icon

Manželov kompliment: Prekvapenie alebo urážka?

26. nov 2023

Ahojte je to taka diskusia z kratichvile, ale tak celkom rads si vypočujem iný názor.
😬😬
Teraz som si kúpila saty, šťastná som sa vykrucala pred zrkadlom keď tu príde môj drahý manžel a potešene zahvizda a povie "Vyzeráš ako Caputova. "

Zeny moja prvá myšlienka nebola ze jupi, pekná prezidenta- on to neskôr dopovedal (keď videl moj predeseny vyraz), že ona nosí taky strih šiat......no mne preblyslo hlavou ze som ako jaternica🙊....všetky tie hnusné komentáre na jej adresu som ignorovala, dokonca si myslím ze vyzerá fajn,no keď ma prirovnali ku nej zostala som zhrozená....úplne už pár dní nad tým premýšľam, ze som zhrozená nad sebou, že aký mám charakter ....🤢🤢🤢
Aj tak celkovo stačí prerolovat mk a co sa chváli?
Zeny co zastavili čas a vyzerajú ako dievčatá alebo aspoň oveľa mladšie, Zeny co sa prekrásne obliekajú, Zeny co cvicia, Zeny co schudnu(album o premene zo 100 kg na 60 kg ma 400 like).....no nikde nevidím pochvalu normálnej Zeny, skôr je tam taky pocit, že čo so sebou nič nerobíš....neviem mam pocit ženy iba súperia, evidentne aj ja samo vo svojej hlave, som z toho dosť hotová, som myslela ze to končí 9.rocnikom 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

autor
26. nov 2023

Mam 35, čiže tiež by ma potešilo viac prirovnanie ku Kate😁😁😁tiež si myslím ze vyznieva prosto usadlo...

@anjelicek26
@zmrzlinka2021 a môžem sa opýtať z čoho ste definovali, že manžel je jednoduchší??

pininka1
26. nov 2023

No ak máš 35, tak to by som už vôbec nebrala od neho ako kompliment.

kristinapetronela
26. nov 2023

Veď ona je najkrajšia žena hádam ... Buď rada že ťa s ňou porovnal

h2
26. nov 2023

@pininka1 Podľa môjho názoru sa prezidentka oblieka dobre, mne sa jej šaty páčia. Zase porovnávať ju s kráskou typu princeznej Catherine sa asi veľmi nedá. Tá by vyzerala dobre aj vo vreci.

minenkak
26. nov 2023

A ja práve čo pozerám,chvália sa ženy s normálnou postavou a asi som slepá alebo čo,Čaputovu nemám rada,ale teda na svoj vek je fajn ,ja som dokonca myslela ,že je mladšia. Skús sa zamerať na internete na ženy tvojho veku,záľub a podobného spôsobu života,lebo je ťažko sa porovnávať s človekom čo funguje úplne inak ako ty.Ja milujem šport, ale tieto extrémy čo sú posledné roky ,padesiatrocna cena a len cvičiť a nežrať ,len aby mi bolo vidno svaly na bruchu,no jebat na to .Bola som aj ja taká pred pár rokmi a teda ani s pár kilami viac niesom nešťastnejsia alebo ,že by som sa menej páčila chlapom . Všetko je v tvojej hlave či si pekná alebo nie

la_dolce_vita
26. nov 2023

@h2 presne tak, maju uplne inu postavu, vek aj funkciu.

rorino
26. nov 2023

Preboha,to ti riadne zadrel,že kompliment🫣,

ysseba
26. nov 2023

Čaputová vyzerá veľmi dobre a určite nemá postavu ako jaternica. A aj keby mala , tak ZA MŇA lepšie mať postavu jaternice ako postavu dievčatka, že nevieš či je to žena alebo 15 ročné dieťa.

pininka1
26. nov 2023

@h2 Kate ma 40, čiže je staršia ako autorka,.áno súhlasím ze vyzerá vo všetkom dobre, ale ako som písala v prvom príspevku, tam každá jedna vyzerá super, v šatách podľa protokolu. Ja si myslím ze naša prezidentka je veľmi pekná žena s normálnou postavou, ale tie šaty jej šiju otrasne a vôbec nie lichotivo k jej postave, takže za mňa by toto rozhodne nebol kompliment a už vôbec nie pre vekový rozdiel autorky a našej prezidentky, to jej už rovno mohol povedať ze vyzerá ako jeho mama

gta5man
26. nov 2023

Ja som raz nazval jednu kamošku že sa oblieka ako učiteľka (tým som myslel že tak konzervatívne) a kamoš na to odvetil že ako učiteľka zo 40-ich rokov. Muži nechápu šatám a elegancii. Oni si to spájajú so staromódnym štýlom zo starých filmov. Muži sú sexuálne naladení a preto radšej vidia ženu v legínach v tope a pod. Oni nepozerajú krásu oblečenia ale krásu ženy.

minenkak
26. nov 2023

Inak asi tie dve majú aj iný rozpočet na šaty a to sa potom dejú divy, keď sú šaty za dvesto a za dve tisícky

h2
26. nov 2023

@pininka1 Tak áno, informácia o veku autorky sa tu objavila až neskôr. Tiež by ma nepotešilo, keby ma prirovnávali k o 15 rokov staršej žene, nech by bola akákoľvek pekná. Ja mám vek, blízky Čaputovej, tak sa na to pozerám zo svojho pohľadu.

gta5man
26. nov 2023

Tá veru ujde 🙂

gta5man
26. nov 2023

Tu zase maďarská prezidentka.

