Manželov účet na Pokeci
Ahojte dievčatá, manželovi dnes prišla sms o aktivácii služby pokec plus...asi ma účet na pokeci??? Obaja mame 40+...neviem, čo si mám myslieť...Mate skúsenosť? Ďakujem za každú reakciu
@anonym_autor ani oni nie sú puberta, obaja mali v tom čase pred 40 tkou.
Hold, tomu jej zašramotilo v hlave, v nohaviciach.
Doma pekná manželka, starostlivá, pracovitá, dve deti, krásny dom, dovolenky, nič im nechýbalo.
Teda ako komu 🤦♀️
Si povieš " ideálny pár, ideálny život".
A zo sekundy na sekundu sa im všetko zrútilo.
@maca1984 u nás je to podobné, všade chodíme spolu, decká riešime spolu, ja nechápem o co mu ide. Včera sme boli tiež i s deťmi spoločne na veľmi peknej akcií...fúú, musím spracovať najprv
A co ked sa stal omyl v telefonnom cisle?
@maca1984 u nás je to podobné, všade chodíme spolu, decká riešime spolu, ja nechápem o co mu ide. Včera sme boli tiež i s deťmi spoločne na veľmi peknej akcií...fúú, musím spracovať najprv
@anonym_autor no, nudi sa..
Kolko takych bolo a kolko takych poznam, manzelky bud toleruju ticho alebo uz su exmanzelky
@anonym_autor verím ti, to treba spracovať
Ale konfrontovala by som ho jednoznačne.
Nech si nemyslí že si sprostá a slepá.
Aj za cenu toho, že mu polezieš do mobilu.
A to ja teda fakt nie som zástanca snorenia v mobile.
Ale keď už je podozrenie,netreba zatvárať oči.
A on videl že si tú SMSku videla? Ako zareagoval?
A on videl že si tú SMSku videla? Ako zareagoval?
@viktoriaandrascik nie, nevidel. Mobil nechal na stole a prišla mu nejaká sms, automaticky som pozrela na displej a tam svietila aj ta, o ktorej píšem...ešte neotvorina nim
@viktoriaandrascik nie, nevidel. Mobil nechal na stole a prišla mu nejaká sms, automaticky som pozrela na displej a tam svietila aj ta, o ktorej píšem...ešte neotvorina nim
@anonym_autor a ten nick teda jeho prezývku si si nezapamätala? Určite by som ho polustrovala na pokeci ak by som nič nenašla tak by som šla do mobilu aj keď nie som zástancom lozenia do mobilov ale toto je dosť vážne podozrenie
To bolo automatické predĺženie pokec plus...
@anonym_autor a ten nick teda jeho prezývku si si nezapamätala? Určite by som ho polustrovala na pokeci ak by som nič nenašla tak by som šla do mobilu aj keď nie som zástancom lozenia do mobilov ale toto je dosť vážne podozrenie
@viktoriaandrascik neotvorila som tu spravu, keďže ešte ju on necital. To by di všimol hneď. Čiže tam bude zj jeho nick myslíš?
To bolo automatické predĺženie pokec plus...
@billy_jean čiže nim aktivované niekedy skôr?
@viktoriaandrascik neotvorila som tu spravu, keďže ešte ju on necital. To by di všimol hneď. Čiže tam bude zj jeho nick myslíš?
@anonym_autor áno bude tam je nick lebo keď to aktivoval musel poslať SMSku v tvare PLUS a jeho nick
@billy_jean čiže nim aktivované niekedy skôr?
@anonym_autor vyzerá, že áno. Ak by si to práve aktivoval, tak by to robil cez sms a telefon by mal v ruke.
No on evidentne cas ma aj na pokec...takže ma pokec a ešte aj plusko . Pekne sa rozbehol... držím palce
Napis na pokec, ze na tel. cislo to a to prislo, ze sa aktivovala sluzba plusko, ale ty netusis preco, lebo si si ju neaktivoval, nie neaktivovala, aby im hned nebolo jasne, ze si zena, ked profil ma byt muzsky. Mozno motyka vystreli a napisu ti, na aky nick to bolo. Roky spat sme takuto spionaz s kamoskou robili a vyslo to.
Neviem ako sa platí plus, možno mu to príde vo faktúre od telefónu, ako napr. parkovne. Nevieš skontrolovať jeho faktúry, ci tam nemá navyše platby za služby mimo paušálu?
Neviem ako sa platí plus, možno mu to príde vo faktúre od telefónu, ako napr. parkovne. Nevieš skontrolovať jeho faktúry, ci tam nemá navyše platby za služby mimo paušálu?
@mischy00 ďakujem veľmi pekne za tip. Ešte som takto nikdy nesnorila, nekontrolovata...skúsim teda
Mňa by zaujímalo, kde sú tie ženy, ktoré na pokeci nevidia nič zlé a ich muž tam je roky, aj ony roky...😃
Autorka, pozri faktúru, inak vo vašom vzťahu musí byť niečo poriadne zlé a nefunkčné, keď sa ho bojíš konfrontovať a dopredu vieš, ako bude reagovať-zle.
