty aké nosí ona, čiže nemohol myslieť nič iné. Chlapi sú často až netaktne úprimni, ak ma niekto aj neviem ako chváli, stačí keď sa opýtam nejakého muža a ten mi vecne a jasne povie co je dobre a co nie,.mam to overené 1000 krát.
No neviem, určite mohol použiť aj krajší kompliment a Čaputovú (či hocijakú inú ženu) z toho vynechať...😁 Stačilo jednoducho povedať, že v tých šatách si kočka a pristanú Ti...asi to nemyslel zle, no mňa by to tiež 2x nepotešilo...

Caputova je šmrncovna, pekná žena so ženskými tvarmi. Mne osobne sa páčia štíhlejšie ženy ale niektoré sa vedia ,,predať,, aj keď majú volake to kilo navyše a výsledok je taký, že proste vyzerajú dobre a sexy. Takže keď vyzeráš ako naša Zuza tak palec hore 😉