gta5man
26. nov 2023

Páči sa mi aj Talianska premiérka.

minenkak
26. nov 2023

@gta5man úplne obyčajná žena

ema22270
26. nov 2023

Caputova je krásna zena, tak to ber ako kompliment.

jaskolka
26. nov 2023

Prezidentka podľa mňa má úplne dobrú postavu, oblieka sa pekne a elegantne, vôbec nie ako jaternica, robíš si zbytočne problémy nejakým domyslanim.
Za mňa je toto žena so ženskou postavou. Princezná Catherine je už podľa môjho názoru už až veľmi štíhla, až chudá. Áno možno vyzerá skvele, ale nie je to prirodzená postava, hlavne nie ženy "slovanského" typu.

gta5man
26. nov 2023

Dnes sú už také fluktuácie a multikulti miešania že to “slovanský typ ženy” je ťažké definovať.

hugger
26. nov 2023

A aky ma manzel nazor na Caputovu? Kebo ak si mysli ze je to inteligentna a styliova zena tak je to urcite velmi pekny kompliment. Zamysli sa co to o tvojom manzelovi vypoveda… bola by si spokojnejsia keby si mala manzela ktory ti da kompliment ze vyzeras ako Plackova?

ivanakal
26. nov 2023

Nechapem teraz co riesit. Sama si povedala ze potesene zahvizdal.. uz len to ze ta prirovnal k prezidentke (nech je to ktorakolvek prezidentka) by bol pre mna kompliment. Hladas problem kde nie je.

mamutka
26. nov 2023

Ale prosím ta, dal ti kompliment, prirovnal ta k dáme, nie k tetke z pumpy na konci sveta. Ja som si nedávno obliekla moje obľúbené zelene bambusove tričko a muž zadrel “vyzeráš ako Zelenskyi”. Ani ma nenapadlo zaoberať sa tým či myslel pupok, či mi rasi brada, alebo čo 😅 viem že som preňho hot, dáva to často najavo, tak som sa na tom len pobavila. Keby tvoj muž myslel že vyzeráš staršie na svoj vek, alebo si pribrala, už by si si to asi všimla skôr.

danica2711
26. nov 2023

prepáč, ale jednoduchšia budeš asi ty, keď ti pri mene našej šarmantnej a elegantnej pani prezidentky napadne slovo jaternica. A takisto považujem za trápne rozoberať jednoduchý kompliment muža na širokom fóre...

gta5man
26. nov 2023

Mne sa z političiek najviac páči pani Dolinková. Zdravitnictvo má teraz.

trema
26. nov 2023

Neviem co riesis, ved ti nekomentoval postavu, tvar, vlasy.. ale saty, tak co je na tom? Asi boli elegantnejsie ako zvyknes nosit.

vanilka83
26. nov 2023

Ved zahvizdal....tak podľa neho je reprezentatívna a pekne vždy nahodena,aj podla mňa teda,aj keď na kamere a fotkách jej pridáva kila to je pravda,raz ju moja mama videla na živo v našom meste a povedala, že vyzerá v skutočnosti oveľa lepšie a s tými pochvalami,ja keď mám co pochváliť chválim až moc,akúkoľvek ženu,aj cudziu ,v obchode,hocikde,nemám s tým najmenší problém,dokonca sa s tým už musím niekedy aj krotiť 😅 ale v poslednej dobe som si všimla, že mi kolegyne chvália občas oblecenie co som do teraz teda nikdy neregistrovala.

zuzanockamt
26. nov 2023

@minenkak Táto fotka sa veru moc nevydarila, pridáva jej minimálne 10 rokov než má v skutočnosti. Inak je veľmi pekná.

kubkovamama
26. nov 2023

Kľud, podľa mňa je to atraktívna inteligentna žena s normálnou postavou,nezabúdajme,že fotky a kamery dosť pridávajú kilá. Bohužiaľ, to čo nám net a okolie podsúva nie je zdravé. Ja mám 50kil aj s topánkami a už som počula,že som tuleň apod.😂 Muži dávajú komplimenty po svojom.Budme rady,že nám ich dávajú.Keby povedal,že vyzeráš ako Kate Moss budeš radšej?(predrogovana vychrtlina)

minenkak
26. nov 2023

@zuzanockamt tak ako tá prvá jej uberá

vanilka83
26. nov 2023

@pininka1 treba si uvedomiť, že chlapi nevnímajú ženu ako my mužov,my na nich hodnotíme od brady cez postavu vlasy oblecenie svaly oči úsmev zuby vsetko,chlap vidí pekne elegantne ženský oblečenú ženu s dlhými vlasmi a zdá sa mu atraktívna pozerá sa na ňu ako na celok, moja mama keď ide v lete po meste v ihlickach a nahodena každý by jej od zadu hádal 30 no ma už 66 a v tvári veľa vrások no chlapom na takýchto detailoch veľa krát nezáleží,záleží im na celkovom dojme. My ženy sme v tomto neúprosne vidím to aj v týchto komentároch,krásnu Kate tu hodnotia podľa jednej zlej fotky, no a není to jedno?vy ste tu všetky asi miss dokonalosť...tu predsa nejde o to,že žiadna z nich nemá nedokonalosti,tu ide o dojem,charizmu a keď už sa tu o tých komplimentoch a chlapoch bavíme,by ste sa čudovali, im príde koľkokrát príťažlivá žena aj taka co ma hlbokú vraskuna cele,odstavajuce uši,veľký nos...