Praktický už stratiť nemáš čo. On tie veci už evidetne dlho robí za Tvojím chrbtom a ja si neviem predstaviť žiť s mužom,k ktorému by som sa bála niečo povedať,opýtať a vedela by som, že mi bude klamať,zapierať alebo riešila,že mu idem podľa neho do mobilu.
Držím prsty.
Mňa by zaujímalo, kde sú tie ženy, ktoré na pokeci nevidia nič zlé a ich muž tam je roky, aj ony roky...😃
Autorka, pozri faktúru, inak vo vašom vzťahu musí byť niečo poriadne zlé a nefunkčné, keď sa ho bojíš konfrontovať a dopredu vieš, ako bude reagovať-zle.
Praktický už stratiť nemáš čo. On tie veci už evidetne dlho robí za Tvojím chrbtom a ja si neviem predstaviť žiť s mužom,k ktorému by som sa bála niečo povedať,opýtať a vedela by som, že mi bude klamať,zapierať alebo riešila,že mu idem podľa neho do mobilu.
Držím prsty.
@enmery ja som na pokeci roky, nasla som si tam manžela a mam tam viacero kamarátov, ktorych takto poznám 20 rokov a nemá to nic spoločne so sexom. Takých filtrujem. Sme dospeli ľudia a pre mňa je to sociálna sieť ako iná, aj na fb aj tu sa stále nájdu typci co sú uchylaci. Oveľa viac zloby a nenávisti som zažila tu akože na mamickovskom fóre ako na pokeci. Takže ja som ta ktorá nevidí nič zlé na pokeci.
@enmery ja som na pokeci roky, nasla som si tam manžela a mam tam viacero kamarátov, ktorych takto poznám 20 rokov a nemá to nic spoločne so sexom. Takých filtrujem. Sme dospeli ľudia a pre mňa je to sociálna sieť ako iná, aj na fb aj tu sa stále nájdu typci co sú uchylaci. Oveľa viac zloby a nenávisti som zažila tu akože na mamickovskom fóre ako na pokeci. Takže ja som ta ktorá nevidí nič zlé na pokeci.
@pininka1 rozlišujme prosím..
Ok, ty si tam roky, našla si si tam manžela, máš tam kamarátov.
Ja viem, že aj môj muž tam má " účet ", má ho cez 20 rokov ( už to využíva len na mail,ak nechce použiť firemný, či úplne súkromný gmail, áno mám prístup).
A je iné, ak autorka tvrdí, že jej muž nemá žiadne soc.siete.
Čo asi hľadá na pokeci a prečo si platí plusko ?
Chce vedieť ako sa pestuje hrozno a nikde inde tieto info nenašiel ? 🤣
@pininka1 Preboha, pokec kedysi a dnes už hádam nemôže porovnávať ani nepríčetný človek. Aj ty o tom klameš manželovi? Asi nie.
Ja viem, že aj môj muž tam má " účet ", má ho cez 20 rokov ( už to využíva len na mail,ak nechce použiť firemný, či úplne súkromný gmail, áno mám prístup).
@maca1984 kto z nás vie, či ona tuší kde on všade mal a nemal. Stačí ze tam mal niekdy mail a budú mu chodiť nie návrhy na plusko. Ja som za otvorenú komunikáciu a nie riešiť to tu so ženami. Ak sa ho boji, tak to plusko bude ich najmenší problem
@maca1984 Áno, aj mail na pokeci potreboval súrne, kvôli práci.Plus recepty, kto má dnes meniny a to sa bez pluska proste nedá.
@enmery lenže my nevieme všetky info, netušíme a možno ani ona ci tam on niekedy mal alebo nemal účet, mail a podobne.
@pininka1 Ty si fakt strašne naivná. Plusko nechodí nikomu len tam bez toho, aby to on nechcel a nebol tam registrovaný.
Autorka sa vyjadrila, že išlo o služby plus dosloca a jej aktiváciu. A muz sa tvári, že ziadne siete nemá. Ale ja v jednom súhlasím, je to chorý vzťah, v ktorom sa jeden partner boji druhého opýtať na niečo. To je to najsmutnejšie.

@maca1984 práve preto som prekvapená, vieš. Nemám a teda ani on (aspoň doteraz tvrdil) fb ani žiadne iné sociálne siete. Mame dosť náročné zamestnanie, co sa týka povinnosti, preto nie je čas...a v neposlednom rade nie sme puberta, že pokec, rozum sa mi pozastavuje
@anonym_autor Každopádne ďakujem za tvoje reakcie
@anonym_autor ani oni nie sú puberta, obaja mali v tom čase pred 40 tkou.
Hold, tomu jej zašramotilo v hlave, v nohaviciach.
Doma pekná manželka, starostlivá, pracovitá, dve deti, krásny dom, dovolenky, nič im nechýbalo.
Teda ako komu 🤦♀️
Si povieš " ideálny pár, ideálny život".
A zo sekundy na sekundu sa im všetko zrútilo.